Русия забрани реекспорта на растителна продукция от България

Руската служба по ветеринарен и фитосанитарен надзор (Росселхознадзор) забранява от днес реекспорта на растителна продукция от България.

Обратно в новината

Коментари - Русия забрани реекспорта на растителна продукция от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Власт имащите трябва много да се замислят.

buRgbuRg1

:) пРашките още си падат по български краставици и червени домати ! На времето се радваха като деца на пликчета и чорапогащи , веднага Фърляха кюлотите пембе с объл ластик в кръста и на крачолите , в храстите и надяваха пликчетата ! :) Серьожите ги обличахме с дънки Рила и Бриз ! :) :)

Може и така да е било, ама вече нито ние произвеждаме дънки "Рила",нито руснаците искат да купуват нещо от нас!Щастлив ли си от този факт?

Неделник-със Волен Сидеров сега от 14:00 по телевизия АЛФА

Nе са улави руснаците, те искат истински български плодове и зеленчуци , а не пластмасови подобни ГМО извращения.

Поредната автосанксия от режима на пут*ин за мужиците....

че на витрините на магазините им за плодове и зеленчуци се мъдреха единствено български буркани със зеленчуци. Подлеци.

Руснаците и сега казват,че качеството на българските чушки от времето на соца е нанадминато.Вярно е ,че изкупуваха всичко,което им предложим и имаше и доста скапана продукция.Но това ,което оставаше годно ,си беше годно за ядене.А сега не можем да им предложем почти нищо годно за ядене!

ОТМЪЩЕНИЕТО НА РУСИЯ!

Бъка от ГМО.........На гости пна производител: Пенке откъсни две марули за гостите.Пенка от лявата страна на къщата или от дясната?Домакина:Колко пъти да ти казвам,отляво са за нас отдясно са за продажба!!!!!!!!!!!

Ясно се пише реекспорт и че немогат да докажат че продукцията е наша,документите може и да са подправени,затова забраняват, то е ясно, че у нас банани и портокали не растат, подобни пратки имало и от белорусия,просто някой използва да мине м/у капки, а за износ ние нямаме своя продукция в кол-ва небходими за такива огромни пазари, но полша има,най-вероятно от тях идва всичко

veska

Руските контролни органи не са като нашите, да чакат някой да им занесе нещо, да си заплати и да му направят анализ. Контрол на самата граница - първо на подаваните документи за производител, анализи за нитрити, нитрати, ддтр гмо-та. У нас от 25 години ни внасят огромните хамерикански пилешкоподобни бутове. Яде народът - обедниха го, за да е гладен и да се храни с всичко предлагано уж като помощи.

Кофти работа. Така както вървят нещата ние няма да изнасяме ябълки, а те рускини. Абе дайте да седнем на масата и да се разберем и да върви алъш=вериша.

Да, така трябва да е, просто да поговорим за пари, да правим бизнес, а не пак с политика да се занимаваме, аман....

buRgbuRg1

:) Ще изнасяме бикини срещу рускини , колкото по-гладни идват , толкова по-добре за гларусите , по -евтино им идват на момчетата ! :) Газът безплатен щото сме поели издръжката и изхранването на част от пРашките ! Както окупационните им войски след "освобождението" през 1878 и 1944 год ! :) :)

Ние ги бихме по износ на жени ,някои от тях са сменили две , три държави вече .

СИГУРНО РЕЕКСПОРТИРАНИТЕ ЯБЪЛКИ НЕ СА БИЛИ КИТАЙСКИ, АМА ПУТЛЕР ПАК СИ ОСТАВА АГРЕСОР И ФАШИСТ.

Фашистите са във Фашингтон!

Ако нашия ББ затвори границата за зеленчуците, сиреч домати, краставици, пипер, ябълки и т.н, ще кажа евала, ама......... няма как да стане, затова ще купуваме холандски картофи и ще плащаме пенциите на хонландските баби......Тъй че, Путин много добре прави, от какъв зор трябва да работи за пенцията на баба Германка или проше Пани. Руснаците за 1-2 години ще се научат да произвеждат собствени домати и крастаци, а ЕС ще го духа, и ние с тях разбира се.....въпреки, че ББ направи едно "еретично изказване" вчера: "Т.н "Арабската пролет" само разсипа държавите" ..... хамериканския послник май него е чул още...

С удоволствие купувам български плодове и зеленчуци, стига цената им да е в някакви нормални граници спрямо средната цена, примерно 15-20 % отгоре. Но, да ме прощават българските производители, при положение, че в Кауфланд и Лидъл мога да си купя превъзходни пресни мити френски картофи за 70-80 ст., не искам и няма да дам за същата стока 1,50. Отделно, колкото пъти отида на някой от пазарите (в София, другаде може и да не е така) се заричам повече кракът ми да не стъпи там - продавачите почти без изключение не разрешават човек сам да си избере стоката и естествено ти пъхат в торбата отбрана селекция от... боклуци. И естествено като попиташ защо така, те гледат все едно си им изял закуската. Отделно в една търговска верига държавата поне от ДДС печели. Какво печели от сергиите по пазарите - едно голямо НИЩО. Така че аз искам да имам свободен избор. Никой не ти пречи да пазаруваш само български продукти...

докъде стигна света - голяма Русия се занимава с малка България !! А ние на времето се занимавахме само с рускините и нямаше разногласия...

С дирника начело, стига сте дращили лъжи! Сега е гнило скапано "свободно" време, а заедно с Русия живеехме и произвеждахме тонове здрави плодове и зеленчуци!

ДА БЕ, ИМАШЕ САМО ЗАГНИЛИ ЯБЪЛКИ НА ПАЗАРА, ВСИЧКО ДОБРО СЕ ИЗНАСЯШЕ ЗА СССР.

Напротив, точно гнили плодове и зеленчуци се изнасяха за там.

buRgbuRg1

:) Вижте снимката от сергията , ... от пили мляко има , ... ИМААААА ! Не като при комунизма ви ! Това го нямаше нито в "показните магазини" на комунягите , ... нито в магазините на УБО за видни комуномафиоти , нито дори в Корекомите ви ! :) :)

buRgbuRg1

:) Комуняги и комКопелдаци , помните ли , че при комунизма ви плодове и зеленчуци имаше само в края на лятото и началото на есента , и пак следващата година , пак по същото време ? :( Че портокали и банани Българите виждаха само срещу Нова година , само по 1 -2 кг , със записване , на опашки , с връзки , ... ВИЖДАХА , не всички можеха да си купят , кг портокали беше 3 лв , ... , мин заплати 120 лв , а мин. пенсии бяха 40 -50 лв , земеделските 25 -30 , социалните пенсии - 20 лв ! :( Комунягите обясняваха на народа , че портокалите , бананите , цитрусите зреят само срещу Нова година , помните ли ? ! :) ! Сега плодове и зеленчуци има ЦЕЛОГОДИШНО , прекрасни полски ябълки , както и всякакви други плодове , круши , сливи , праскови дори , ..... гръцки , италиански , испански портокали , посред зимата ягоди , череши , малини , грозде , ... всичко , царевица за варене и варена , меса , колбаси , сирена , кашкавал , риби .... всякакви видове ! :) Защо ? ... Защото България е в ЕС и ползва благата на световната търговия ! :) Хайде , отречете го ! :) :)

Много прос народ има тука многооо. И земи тия банани и портокали си ги заври къде слънце не те огрява.

И си мечтаехме, бананите да станат по евтини от доматите. Тази ни мечта се сбъдна!

Преди ябълки имаше целогодишно и свободно. Прекрасни БЪЛГАРСКИ ябълки. Сега български ябълки няма, а ядем скапаните полски, които руснаците отказаха да ядат. Тия легенди ги разказвай на някой със склероза или на младежите, които не са видели онези ВЕЛИКОЛЕПНИ по обезпеченост времена, та такива като теб да ги лъжат.

Ха-ха. Нищо нямаше налично целогодишно, приятелю. Нищо.

Безвъзвратно промит мозък....

тия минуси кво значат?Че не е вярно ли ,или ченеви се иска да е било така?

Към Лумпен от по-долу.И какво доказваш с тези статистики?Точно обратното на това,което искаш да внушиш!Няма значение колко си добил,произвел и изнесъл!Има значение на каква цена си го продал!Колко си спечелил!Ами доматите Москва ни ги плащаше по 3 копеики(ТРИ КОПЕИКИ!),ако изкараш на международен пазар такива цени ще ни удавят от поръчки!Три копеики,при себестойност 20 стотинки!Какво доказва това!Пък и "статистики"цитирате...

buRgbuRg1

:( Тютюна по 15 копейки за килограм , докато Германия го е изкупувала по 1,50 марки ! Трайчо Костов е убит защото се осмелил да постави въпроса пред Сталин ! :(

Не знам, не знам! Докато СССР купуваше по три копейки, ние произвеждахме домати. Като спряха да купуват, нашето градинарство вместо да продава по марка и половина кило домати, взе, че фалира.

buRgbuRg1

:) Според КГБе дрисливото Пусле , според кремълските КомИнтерн мафиоти и нашите комКопелдаци Рашата дори печели от санкциите ! :) Значи трябва да продължат , колкото по-дълго , толкова по -силна и велика ще става мамаша им Раша ! :) Защо реват срещу санкциите тогава , защо не се радват червените урковци крадливи и макаци дриСливи ? ! :) :)

Ех, и ние да можехме да наложим ембарго! И никакви субсидирани стоки да не разбиват родното производство. На Русия в дългосрочна перспектива ще и се отрази добре, а Европа никога няма да си върне напълно този пазар.

са полски...

buRgbuRg1

:) И са хубави и чисти , ... като полякините ! :)

За какво са й на Русия евро ГМО боклуци? То е ясно, че български плод/ зеленчук няма вече. Не е като едно време, когато произвеждахме с тонове...

Чакай да помисля за какво са й ... аааа може би за ядене, защото страна с 4 пъти територията на Европа и 1/4 от населението не може да се произведе достатъчно.

Добре си се загрижил, предателю. Щото те са глупави и не могат да се грижат за себе си, така ли.

Е нали НИЕ, т.е. ЕС, първи наложихме ембарго на Русия? ... Сега кой ни е виновен? Пак ли Путин?!....... Имайте малко достойнство и логика и признайте фактите.

Ти остави санкциите, ами се излагаме като лъжливи цигани и дребни тарикати! Няма да се учудя, ако утре и Брюксел ни обвини, че внасяме в евросъюза забранена руска стока, , като обявяваме, че е от Китай, Бразилия и Мароко!

И други ще има. Така е като позволяваме продажна измет да ни управлява. Никога срещу Русия, НАТО вън!

Не ми е ясно, като сме наложили санкции на Русия, защо им ползваме газа, ядреното гориво и петрола? Пълен бойкот! Или ние тях, или те- нас!

много си прав да се върнем 10 000 пр. хр.

ние сме си там някъде!

Я сега всички всички путинофили да прочетат пак новината, ако им помага и на глас. Спира се реекспорта (т.е. не българските ябълки, а бразилските), защото тук моментално са се намерили тарикати, които на всякаква европеска слагат фалшив произход и няма институция, която да ги настигне. В задачата се пита: 1. КОЙ напълни институциите с гнили ябълки и трактори? 2. Защо и как във велика страна, с цветуща развита икономика, евтина енергия, напреднала технология и безбрежни поля в 4-5 климатични пояса не се произвеждат достатъчно и по-евтини плодове и зеленчуци отколкото в гнилата европа ... че остава и достатъчно марж за транспорт и контрабандисти?

Имаше един руски филм"Гара за двама".В страната дини има,железници има,а на пазара черна борса със същите тези дини докарани от същите железници.При централизирана държава и "планова икономика".

Ти май сериозно си изостанал както в развитието си, така и във времето!

как кой -Френския посланик-"гнила ябълка"

Не си разбрал , брато! Ябълките са полски, а не бразилски. Второ, санкциите на Русия срещу вноса на селскостопанска продукция са срещу всички страни в ЕС, включително България. И трето- ние ги пробутваме на руснаците като ябълки от страни извън ЕС!

Я да видим кой е функционално неграмотен - естествено путинофилът. "Росселхознадзор забранява от днес реекспорта на растителна продукция от България. ... От България с реекспортни сертификати в Русия са влизали ябълки уж от Китай, Бразилия и Мароко." Това означава, че заради измами с реално полски (примерно) ябълки със сменени документи за произход, няма да може да се реекспортират от България и реално бразилски ябълки, защото руските власти нямат как да разберат какви са в действителност независимо от документите.

са полски, не бразилски...

ПО КОЛЕДА ПРИ НАС В АМЕРИКА Е ПЪЛНО С ИТАЛИАНСКО , ФРЕНСКО И НЕМСКО ШАМПАНСКО ..... .. НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ПРОДАВАТЕ ШАМПАНСКО В ЕС .... ... ЩО НЕ НАПРАВИТЕ ХЪБ ЗА ВСИЧКОТО ЕВРО-ШАМПАНСКО И ДА ЦАКАТЕ КИНТИ ОТ ХЪБ-ЧЕТО ????

Жалка картинка - велика сила се гаври с бившата си колония, а част от хората в тази бивша колония умират от кеф, прехласнати от "величието" на "братушките" им. Тия малоумници ще ръкопляскат, ако ще утре Путин да ги бомбандира - то само това остана де - най-скъпата газ, откраднати няколко милиарда от енергетиката, умишлено възпрепятсване на износа ни - освен бомби то друго лошо ненаправено не остана.

Свали си феса, затвори си устата и се поклони на хилядите руски войници проляли кръвта си за Освобождението ни от вековната тирания!

Колония или не, но бяхме добре, защото руснаците са ни давали кажи-речи на юнашка вересия въглеводороди. А получаваха зелени неузрели домати. Сега щом казвате, че е терорист едва ли не номер 1, така ще бъде. И няма какво да ругаете Путин. Той да не е малоумен - да го плюят, а той да търпи.

НЕ ТИ ЗНАМ ГОДИНКИТЕ ТО ГОЛЕМИ ЛЪЖИ ПИШЕШ!ДАЛИ Е ОТ НЕЗНАНИЕ ИЛИ ПЪК ОТ ИНТЕРЕС НЕ Е ВАЖНО - ТО ВСЕ СА СИ ГОЛЕМИ ЛЪЖИ!ДА СИ ЧУВАЛ КАК НИЕ БЪЛГАРИТЕ НАРИЧАХМЕ ТОГАВА ТЪРГОВИЯ - КОН ЗА КОКОШКА?!А Я МИ КАЖИ КОГА С ТАЗИ ИМПЕРИЯ СМЕ ИМАЛИ ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЪРГОВСКИ БАЛАНС АКО ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ КАКВО Е ТОВА?

Картинката още е прекрасна, но бъди сигурен ,че заради подобни на теб ,и прости магнолии и офшорковци тъпи , ще стане ужасна . Лошото е ,че не го проумявате , ама ще ,ще ! Ще дойде време .

промити бегееца бълват простотии , но истината е друга и много боли от нея "/КРОСС/ САЩ и ЕС изразиха безпокойството си относно руската политика на заместване на вноса със собствена продукция. Опасенията си те изказаха на заседание на Комитета по търговските аспекти на инвестиционните мерки (ТРИМС) на Световната търговска организация (СТО), каза пред РИА Новости източник, близък до преговорите.Събеседник на агенцията разказа, че претенциите на САЩ и ЕС към Русия са били свързани с искането по държавните покупки, които предвиждат приоритетно използване на руската продукция. Русия в рамките на скорошен антикризисен план" предприе крачки по прокарване на стратегия по заместване на вноса за медицинското оборудване. От САЩ заявиха, че Русия явно се готви да разшири действието му върху други сектори, каза източникът.По негови думи, аналогично безпокойство изразили представители на ЕС, Япония и Канада, посочвайки притеснителната тенденция в това, което се отнася до искания за закупуването" на медицинско, промишлено и селскостопанско оборудване, текстил, транспортни средства и вероятно, софтуер. Русия е започната широка програма за заместване на вноса с вътрешна продукция, след като западните санкции откриха зависимостта на цяла редица важни отрасли от вноса."

А каквото не могат да произведат, си го внасят от Китай! А ние ще духаме супата!

Точно така - след няколко години ще бъде възстановено селското стопанство в Русия, при това екологично, и ще се чуди ЕС, къде да изнася своите боклуци. Сега и Крим ще произвежда и ще внася в Русия. И Абхазия, а там всичко има - мандарини, чай, праскови, грозде. А при нас само молове се строят и скоро 1 голям завод за смилане на американска царевица. Така че животните ще бъдат хранени само с тази отрова и всички тук ще измираме, а това е целта на САЩ и ЕС.

"Голямата ябълка" е 7000 км. от България. Само заслепени хора с цел собствено облагоденстване застават между любовта на народа и политиката -"утре не ме интересува". България и Русия са вързани с кирилицата и освобождението и защо нека имаме независима политика ,но не да мразиме. Раздвоенито на личноста е негативна проява

Е, какво ревем, нали сме им наложили ембарго? Никакви наши плодове и зеленчуци на руският пазар- ще предполжим на ЕУ и Фондация Америка за България да ги купува, убеден съм че те на драго сърце ще ги изкупят авансово за 5 годин инапред

За 2% става въпрос-толкова тежи износът на земеделска продукци за Русия на икономиката ни.А ненормалните цени на газа с колко удрят същата тази наша икономика.Освен това тази продукция има алтернатива,а каква е алтернативата на монополния газ.Защо свързвам двете неща-ами защото в русията всичко е свързано-те са тоталитарна държава!

ЕС да наложи тежки износни мита за страни извън евросъюза!За Русия това ще бъде най-тежката санкция-те всичко внасят.

ЕС да не е фашистка наказателна рота???

Митата са за внос, а не за износ!

Мноу се кефя когато някой от големите натрива носа на дребните мърляви тарикати от БГ-то както в случая. Кеф!!!!

червен б...к, защо си се кръстил така? Кръсти се Русия!

ГОЛЯМ РЕВ ПУТИНОИДЕН, РЕВЕТЕ, БЪЛГАРИЯ Е В НАТО И РУСИЯ Е ВРАГ.

Русия не е враг на БГ.

ЗАТОВА РУСИЯ НИ СПИРА ВНОСА, СЛАГА НИ НАЙ-ВИСОКИТЕ МИТА И НИ ПРОДАВА НАЙ-СКЪПИЯ ГАЗ. РУСИЯ Е ВРАГ.

За мен е враг

ТВА ЗА ВРАГА ХУБАВО .... ... ТИ КАЖИ СЕГА ЗА БТЛГАРСКИТЕ ЯБЪЛКИ - - МОЖЕ ЛИ ДА ГИ ИЗНАСЯМЕ ЗА НАТОВСКА ПОЛША ?:))

Той спря три гигантски проекта , голям герой, сега народа дето го е избрал ще си търпи последиците. Ще има още санкции. Страданията ще се увеличават, шизофреничните мечти са само на сън. Тепърва ще катастрофира България,въпрос на време и проумяване. Няма как да го разбере, щото акъла му пречи, но един ден и това ще се случи. За това време Темида ,чака ,спокойно и зловещо. Денят неизбежно ще дойде и никакви хитрини ,лъжи , номерца и лукавства няма да помогнат.

Май искаш БГ да катастрофира, така като те чета. Браво, ти си истински патриот....хибриден, де обича повече КЛЕТА МАЙКА РОССИЯ :)))

Като каза ''магнолия'' та се сетих.Тъпите,невероятно тъпи комунисти,навремето тръгнали да правят туристически комплекси(подобни на соц. квартали),без да им мине през празните куфланици,че освен правоъгълни хотели и бунгала,няма да е лошо и да засадят магнолии,палмичики,кипариси...Дори и това не се сетили,тъпаците им с тъпаци..Набучили салкъми...И ''елате ни вижте акъла''..Поне да бяха гледали от съвеЦките другари...Ялта,Сочи..Ама не..Пълни кретени

Салкъм, ама дърво... Иди сега да видиш има ли някъде зелено да ти хване окото. Още навремето като бяха засадили тополите в Сл. бряг и хотелите едвам се виждаха от зеленина, ходих и в Сочи. Е там наистина нещата бяха х2 поне. Сега сигурно там е същото, но затова пък при нас може да си подхвърляте зарядното за мобилния м/у терасите на хотелите.

Tani4ka69

Жив пример - вчерашния парламент, цял свят говори ГЕНОЦИД над арменците, ама нашите НЕ да не обидят ДПС-то и комшиите измислиха нов термин - масово трепане!

Масово трепане - не се ли наблюдава у нас или масово изтребление, или масова лудница, или масова кражба ,масова говорилня, масово бягство.Ама масово изтребление най го разбират някои , а други смирено мълчат.

Браво на руснаците. Най-после трябва да раазбере нашето правителство, че с Русия не може да се правят лоши номера, ако не си в съюз с нея. Тогава може би ще затвори очи... Ако пак само й правиш мръсотии, тогава така ще бъде

Ами ти дядо Ангеле ако не разбра, от тази цялата работа ще загуби не държавата България, а спекулантите, дето изкупуват за жълти стотинки ябълките от селяни като теб и после с документи лъжат, че са реекспорт от Китай, за да може да преодолеят Путювите санкции и да ги продадат на десеторна цена в СССР. От цялата тази работа печелят само далавераджиите, че си купуват нови коли и апартаменти, България това ни най-малко не я касае.

БРАВО НА РУСИЯ БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ, НИЕ ОБИЧАМЕ РУСИЯ, МРАЗИМ БЪЛГАРИЯ.

LeGrandTulup

15 цента?

Другаре, и да ривети и да ни ривети, България е член на НАТО и ЕС и няма шанс това да се промени. Иначе няма лошо да си помечтаете докато сте живи (понеже нали повечето от вас са пенсионери и малко ви остава) за Народен Съд и за нова Червена Армия, дето да ви "освободи" от омразната демокрация и да ви върне соца...Му-ха-ха-ха-ха-ха-ха

Осава ни достатъно време, за да заврем такива младежи Дежи, обратно на майка си в му-ха-ха-ха

Ами айде, чакам, само не ме бий много с бастуна, дядо....му-ха-ха-ха-ха-ха

Ши идеш НАТО и ши сиреш ЕС , ама ши си горд.

Ние сме си супер, вадим си яки кинти, мизерниците с по 150 лева пенсия като вас да му мислят как да се спасяват. Нали ревете постоянно колко сте гладни и колко сте станали мизерни, като сме отишли в Европа, аз нямам такива проблеми :)))

Росколхознадзор ??? Какъв надзор какви 5 лева , там и камъни да им дадеш пак ще ги ядат...

Занимават се някакви арменски декларации,вместо да поставят въпроса за 50-годишна окупация,която остави България 100 години след маймуните и направи някои хора(съветофили),по тъпи от и от маймуни..Дори и каПутин призна за окупацията..Но на маймуните им се падна от глухата страна

РУСНАЦИТЕ НЕ КУПУВАЛИ ИМОТИ В КРИМ, ПРЕДПОЧИТАЛИ НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ, ХАХАХА

Истината е, че в момента руснаците искат да си продадат имотите по морето... но няма на кой. И не става въпрос за НАТО, ЕС или нещо друго, а за циганията в собствената ни държава.

циганията е от 50 годишно съветско робство.

Това, което афишираш като истина е много далеч от истината :)

А няма на кой, просто са заблудени за цената.

СРАМНА СЦЕНА ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ВЧЕРА : ТУРСКИ ДИПЛОМАТИ СЕДЯТ НА БАЛКОНА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ГЛЕДАТ ВОТА ЗА АРМЕНСКОТО "МАСОВО ИЗБИВАНЕ "

Не разбрах как нахлуването на вежливи зелени човечета в Крим и Украйна , подпомага българското земеделие...

Това че ти не си разбрал е бял кахър и на никой не му пука.Лошото,че имаме политици които нищо не разбират,дори че сме една малка и слаба държавица, а ни навличат врагове с приказки и слугинаж на чужди политики.

Връзката е миграцията на сьомгата от о-в Мадагаскар до г. Манчо в щата Колорадо!

КАКВА ЗЛОБА ГИ ТРЕСЕ МОСКАЛИТЕ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НЕ ЩЕМ ДА СМЕ РУСКИ СЛУГИ КАТО ПРИ ОМРАЗНИЯ СОЦ.

само така, дайте ги на бегееца(Щерев) да си ги яде. Ех,ако се задави от злоба ще настъпи един живот :))))

Щом Вождът и Учителят Путаранкин така каза и го реши, ще се лишим и от ябълките, освен всичко друго, няма проблеми. Важното е той да сере в златна тоалетна и да яде черен хайвер от Белуга, ние крепостните може да вържем още гащите и да ядем патриотизъм и пропаганда

Значиии, то не бяха активни мероприятия на руската агентура да разсипят и пробият сите български институции, то не беше чудо. Сега другари, в крайна сметка определете се какво искате. Не може хем да има корумпирани, алчни андешковци от работническо-селски произход по всички върхове от БНБ и главен прокурор до селски кмет, хем да не се издават едни фалшиви документи за произход на круши и ябълки.

ОТНОВО ДА СИ ПРИПОМНИМ ДЕМОКРАЦИЯТА НИ Я НАТРЕСЕ ГОРБАЧОВ И ОФИЦЕРИТЕ ОТ КРЕМЪЛ ЖИВКОВ НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАХА ОТ РУСИЯ ДА СЕ СБЛИЖИ СЪС ЗАПАДА МОЖЕ ДА СМЕ ПО БЕДНИ ОТ РУСНАЦИТЕ НО СМЕ ПО СВОБОДНИ КАКВО ПРАВЯТ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ КАТО ТОЛКОВА НИ МРАЗЯТ ДА СИ ПОЧИВАТ В КРИМ НАЛИ СИ ГО ВЪРНАХА?

Каква демокрация бе тъпак? Аман от псевдодемокрация, аман от свободия!Крещящо личи, че сме хамериканска колония!

ЕВРЕЙ ЛУКАНОВ НАПРАВИ СПОРАЗУМЕНИЕТО СЪС ЗАПАД : - ЦК НА БКП И ДС ПОЛУЧАВАТ ИКОНОМИЧЕСКАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ - ВИЕ ВЛИЗАТЕ В НАТО ..... НАС В АМЕРКА ВИНАГИ НИ Е ИНТЕРЕСУВАЛ ОСНОВНИЯ ВРАГ - РУСИЯ И ТЕХНИТЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ :)))