Гърция подкрепя България за повече военни сили в Черно море

Министрите на отбраната на България и Гърция Николай Ненчев и Панайотис Каменос проведоха среща в рамките на официалната визита на министър Каменос у нас.

Обратно в новината

Коментари - Гърция подкрепя България за повече военни сили в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОРИСОВ ИСКА ПЛАТНОХОДКИ , А ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР - ВОЕННИ КОРАБИ?!?!?! КОЙ ОТ ТЯХ НИ ЛЪЖЕ?!?!

"засилване на присъствието на сили на Алианса в акваторията на Черно море, с оглед възпиране на насочени към територията на страната ни бежански потоци" - Е няма просто такива лъжи. Черното море се милитаризира всеки знае защо. Готви се тя последната световна.

И Албания подкрепя Ненчов за повече военни сили в Черно море.

Е нали до вчера на Боко не му трябваха военни кораби по плажовете? Не е истина колко хубаво си го получават избирателите Му.

Дошло е време на границите ни да се поставят табели "Wird geschossen". Бежанецът минава през ГКПП, голямата паплач - през гората. Всъщност никой не иска да пази границите.

имаше една германка дето иска да пази границите ни.. после като се върна в Германия щяха да я арестуват заради това ..

Около Бойко само лош материал на американско командване. Защо Бойко не уволни тези олигофрени Ненчев, Митов? Соломончо и Плевнелиев искат друг съд.

Борисов не може да уволни некадърния си министър защото неговият брат е генерал в армията на САЩ.

Да питам аз - къде изчезнаха ония турски 14 кораба и 42 въртолета? Ей, СМИтата, що мълчите по въпроса? Не може да не сте наровили нещо! :))

нЕЙЧЕВ Е продажник платен от ЦРУ

Ами да!

Има една приказка:"Върти се като обран евреин". Та и Бойко Борисов така. Преди да стане премиер ни разказваше,как ще построим и АЕЦ Белене и Южен поток.Било важно,щото никой няма да посмее да ни нападне. Та и сценките с Ненчев са от същия спектакъл. Аз на него пари на заем не бих му дал.

Мдаа....Гърция много ама много и дреме за черноморието. Ако не вервате вищте колко е голема границата на Гърция с Черно море ;) И да...точно от там минават бежанците..през черно море, от там през Босфора и хоп на некой гръцки остров с гумената лодка.

И за Дарданелите, и за Босфора, и за Константинопол?... :))

Нали си го имаме такъв флот ? Турският на НАТО е до нас ?

делфините мрат от ученията в морето казаха рибарите

Няма да има подкрепа от НАТО , Защо лъжете ! Тръмп каза не ме интересува НАТО , всяка държава в НАТО да си плаща ! С този Министър България далеко няма да стигне , този изрод ще ни вкара насила във Война с Русия !

Ще ни се изплиска морето, ще стане бара

Аз

Сега... България за милитаризиране или за демилитаризиране на Черно море е, не разбрах... Щото според изказвания на министри, явно е и за двете, обаче как е възможно това, на мен не ми е ясно. И слава богу, че не ми е ясно - само шизофреник може да е наясно с тая шизофрения...

Кот каже американския посланик, тъй де, губернатора на колонията.

Журналисти недо.....учили, кога ще спрете да изопачавате фактите в търсене на сензация?!? Та нали именно на това медийно внимание тип "шок и ужас" се дължат 2/3 от настоящите ни проблеми с ИДИЛ... Между "От гръцка страна е заявена готовност да бъде подкрепено евентуално искане на България за засилване на присъствието на сили на Алианса в акваторията на Черно море, с оглед възпиране на насочени към територията на страната ни бежански потоци" и принципното "Гърция подкрепя България за повече военни сили в Черно море" има лееееки смислови нюанси. Не е коректно от ваша страна да се държите жълто-вестникарско!

Лицето Ненчев продължава да се подиграва с българският премиер . Явно той не зачита ясната позиция на Борисов против допълнителна ескалация на напрежението в района и в Европа. На КОЙ служи Ненчев - явно на враговете намирна и спокойна Европа. Такива ВЪН.

Тиквата веднъж му дръпна ушите на този с перуката за Черно море! Боко уж иска туризъм, земеделеца, по заповед на спонсорите си - море, натъпкано с натовски кораби, американски "морски тюлени" и мъртви делфини!!! Не ще наборна военна служба, не ще чисто нови руски мигове-35, а няколко скъпи и прескъпи стари, 3-та ръка Ф-16 за в пъти повече пари на българина!!! Хайде, да си събира багажа това поредно нещастие за България и час по-скоро да се изнася от Дондуков! И да вземе със себе си Митов, Плевню и...останалите гробари! Че както са я подкарали, войната е на прага ни! И този път са решили зорлем да предизвикат братски народи да насочат ядрените си ракети към България, надявайки се бандата да излети навреме с Фалкона за Карибите!!! Заедно с хонорарите си от продадената България!

Абе то и ние подкрепяме ама на единия сал му се счупи греблото и те така

Крайно време е Борисов да уволни това недоразумение Ненчев, къде си е загубил интелигентността Борисов че прави куп грешки с назначенията на министри некадърни занищо, и е добре да си смени съветниците, явно вече мого го лъжат и накрая ще го изпързалят

Радан да не потъна в пета глуха ?с неговата съдебна реформа нареформира ли я ?

Само негова ли е ? А ма то русолюбските предатели не ви интересува, нали прокаратурата е по сталински т.е. съветски модел.

евентуално искане от наша страна за присъствие на натовски кораби в Черно море? Нали Борисов каза, че не искаме? Или не е така? И колко нелегални влизат през морето, да НАТО да ни пази? Някой нещо ни "пързаля", а Ненчев ще демонстрира сила, дето я нямаме!

зорлем ще ни вкара във война с Русия. Време е вече да бъде изритан от властта за да не прави повече поразии. Тостатъчно ни набута с полските двигатели за сасмолетите и процедурите по избор на нов самолет.

То и без това на Черно море почиват тези дето са избягали от другите курорти.То идиотите нямат край в нашето ръководство.

Това недоразумение Ненчев докога ще ръси простотии заедно с през.РП и Д.М. махайте го ! Как може той да е министър! Пълен смешник!

"НАТО обяви, че разширява мисията в Егейско море срещу трафикантите на хора към Гърция и Европа и засилва сътрудничеството с европейската агенция за граничен контрол Фронтекс съобщи БТА." И какъв е резултатът?!Италианците вече няма къде да дяват бежанците. Този Ненчев наистина започва да става изключително вреден за страната ни. Първо забърка кашите с румънския министър,сега се отърква в гръцкия. И забележете-всички предложения в този милитари аспект идват от българска територия.

Турция се скара с НАТО. Украйна струпва войски при ДНР. Путин няма да заминава далеч по време на олимпиадата. Много бързо Крим се превъоръжи. НАТО бърза да създаде флотилия в Черно море. Европа е под натиска на тероризъм и страх. Нещо да ви говори това?

Шило

навечерието преди война? Ако това стане- край на Европа.

Може да е нагнетяване на политиката преди изборите в САЩ. Но въобще американските господари са решили да довършат еврото, Германия и ЕС.

Просто руският слуга Борисов не желае да се защитаваме от руското военно присъствие в Черно море,което постоянно се засилва.Този предател целенасочено заселва руснаци по нашето крайбрежие,решил е да им раздава български паспорти,за да могат да го заграбят по кримския сценарий.

България както винаги е прашинка на ботушите на велики е сили. За съжаление.

борисов е слугана СЕАЩ, нещо не си в час

Ръсиш абсолютни простотии . Руско военно присъствие в Черно море в руски пристанища ?! А къде да е в Куба , Никарагуа , Венецуела / дай боже / . Разширяване и Русия ще има ЦЕЛИ 6 подводници в Черно море и няколко кораба ? А Турция ИМА 14 подводници и още 14 - 16 фрегати, малка Гърция само 10 -12 подводници и поне 10 фрегати . Толкова за заплахите и плоските ви лъжи.

Перуката, не разбра ли ,че не е приоритет на НАТО. СМЕШНИК СМЕШЕН.

Шило

Борисов, махай го тоя. Стига изпълнения тип "Гаф след гаф"

Трудовака Ненчев, който няма представа от съвременна война, продължава да дрънка оръжие срещу Русия! Наистина, какво общо има Гърция с Черно море? Но хитрия грък бута нашия глупак отпред !!!!

умен е тоз Каменос как пързаля ние ще подкрепим ваше искане за засилване на НАТО в Черно море за борба с мигрантите. Искане няма ,няма и мигранти в Черно море.Камекос абе не сме чак толкова прост материал както казват

Дано Перуката е разбрал "подкрепата" на Гърция за натовски флот. Става дума за безплатни патрули, които да ловят хората с лодките покрай гръцките острови, а не за някаква еврогейска конфронтация с Русия в Черно море.

Точно това исках да напиша! Как само се извърта всичко. така излиза, че България е инициатор на антируски въоръжен флот и по-голям! Това е абсурд. Ние да оберем простотиите.

Нали бокича рече, че не му трябват войски в черно море или пак е излъгал, както обикновени.

ква гърция кво черно море??? моля ви политици, не ни затривайте! ...глас в пустиня :(

Няма какво да се коментира - всичките им изявления са в основата си грешни. Щом говорят за бежанска криза, вълна и т.п. Кризата не е бежанска, а миграционна. Говорим за справяне с миграционни потоци, а не с бежански.

"засилване на присъствието на сили на Алианса в акваторията на Черно море, с оглед възпиране на насочени към територията на страната ни бежански потоци." Според вас дали и един бежанец е успял да си топне малкото пръстче в Черно море? Че бежанците да бъдат спирани с военноморски сили. Или това "засилване" се прави, за да се помогне на чичо Сам тотално да си обсеби Черно море? Кое от двете?

Не господине, онзи нещастник Ненчев е решил да изпробва селскостопанска авиация за неутрализиране на руските самолети над международни води. Идиотите в България нямат свършване.

Хич не ни трябва да се подвеждаме по гръцките измамници, които искат да видят държавата ни унищожена, а народа ни да говори на гръцки език. Затова каже ли нещо грък, трябва два пъти повече да се внимава!

.... ако те слушаме, ще почнем да говорим на гръцки, турски, руски и "американски" език..... въобще ще станем полиглоти. По-добре с гърците, отколкото с турците.

Ние сме съюзници, не сме византийци:)

като сме съюзници, защо още не сте дали терминали на Солунското пристанище, задължение още по договорът подписан в парижкото предградие Ньой?

Щото китайците ще платят много повече, а без пари и съседката не дава.

а ти лично какво ще спичелиш от тези терминали? Аз нищо не съм изкарал.....

ти ли ще вземеш терминалите или някой друг капиталист? :)

Мурзилките отново смениха плочата за гърците. До вчера бяха големи пичове, които подкрепяха техния господар, Лилипутин, а днес - са гейове, нещастници, слабаци и т.н. Какво ви карара да си сменяте толкова бързо мнението, мурзилки? Малко рублички и думи от вашия господар ли?

Едното на другото не пречи. Гърците са хитри и умели далаверджии и политици. Държат се за Путин щото имат полза. А ти си наивен щото смяташ, че политиката е ритане на мач и викане по трибуните, последвано от междуотборни боеве.

Нещо грешиш. Нали точно Ципрас предаде вота на гръцкия народ и то два пъти. Та господаря им е САЩ. В противен случай да са напуснали Европейския съюз и НАТО съгласно народния вот. Но нищо такова не се случи. Даже ги ощастливи с джекатайци от Азия и Африка.

ЕС трябваше да си върне заемите взети от гръцките мафиоти и политици и отишли в частни европейски джобове. Заемите ще се плащат от гръцкия народ. Ако се дърпат твърде много - война. Русия им отказа помощ, защото не е толкоз силна да поеме топката.

Нормално е един антибългарин дето не е стъпвал скоро в България и хипотетично знае, къде е Гърция, да не му е ясно. Гърците са си гърци и явно разчитат на малко българска земя. Което ще се случи, ако България застане срещу Русия, т.е. ще е на губещата страна. Или гръцките тарикати са си направили сметката и са заложили на възхода а Русия и разпада и залез на САЩ. И сега ще се опитат да извлекат дивиденти. Какъв е изводът: доста си тъп. Пробвай се под статиите за хайлайфа.

Гърците добре предлагат да се спрат тези депресирани масови убийци,които влизат,но за това явно трябва нова бг правителство. Тези пускат на макс тези,а те после убиват хора в Европа.

Дори византииците не им вярват!

нито Ненчев ,нито тоя другия са от политиците които ще кажат какво са получили от САЩ.Ципрас беше рекетиран точно от този които му поставяше условия с малката си партийка.Важното е че ако изборите са скоро в Гърция този няма да влезне .То важи и за Деформаторите начело с Ненчев и БЗНС ,което никога няма да влезе самостоятелно когато и да са изборите.Подръжниците на Ненчев защо не го запитат защо предпочете да стане министър и да няма нито един депутат ,вместо да вземе няколко депутата и да няма министър ?

Борбата с бежанския проблем не е извинение за агресивната политика на НАТО спрямо Русия.Тези "ястреби" са нищо повече от долни национални предатели които тикат страните си към самоунищожение.

море сами си направете изводите за колко тъпи и необразовани ни имат

Можем само да си направим извода колко тъпи и необразовани са тези двамата. А Панайотис Каменос не е ли член на крайната националистическа партия Златна зора в Гърция. Абе Ненчев, че си прост и тъп го виждаме, защо продължаваш да дразниш с поведението си. Нужен си като провокатор на твоите началници от посолството на САЩ. Иначе и от земеделие не разбираш.

само ще демонстрираме сила, или наистина я имаме?

на дипломация! Засилено присъствие на НАТО заради бежанските потоци и ЕВЕНТУАЛНА заплаха. Не се казва дали от изток-русия или от юг-турция. А вие с Плевнята и външния министър веднага свалихте картите и си спечелихте врагове. Вие сте ДИЛЕТАНТИ и слушкате безпрекословно американците. Гърците са дипломати и ще надиграят и ЕС, НАТО и съседите си. А може би и Путин :))

Кого заблуждавате, бре?! Нашествениците минават по суша, а не през акваторията на Черно море! Какво НАТО, какъв Алианс, какви 5 лв.?!

Подразбират се тези 2-3 милиона в Турция. Ако те тръгнат - значи война. И тогава Гърция обещава да е с нас. И да не ни разреши да се караме с Рустя. Че цялото ни ръководство са аджамии

А-хам! Това е друго.

От гръцка страна е заявена готовност да бъде подкрепено евентуално искане на България за засилване на присъствието на сили на Алианса в акваторията на Черно море, с оглед възпиране на насочени към територията на страната ни бежански потоци. ДА АМА БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА

че гърците са хитри. Сами не се карат нито с Рустя, нито с Турцтя. Но нас подкрепят. Ха!

Гърция и Черно море? А Албания, може ли и тя?

да поискаме от Унгария. Като сме започнали да караме до край, поне!