БСП ще оглави три комисии в НС, Патриотите в спор с Марешки

"БСП за България" ще оглави три парламентарни комисии - по икономическа политика, по европейските въпроси и по жалбите на гражданите.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще оглави три комисии в НС, Патриотите в спор с Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ КЪДЕ Е СЛАВИ?ИЛИ УЧИНДОЛЕЦА СЕ УПЛАШИ ОТ ВРЕМЕТО?

Тоя Петър Кънев много ценен кадър ще да е??? Не ще да е само заради печатницата... За Р. Гечев да не говорим, няма ли у тая партия по-млади и кадърни хора?

Виждам, че се изпробва моето предложение за квотен принцип в управлението и ако излезе успешен, за следващите избори ще си имаме нов избирателен закон по моето предложение. Чудя се, защо все забравят, че идеите ми са моя интелектуална собственост и следва да ми се отблагодарят по някакъв начин.

пък бил се запознал с неговите министри предния ден. Явно бързането за разпределянето на порциите е взело връх.

Отдавна не чета вицовете на дир-а. Защото статиите са значително по-смешни! Сидеров води комисия по Етика, а Кутев ще се занимава с НПО-та ;)) Плача и се смея!

Вече имаш нов шеф. Отивай да му цукнеш Лапичките. ПИТБУЛА се казва

СПЕЦИАЛИСТИ ;)

На всички да ви е.. ......а БОКЛУЦИ

Кутевият Тоню, Крис Вагинин и Драго "Лъцежа" Стойнев! Забравих и Киро Социалното и онзи Зарков. А също и онази карикатура Жаблянов. Това ще да е шумно рекламираната нова вълна в БСП.

Изброените са толкова смешни и нагли, че няма накъде. Пропуснал си онзи треторазряден продавач на бира от Стара Загора, изгонен от летище Варна заради злоупотреби в безмитния магазин и протеже на петърчо димитров. Всичките им кадри са такива - не могат сами собствените си семейства да хранят, а са тръгнали държавата да оправят.

Защо се дават повече комисии на герберасите????и то както чета на никаква логична основа а само на основа командоренето от страна на боко дето така и не озъзна че сме парламентарна а не бокова държава.. Не защитавам никого а говоря принципно защото тези комисии трябва все пак да са един вид контрол на властващите които и да са...

Петър Кънев, ама Румен Гечев - действително до болка познат. Как не си спомняте че той беше ИКОНОМИЧЕСКИ МИНИСТЪР ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ, когато имахме хиперинфлация и какво ли не още -. лелей мале не искам да си спомням!

Тънко минахме! Ако БСП беше спечелило, сега Гечев щеше да е Министър на Икономиката ;))

Аз пък мислех, че Курнелия ще ги откаже надменно. Дръж Гуджо милостиня.

На Кутю му дайте тролската комисия- диванните отреди на Партията,дето са одрискали целия нет с оди за путин,крим наш,ден пабеди,евтинията при цоцилазъма,курнела ,учиндолеца и таско атомния!!

май социалната комисия....дали я на ДПС???!!! Изтъкаха си патриотите платното и ритнаха кросното.....