Словесен деветосептемврийски сблъсък в НС

Не бива да забравяме 9 септември, за да не преживеем нови трагедии, заяви Янаки Стоилов от БСП. Декларацията изгони част от десните от пленарна зала.

Обратно в новината

Коментари - Словесен деветосептемврийски сблъсък в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно точен си!

добре правиш сметката кое колко струвало преди и сега. Преди - евтино, сега - скъпо. А кво ще кажеш за заплатите - сега МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 300-350 лв. И аз помня преди - 77г. заплатата на генерал и паспортчик-заварчик какъвто бях беше 350 лв. Не се бяха проминили много до края на 89 г.

Е не искам да коментирам заплатите на военните, но мисля че сте зле информиран. Мога само да спомена заплатите на срочнослужещите. 1.5 лева заплата на войник, 2 лева на ефрейтор , 5 лева на младсержант , 14.5 на старшинашколник 60 лева на младшилейтенант от школата за запасни офицери. Инженерите започваха с 105, 110 , 115 ,140 и 160 лева като млад специалист през периода 70 - 89 година. Има медии които се занимават с такива въпроси. Например Spiegel на титулната си страница даваше една снимка на офицер от zападногерманската армия с Надпис Ehre , Bargeld und Kariere, което преведено на български значеше чест , пари в брой , кариера. Трябва да потърсите някакъв български еквивалент на това списание и подобна статия.

може всички партии да са еднакво корумпирани- то влезеш ли във властта е неизбежно - разликата е в мащабите. Ама вие комуняги нали бяхте против капитализЪма, кои са сега най-крупните капиталисти? За кого се ожени Сергей, на който целувахте ръцете - за банкерка - що не се ожени за кранистка или поне журналистка. Кои са милионерите - бивши комунисти или отрочетата им. Къде учат децата им /ако не са пълни идиоти/ - на запад, в Лондон, в гадния САЩ.

Булевардни романчета, значи!?Добре, че ме светна, зер не знаех!?Я ти, като особенно долнопробен комуняга, да ме светнеш още, какво стана със съратниците там в процеса, на кръволока от Лайпциг, наричан още Гошо Тарабата!?Говоря за Благой Попов и Васил Танев!?Като изявено долнопробен комуняга, трябва да знаеш със сигурност и с тях, какво стана!?Щото аз научих например, че и двамата са били изпратени на доста годишно продължителен "отдих" в "архипелага Гулаг"!Гошо Тарабата имаше ли роля в изпращането им там!?

По-голямата част от народа ни сега живве по-лошо отпреди. Да живве т.н. демокрация!

комунистите се превъртят на вълчи капиталисти и присвоят "общонародната собственост" на своя частна собственост, така става!

такива са били винаги КРАДЦИ

До "Фокуса"!И вий комунягите, като кръволоци над кръволоците, побързахте да изпълните!?Нали бяхте борци срещу капиталистите и империалистите бе, превъртялнико над всички луди!?

Болшевишките мозъци в БСП така за задръстени със съчми от Аврора,че лечението им е само кончината на партията им,идеите лъжовни и престъпното и дело!

Всички партии сте еднакво корумпирани. Всички се изредихте във властта и за 25 г. докарахте обикновените хора до просешка тояга. Заедно смучете от всички сфери на икономиката а пред народа играете театър ,че се противопоставяте една партия на друга. Пълна порнография

Все комундета.

много противоречива дата. според мен не трябва да се вторачваме в лошото, а в хубавото на онзи режим и да разберем защо това хубаво може да бъде само временно, преди неизбежния крах. тодор живков го разбира в един момент и започва да работи изцяло за родината. лошото за мен е главно в две неща - че християнския морал на българския народ е до голяма степен унищожен, и че чувството че "от мен нищо не зависи" се настанява в мисленето ни.

Мразя комунистическата зараза, която не изчезва от нашата България.

Никога няма да изчезне. Българина е с ниски критерии. Достатъчно му е да си живее в кочината стига съседа да е по-зле от него. Затваряш границите и налагаш информационно затъмнение, тогава всичко се успокоява.

Честитя днешната светла дата на всички българи! Честит празник! Честито на всички които тогава имаха спокоен живот! Сега, когато отварят хладилника и търсят парченце сирене и къшей хляб (ако все още имат такъв), нека да си спомнят и разказват на деца и внуци!!! А на крадците и мошениците, които днес благодарение "на своя ум и трудолюбие" плуват в богатства, ще кажа: ПЛЮЙТЕ ТАЗИ СВЕТЛА ДАТА!!!!!........Девети септември ни пазеше от такива наглеци и пордоти!!!!

дата се харесва само на крадците и убийците.

Вие очевидно говорите наизуст, защото ако става дума за хляб и парченце сирене, сега еж по евтино. Просто никога не сте опирали до това да правите сметка и да си купувате хляб и парченце сирене. А понеже на мен ми се е налагало ще ви направя сметка. Сирене при комунизма краве 2.60. Натрошено сирене сега 4.80 делете го на 3 1.60 десет процента средно по - ниски пенсии сега та все едно 1.80 , а иначе 2.60. Хляб добрудя при комунизма 40 стотинки, е избягвам сега хляб заради въглехидратите , но имаше едно време , когато търсих евтин хляб и имаше един 89 стотинки 830 грама или 1.07 кг делено на 3 36 стотинки и умножено по 1.1 за пенсионери 39.6.

А забравих да спомена за хладилника 560 лева при комунизма или колкото 1400 хляба. Сега за същата цена купувате много по хубав хладилник и това значи да спестите 933 хляба ама хладилника сега хаби двапъти по - малко ток. Или 60 киловатчаса по 4.5 стотинки 2.70 на месец по 3 8.10 сегашни пари. А сега 20 стотинки да сложим цената на тока ( все още е по евтина) 30 киловат часа правят 6 лева или 2.70 пестите от ток на месец или 3 хляба от онзи евтиния.

Наглеците и пордотите са от същото комунистическо котило.

Едно от изискванията на проеврейското лоби в САЩ и Великобритания е прогерманският политически елит, управлявал в страната до 9 септември 1944 година, да бъде жестоко наказан. Това изискване се е отнасяло за всички страни, като например Франция по отношение на т. нар. колаборационисти. Така се стига до осъждането на смърт на прогерманския български елит. Опасявайки се от евентуални териториални ампутации на страната и желаейки подобър статут на бъдещи мирни преговори, управляващите в България просто се престарават, като избиват над 2200 души, осъдени на смърт. Това са почти всички членове на 25-то Народно събрание, много военни участвали в операции срещу партизаните, изпълнявайки дълга си. Но тези събития се случват в цяла Европа, което не е дело на комунистите, а на евреите в САЩ

значи не е дело на тези които са го извършили?

Някой от пишещите проклинат 9 септември и може би имат основание за това, Имаше много недостатъци това време а имаше и пострадали от тогавашният режим, но всичко това бледнее на фона на това което се случи след 10 ноември, Лично за мен това е най трагичната дата за България. Ако преди имаше репресии спрямо отделни личносто то сега целият народ е репресиран, Престъпност, наркотици, мафия, аборти,рекет, измами, емиграция (една трета от българите си биха камшика) и куп други неща които преди това бях гледал само по филмите. Тук някой крещят, че сега сме демокрация, европейски ценности... дрън, дрън... Какви европейци сме след като сирийци, афганистанци, африканци и тн имат повече права от нас ???

Дядо Тошо, Дядо Тошо, ти ни управлява лошо. Взе дъската да ти хлопа - станахме за смях в Европа. А априлската ти линия, цял народ сега проклина я. В твойте томове дебели, пълни с врели-некипели, уж бе рекъл, че ще влизаме утре сутрин в комунизъма. И ни лъга със съблазни, а кесиите ни са празни. Вместо с пълна демокрация, ни напълни с бюрокрация. Вместо с пълни магазини - пълно с шефски лимузини. Вместо спорт и физкултура - гъвкава номенклатура. Вместо за децата дрешки, само пленуми и грешки, за да скриеш със решения свойте тежки прегрешения. Само някой да ти гъкне, и от поста си ще хвръкне. Само нещо да се чуе - КДС-то в миг нахлуе. и правата на човека - нека пръст да им е лека. Писал се човек народен, за народа си негоден. Нито виждаш, нито чуваш, ти решил бе да векуваш под усилена охрана, ту във Банкя, ту в Бояна, Учило и недоучило, за историята чучело. Що не каза от амвона, колко получаваш бона, с колко долари в Швейцария, си ограбил ти България, с колко думи многозначни купи свойте безгръбначни? Колко върли кожодери станаха милионери. Колко ни излезе скъпо твоето момченце тъпо и с какво горката нация тъпче твоята фондация. Не за твоите охрани мряха смели партизани. Не за да е лев кафето сме създавали ОФ-то. Не за твойта асамблея жив е онзи в мавзолея. Не да храниме ченгета, правихме ТКЗС-та. Не за министерски вили цял народ е впрегнал сили. Дядо Тошо, дядо Тошо, ти ни управлява лошо. Ти съсипа ни земята и идеята ни свята. И дошло ни бе до гуша, затова сега послушай: Току тръгвай си за Правец, дето без бръшлян и здравец на баща ти посред двора, те очаква прокурора.

Само две цифри и след това анализирайте 45 год напред.Партизанско движение в България -Народно освободителна въстаническа армия/НОВА/ - по доказани данни 3856 партизани.След 09.09.1944 г. до 1989 Г. 250000 ятаци/активни борци против фашизъма и капитализъма/ плюс техните отрочета и хрантутници.Смятай и анализирай българино.Затова сме най-бедните в Европа.

Помни 9-ти септември, пази 10-и ноември!

Янаки и Миков са прави, разбира се. Чак ме очудват в смелостта си да се изкажат по въпроса, защото именно поради размиване на идеите БСП е в такова жалко положение.

НАЙ-МРАЧНАТА, МРАКОБЕСНАТА, ТРАГИЧНАТА, НЕНАВИЖДАНАТА, МРАЗЕНАТА, УЖАСНАТА, ОТВРАТИТЕЛНАТА И ПРЕДИЗВИКВАЩА ЕДИНСТВЕНО И САМО НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ, ГОРЕСТ, ТЪГА И ЖАЛОСТ ДАТА В ТРИНАДЕСЕТВЕКОВНАТА ИСТОРИЯ НА НАШАТА РОДИНА!!

9 септември-преврата на шапкарите обирджийте на мандри с помоща та чужда сила.Ама "другари",мандрите са вече ваши и не само те а цялата икономика на страната.Ако идва нов 9 сетември народа трябва да национализира всичко откраднато от вас.

"9 не е просто мрачна историческа дата. Това столетие взе десетки хиляди жертви, репресирани, убити, затваряне от българската власт", каза Радан Кънев Последствията търпим и днес, когато пипалата на отрочетата на байтошовците са плъзнали във всички сектори на обществото, водейки до емиграция на най-способните българи.

е едно от тези пипала

Радан да не са хаби за жертвите от преди , да мисли за себе си и другите бъдещи десетки хиляди жертви на новия Народен съд - за геноцид няма давност, Радане!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПАТЕРИЦА НА ДРУГАРИТЕ ОТ 15/15,22/22!?!!?!?!

9-ти септември 1944 г. е най-черният ден в новата история на България. България фактически губи независимостта си и става васална държава на империята на злото, управлявана от чудовището сталин

България преди 9 септември е независима, управлявана от германски монарси - отявлени педерасти и дебили/бащата на Фердинанд умира в лудница/. След 9 септември, за първи път от 1396 г. начело на държавата дстава българин - Георги Димитров, ръководител на Коминтерна, изиграл решаваща роля в победата над Германия. Благодарение на Димитров, комунистите принуждават главните капиталистически страни - САЩ и Великобритания да подкрепят комунистически СССР. Особена роля димитров има и за победата на комунистите в Китай /теорията за единния фронт/, където може да се видят негови портрети и днес.

Героят от Лайпциг! Така са наричали този велик българин неговите съвременници по целия свят! Е, нещастниците тук го оплюват най-угоднически и в пълен унисон с лъжливата западна пропаганда, иначе умело продължение на гьобелсовата още по-добре дирижирана от чичо Сам и марионетки.

Каква левица бе?! Че има ли по-големи капиталисти от тия? Най-предателски и в услуга на САЩ свалиха големия българин Тодор Живков с преврата на 10.11.1989г., преименуваха се на БСП и заедно с демокраДите от СДС и агентите от ДПС почнаха да грабят и рушат всичко създадено от българския народ. Не само това ами пуснаха над 7000 рецидивисти от затворите и ведно с неуспели спортисти-борци ги организираха в СИК-ове, ВИС-ове и какви ли не още престъпни групи за допълнителен терор и ограбване на българина и поръчкови убиства. Пишат се за русофили и се правят, че тачат 9 септември само за да залъгват червените бабички да гласуват за тях, но иначе са долни чичосамови слуговници срещу българския народ, които подло предадоха деветосептемврийската революция и унищожиха нейните постижения: здраве, наука, култура, образование, икономика, ... И какво, да не би да лъжа?

сифилитика Гошо Тарабата ли ми пишеш ?

кажеш големият масов убиец цигането живков

В България не е имало фашизъм. Фашизъм е имало в Италия. но под фашизъм се разбира десен тоталитарен ревим. Сталинизмът , болшевизмът или комунизъм е ляв тоталитарен ревим. Каква е рзликата мевду един десен и един ляв тоталитарен ревим. При десния тоталитарен режим има право на частна собственост върху средствата за производство и диктатурата е по - малка, ако меже човек така елементарно да се изрази. Фашист на комунистически яргон е неудобен човек, който трябва да се елиминира. И ако някои виждат навсякъде "фашисти" , трябва ли да се чудим , че нашата родина е така масово напускана. Е като не е имало фашизъм , какво е имало, би попитал някой. Отговорът е прост : Толкова декомрация , колкото е било възможно. И ако някой пак попита е къде я откри тази демокрация. Ами след две загубени войни, две въстания, два преврата, най големият терористичен атентат в Европа , страната винаги се е връщала към демократично управление. Но след третия преврат се установява едина трайна диктатура , последиците от която не са излекувани и днес. Това би трябвало да ни накара да замълчим. И да кажем поне, Бог да трости загиналите. И дано Бога да ни пази от такава беда

На един панаиир в Пловдив. прочетох че Германия достигнала , най голямо величие през 1942 год от Ел Аламейн до Сталинград и че издигането на берлинската стена било необходимост. Такива приказки карат някои да казват , че мевду фашизъм и комунизъм няма голяма ралика. От историческа гледна точка е ясно , че такова величие е кратко , скъпо струващо и ако все пак не е съвсем невъзможно, не носи щастие. Ако в сянката на такава диктатура сме нямали шанс, бихме ли имали шанс при други обстоятелства. Труден въпрос, защо Големите взимат своето и ако СССР би взел само България, при друга обстановка , нещо много вероятно, нещата биха били по други. СССР взе полвин Европа, ако беше взел само България за да бъде умилостивен или по необходимост, това би бил плацдарм. А това значи един милион убити два милиона в Сибир, три милиона руснаци. Три милиона малограмотни бедняци българи, лесно асимилирани. Това кара някои да разглеждат нештата философски.

Една вероятност да бъдем преди войната, е една Германия с един президентски режим, на ръба на демокрацията . Резултат от кризата, бавно вървяща към правово общество и демокрация от гермацки граждани за германски граждани ( без разлика на етнос , религия , убеждения и прочие). В една такава Германия Франз Йозеф Щраус би бил смятан за човек с леви убеждения. За нас би било по важно , че бихме попаднали в нейната сфера на влияние , запазвайки самостоятелност. Е дали щяхме да правим Фолксваген , Фиат, Шкода или Рено, а може би само резервни части. Ами от нас би зависело. Едно такова развитие би било добро и за двете страни. А дали пък Германия би изградила тесни отношения с Франция и постигнала разбирателство с Англия и би имало една германска солидарност на немскоезичните държави . Кой знае?

По някаква си причина и най-добрите инженери имат проблеми с езика и правописа...

К'ва демокрация при царщината и ръка за ръка с хитлеристка Германия бе, другарю инженер? И сигурно ги разправяш и на дечурлигата? А вероятно и убеждаваш, че сега живеем в демокрация?! Това, другарю инженер не е демокрация, но ако ли пък е, то тогава моля, вземете си обратно демокрацията и ми върнете диктатурата! Оная, бай тошовата!

Бай Тошо е покойник.Минало,било.И го свалиха партийните му другари.

Ами аз не искам да ви обиждам , а да има дискусия. Бих бил щастлив ако си промените ника, но това не трябва да стане в резултат на някакъв възродителен процес, а по ваше собствено убеждение, като следствие от едно духовно пътуване в историята и хуманитарните науки. Хитлер не е дошъл на власт , защото българите са го издигнали, германците са гласували за него и ви съветвам да научите с какви пари е основал партията си и с какви пари е спечелил изборите. Обратното не може да се каже за комунистите, Тях ги постави на власт Сталин с подкрепата на Чърчил и Рузвелт, като резултат на писмени и устни споразумения , понякога нахвърлени на листче хартия . Та Германия ни е изкупила залеялия тютюн и земеделски излишъци, при едни промоционални цени от наша страна 10 % отстъпка. Днешно време търговците често правят намаление на залежали стоки. Освен това, младите хора са имали възмойност да следват, в различни страни, по бедните в Чехия ( Чехословакия ) - оптимално отношение качество/ цена. В Германия - най много нобелови лауреати до това време , при добра цена. Франция , ако имат политически мотиваи за това или САЩ и Англия , ако имат пари и най - накрая СССР , ако не държат непременно да се върнат живи. В икономиката е имало плурализъм потребителски кооперации , кооперации при покупка на жилище , освобойдаване на дребни и средни селяни от плащане на данъци , преференциални цени за изкупуване на земеделска продукция. Политически плурализъм, доколкото и при най - големи оограничения в условия на война е имало избори за личности. Полицейското насилие в България е наследство от феодализма, минава през руското управление в България , режима на Стамболийски и епохата на войната (втората) , но достиха своя връх по времето на комунизма с лагерите на смърта. Това е една мрачна страна на нашето историческо битие.

Царство България е било по-фашистко и от Германия. Рязане на глави/като ИДИЛ/ и принуда на съселяните на жертвата да играят хоро около трупа! Да не говорим за дивашките закони ЗЗД и ЗЗН. Отделно всеки държавен, общински служител, всеки член на обществена органидация/филателист например/ е бил длъжен да следи и докладва за съмнителни елементи/например пеещи песни от съветски филми/, а при ъзможност да ги задържа или ликвидира. Връх на простотията е забраната на проф.Богдан Филов за честването на 24 май!!!!

подпалиха Партийния си дом!Да заличат архивите, в които описваха самохвално, безбройните си престъпления към българското общество и неговата държава и имената на извършителите на тези престъпления!

ха да ви ева майката 9-то септемврийска...ей затова харесвам демокрацията :))

Хора ! Българ(к)и от близо-и-далеч ! --> Двустъпковата или Смърт !!! Ние. Всички. Заедно.

Поздравявам ви с песента.Работници работнички от вси страни сплотете се.Напред другари смело да браним нашето яйдушко дело.Честит празник яйдуци гадни

Abu Talib

На 09.09.1944 г. Симеончо подписва Молба за членство в БКП. По това време наименованието на партията не е БКП. В същност залагат на това че "Царят дава, пъдарят не дава"-несъмнен сценарий на сталин и на КПСС. Граф Рилски е баш учредителят на престъпната БКП.

Ку-ку,ку-ку!

На 9 -ти септември 1944г. един тоталитарен режим се сменя с друг. Реално свобода на цялата територия на България има едва от 1989г. Жалко е, че политиците и от ляво и от дясно не признават това.

Идва друга диктатура. Тази на банки, олигарси, мутри, както и анархията в политическия живот.

Неадекватни идиоти. Навлеците навлизат в страната, еврогйовете искат да ни натресатоще, продажните национални предатели са на власт. А идиотите говорят за събития от преди седемдсет години.

Ех защо днес не стана преврат и всичките тези дупедавци т.е. депутати,политици и изедници не ги разтреляха за няколко минути! Жалко!! Много жалко ,че няма кой да въстане!

681 - 9.9.1944. Те самите го бяха проумели и доли го натрапваха, подготвяйки народа си за да легне окончателно под съветския ботуш.

като жертва на демокрацията мога да кажя че такова ограбване, унижение и арестуваня не съм си представял че може да има в българия и такава мизеря

А, при демокрация, спомняш ли си атаката с гранатомет в Лябимец, и че БЪЛГАРИЯ е осъдена за това от съда в Страсбург. Ами твоето "невиждано" къде е осъдено?

Преди тази дата България и Швейцария са били на едно ниво на развитие. След тази дата се вижда кой политически режим какво е донесъл на българите. Не мога да разбера от къде комунистът Стоилов видя равенство и социална справедливост, като социализмът завърши битието си с най-ниските пенсии в Европа, остави невежо и уродливо в мисленето си поколение с ниско възпитание и неразвити способности (да, днешното поколение, което движи България, е продуктът на социализма и комунизма, а знаем, че народът прави държавата). Аз Янаки мога да го разбера всъщност, понеже той заработва от лидерската си позиция пари, които другаде няма да може. Но не мога да разбера как има толкова прости хора, които да му се връзват. Почти 15% от населението на България. Това е един тежък баласт от нахални бездарни и прости хора, които нямат сетивност и на полуидиот, но имат право на глас. Те още са против империализма, но за Русия... Не знам защо Господ е създал комарите, бълхите и комунистите. Сигурно, за да провери колко е търпението ни - това за изброените насекоми..., но все пак не се сещам за какво са комунистите! За мен са излишни дори за самите себе си.

Голямо достижение на българската демокрация е това,че даде възможност на такива идиоти и кретени свободно да се "облекчават" по форуми и медии!

На практика 9 септември унищожи България. След руската окупация оставила една фалирала руина, на човек не му остава шанс освен смачкано съществуване или имиграция, която ще доведе повечето от вас да имат възможност да живеят като пенсионери в 4 милионна България с 50 на сто пенсионери останлите "малцинства".

След 45 г, комунизъм А. Луканов обяви ФАЛИТ НА Б--я

А малко преди това Т. Ж. обяви социализъма за политическо НЕДОНОСЧЕ.

Abu Talib

Бай Тошо трябваше да признае, че са избързали с идеологията, тъй като не строим социализма, а държавно-монополистическия капитализъм.Иначе това, което стана в Русия през ОКтомври е само началото на крупен социален експеримент, да се види на практика, как ще тръгне този държавно-монополистически капитализъм;да се преценят на практика неговите положителни и отрицателни страни.

След като сме се наредили сред победителите, защо Русия гласува против нас в Париж? За да ни третира като окупирана д--ва и да ни окраде по ефективно. Руската окупация ни струва 140 милиарда лв. А ми убитите от разбойниците комунисти.

В историята на България няма по-черна и зловеща дата от 9 септември, когато се отприщи комунистическият ад! Комунистическите изверги избиха десетки хиляди достойни българи, превърнаха страната ни в пустиня и обрекоха милиони на мизерия и ужас! Господ да пази България от комунисти и русофили!

Превърнаха страната ни в райска градина !!! И най-вероятно не са могли да избият "десетки хиляди достойни българи", след като същите тези "достойни българи" успяха да превърнат държавата ни за 25 г. в джунгла / в буквален и преносен смисъл/.

Пиленце,изпълнителите през последните 25г са, или главните действащи лица от предните 45г или лица определени от тях.Тази дирижирана "опозиция" беше създадена от дс по решение на цк на бкп.Номерата ти не минават

Няма как да съм го чувал лично, но съм сигурен, че глистите наричат всяко лайно райска градина. Това не променя реалността: лоша държава с лоши хора, лоша архитектура, лоши дългове, лошо образование, лоша и самозагробила се икономика, наречен от самия му лидер строй "недоносче". Най-беден народ в Евроап още тогава, тегоба, тероро на простака над интелектуалеца, забрана за пътуване по света, жителство, партиен серкретар кретен, опашки за маслини, телевизори, коли, апартаменти, портокали, захар, капачи за буркани... - все рай за глистите. Комунистически кенеф. Днес 90% от активното население е възпитаник на комунизма и си личи, личи си, та се не трае - простак до простака, гадняр до гадняра. Продукт на комунизма? Ето това е той. България се траеше, докато царските кадри бяха на длъжност. Дойдоха ли комунистическите към то 70-75-та почна трупане на лош дълг, провали, извратения и разруха. До преди това беше политически терор. Комунизмът е това във всички 43 държави по света, които е заразил.

за кого,за крадци като теб ли?

Като затворим БСП кочината, чак тогава ще се пишат декларации, за да не се повтаря повече това урудливо явление в никоя държава

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Така ще е вече ,свърши курорта Олигарски-комсомола ,мая и сидераста няма вечно да ви хрантутят с калцоне на ларгото,за да метате гюбеци и казачок ! При Бойко се бачка яко ,който е гладен -да му яде ....!

9-ти септември бе абсолютно неизбежен, дори да са бе случил на друга дата. Ние бяхме губещи във Втората Световна Война. Бахме на страната на Третия Райх и фашизма. Нямало е никакъв шанс да останем непокътнати. Какво се е случило след 9-ти септември е вече съвсем друга история. Но царският тоталитаризъм и фашизъм, бе неизбежно да си замине. И не лъжете хората, че преди това тук е било демокрация. Нищо подобно. Тук например са резали глави на комунисти, имало е хиляди убити, поне 25 убити министри, премиер и подобни неща. Имало си е лагери и подобни. Белене е създаден по време на царската диктатура. Лъжа е, че е създаден от комунистите. Просто са запазили няколко от лагерите - примерно 3. А Народният Съд е бил изискван от нас. Иначе е щяло да има наказание за България. Във всяка държава, в която са властвали фашистите в Европа, е имало Народен Съд.

Да наглоста на комунистите няма край.Така наречения съд е изискан от БГ.От кого бе другарю "никой".От америка разбира се .И америка ли накара на този "съд" да бъдат избити 2500 души,докато в нюрнберг са убити 8 или 9 или 10 души.Или в москва определяха присъдите на този "съд" а другарю?За теа дето не знаят -в москва са определяни "присъдите".Америка ли накара комунистите да избият 25000 души в дните непосредствено след девети септември.За 2-3 месеца- 25000 души избити за кеф от некви човекоподобия.Като имам предвид това искам да опиша що за човекоподобия са били тези животни.Искам да кажа за отношението на комунистите към собствените им деца.Случаите в ястребино и случая с палаузовите в габрово.Иска да попитам що за същество си за да заведеш детето си там където знаеш че може да го убият.Щото ти самия и взел желязото в ръце да убиваш.И след като ти убият детето -"ми тези дето са го убили са животни".Те ли ти заведоха детето там дето се стреля.Или ти си такова животно че не ти пука за живота на собственото ти дете

Май трябва да се извина на животните.Щото и те се грижат за малките си ...Просто неправилно сравнение.А те другарите са несравними.Може би там некво "желязо" ли беше

1. Благодарение на СССР шепа комунисти в България взеха властта 2. Заради Гърция с проливите Чърчил продаде България на Сталин 3.Веднага комунистите без съд и присъда избиха своите политически съюзници 4.Създадоха концлагери 5. Създадоха от българите нова нация 6.Унищожиха средната класа и конфискуваха имотите на хората и съсипаха цял един народ преобръщайки живота му на 180 градуса 7Обраха пенсионния фонд и с него взеха да строят /с чужда пита помен/ 8.От 1989г. се пребоядисаха станаха новите капиталисти и въведоха регулирана от тях , псевдодемокрация с цел да отврати хората от тази "тяхна демокрация" и те отново да поискат стария соц. строй 9.Днес 2015г. цялата икономика е в ръцете на техните внуци

По т.8:Нищо не са се пребоядисвали. Защото те и преди 89г ТЕ бяха собственици.Само че нямаха документ за собственост. Сега вече имат.Помните ли безумната глупост за собственоста "държавата собственик и колектива стопанин".хаха. Освен това изпусната е НАЙ "СВЕТЛАТА" дата в историята на БГ ДЕКЕМВРИ 1947г.КРАЖБАТА БЕШЕ ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ЗАКОН. Кражабата скъпи другарки и другари е заложена в същноста на комунизма,щото когато комунистите беха поставени на власт от съветска русия,освен голите си задници немаха нищо.А всеко едно общество има своя икономически фундамент-собственоста.И ако нямаш собственост никой не те бръсне за слива.Еми тогава какво да правим.Ми ШЕ ОТКРАДНЕМ.НЯМАМЕ ДРУГ ИЗБОР.ШЕ КРАДНЕМ ОТ ТЕЯ ДЕТО ИМАТ.От голия можеш ли да краднеш.Ми не щото нема кво.Ама с официално крадене не става и за това измисляме "национализация в името на народа".Той самия народ нема файда никва от таа "национализация" ама ние така ше му кажем и той нали е слабоумен,а и като му сложим и чатал на врата(лагери, магери,убийства),кви ше ги дъвче,ше клекне.Е скъпи другари...така стоят нещата с "най-прогресивния строй" на света

В съучастие на всички управленци и наследниците им днес и подръжниците им - БСП, СДС, ДПС е т.н. стари муцуни "Има и области на "значителен ръст" през последните години на прехода - на безработицата, на милионерите, на неграмотните, на емигрантите, които трайно напускат България, на броя на партиите, на банките, на болниците, на университетите, каза Стоилов, като добави, че същевременно с това намалява качеството на предлаганите услуги.

й в устата ли държиш ?

Яжте ми салама :)

9-ти Септември е датата, на която започва КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГЕНОЦИД на България ! РАДВАМ СЕ, ЧЕ ОТДАВНА ГО НЯМА ! ВЕЧЕ ИМА ХОРА НА по 25 ГОДИНИ, КОИТО НЕ СА ЖИВЕЛИ В СЪВЕТСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО, НА ТЯХ ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА КОЙ Е БИЛ бай Тошо и колко хубави москвичи са си купували хората по онова време, след 20 годишно чакане ! Това няма да се върне никога. Свиквайте най-после с реалноста ! След 25 години е крайно време да разберете, че това, дето беше преди 1989-та няма да се върне. Даже и наследницата на БКП- БСП почти се разпадна. Тва е реалноста, колкото и да не ви се иска. Приемете я и ще живеете по-лесно.

Да но всичката имаща смисъл СОБСТВЕНОСТ в БГ е в техните ръце.Тя преди 89 си беше техна ама сега вече имат и документ за собственост.Нещо да кажеш прочувствено по този въпрос.Или ти немаш нищо против това.И тъй като те другарите освен краденето не умеят нищо друго и само това си знаят,го продължиха тези 25г.Или ти и за това нямаш нищо против...Да почвам ли с примерите...Както се казва с доказателствата.

Мале , кат си спомям кви проценти взимаха дрогарето на избори до 2009! БСП не падаха под 45% ,а ДПС- 25%! Ами СДС? Де го Всесилния Доган ? Де го Командира?Гея,Ицо Бисера,Капута ,Сидераста,Цецо Василев,Пеевски- всички до един - политически трупове ! Е как няма да до мразим Бойко? И кво - дойде ,,Мутрата,, и едвам връзваме кънките ?

Дрогаре, нали Бойко бил комунист като лапетия,що толкоз го мразите,бе кауне? Май ви дере повече от гешев навремето ,който също е бил комунде като лапетия !

Задник,колко комунисти боко тиквата вкара в затвора за престъпленията им?На колко комунисти боко тиквата отне откраднатото от българи и им го върна.Пресния пример: Комунистите окрадоха ли ктб?Окрадоха я.Нали задник.Случи ли се нещо по тоа повод?НЕ.ШЕ СЕ СЛУЧИ ли нещо?НЕ. Разбра ли сега що си ...

Има два вида комунисти. Едните са идейно убедени, те ходят да гласуват за комунисти, а другите комунисти ( мнозинството) ходят да гласуват за този комунист, който ще им свърши повече услуги. България не е управлявана през последните 70г от някой различен от двата вида персонажи.

От устата на тиквата ли излезе че "свинара от правец е велик политик".Един пожарникар да дава такива оценки е ''странно".Дали ако борисов не беше гавазин на свинара,днес щеше да е мин. председател.Свинара управлява БГ и от оня свят.А за тзи дето не вярват в задгробния живот може да се каже че това става чрез тези които ТОЙ ПРИЖИВЕ Е ОПРЕДЕЛИЛ ДА УПРАВЛЯВАТ БГ...