Коментари - Румен Овчаров: На столовете, от които ставам, не сядат никакви реформатори | Днес.dir.bg

Румен Овчаров: На столовете, от които ставам, не сядат никакви реформатори

Думата обновление в листите не е точна, защото в много от районите има стари лица, това заяви Румен Овчаров от БСП, за когото вчера стана ясно, че вече няма да е водач на листа и изобщо няма да бъде кандидат-депутат.

Обратно в новината

Коментари - Румен Овчаров: На столовете, от които ставам, не сядат никакви реформатори | Днес.dir.bg

Коментари

Така е, другарю Овчаров! Когато се опитваш да седиш на няколко стола, обикновено - се пада на земята... И много боли!

Всички които бяха с Първанов си заминаха. СерГейчо е доста отмъстителен.Какво да правиш - кадър на КГБ.

Наглото копеле Р.Овч. отговарящ на въпроси по най-невъзпитания и невъзможен начин с ВЪПРОСИ от позицията на супер експерт, МЕНТОР, единствения компетентен ядрен енергетик и ПРЕГОВАРЯЩ на Балканите, Европа и дори света (за да не кажа Вселената) сега отново плаши комунистическите гарги, за "последно" отстъпвал, но щял да се върне (сигурно на куцо магаре). Това, че собствената му партия го отсвирва е нещо, което не може да се отрази положително на родната енергетика. Той трябва да отговори на единствения актуален въпрос отнасящ се до енергетиката и в частност КАКВА Е ОБОСНОВАНАТА НЕОБХОДИМОСТ ОТ СТРОЕЖ НА НОВИ (ядрени и/или други) МОЩНОСТИ, КАТО КЪМ МОМЕНТА С НАЛИЧНИТЕ ПОТРЕБЯВАМЕ (заедно с продажбите) по-МАЛКО ОТ половината от ПРОИЗВЕДЕНОТО?????

Хайде стига ти ОВч.,какво направи досега-излъгахте хората да искат референдум за "измислен от вас евтин ток" от Белене,а то какво - има излишък и няма къде да се продава.Сега 2.5 милиар. спомен от Белене да плащат българите.И продължава да мечтае за Белене,да подвежда,вместо да се акцентира върху основния проблем ценообразуването и промяна на закона за енергетиката.

овчаров,огледай се,ослушай се и ако имаш малко срам,развържи пълната кесия с народни пари-дари нещичко-да те запомним с добро.Ако не-ще си проклет до Второто Пришествие крадец световен.

Станишев да престане да се тупа в гърдите, че в ръководството на БС имало реформатори и можещи хора. Според техния човек, Овчаров в БСП няма никакви реформатори, а само лакоми кариеристи. Това го знаят и децата, но не и червените бабички, а на мангалите, които Станишев привлича им е все едно дали има, или няма реформатори.

ало другару не забравяте че рибата се вмирисва от главата и за да имате нови хора варнете дкмс ивинтолно мога да помисля дали сега след 40 год. сам политичиски оринтирован защото1974 г. не бях но трябваше да плащам членски внос за долната ви партия

Aбе долняк, нима не знаеш че животът е един вечен кръговрат, и рано или късно всеки си сяда на възглавничката.

Лаф на Киро Майтапа от филма Васко Да Гама от село Рупча. Супер.

Това на всички ни е ясно.

един мошеник по малко.

А бе Гюро Михайлов, вие сам сте се определил с това име колко ви е интелектуалниа капацитет и какво може да роди главата ви....

овчаров е най-наглия и циничен политик,който е забогатял толкова много,че най-нагло ни убеждава,че пак ще има позиции в енергетиката,е кой дпуг освен той

На столовете никой не може да седне защото няма нищо оставено от теб,всичко е изядено!

...мога само да съжалявам ,че се оттегля ...

Явно живеете под един покрив.

ТАЗИ СУТРИН С ИЗНЕНАДА РАЗБРАХ, ЧЕ НЕ САМО "АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦ-ве, НО ВЕИ-та НА БОРИСЛАВОВА СА БЕЗ УРЕДИ ЗА ОТЧИТАНЕ НА ПОДАДЕНАТА КЪМ МРЕЖАТА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ !!!!!!!!!!!! В сутришния блок на БТВ г- н Газдов оправда собствениците на тези Фотоволтаици и ВЕИ-та с това, че липсващите измервателни електромери показващи КОЛИЧЕСТВОТО на произведената от тях енергия е по вина на ЕРП-та и респективно на НЕК, които не заложили такова изискване в плана !!!!!!!!! ЕГАТИ ИЗМАМАТА !!!!! ИЗЛИЗА, ЧЕ НЕ Е ВАЖНО КАКВО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ПРОИЗВЕЖДАШ ВАЖНО Е КАКВО КОЛИЧЕСТВО СИ ДОГОВОРИЛ С ЕРП-та !!!!! Излиза, че договорите са направени умишлено така, че да не се КОНТРОЛИРАТ и спазват изискванията за подаване в мрежата на договорените по тях количества !!!! АБСУРДНО ЗВУЧИ , ЧЕ ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА БОРИСЛАВОВА ПОДАВАТ В МРЕЖАНА 900 мВ ТОК ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЛИПСВАТ ЗАМЕРВАЩИТЕ КОЛИЧЕСТВОТО ТОК ЕЛЕКТРОМЕРИ !!!!!!!!!!!!!!! ЗАРАДИ ТОЗИ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ МУТРАТА И МУТРЕСАТА НА СЪД ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ ГАДОВЕТЕ !!!!

А ТОЗИ, които съчини тези договори, него какво ще го правиме?

вчера го написах и днес заглавието го потварждава - един боклук по-малко е равно на нула добро. затова бсп ще го изд...т пак. тои сам си го казва - там си остава старата гадост.

На България, която е политически болна и е в икономически и морален колапс и трябва Програма за излизане от кризата. Програма изготвена от национално отговорни политици, бизнесмени и учени ако ги има . Ако ги няма ще си теглят гайлето щото ножът е опрял до кокала и когато избраните не искат и народа не може повече на това му викат революция и няма по страшно от бунтари без идеи!

бб посегнал, така да се каже, и на Лиляна П.... момичето обаче се влюбило... и непрекъснато му праща СМС-и... които нашият приятел - много мъжки - чете на глас пред компанията си...

Мислехме го за правителство, а то било публичен дом.

Дами и господа, кръвното на бившия премиер оправи ли се? Никой нищо не казва ...

Беше фъф "Сполуката", беше фъф Мимистерството", но най-вече е фъф енергетиката - дърпа конците.

ГЕРБ е най- извратената, популистка и крадлива партия. Вижте ги сама: Боко, Цоко, Фидосова, Монката, първият министър даден на прокурор... Да продължавам ли?

време и ще управлява много,много дълги години!Всички кьорфишеци срещу нея,дело на умели лъжци и ловки манипулатори,ще претърпят крах,защото българинът вече видя истинското лици на Заменкаджиите!Видя колко струва и Гоце Мезонетов,господин 720!Видя и Масларова 11-те милиона!Видя "Р.Овч.",видя Румен -третият брат Галев,видя и Курнелия Табачката-милионерша под прикритие,видя "Братко и братко" и делото Сапард,видя увеличения на заплати и петсии от по1лв.,почивките на партиини другарчета от ниско нива в партиини хотели,видя как се пердашат учители и студенти,видя отвличанията оргатизирани пак от наши хора,видя отрязани уши и пръсти,видя хидролозите и милионните хонорари,видя как се прави порциона,как се приватизира от нашите хорица,как свинари стават милиардери, а неработещи премиери!..Много ни подценявате бе сругари-капиталисти!И нищо от тези доказани престъпления няма и няма да има при ГЕРБ!Само кьорфишеци като Буда,Муда,Цецо,Кумецо и пр.всички видове алабалистики!

герп дори не са партия, а група хора, събрани да крадат. Такъв шут ще ви бием, че ще се разпилеете!

на пост. Може тук да си умреш... Но ГЕРБ отново взема властта. И Борисов вече няма да е толкова снисходителен към червените апаши. Затова Станишката сън не го хваща, изприщи се да прави партийно ,,обновление" на изборните листи. Двамата Руменовци вече му скръцнаха със зъби. Следва вътрешнопартийно наритване дебелия задник на Сергей. Руменовците го могат... А изборите за БСП са загубени от сега. Станишката ще отговаря за 8-ми път дали ще си подаде оставката.

... но дано са по-малки крадци.

Единствената рефома, която извърши БКП, бе да се преименува в една късна нощ, на тъмно. И старата червена бабушкерица изведнъж стана нова, млада красавица - БСП. Красива почти колкото Станишев, Калфин и Илияна Йотова, взети заедно. Да не говорим за Мая Манолова и Курнелия - с тях БСП става още по-красива. А като прибавим пиклюто, Р.Овч. и масларката ...

Преди държавната собственост на думи беше обща на практика на върхушката на бкп. Днес и на думи и на практика е собственост на върхушката на бсп.

поговорката,"Гладна кокошка просо сънува",много ти подхожда!

Не мисмя че ГЕРБ ще спечелят каквото и да било освен присъди от по 20-30 години за присвояване в особено големи размери!

Хе колкото осъдиха "батко и братко" и заменките и червените куфарчета и Скравена и белене и червени олигарси и атентатори...

Това е последната надежда на герберите, да им се размине както досега е ставало. Ами ако не се получи този път? Примката около дебелия врат на Найденов вече се затяга.

Найденов трябваше отдавна да е в затвора, само заради голямата далавера с внасянета на 20 годишно ирландско месо.......!!!!! Найденов в затвора, да..! А къде да пратим доносник БУДА ? Първо трябва да го открием. Бяга, крие се и пак иска да управлява!? Хипертоници не ни трябват. Здрава България със здрави българи.

Бойко е старият нов Премиер. Да му мисли Станишката и червените гнилочи край него ...

Мен ми е ясно, че на теб не ти е ясно.

Те не го пускат в селото, той пита за поповата къща...Бойко, сбогом си!

Баце, гнилоча се заформя в тиквата, когато е изгнила. Ти ма й си го подкарал празнично в малкия петък. Така е, като твоите хора оставиха доста народ да кърка и да не мисли. Нямам намерение да им се водя по течението.

Това е началото! Очаквайте продължение на сагата "Как ГЕРБ окраде държавата"...!

нещо тово!Отдавна БСП е в ролята на "Крадеца вика дръжте крадеца"!При целият ви мерак да компрометирата ГЕРБ,така и си оставате само с празните си приказки!Вече сте омръзнали с простотиите си!

Кьорфишекън с ирландсото месо е поредното изделие "мейд ин БСП"!

Въпреки, че ГЕРБ си назначиха удобни съдии на ключови позиции, обвиненията срещу Миро Найденов са подкрепени със солидни доказателства и нищо чудно този път да издържат в съда ! Освен това не е лошо държавата да демонстрира, както пред Европа, така и пред собственият си народ решителност и най-накрая да има осъдителна присъда !!!

Треперете червени мижатурки !!! Сами си го направихте ...

Къде се завръща, в реанимацията ли? Оставете човека на мира, той е политически труп!

Бойко наистина се завръща, но към бандитските си навици, като отвличания, контрабанда и пране на пари!

Хора от БСП, ако искате да живеете по-достойно, просто не гласувайте повече за тази партия, нека се затрият най-после тези, които ни ограбиха ! С вашият глас вие ги спасявате и България ще се затрие ! Може сега партията ви да загуби, но ще спечели гладния народ и България !

Дори и най-върлите привърженици на ГЕРБ, съвсем скоро ще се отвратят от фактите за управлението на кабинета Борисов !!! Повярвайте ми, в тази държава се случваха страхотии характерни някой африкански нации!!!

Хайде, пак закани за потоци мръсотия, по всички които застрашават власта на бсп!-Стига станилизам, 21 век сме?

Аз не съм във възторг от направеното ,защото този нещастник Станишев не прави рокадите с цел да стори нещо в полза на страната ,а ръководен единствено от егоизма си да остане начело на бандата!дали ще е угоения Овчаров или "гладния" младок Гечев,или ненахранената добре Бургуджиева,все тая!Партията им е вредна,защото там се проповяда едно и също-да вземем властта,за да крадем!Само ние сме родени за тази велика идея-ограбването на България!Всички други са недостойни,защото не го правят качествено и с какво право ще ни лишават ,след като не са специалисти като нас!Това са те-професионалистите!Едни ограбиха "Булгартабак",други енергетиката,трети свинекомплексите,четвърти-шетат по селата и вече живеят десетилетия в Южна Африка,пети ограбиха Военно-промищления комплекс,Въгледобив,Цветна и Черна металургия,Транспорта,Строителството,хотелиерството-навсякъде шетат крадливите червени ръце и от това спасение няма!Реват неистово срещу ГЕРБ с всевъзможни измислици и лъжи,но като погледнеш-"бисера в короната "от обвинения ,какъвто е случаят с 6-те апартамента на Цветанов си е чиста измислица ,защото апартаментите са 2 и 2 гаража!А и озлоблението им не е продиктувано от реакция слещу незаконното обогатяване и грижа за страната!Не!Мъката им е резултат,от това че цели 4г. са отделени от хранилката,от яслата каквато е за тях държавната служба!Затова:БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДНО СПАСЕНИЕ-ДА СЕ ЛИШИ СЪС ЗАКОННИ СРЕДСТВА ПРЕСТЪПНАТА МАФИЯ,ООД БСП ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВЗЕМА ВЛАСТТА В ДЪРЖАВАТА!

Бъркаш брат'чет, Станишев ясно заяви, че се отказва от премиерската власт, докато Бойко Каптагона лъмти за нея като циганин за меден кабел! А и кръвно вдигна като я загуби :)

+++

И аз заявявам, че се отказвам да стана премиер. Ма прекрасно знам, че нямам никакви шансове. Същото е с гейСера

значение има какво е казал Хисбулатчо?Никакво,той рие като свиня срещу свой и чужди ,за да запази председателското си място!Отиде и в ПЕС,където има хиляди по-добри от него,но му го подариха,без конкуренция,защото знаят жаждата на това нищожество за власт!Така той лекува комплексите си,заради некадърността ,която му е вродена!А между другото знаеш ли ,че е работил във фирма няколко дена ,от където е изгонен за некадърност!Комплексарчето стана и в БСП председател по една нечистоплътна уговорка с агент Гоце,да му пази поста докато е президент,а след това да му го върне!Нанай,не се отвори парашута на ГОЦЕ,защото не предположи ,че това смотано момченце,ще извади такъв апетит за власт!

ГЕРБ:БСП=2:1 - МБМД от днес...

БСП е показвала, че са склонни да игнорират исканията на обществото и общественото мнение. Само че, когато отиваш на избори, хората ти казват ние не те харесваме". коментира Дончева. Според нея обновлението на партията, по начина по който се случва, може да се сложи в кавички. Тя смята, че ключов проблем на БСП е, че е партия, в която членуват много възрастни и необразовани хора. Това, по думите й, слага таван от 17%, който може и да намалее, заради тежки интриги и липса мотивация" в партията. БСП на избори показва по-нисък резултат от очакванията, добави Татяна Дончева.

Това е човека,който е шампион в размера на комисионните получавани от политици.И забележете каква наглост-говори още за АЕЦ Белене,като се знае че консумацията на ток в БГ няма 5000 Мг/ч а произвежданото количество е 13000.На нас ни продават скъпия ток,а евтиния дори няма кой да го купи и въпреки това гадовете от БСП още реват за допълнителни мощности.Задайте си въпроса защо?Защото са прилапали огромни комисионни и Р.Овч е бил на 1-во място в списъка!!

Ей този е за затвора бе хора!!!А ще предлага ле-ле НЯМА такава ДЪРЖАВА никъде по света!!!

Руменчо,пандиз за теб -там е стола от който няма да станеш.

АНТИ БСП Изборните листи на БСП: крадец, измамник, курва, крадец, измамник, курва...Все "нови" , на не повече от десет-двайсет години. А ако се безпокоите къде са старите муцуни, ще ви успокоя ,че са на вторите места в листите и пак ще си ги гледаме в следващия мандат. Ако не тях, то дечурлигата им. Всичко е по старому, няма страшно. БСП е гаранция,че няма да отлепим скоро от дъното.

Лоша работа,както е предречено от Корана,щом чобаните почнат да строят атомни централи,близък е краят на света,дано е само краят на БКП-БСП,те тия родени от червеното знаме като топлофикация,няма отърване от тях- и все напират да ни топлят,подобряват,къш бе

Ако някой е забравил, да напомня че тоя ГАД беше министър в правителството на БСП с премиер Жан Виденов, което през 1997 докара държавата до тотален КРАХ и всички банки до фалит и беше изритано с камъни и подпалване на праламента ! Няколко години след това го беше страх да върви сам по Софийските улици, докато един ден най-нагло заяви в интервю "Хората вече не ме псуват по улиците"...ХОРА НЕ БЪДЕТЕ ТОКОВА КЪСОПАМЕТНИ !

СТАВА ИНТЕРЕСНО

Мега нагъл.Това и рядко неприятен тип.

точната дума е негодник

Р. Овч. - Терминаторът на българската енергетика - "i'll be back"

осмърдя всичко. Сяякаш е пришит за НС. Трябва доста услуги на енергийнте босове да е направил през годините. Да го приберат като експерт. Все ще се намери някой благодарен между тях.

тази разбоиническа, терористична и небалгарска партия трябва да баде забранена, а лидерите и и мафиотите крадци, които покровителствува да бадат дадени на прокурора за да я има балгария.

Е няма по нагъл тип от тоя!

Макар и да имам определени симпатии към БСП ти Овчаров си ми много неприятен, краде,краде та се забрави. Айде спри се малко и ти го казвам това от първо число защото лично съм те виждал какви ги вършиш. Заради теб много хора досега не са гласували за БСП.

Такива като Румен Овчаров, които гледад как да си умножат милиончетата, работят срещу България и си го казват на инат ! Такива хора трябва да бъдат осъдени и да върнат всичко, което откраднаха ! Всеки гледа да се покрие в парламента, да си гледа кефа и да си пълни джоба ! Хора прогледнете и не им давайте отново този шанс, че заради тях вече не затънахме, а направо потънахме !

След всяко управление на БСП има криза. Трудно преодолима. ППриличат ми на баща пройдоха, когото децата незнайно защо обичат: черпи ги шоколадче с половината заплата, другата половина прибира за себе си. Децата помнят шоколадчето и гледат на криво майка си, като са гладни. БСП раздава шоколадчета. На хора без съзнание дава някакво обещание и усмивчица, а те горките не знаят каквво следва. Интересно е, че това са възрастни хора, случва им се вече много пъти, но продължвата да гласуват за този модел с усмивката и шоколадчето. Хубавво е човек да помни и да умее да се самосъхранява. На постокомунистическите нации им липсва памет и чувство за самосъхранение на голяма част от населението.

Румен Овчаров: "На столовете, от които ставам" - който стои на няколко стола накрая .....отива в затвора

"...в партията има застаряващи и необразовани хора и че обслужва интересите на най-едрата олигархия." - това го казва Татяна Дончева :-)

Много се разшавахте, гербери! Едни такива свежички го раздавате, готвите се за победа, а? Но едно ще ви река от позицията на 130 годишната ни истори: Каквото и да направим, пак ще гласуват за нас! След 45-та избихме цялата интелигенция, офицерски състав и цвета на нацията - следващите 45 години ни избираха с 99.9%. След 89-та ви взехме парите и достойнството и въпреки всичко в следващият Парламент БСП ще е на челна позиция! Партията е безспорен феномен!

Да оставим др. Станишев, да си свърши работата по пълното заличаване на бсп!

Коментари - Румен Овчаров: На столовете, от които ставам, не сядат никакви реформатори | Днес.dir.bg

Румен Овчаров: На столовете, от които ставам, не сядат никакви реформатори

Думата обновление в листите не е точна, защото в много от районите има стари лица, това заяви Румен Овчаров от БСП, за когото вчера стана ясно, че вече няма да е водач на листа и изобщо няма да бъде кандидат-депутат.

Обратно в новината

Коментари - Румен Овчаров: На столовете, от които ставам, не сядат никакви реформатори | Днес.dir.bg

Коментари

Така е, другарю Овчаров! Когато се опитваш да седиш на няколко стола, обикновено - се пада на земята... И много боли!

Всички които бяха с Първанов си заминаха. СерГейчо е доста отмъстителен.Какво да правиш - кадър на КГБ.

Наглото копеле Р.Овч. отговарящ на въпроси по най-невъзпитания и невъзможен начин с ВЪПРОСИ от позицията на супер експерт, МЕНТОР, единствения компетентен ядрен енергетик и ПРЕГОВАРЯЩ на Балканите, Европа и дори света (за да не кажа Вселената) сега отново плаши комунистическите гарги, за "последно" отстъпвал, но щял да се върне (сигурно на куцо магаре). Това, че собствената му партия го отсвирва е нещо, което не може да се отрази положително на родната енергетика. Той трябва да отговори на единствения актуален въпрос отнасящ се до енергетиката и в частност КАКВА Е ОБОСНОВАНАТА НЕОБХОДИМОСТ ОТ СТРОЕЖ НА НОВИ (ядрени и/или други) МОЩНОСТИ, КАТО КЪМ МОМЕНТА С НАЛИЧНИТЕ ПОТРЕБЯВАМЕ (заедно с продажбите) по-МАЛКО ОТ половината от ПРОИЗВЕДЕНОТО?????

Хайде стига ти ОВч.,какво направи досега-излъгахте хората да искат референдум за "измислен от вас евтин ток" от Белене,а то какво - има излишък и няма къде да се продава.Сега 2.5 милиар. спомен от Белене да плащат българите.И продължава да мечтае за Белене,да подвежда,вместо да се акцентира върху основния проблем ценообразуването и промяна на закона за енергетиката.

овчаров,огледай се,ослушай се и ако имаш малко срам,развържи пълната кесия с народни пари-дари нещичко-да те запомним с добро.Ако не-ще си проклет до Второто Пришествие крадец световен.

Станишев да престане да се тупа в гърдите, че в ръководството на БС имало реформатори и можещи хора. Според техния човек, Овчаров в БСП няма никакви реформатори, а само лакоми кариеристи. Това го знаят и децата, но не и червените бабички, а на мангалите, които Станишев привлича им е все едно дали има, или няма реформатори.

ало другару не забравяте че рибата се вмирисва от главата и за да имате нови хора варнете дкмс ивинтолно мога да помисля дали сега след 40 год. сам политичиски оринтирован защото1974 г. не бях но трябваше да плащам членски внос за долната ви партия

Aбе долняк, нима не знаеш че животът е един вечен кръговрат, и рано или късно всеки си сяда на възглавничката.

Лаф на Киро Майтапа от филма Васко Да Гама от село Рупча. Супер.

Това на всички ни е ясно.

един мошеник по малко.

А бе Гюро Михайлов, вие сам сте се определил с това име колко ви е интелектуалниа капацитет и какво може да роди главата ви....

овчаров е най-наглия и циничен политик,който е забогатял толкова много,че най-нагло ни убеждава,че пак ще има позиции в енергетиката,е кой дпуг освен той

На столовете никой не може да седне защото няма нищо оставено от теб,всичко е изядено!

...мога само да съжалявам ,че се оттегля ...

Явно живеете под един покрив.

ТАЗИ СУТРИН С ИЗНЕНАДА РАЗБРАХ, ЧЕ НЕ САМО "АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦ-ве, НО ВЕИ-та НА БОРИСЛАВОВА СА БЕЗ УРЕДИ ЗА ОТЧИТАНЕ НА ПОДАДЕНАТА КЪМ МРЕЖАТА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ !!!!!!!!!!!! В сутришния блок на БТВ г- н Газдов оправда собствениците на тези Фотоволтаици и ВЕИ-та с това, че липсващите измервателни електромери показващи КОЛИЧЕСТВОТО на произведената от тях енергия е по вина на ЕРП-та и респективно на НЕК, които не заложили такова изискване в плана !!!!!!!!! ЕГАТИ ИЗМАМАТА !!!!! ИЗЛИЗА, ЧЕ НЕ Е ВАЖНО КАКВО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ПРОИЗВЕЖДАШ ВАЖНО Е КАКВО КОЛИЧЕСТВО СИ ДОГОВОРИЛ С ЕРП-та !!!!! Излиза, че договорите са направени умишлено така, че да не се КОНТРОЛИРАТ и спазват изискванията за подаване в мрежата на договорените по тях количества !!!! АБСУРДНО ЗВУЧИ , ЧЕ ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА БОРИСЛАВОВА ПОДАВАТ В МРЕЖАНА 900 мВ ТОК ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЛИПСВАТ ЗАМЕРВАЩИТЕ КОЛИЧЕСТВОТО ТОК ЕЛЕКТРОМЕРИ !!!!!!!!!!!!!!! ЗАРАДИ ТОЗИ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ МУТРАТА И МУТРЕСАТА НА СЪД ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ ГАДОВЕТЕ !!!!

А ТОЗИ, които съчини тези договори, него какво ще го правиме?

вчера го написах и днес заглавието го потварждава - един боклук по-малко е равно на нула добро. затова бсп ще го изд...т пак. тои сам си го казва - там си остава старата гадост.

На България, която е политически болна и е в икономически и морален колапс и трябва Програма за излизане от кризата. Програма изготвена от национално отговорни политици, бизнесмени и учени ако ги има . Ако ги няма ще си теглят гайлето щото ножът е опрял до кокала и когато избраните не искат и народа не може повече на това му викат революция и няма по страшно от бунтари без идеи!

бб посегнал, така да се каже, и на Лиляна П.... момичето обаче се влюбило... и непрекъснато му праща СМС-и... които нашият приятел - много мъжки - чете на глас пред компанията си...

Мислехме го за правителство, а то било публичен дом.

Дами и господа, кръвното на бившия премиер оправи ли се? Никой нищо не казва ...

Беше фъф "Сполуката", беше фъф Мимистерството", но най-вече е фъф енергетиката - дърпа конците.

ГЕРБ е най- извратената, популистка и крадлива партия. Вижте ги сама: Боко, Цоко, Фидосова, Монката, първият министър даден на прокурор... Да продължавам ли?

време и ще управлява много,много дълги години!Всички кьорфишеци срещу нея,дело на умели лъжци и ловки манипулатори,ще претърпят крах,защото българинът вече видя истинското лици на Заменкаджиите!Видя колко струва и Гоце Мезонетов,господин 720!Видя и Масларова 11-те милиона!Видя "Р.Овч.",видя Румен -третият брат Галев,видя и Курнелия Табачката-милионерша под прикритие,видя "Братко и братко" и делото Сапард,видя увеличения на заплати и петсии от по1лв.,почивките на партиини другарчета от ниско нива в партиини хотели,видя как се пердашат учители и студенти,видя отвличанията оргатизирани пак от наши хора,видя отрязани уши и пръсти,видя хидролозите и милионните хонорари,видя как се прави порциона,как се приватизира от нашите хорица,как свинари стават милиардери, а неработещи премиери!..Много ни подценявате бе сругари-капиталисти!И нищо от тези доказани престъпления няма и няма да има при ГЕРБ!Само кьорфишеци като Буда,Муда,Цецо,Кумецо и пр.всички видове алабалистики!

герп дори не са партия, а група хора, събрани да крадат. Такъв шут ще ви бием, че ще се разпилеете!

на пост. Може тук да си умреш... Но ГЕРБ отново взема властта. И Борисов вече няма да е толкова снисходителен към червените апаши. Затова Станишката сън не го хваща, изприщи се да прави партийно ,,обновление" на изборните листи. Двамата Руменовци вече му скръцнаха със зъби. Следва вътрешнопартийно наритване дебелия задник на Сергей. Руменовците го могат... А изборите за БСП са загубени от сега. Станишката ще отговаря за 8-ми път дали ще си подаде оставката.

... но дано са по-малки крадци.

Единствената рефома, която извърши БКП, бе да се преименува в една късна нощ, на тъмно. И старата червена бабушкерица изведнъж стана нова, млада красавица - БСП. Красива почти колкото Станишев, Калфин и Илияна Йотова, взети заедно. Да не говорим за Мая Манолова и Курнелия - с тях БСП става още по-красива. А като прибавим пиклюто, Р.Овч. и масларката ...

Преди държавната собственост на думи беше обща на практика на върхушката на бкп. Днес и на думи и на практика е собственост на върхушката на бсп.

поговорката,"Гладна кокошка просо сънува",много ти подхожда!

Не мисмя че ГЕРБ ще спечелят каквото и да било освен присъди от по 20-30 години за присвояване в особено големи размери!

Хе колкото осъдиха "батко и братко" и заменките и червените куфарчета и Скравена и белене и червени олигарси и атентатори...

Това е последната надежда на герберите, да им се размине както досега е ставало. Ами ако не се получи този път? Примката около дебелия врат на Найденов вече се затяга.

Найденов трябваше отдавна да е в затвора, само заради голямата далавера с внасянета на 20 годишно ирландско месо.......!!!!! Найденов в затвора, да..! А къде да пратим доносник БУДА ? Първо трябва да го открием. Бяга, крие се и пак иска да управлява!? Хипертоници не ни трябват. Здрава България със здрави българи.

Бойко е старият нов Премиер. Да му мисли Станишката и червените гнилочи край него ...

Мен ми е ясно, че на теб не ти е ясно.

Те не го пускат в селото, той пита за поповата къща...Бойко, сбогом си!

Баце, гнилоча се заформя в тиквата, когато е изгнила. Ти ма й си го подкарал празнично в малкия петък. Така е, като твоите хора оставиха доста народ да кърка и да не мисли. Нямам намерение да им се водя по течението.

Това е началото! Очаквайте продължение на сагата "Как ГЕРБ окраде държавата"...!

нещо тово!Отдавна БСП е в ролята на "Крадеца вика дръжте крадеца"!При целият ви мерак да компрометирата ГЕРБ,така и си оставате само с празните си приказки!Вече сте омръзнали с простотиите си!

Кьорфишекън с ирландсото месо е поредното изделие "мейд ин БСП"!

Въпреки, че ГЕРБ си назначиха удобни съдии на ключови позиции, обвиненията срещу Миро Найденов са подкрепени със солидни доказателства и нищо чудно този път да издържат в съда ! Освен това не е лошо държавата да демонстрира, както пред Европа, така и пред собственият си народ решителност и най-накрая да има осъдителна присъда !!!

Треперете червени мижатурки !!! Сами си го направихте ...

Къде се завръща, в реанимацията ли? Оставете човека на мира, той е политически труп!

Бойко наистина се завръща, но към бандитските си навици, като отвличания, контрабанда и пране на пари!

Хора от БСП, ако искате да живеете по-достойно, просто не гласувайте повече за тази партия, нека се затрият най-после тези, които ни ограбиха ! С вашият глас вие ги спасявате и България ще се затрие ! Може сега партията ви да загуби, но ще спечели гладния народ и България !

Дори и най-върлите привърженици на ГЕРБ, съвсем скоро ще се отвратят от фактите за управлението на кабинета Борисов !!! Повярвайте ми, в тази държава се случваха страхотии характерни някой африкански нации!!!

Хайде, пак закани за потоци мръсотия, по всички които застрашават власта на бсп!-Стига станилизам, 21 век сме?

Аз не съм във възторг от направеното ,защото този нещастник Станишев не прави рокадите с цел да стори нещо в полза на страната ,а ръководен единствено от егоизма си да остане начело на бандата!дали ще е угоения Овчаров или "гладния" младок Гечев,или ненахранената добре Бургуджиева,все тая!Партията им е вредна,защото там се проповяда едно и също-да вземем властта,за да крадем!Само ние сме родени за тази велика идея-ограбването на България!Всички други са недостойни,защото не го правят качествено и с какво право ще ни лишават ,след като не са специалисти като нас!Това са те-професионалистите!Едни ограбиха "Булгартабак",други енергетиката,трети свинекомплексите,четвърти-шетат по селата и вече живеят десетилетия в Южна Африка,пети ограбиха Военно-промищления комплекс,Въгледобив,Цветна и Черна металургия,Транспорта,Строителството,хотелиерството-навсякъде шетат крадливите червени ръце и от това спасение няма!Реват неистово срещу ГЕРБ с всевъзможни измислици и лъжи,но като погледнеш-"бисера в короната "от обвинения ,какъвто е случаят с 6-те апартамента на Цветанов си е чиста измислица ,защото апартаментите са 2 и 2 гаража!А и озлоблението им не е продиктувано от реакция слещу незаконното обогатяване и грижа за страната!Не!Мъката им е резултат,от това че цели 4г. са отделени от хранилката,от яслата каквато е за тях държавната служба!Затова:БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДНО СПАСЕНИЕ-ДА СЕ ЛИШИ СЪС ЗАКОННИ СРЕДСТВА ПРЕСТЪПНАТА МАФИЯ,ООД БСП ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВЗЕМА ВЛАСТТА В ДЪРЖАВАТА!

Бъркаш брат'чет, Станишев ясно заяви, че се отказва от премиерската власт, докато Бойко Каптагона лъмти за нея като циганин за меден кабел! А и кръвно вдигна като я загуби :)

+++

И аз заявявам, че се отказвам да стана премиер. Ма прекрасно знам, че нямам никакви шансове. Същото е с гейСера

значение има какво е казал Хисбулатчо?Никакво,той рие като свиня срещу свой и чужди ,за да запази председателското си място!Отиде и в ПЕС,където има хиляди по-добри от него,но му го подариха,без конкуренция,защото знаят жаждата на това нищожество за власт!Така той лекува комплексите си,заради некадърността ,която му е вродена!А между другото знаеш ли ,че е работил във фирма няколко дена ,от където е изгонен за некадърност!Комплексарчето стана и в БСП председател по една нечистоплътна уговорка с агент Гоце,да му пази поста докато е президент,а след това да му го върне!Нанай,не се отвори парашута на ГОЦЕ,защото не предположи ,че това смотано момченце,ще извади такъв апетит за власт!

ГЕРБ:БСП=2:1 - МБМД от днес...

БСП е показвала, че са склонни да игнорират исканията на обществото и общественото мнение. Само че, когато отиваш на избори, хората ти казват ние не те харесваме". коментира Дончева. Според нея обновлението на партията, по начина по който се случва, може да се сложи в кавички. Тя смята, че ключов проблем на БСП е, че е партия, в която членуват много възрастни и необразовани хора. Това, по думите й, слага таван от 17%, който може и да намалее, заради тежки интриги и липса мотивация" в партията. БСП на избори показва по-нисък резултат от очакванията, добави Татяна Дончева.

Това е човека,който е шампион в размера на комисионните получавани от политици.И забележете каква наглост-говори още за АЕЦ Белене,като се знае че консумацията на ток в БГ няма 5000 Мг/ч а произвежданото количество е 13000.На нас ни продават скъпия ток,а евтиния дори няма кой да го купи и въпреки това гадовете от БСП още реват за допълнителни мощности.Задайте си въпроса защо?Защото са прилапали огромни комисионни и Р.Овч е бил на 1-во място в списъка!!

Ей този е за затвора бе хора!!!А ще предлага ле-ле НЯМА такава ДЪРЖАВА никъде по света!!!

Руменчо,пандиз за теб -там е стола от който няма да станеш.

АНТИ БСП Изборните листи на БСП: крадец, измамник, курва, крадец, измамник, курва...Все "нови" , на не повече от десет-двайсет години. А ако се безпокоите къде са старите муцуни, ще ви успокоя ,че са на вторите места в листите и пак ще си ги гледаме в следващия мандат. Ако не тях, то дечурлигата им. Всичко е по старому, няма страшно. БСП е гаранция,че няма да отлепим скоро от дъното.

Лоша работа,както е предречено от Корана,щом чобаните почнат да строят атомни централи,близък е краят на света,дано е само краят на БКП-БСП,те тия родени от червеното знаме като топлофикация,няма отърване от тях- и все напират да ни топлят,подобряват,къш бе

Ако някой е забравил, да напомня че тоя ГАД беше министър в правителството на БСП с премиер Жан Виденов, което през 1997 докара държавата до тотален КРАХ и всички банки до фалит и беше изритано с камъни и подпалване на праламента ! Няколко години след това го беше страх да върви сам по Софийските улици, докато един ден най-нагло заяви в интервю "Хората вече не ме псуват по улиците"...ХОРА НЕ БЪДЕТЕ ТОКОВА КЪСОПАМЕТНИ !

СТАВА ИНТЕРЕСНО

Мега нагъл.Това и рядко неприятен тип.

точната дума е негодник

Р. Овч. - Терминаторът на българската енергетика - "i'll be back"

осмърдя всичко. Сяякаш е пришит за НС. Трябва доста услуги на енергийнте босове да е направил през годините. Да го приберат като експерт. Все ще се намери някой благодарен между тях.

тази разбоиническа, терористична и небалгарска партия трябва да баде забранена, а лидерите и и мафиотите крадци, които покровителствува да бадат дадени на прокурора за да я има балгария.

Е няма по нагъл тип от тоя!

Макар и да имам определени симпатии към БСП ти Овчаров си ми много неприятен, краде,краде та се забрави. Айде спри се малко и ти го казвам това от първо число защото лично съм те виждал какви ги вършиш. Заради теб много хора досега не са гласували за БСП.

Такива като Румен Овчаров, които гледад как да си умножат милиончетата, работят срещу България и си го казват на инат ! Такива хора трябва да бъдат осъдени и да върнат всичко, което откраднаха ! Всеки гледа да се покрие в парламента, да си гледа кефа и да си пълни джоба ! Хора прогледнете и не им давайте отново този шанс, че заради тях вече не затънахме, а направо потънахме !

След всяко управление на БСП има криза. Трудно преодолима. ППриличат ми на баща пройдоха, когото децата незнайно защо обичат: черпи ги шоколадче с половината заплата, другата половина прибира за себе си. Децата помнят шоколадчето и гледат на криво майка си, като са гладни. БСП раздава шоколадчета. На хора без съзнание дава някакво обещание и усмивчица, а те горките не знаят каквво следва. Интересно е, че това са възрастни хора, случва им се вече много пъти, но продължвата да гласуват за този модел с усмивката и шоколадчето. Хубавво е човек да помни и да умее да се самосъхранява. На постокомунистическите нации им липсва памет и чувство за самосъхранение на голяма част от населението.

Румен Овчаров: "На столовете, от които ставам" - който стои на няколко стола накрая .....отива в затвора

"...в партията има застаряващи и необразовани хора и че обслужва интересите на най-едрата олигархия." - това го казва Татяна Дончева :-)

Много се разшавахте, гербери! Едни такива свежички го раздавате, готвите се за победа, а? Но едно ще ви река от позицията на 130 годишната ни истори: Каквото и да направим, пак ще гласуват за нас! След 45-та избихме цялата интелигенция, офицерски състав и цвета на нацията - следващите 45 години ни избираха с 99.9%. След 89-та ви взехме парите и достойнството и въпреки всичко в следващият Парламент БСП ще е на челна позиция! Партията е безспорен феномен!

Да оставим др. Станишев, да си свърши работата по пълното заличаване на бсп!