БСП поиска оставката на Стойчо Кацаров заради здравния сертификат

Министърът не се справя с кризата, която се задълбочава, се казва в позиция на Изпълнителното бюро на партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е неадекватен 5 човека не става да командва камо ли министерство. Хубаво че и неговите хора го разбраха ама да кажат кой ще отговаря за щетите лоито нанесе на МЗ.

с тази позиция! Вижда се колко не е в час.

Виждам обединение между ГЕРБ и БСП ... около оставката на Кацарката.

хахаха Никой не те кара на сила да се ваксинираш бе, Корнелио ! СЕди си дОма и пий ракийка срешу ковид

А НА РУБЛЕН РАДЕФ ЩО НЕ МУ Я ПОИСКАХТЕ???? ТОЙ ГО НАЗНАЧИ !!!!! АКО БЕШЕ БОРИСОВ ЩЯХТЕ ДА ОРЕВЕТЕ ОРТАЛЪКА!!!!

зеленият сертификат работи в Италия, Испания, Франция, САЩ, но няма да работи в Бъгария. Защо бе?

щото мирише на зелени чорапи

НЕ ПРОСТО "ЗЕЛЕН" СЕРТИФИКАТ! АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ТРЯБВА ДА Е ВАКСИНАЦИЯТА! А ТАКИВА КАТО НИНОВА ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ОТВОРЕНИ САМО ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА ТЪЛПАТА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛУШАТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ И ЕКСПЕРТИТЕ , А НЕ ПАРТИЙНИТЕ КРЕЧЕТАЛА!!!

Дир до кога ще триете мнения които са срещу президента

Браво , госпожа Нинова ! Абсолютно съгласие с Вас !

Тоя Кацаров е умен и интелигентен човек. Почти навсякъде в Европа загърбиха пандемията само глупаците в България заблуждават народа, който гине от инат да не се ваксинира. И какво като го смените? зелени паспорти ще има в целия свят, а ние не сме света - божествени сме. Нарочно разубеждават хората за ваксините, за въведените мерки за всичко, което би помогнало на бедните хорица... Оставете министъра да работи и да си гледа работата, госпожо Нинова!!!

От месеци се говори, че Кацаров е реваншист и некъдърник и се иска неговата оставка, но който се обадеше по този въпрос беше набеждаван за привърженик на ГЕРБ. Това е вашето правителство, г-жо Нинова, на вашия президент, искахте да остане да ни управлява, като подкрепено от парламента, а сега предизборно, се отмятате и заявявате, че не се справя. Популизъм, но явно се надявате, че това ще ви представи в добра светлина, пред жалките ви избиратели!

goose

Айде, и тия се борят за простия електорат на изборите :)

Демек Курнелия иска оставката на собствения си президент Радев ?!?

То това се вижда ясно. Лошото е че в момента не може да се обяви локдаун нали е преди избори. От друга страна точно пък бсп които твърдя ха че вирус няма.

Браво! Помиярски мерки не трябва да има! Колко жалко, че една комунистка трябва им го каже! Оставка на помияра министър!

Само дето до вчера го хвалеше точно Корнелия:)))

Тия са готови г.зовете си да продадат срещу това да спечелят някой заблуден електорален глас. Жалка работа!

Като за министър е назначен антиваксър от злобен фатмак с огромно его, резултатът се вижда.

A kакво прeдлaгат от ИБ на БСП?

Баба Корни пак се изказа неподготвена...не харесвам комундетата ама чак ми я жал за тях като виждам колко некадърен лидер имат и как се е вкопчила горката за поста си.

на другарите си,бе?!

БСП са готови на всичко за лъжица власт..

Браво, Нинова!

Като обикновенно Нинова ЕООД с популистки лозунг. Видя, че 80% от Ганя не се ваксинира и вместо да се опита да го убеди тя е съгласна с Ганя защото иска гласовете му на избори. Елемнтарно мислене.

Хайде пак яхнаха народното недоволство. И БСП щеше да направи същото, ако държеше властта в момента. Други диктуват и спускат сценариите.

БСП държи властта в момента- нали президента е техен и той назначава! А министъра прави това което му казват! Това е измиване на ръцете....Лесно е да се заблуди глупавия човек!

А, дали можеш да допуснеш съществуването на кукловоди, които дърпат конците на надпартийно ниво? Всякакви министри и президенти са просто марионетки в ръцете им и рупор на техния сценарий.

поискайте му я заради несправяне с ваксинирането, не заради зеления сертификат, получовеци от гората сега хем ще гласувате за руския шофьор на хвърчило хем искате да спечелите от тези, които се отвратиха от него