България върна на Франция зет на атентатор

България върна на Франция Мурад Хамид. Той беше заловен у нас по подозрение в тероризъм и впоследствие бългаският съд разреши екстрадицията му.

Обратно в новината

Коментари - България върна на Франция зет на атентатор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България явно се прочува , че връща всеки ,който е поискан от някого без доказателства за вина - само по подозрения.Много лесно и удобно.Достатъчно е да са роднини - това автоматично ги прави виновни. То у нас били и 13-те балдъзи , ама казаха за тях да почакат , че като им махнали бурките - какво да видят!!!

Прав си, че не би трябвало. Което не значи, че не го правят. Поне аз таквиз случих. Не знам дали е редовно, повече съм летяла с България Ер и Луфтханза.

А може и да са го "уважили" няколко пъти. И да го е срам да си каже? Та затова реве за напитки...За вазелин нищо не казва...

Какъв с*кс са му дръпнали на тоя. За това е толкова ухилен. Всяка вечер е играл в сериалите Френската Булка и Големия Боздуган. Свга като отиде във Франция ще му се иска пак.

Мене Еър Франс в самолета не ми наляха каквото исках, а каквото те си решат, защото франсето стюард се мусеше да английския език и на българите, той в ареста иска да му угаждат.

Поднесете му кафенце, шербет, халал мръвка и девици, иначе ще се оплаче от вас на БХК, Комитета по правата на човека, Арабия за България и Аллах. Мислете му.

Шурей на атентатора е!!!!

Не са му давали вода и напитки ли? Даже много цивилизовано са се държали нашите с аллахаджийска отрепка като този!

Да си ги събират франсетата и германците, те си ги отгледаха и си ги коландрят, на нас за какво са ни!?

интересува ни кога сте върнат нашествениците от границата,какво ми пишете за някакъв дрислио

Тоя дрислЬО можеше да се взриви някъде и да погуби сумати народ. Кога ЩЕ върнат нашествениците от границата те интересува явно само теб, на другите им е ясно кога.

лелеее,още един дрислио,....тъпак

Хора, научете се да пишете!!! Да хулиш е лесно, да приемаш критика явно не чак толкова ( визирам другия коментар, който е уместен)

бе задържан у нас по пътя му към Ислямска държава. И къде е тази държава, бре списвачи нискочели?

в османската империя е, затова ползва наше летище ..

в османската империя е, затова ползва наше летище ..

Изглежда щастлив, е как отива на курорт при Франсетата! Там ще има напитки и вкусотии!

Такива шамари го чакат, че главата му ще прилича на разцепен домат!

Този маймун не знае по какво кучетата се отличават от хората. Би трябвало да не се допуска в страната ни, за обида на следствените органи, които правилно не са му угаждали на капризите.