Румъния: Скоро няма да ни приемат в Шенген

Румъния скоро няма да може да се присъедини към Шенгенската зона, заяви изпълняващият длъжността президент на Румъния Крин Антонеску.

Обратно в новината

Коментари - Румъния: Скоро няма да ни приемат в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

топло, топло , даже горещо

румънците са реалисти...кво да кажем за нашичкия лентроез - мазач на само една постройка ...хи хи

и аз си мислех, че опашката ти е конска, пък тя била магарешка

Язе знам руманенци, оти ви не искат у шенген. Циганите ви са много повече от нашите. Нашите все некак си ще ги понесат.. болезнено и трудно, но все пак има шанс Но вашите.. вашите са голема орда :)

Румъния 22 млн - 2 млн цигани БГ - 6,5 млн - 1 млн цигани айде честито чистокръвния...))))

Защо, по дяволите, трябва да пускат българските цигани в Европа?! Защо катунът трябва да се настанява по частните земи на гражданите в другите държави, да цапа, сере, краде и насилва? Кога сте чули цигани да работят? Те крадат желязо, возят се без билети, не плащат такси, данъци, за тях няма закони, няма правила, няма нищо, коетор да ги прави граждани на страната. Плоденето върви по косовски тип, по албански тертип и по един крайно опасен начин. Пита се - когато станат милиони, кой ще им работи, какво ще плячкосват, кой ще ги храни? Вероятно ще се прехвърлят от страна на страна като ятя скакалци ли?! Че кой ще допусне такова нещо? Какъв Шенген, бе, ГЕРБ? Вие лунатици ли сте? Вас не бива да ви пускат дори в градовете. Върнете се на село, и си стояте там - там ви е мястото, проклети селяндури!

Трябва да се пускат, за да не стоят тук, разбра ли сега защо? Нали сме толерантни, защо да отнемаме на германската баба кефа да бъде изнасилена от мургав хубавец, или кефа на френския старец да остане без портфейл от някоя мургавелка?

Ами никой не ни забранява да си махнем границите с Румъния. Тогава да видим Шенгенци кво ще речат!

Поне да махнем границата си с Румъния

коя-Дунав ли,щото за друга се не сещам.

ти мини през дунав мост с кола и бъъъързичко ще се сетиш...даже с твоите 3 езика и пр и пр.ю....))))смешнико

нима някой, действително си е въобразявал, че селектирането е приключило с пребоядисването на рампата и някои промени в критерийте.. ?! въшкари които нямат нищо, не са желани. останалото са демагогий на глупави жени и политически клоуни. който слушка получава шепа ориз и обещания, който не, по 30 хилядарки на глава за славата на съюзите и за сметка на послушните. какво значение имат глупавите букви на смешен лист хартия, когато е ясно, че написаното е лъжа за неграмотни...

Интересно ми е, че все още има хора, които пишат заради самото писане и говорят за да развижи въздуха. Ако нямате какво да кажете, замълчете, така плиткоумието ви няма да блесне, дори може да минете за умен.

говори ми на ти скъпа :*

Научете се да пишете на български - не се пише "критериЙте", а критериите. Няма дума в множествено число, която да завършва с и-кратко! В този кратък текст сте допуснали поредица от правописни грешки...

Още един глас в подкрепа на написаното!

има много същества които не са в състояние да проумеят написаното и не могат да реагират по друг начин, освен да покажат коплексите си, като кажат "как трябва" и къде била причината за собствената им примитивна мисъл. реакцията им е почти толкова безпредметна, колкото и те самите. положително е, че имат въображение. въпреки, че понякога то ги кара да си вярват, че вниманието на шимпанзетата е важно за хората... :)

Защо не спреш вече да спамиш във форума? Нека прочетем и мнения по конкретната тема...

Използването на обидни квалификации определено не говори за добро възпитание... :(

Много злоба виждам тук, облечена в красиво словоизлияние... ;)

Е то и нас няма да ни приемат ! Защото имаме продажни, корумпирани и лицемерни политици - не само сегашните, най-вече предишните ! Явно това си заслужаваме, защото ние си ги избираме - когато народът е прост и неграмотен няма как да избере интелигентни и образовани политици - нали ?Алкохол, чалга и простащина - това е България в момента, я има 20 % Европейски мислещи хора я не, останалото население "маа пръжки с лук " ! Какъв Шенген ? Каква Европа ? Опел с лика на премиера на предният капак, каран от прост чалгаджия - това е лицето на България !

Scorpi

+1 много точно и ясно! ужасно прав си за съжеление.

а не така,имам висше,знам 3 езика и съм кореняк софиянец,но няма да обиждаш пръжките с лук- с винце си е екстра.

хаха ))))

И какво толкова сте се разбързали за Шенген и Еврозоната. По важното е нашата шибана инономика да тръгне полека ако може, а вече е много наложително да тръгне защото вече приходите в хазната и за издръжка на правителството няма от къде да се вземат и Дянков и останалите много добре го знаят и разбират. А докладите ще си вървят и все ще са негативни до някъква степен,те и европейските лежляци все не знаят от къде ги сърби. И който и да е на власт тези доклади няма да се променят.Факт е че има много какво да се иска от българските управляващи и че, от време на време им трябва "бой по тиквата" за да не губят представа за какво са там и за къде са тръгнали.

Никога няма приемат Румъния заради циганите. Нали ще ги наводнят и няма да имат правно основание за ги гонят. А България заради криминалното минало на ББ. За щастие ние лесно ще се оттървем от мутрата още на следващите избори, но те от циганите - никога.

ББ е канен и приеман с почести и уважение навсякъде в Европа. Това за криминалното минало е вече много изтъркан клеветнически рефрен на противна комунистическа песен. Във всяка цивилизована страна всяко обвинение се доказва, и ако се окаже клевета съответно се отлежава от разпространителя.

само дето за Уорко и компания не е изтъркано криминалнто му минало ...добро нашийниче за якото вратле нали ??? иначе си доста смешен в напъните си на ниво квартален шемет от ГРОБ....

баце- като си толкова непорочен- я вземи се опорочи- влез освен тук- не казвам , че тук няма какво да се научи....- напротив това е наи-великия саит в българия засега ... та влез например - в .... биволъ....(просто напиши в чичо гугъл-а така - биволъ ) виж хората как и какво пишат- всичко документирано и изпипано- също като наркомрежата на любимата ти банкянска тиква- премиер... там ще видиш и разбереш невиждани досега и нечувани неща-и ще останеш наистина потресен .....- а иначе ще си си все същия тъп.к дето само спами в подкрепа на една мутра-премиер която е на власт - за да си разпространява дрогата-и да се издължава на шефовете си -които го докараха на власт...- и да ръси идиотизми- заради които вече започнаха да ни се подиграват на нас- хората които сме извън българия...

...да бе, щото ние изобщо си нямаме цигани и турчуля, за да ги "наводним"!

Ми с нашите цигански манталитети... Кво да чакаме.

с това заглавие откриха топлата вода и колелото едновременно.

Значи на Румъния вярват повече, че ще си реши проблемите в рамките на 6 месеца, а на БГ и дават цяла година и половина. Явно в БГ не очакват нещо да се случи до края на тази година и по натам.

Много ясно че такъв компрометиран ВСС няма как по конституция да бъде сменен с нов за 6 месеца и ефект да има.

Съгласен, но пак за "верването" - за положително решение искат три положителни доклада, т. е.: - за RO - 1,5 години; - за БГ - 4,5 години.