Георги Кадиев ще се бори за лидерския пост в БСП

Бившият депутат от БСП Георги Кадиев се кандидатира за лидерския пост в партията. Първото, от което трябва да започнем, е покаянието за грешките, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Георги Кадиев ще се бори за лидерския пост в БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАДИЕВ! УМЕН СИ ЧОВЕК СИ! МОЖЕЩ! ХОРАТА ТЕ УВАЖАВАТ! НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С КОМУНИСТИТЕ и БКП! ПО-ДОБРЕ ОСНОВИ ЕДНА ИСТИНСКА ЕВРОПЕЙСКА СОЦИАЛ-ДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ! БЕЗ КАДРИ НА ДС и БКП! Една истинска Европейска Социал-Демократическа Партия без никакви настоящи или бивши кадри на ДС и БКП, техни братя, сестри, деца, внуци, съпруги, съпрузи, братовчеди, приятели, познати! ИСКАЙ ПОДКРЕПА ОТ ЕВРОПА КАДИЕВ! ИСКАЙ ПОДКРЕПА ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛ-ДЕМОКРАТИ! ЗАРЕЖИ ТАЗИ ОСКВЕРНЕНА ПРОКЪЛНАТА И МРАЗЕНА БКП! ТЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА!

Може би Кадиев ще направи обратното на ЛИлов и ще обърне БСП в Марксистко-ленински курс. Досега БСП провежда антинародна, неокапиталистическа политика. Да живее комунизма!!!!

Ти даваш ли си сметак, че всъщнос тонова, дето се мъчихме да строим (и не го построихме, щото пикахме срещу вятъра!), всъщнос тго има построено в държави като Дания, Швеция, та дори Финландия?! Просот тук ни спуснаха един изопачен и извратен модел, който нидокара до задънена улича. така че ка то говориш за "комунизъм" си изясни (първо за себе си) какво означава това понятие. Само с лозунги и нищо говорене не се гради държава и общество!

Кадиев, може да заемеш председателският пост след одобрение от посолството на САЩ. Може да те наградят и с една екскурзия до там за инструктаж на място, както на Бойко Борисов. Партии, обслужващи чужди интереси и далече от неволите на българите са неподходящи за ръководство на държавата България.

Кадиев единствен се обиждаше, когато го наричаха червен боклук. Все пак е нещо, да срещнеш срамуваш се, че е червен боклук.:)

ЕДНА МНОГО ДОБРА КАНДИДАТУРА С МОДЕРНО И ОТГОВОРНО МИСЛЕНЕ.КАДИЕВ НЕ Е ОБРЕМЕНЕН ОТ ПРОВАЛИТЕ НА ПРЕДИШНОТО РЪКОВОДСТВО

Кадиев премиер, звучи добре! Ако го изберат з председател, ще гласувам за БСП

+++

Кадиев е единственият свестен човек там, но няма да го изберат. Масата не гласува за такива.

"Свестен" НАЗНАЧЕН КАПИТАЛИСТ иска да води - "соц. демократическа" партия БСП. Може би с програма - "Ново обогатяването на "назначените капиталисти" и олигархията с гласовете на "червените бабички" и закупените "тъмно-зелените" избиратели.

Кадиев единствен в Столичния съвет се бореше против мафията от БСП, ГЕРБ И Сините, които там си бяха съюзници! КЪДЕ Е ТУК ЛОШОТО. ДАНО ИМА П10ОВЕЧЕ ТАКИВА.

не ме интересува една дясна партия кой ще я управлява.

Не съм много убеден комунистите с коя ръка го правят, за да ги наричам десни или леви.:)

Намерете поне един човек съчетаваш морал и професионализъм и готово. Сега ви оставям да го търсите и понеже АЗ не съм социалист, съм убеден, че няма да намерите.:)

а Татяна Дончева какво чака да се кандидатира и тя според мен тя и Кадиев са единствените които би трябвало да са на този пост

Aми тя вече не членува там. Hаправи си своя партия.

Чудя се на тези журналисти! Г-да колко време още ще Ви трябва да разберете,че в България много отдавна такива "борби" НЯМА?! Всичко е предварително РЕШЕНО! Целта е ПЕЧАЛБА на ПАРИ! Властта трябва да е при НАС,на власт трябва да е НАШАТА партия ,с НАШИЯ ръководител! А,"електората" ли ,и той ще е доволен,нали за това сме го РАЗДЕЛИЛИ!

Гусин Кадиев ,...в Бе-ГЕТОТО на Европата ,борбата само със СОПАТА ,КАМЪНИЕ и ДРЪВИЕ... Няма морал и правила....,но вие го знаете...,трщбва и тлъст гръб ,като ДЕЛЯНЧО ПЕЕВСКИ, зад БЕРЕКОВ...

Това е една сериозна и достойна кандидатура . Всички останали кандидатури са мижитурки и изтривалки ,подлоги на този и онзи. Единствен той се осмели и то доста отдавна да критикува позицията на нейните лидери. Не съм от БСП

За БСП не трябва врачка! Колкото и да се пънат партийните функционери, накрая ще си изберат любовницата Вагинин..

гербаджиите сеят интриги във форума. Така е при БСП има лидерско съзтезание,а при вас конгрес като при БКП 99,9% за вожда. И не само това,я го чуйте как говори за вас-мойте това,мойте онова,оставих ги за малко и те "цопнали".Говори като за деца идиотчета. Айде нема нужда да сме като вас.

С бсп-то нещата са ясни - какво става с брака между бойко и доган - публично ли ще консумират брака или тайно ? Защото на изборите нито мутрата от Банкя, нито бсп, нито дпс ще спечелят достатъчно, че да управляват сами ! Въпроса е дали ще има герб + дпс, или бсп + дпс отново ? Най-логично е да е герб + бсп, но е абсурд - медиите ще ги изядат, защото те са на дпс, а съюз между бсп и герб отнася турците извън борда ! Та въпроса е - с кой ще се целува мутрата от Банкя, за да се върна във властта ?

ГЕРБ набира огромна преднина, почти като националсоциалистите на Хитлер в Германия. Борисов ще управлява самостоятелно, даже считам, че диктаторски е най-точното определние.

Същото ли ще говориш ако БСП-то е на първа линия??

Кадиев е единствения, който не се излага като говори пред медиите! Всички други са егатти чокундурите :)

Mалко е инфантилен. Hаивник искамда кажа.

минало е времето за покаяние !!!! само ад за вас мазни комунета !!! минало е времето за покаяние !!!! само ад за вас мазни комунета !!! минало е времето за покаяние !!!! само ад за вас мазни комунета !!!

Има ли социалистическа пария в България? Хора с подобни възгледи има.... Но Партия -НЕЕЕЕЕЕЕ. Как ще ми защитават интересите, на мен обикновения гражданин и данъкоплатец? Всяка партийна върхушка ГОНИ собствените си интереси, народът-кучета га яли

Герберските тролове на няколко пъти в коментарите засягат въпроса за жената на Кадиев, която била в енергийната мафия, а по никакъв начин не приемат връзката Борисов-Бориславова! И там единият се намира в енергийната мафия!

Бориславова не му е никва на Борисов. Или са женени?

Hе му е никаква по документи, а иначе е или е била негова метреса.

Кадиев, именно поради това, че сте модерна, про-европейска партия няма да спечелите. Така се отблъскват избирателите. Те искат справедливо общество, а в еврео ориентираните партии те не го намират. Кадиев, каква е разликата на БСП с ГЕРБ, ББЦ и други недоносчета, крепени от чужди посолства. Приликата е в това, че всички сте принцове, деца на бившата партийна номенклатура. Докато няма ясна насочена към интересите на обществото политика, а не към мъглявостта наречена "европейска" политика избори няма да спечелите. По вероятно е да ги спечели Атака, въпреки големия стремеж на САЩ и ЕС да я дискредитират.

Голям си умник, голяма мисъл. Невероятен :)

Гошееее гледай ся, Курнелия Нинева, Мая Селскопръчкова, Сергей Фогата и Пощальончето на Доган, който е мЕнистЕр в моменто, нема да те пуснат нивга у живот да станеш лидер на БСП-ту

ТОЙ ЕДИНСТВЕН В СТОЛИЧНИЯ СЪВЕТ БЕШЕ ПРОТИВ ОБЛАЖЕНИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ТАМ. ЗАТОВА ВСИЧКИ ГО ПЛЮВАТ СЕГА.

dimitarpeshev73@abv.bg

Затова няма да стане Председал на БСП.

съсредоточете се върху вашата партия,освен ако лидера ви е решил отново да свие в ляво.

Отвратихте на всички!

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ АНТИБЕСЕПАРИ: Кадиев единствен в Столичния съвет се бореше против мафията от БСП, ГЕРБ И Сините, които там си бяха съюзници! КЪДЕ Е ТУК РЕТРОГРАДНОТО И РУСОФИЛСКОТО

Бореше се като нищо не правеше...

Ама как точно се бореше?На тепиха по трико?Или на поляната за агне?Щото докато се е борел,така между другото,фирмата на съпругата работи,а?

Браво Гено! Каква прозорлива мисъл. Още малко и ще ми внушиш нещо. Истината е че си пълно довиждане.

Гено, не искам да те обиждам пич, ама Кадийката както се прави на много честен, така успява да гледа 3 деца и да кара "машини" за над 100 бона в евро. Последната за която знам е само 500 коня бензинова градска "машинка", като на всеки многодетен български татко...нали.

КАДИЕВ АКО БЪДЕ ИЗБРАН НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП, ВСЕКИ ДРУГ НО Е И КАДИЕВ- ТОЙ Е БОЙКО В БСП-МРЪСНИК.

Няма да го изберат, едва ли им се пада толкова на изборите.

Вечния кандидат Кадиев на , който жена му е в енергиината мафия изобщо , как има "Сурат" да се кандидатира , за каквото и да било . Циник

8901

Значи мършоядите станаха 9 броя. Екшънът ще е напрегнат, а циркът пълен.

бсп ,много за дълго ще е в опозиция ,който и да оглави това ВЕЧЕ ---МАЛЦИНСТВО.

пенсионерите били в БСП,що не си видите хилядите пенсионери с зелени чорапки при вас+родата им. За реститутките пенсионерки в РБ да не говорим. Същото се отнася и за циганите,да ли ви харесва или не е друг въпрос.

До сега никой от БСП не назова основните проблеми на тази партия. Всеки говори за промени, но не споменава за нито една промяна! Основният проблем на това туморно образувание е лъжата. Генетично заложена в електората им. Генезисът на тази партия е лъжа, кражба и нисък интелект. Онова,от което може прост човек да се подведе, е една шепа речеви клишета, които замаскират изродени хора да изглеждат като интелигентни. Умен човек още на второто изречение дешифрира генетичния отпадък и деноминира "по достойнство" тези хора от политика и ценност за обществото. БСП е селектор за човешка помия и основните проблеми там са: липса на какъвто и да е морал, патологична лъжливост (до болестно състояние), некадърност (генно селектирана за няколко десетилетия уродлив режим), неспособност за реалистична преценка и самосъхранение като индивиди, поради което се самоподвеждат и самоунищожават. Ако можеше да ги изолираме под похлупак, щяха да са проблем единствено за себе си и отдавна щяха да са се самоунищожили. Изолиране, лустрация, силна и недвусмислена реакция на обществото срещу която и да е проява на комунизъм и социализъм, вкл. съд за подвеждане, лъжа, уродливо гражданско и политическо поведение. Това са лекарствата, с които трябва да бъдат напръскани тези гниди, за да спрем разпространението на разрухата, която носят. Обявяването за незаконна на БСП и ДПС са най-здавословните мероприятия за нацията ни. Да видим кога ще ни дойде акълът. Румънците доказаха, че късно е по-добре, отколкото никога.

Няколко неща се открояват при всяко твое "изхождане" във форума: 1. ник-а ти е абсурден - самото подразбиращо се твърдение, че си "носителят" на истината разкрива, дребната ти, нарцистична и елементарна същност. 2. Пишеш, използвайки хаотично категории и понятия, които явно са неразбираеми и за самия теб. 3. Твърденията ти са типични за тенденциозно настроен, озлобен, комплексиран от собствената си незначимост дребен човечец, скрит зад маската на съдник... С една дума - социопат. 4. Желанието и настървението, с което пишеш до забрава обширните си словоизлияния, доказват и тотална ти физическа и духвана неудовлетвореност...

Е по-абсурден ник от твоя......но си вЕрвай,то вярата в сърцата комуноидни никой не може уби......направихте така,че младите да нямат никакво уважение и респект от белите ви коси......БОЛНОТО ПОКОЛЕНИЕ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ ВИ ЗАПОМНИ ИСТОРИЯТА

Олигарсите на България ще защитават, бедните и гладните, които ограбват от себе си!!!!-Що за соц-парадокс е това?

Колко НЕ е абсурден никът ми е видимо с невъоръжено око. Ето и ти нямаш нито един довод, а само храчки. Намери един неверен факт от споделените и кажи кой е. Не можеш. Я извади ми едно изказване на един комунист от БСП, което да не ври икипи от долни, дебели иочевидни лъжи и манипулации. При това последствията още веднъж набиват в очи истината, че лъжат патологично. Нито една категотрия не е изпозлвана хаотично в постовете ми, но в твоята глава може да изглежда така. Зависи колко капацитет имаш да разчетеш категориите в края накраищата. Ако се базираш на пропагандата от партийния си клуб, няма да се справиш. По-добре поискай опорни точки, за да не се чувстваш така зле, както вижда, че се чувстваш. Аз самият съм класиран като много успял статистически погледнато. Може би сред 5% от българското население като финансово състояние. От друга образованието ми едва ли ще стигнеш, от трета приносът ми за обществото се изразява в порядък на милиард, сметнат реалистично. Не го смятам за удовлетворително, защото комунистите са обрали през това време десетки милиарди. Физическата ми удовлетвореност няма място тук, за да я афиширам, но определено не е свързана с уродливостта на БСП :-) Само кучки като тебе могат да се смятат за толкова важни, че да влияят на физическата и духовна удовлетвореност на хората :-) Добре съм си, не бери грижа! Смешник.

хареса ми идеята, че достатъчно дълго време (няколко поколения) в управлението без прекъсване може да доведе до генетично селектиране на индивиди по определени белези характерни за тази партия

Ех Бойко, Бойко! Колко си прозрачен и предвидим... Винаги така тъп, като дъб и прост, като елементарна частица!

прави гаргара с "истината"! Ти си просто един отявлен антикомунист, който най-вероятно е пострадал от режима на социализма (комунизъм никъде не е имало). А така, както описваш електората на БСП, само може да покаже ти самият колко "генетично" ограничен човек си! Подобно описание на електората може да направи всеки човек с кипящо от омраза поведение! И такова описание може да се приложи и към електората на НДСВ (вече изчезнала партия), към този на Атака, на самият ГЕРБ (като виждам основната маса, която възхвалява Бат'Бойко) и т.н.През изминалия век и половина имаш ли представа колко словоблудци като теб са заклеймявали комунистическите партии и те продължават да съществуват, защото е налице "генезисът". Справи се със значението на думата! Комунистически партии няма да има тогава, когато всички хора ще са богати и щастливи! Но това е комунизъм, а сега де?!

Ти сбърканяк ли си, какво? Когато хората щели да бъдат щастливи, нямало да има комунизъм, но то било комунизъм?! Комунизъм е извратена идея за разрушаване на естествените отношения между хората и налагане на комунално насилие от едни над други чрез силно ограничаване на правото на свободен избор и негативна селекция по интелектуален признак. Т.е. деспотизъм на простия над умния. Не знам за какви богати и щастливи точно говориш, всеки случай такава картинка е обратната на комунизъм, доказано в 42 комунистически държави, сгромолясани от заразата на комунизма. А да съм пострадал от комунизма... вероятно не повече от тебе :-). Разликата е, че го осъзнавам.

Кадиев е най-добрият избор. Единственият от БСП от който съм чул логични приказки

Точно такъв тип хора не са на мода в България.Тук за да си вървежен,трябва да си нахален,устат и по-малко да си чел.

Докато всички се "подкрепяха" Станишев, сега всички са кандидати за поста, при това щели да бъдат.... прозрачни.... честни.... открити...., нов курс на политика.... Тогава защо до сега покрепяхте така яростно досегашната?

Гербаджийски фекалии зацапаха форума! Излизайте по-бързо от тази тема , ако не искате да завоните и вие.

Скрийте се ,ако имате малко срам ,защото комунистическите фекалии са много по-гнусни и миризливи и светът си запушва нос от тях! Достатъчно осрахте България!

гербаджиите няма.

Не съм бесепар, но държа да ти отговоря, че този човек е нива над ББ и това, че иска да реформира бсп няма нищо лошо и страшно.Такава лява партия е нужна за България. Бих предпочел него за премиер пред ББ, ако имам право на избор !

Може би, от всички изброени муцуни, най-нормална и логична е кандидатурата на Янаки Стоилов, защото е политически и партийно образован, уравновесен, праволинеен и способен на компромиси... поне така ми изглежда. Далеч съм от познаването на БСП, тъй като не съм фен, но поне от това, което съм наблюдавал в общественото пространство, така изглежда Всички други в списъка са или компрометирани в настоящето управление или са директно зависими от финансови и икономически кръгове. Между другото този избор е важен, защото ще покаже реалните нагласи и съотношението на силите в БСП, както и какъв тип политика ще се наложи в тази партия в бъдеще време.

В бсп ,други по-кадърни за сега ---нЕма.. Нека да има ,по-добра опозиция в лицето на Кадиев...

Това с прошката е ефтин номер - започни с разкритията - за Костинброд, например. За парите, за пенсионираните военни и ченгета с джиповете, за които хората мислят, че са на мутри. А те са на тези, които дърпат конците. Кадиев, не ни заблуждавай - тази партия не може да почне на чисто.

бихте коментирали соц.партиите в Европа? И те ли са пълни с пенсионери и цигани? Пълни нещастници сте гробарите,сбирщина по интереси без идеология.

грешиш! На герберите идеологията им е самият "идеолог"! И ТОЙ дори не се посвени да го заяви публично, че каквото той каже, това става в партията! Позната история от 30-те години на миналия век! Но кой да чете?

Що не си гледате кочината която завоня както никога до сега ами пак на ББ го прескачате....след като ви заряза бея сега на бойковия ли искате да се наденете,че така се заигравате:))))

Изказ и вид на завършен идиот!

погледни се в огледалото - там ще видиш точното описание на твърдението си...

ако Кадиев ти изглежда като идиот, замисли се от коя страна на оградата на психиатрията стоиш ти самият!

По думите му след покаянието следва промяната. Те имат да се покайват твърде дълго - от самото си създаване са работили против интересите на България, а да не говорим за колко престъпления има да отговарят.

Аре да ми посочиш поне една от управлявалите партии на прехода, която не трябва да отговаря за престъпления срещу държавата...

Поредния мега Соц палячо иска да бъде началник...

поне има поредност! А в други "политически партии" вождът е несменяем и приема партията като собственост!

Най-свястния в тази партия,според мен!

Най-свестният боклук в боклучарника БСП? Не означава много...

Колко абсурдно би звучало някой друг освен всестранноразвитият милиционер бойко борисов да се кандидатира за лидерският пост в герб нали ? Един вожд, една партия, завинаги - така е демократично ха ха !

Друго си е да рониш сълзи(?!) по време на трогателната реч на недоразвития лидер Серж...Или пък да сложиш друг недоразвит в мавзолей...Абе,бесепету са си демократи.Кой ще го отрече.Демократично ги събраха като говеда и ги накараха да гласуват ЗА Пеевски....Нали ти се каза,че си прост.Защо се мъчиш?

Гробарския олигофрен! Бегай да цапаш другаде... Тая тема не те засяга!

Лузерчето най-накрая цъфна и той-къде се скри бе шушомиго,кажи си за КОЙ другар ще се пениш в следващите дни:)))

Тези другари и другарки са до един капиталисти, мошеници и демагози. Само старците с киселото мляко не го разбраха.

Там за кучето и човека..... Та, новина в този дух би било, ако БСП се бори за Кадиев!

Дори само заради това, че не се опитват ни най-малко да отворят очите на закостенялата си членска маса, а на всичко отгоре ги вкарат в още по-големи заблуди.Тотално побъркаха хората си. Добре,че електората им изтънява ежедневно, което е все пак надежда, че хората на БСП започват да мислят, макар и съвсем първосигнално все още. Доказателство за наченки на мисловните процеси у левия електорат , е че много от тях вече и цигани започнаха да емигрират на запад, да си търсят някакво препитеание, а не да чакат само на социални помощи, както бе до сега. НЯМА КАК ДА ИМА ЛЯВА ПАРТИЯ С ЛЕВИ ИДЕИ В КАТАСТРОФИРАЛА ДЪРЖАВА КАКВАТО Е В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ. ПРОСТО НЯМА ПАРИ ЗА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА. ТОВА Е.

В едно интервю преди два месеца Миков заяви пред Кеворкян. БСП е единствената оцеляла комунистическа партия от партиите от бившите социалистиески страни. Това той го заяви с гордост. Това е един от проблемите на България. Затова сме бедни и последни и най-будали.

дереджето.Проблема не в БСП,а в останалите партии напълнили се с бивши членове на БКП,е това е проблема и затова ни е такова дереджето. Затова никоя партия от прехода не пожела лустрацията.

100 на степен 100 за лустрация, която никоя партия не желае.... Защо ли?

Забавляват ме тези откачалки! С дявола напред добро искат да направят. Ама резултата е все дяволии.

Като чета списъка на кандидатите, не виждам бъдеще за БСП. Що направо не помолят Путин да назначи новия им лидер? И Атака, даже в по-голяма степен, може да се възползва от същия начин за излизане от кризата на доверие.

капиталисти от БСП! Това е партия на левите хора,а не на богатите.Марш при Баце.

БСП си е неокапиталистическа, буржоазна партия, създадена от Ал.Лилов с членската маса на БКП. И няма никакво право да се именува столетница. А Кадиев е един от малкото, които говорят разумно. Но как ще действа, не е ясно. В БСП думи и дела се разминават.

Богатите са при Бареков иплачат за народа... голям рев пада.

Дойде време ляво и просто да означава едно и също нещо: комунист или социалист. А о простотия нищо хубаво не се е пръкнлао по света, откакто светува.

Борбата, както казват, е епична! Зорът е да останат в историята като първият Председател на Партията, при който Партията не е влязла в Парламента.. Твърдо вярвам, че Станишев е единственият достоен за това!

На този "честен" социалист жена му не беше ли в енергийната мафия?!

Не го гледай какви ги върши, слушай сладките и омайни приказки, които ниже.

Да, беше и все още е в енергийната мафия. Той твърди, че е честна и много работи. Изнася ел. енергия.