ЕС и ЕП не се споразумяха за бюджет 2015

Правителствата на ЕС и Европейският парламент не успяха да се споразумеят за бюджета на ЕС за 2015 г., съобщи говорителка на бюджетната комисия на ЕП.

Обратно в новината

Коментари - ЕС и ЕП не се споразумяха за бюджет 2015 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тая американка с жълтото сако какво прави в европейският парламент? Европейският съюз отдавна трябва да се преименува на Васален Европейски Съюз верен на интересите на САЩ.

Европейската администрация трабва да се оптимализира. Трябва да се подберат малко, но добре образовани, квалифицирани и с необходимия опит чиновници. Така бюджета, предлаган от страните ще е достатъчен. Аз като данъкоплатец в страна от ЕС, смятам че дори 3,3% завишаване спрямо миналата година е предостатъчно за Европейските институции. Няма нужда задължително в тези институции да се назначават хора, които нямат необходимата квалификация, само за да се изпълни 'квотата' за всяка страна член на ЕС.

Гладна кокошка просо проси, просИ кокошке проста просИ

"Чпигел": Гладна кокошка просо измолва Сн.1: бТ&ТВ ТРТК

Eгати големия б-джет 146 милиарда, сама на TP б-джета е 175 милиарда. Cега разбирам защо TP не иска да влиза в EO

Това е бюджет за хрантутене на излишно раздута администрация бре. Истинските бюджети са по отделните страни-членки и общият им сбор е на почти два порядъка повече от този на твоята ТР.