БСП не подкрепя предложението на ГЕРБ за Конституцията

НС на БСП прие позиция по предложение за допълнение на Конституцията във връзка с отпадане на давността за престъпленията при или по повод на приватизацията.

Обратно в новината

Коментари - БСП не подкрепя предложението на ГЕРБ за Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На крив премиер и Конституцията и опозицията му пречат, а на нашия направо всичко му пречи и ръцете и краката и главата и тия преди него и тия около него и тия с него напоследък. Само той е Един, Безгрешен и Всеможещ! ..единствения проблем е, че е много тъп и бърка реалното с желаното.

Политиците превърнаха Конституцията в парцал.Всеки властоимащ с парламентарно мнозинство си прави упражнения над нея.

Иначе казано някой прочете, че държавата ни е обвързана с куп договори и няма шаване.

От това становище, несъмнено оформено със запънат в гърба на гласувалите за него пищов на г-жа Лъжа, става абсолютно ясно, че въпросната г-жа е червива /за малко щях да кажа на.рана/, т.е. че се е натоварила яко когато се правеше на "бизнесменка" /не казвам бизнесдама, защото тази дума не е за наперени, войнствени амазонки/.

мурва - хвали се че ѝ правили проверки и все невинна. Нагла - да питам съпартийците ѝ, но не от Позитано а от селата вярват ли ѝ - вярват ли ,че проверките са справедливи. Тя се отъждествява с останалите крадци - няма нито един от тях осъден. Казва - няма виновни щом и аз не съм осъдена ха-ха.

но получавам минуси. Беше ли Нинова избрана от Костов за генерален директор на Техноимпекс, продаде ли го и не купи ли 48% от акциите му. Като я пита Хекимян за колко и откъде пари- не помнила, на кого ги препродаде също не помнила. Да има нова провека - да си спомни!

крадло. и СЕ ОПРАДВАВА - ТРИ ПЪТИ Ѝ ПРАВИЛИ ПРОВЕРКА И ВСЕ .НЕВИННА.Че той кой е виновен и Софиянски - и той чиста вода - вече ги забравихме -десетки пладнешки крадци само от София, а от страната - кметове и други мръсници - и все невинни. Сега искат евентуално да накажат някои и друг поне за назидание - но къде ти - всички ангели невинни и мислите че ви вярват хората. От БСП - всички невинни, дорбе, че ГЕРБ прави каквото може поне със своите - по един ритник в задника.

За разлика от другите партии ,в БСП се проведе дискусия ...решението е правилно ,защото докато се вторачваме 15-25 години назад ,поръчките си минават безпроблемно...няма да мине номера на ГЕРБ .

Ха сега прочетете коментарите и се замислете 80-те процента дали са много! Нинова е абсолютно права. Използва се гнева на хората от липсата на справедливост и се канализира в удобна посока! Досега се говореше за отпадане на давността само при тежките престъпления, свързани с приватизацията, не че и това беше възможно, но вече се говори и за всякакви престъпления. Поводът за извършване на престъпление не може да бъде повод за различен аршин в конституцията. Убийство, което е най-тежкото престъпление, свързано с приватизационна сделка и убийство поради ревност не могат да бъдат третирани по различен начин, още повече пък в конституцията!

Не ме интересува Нинова, Костов, Божков ли ...... - който е вредил и крал от държавата - затвор, пълна конфискация на имуществото на всички свързани и овързани и забрана до живот на заемане на държавна длъжност на цялото семейство и замесени роднини и други изроди! Ако не живеех в България - щях да повярвам че това ще се случи, но действителността е толкова жестока и пошла - че само кръв може да сложи нещата в ред! Това у нас никога няма да се случи.

Щях да се учудя ако го подкрепяше, та нали повечето милионери при Сланинова, а и самата тя, станаха такива именно от грабителсската приватизация....?

Българските комунисти начело с г-жа Лъжа-Решетникова са проклятие за България! Няма как българо-руската мафия приватизирала България да иска ревизия на кражбите.

Конституцията не регулира правилно управленческите структури в държавата, видно за 27 години. Липсват много неща и главно контролните механизми. Законите са корупционни, до един, и трябва да се пренапишат от МОРАЛНИ и кадърни хора. Наказателният кодекс е за други обществени отношения. Няма нищо общо със съвременната ни действителност. Но, и никой не предприема нищо за нов. Явно, на политическата креатура им е изгоден. Те чакат да се обърка всичко, за да се оправи. Да занаят , тогава, че друг ще го оправи ! Не, и тая на негативната снимка.

Нинова, единственият начин за да се справите с корупцията е като се направи ревизия на прехода и всички, които са злоупотребили да им се потърси отговорност. Да се види от народа, че всеки, който си позволи да мародерства, ще му се търси отговорност. А ти не стига, че си влезнала в политиката за да придобиеш имунитет и да се спасяваш като опозиционер, ами имаш и голяма уста и проста глава, та НЕ знаеш и как да действаш. Ако беше избягала и ти от България, щеше да е най-добре, както за теб, така и за нас.

На крушовската селянка като не и мина номера с напускането на НС сега вече не знаеше какво да прави и започнаха да си измислят глупости,че много добре знае как ще и светне задника с техноимпекс но връщане назад няма

Нинова, много притеснена изглеждаш вече - къде ти отите усмивката и настроението?

ревизия на ВСИЧКИ ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ, ясно ли е, а не на отделни, всички са криминални!

БКП(ДС) - СЕЛСКИ ХИТРЕЦИ, НО ТОЗИ ПЪТ С ВЛАШКАТА ЦИГАНКА,НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА. ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА.

Влашка биволица !

Какооо грабвай тубата с вазелина и бягай при ДПС за подкрепа отзад!!!

аз сам този с куфарчетата които допринесе за приватизацята, за светло комунистическо бадеще.

в какво тая кокошка е подкрепила правителството в конструктивно решение? никога. опозиця на боклуци които са против националнят интерест. лаят като бесни куцхета гладни за влсат. никога няма да бадете на власт

Безспорно е, че в България се извърши престъпна приватизация и някои заграбиха много. Не съм защитник на Нинова и не съм откраднал от приватизацията и един гвоздей. Но промяната на Конституцията може да се използва от Цацаров за оказване на политически натиск. Всеки може да бъде тормозен до тежка болест или смърт.

комунета!!! казах

А защо да хабим мониции след като въжето върши същата работа

ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ! ТЕЗИ, КОИТО ОКРАДАХА ДЪРЖАВАТА И СИ ПРИВАТИЗИРА ВСИЧКО, КОЕТО СИ ПОЖЕЛАХА, СЕГА ДА ВРЪЩАТ ! ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМЧЕ И ДА СЕ ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА ! САМО ТАКА ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ, ЗА ЗДРАВЕТО, ЗА МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА, КОИТО ЩЕ РАЖДАТ И ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦАТА СИ В БЪЛГАРИЯ !

Има си хас,та нали в БСП(ДС) са най големите крадци. Как комунопитеците ще гласуват, ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ ? ? ТОЛКОЗ ПРОСТО и ЛОГИЧНО

Свети Бою Симитлията---се насира от страх, само като види тая снимка!:)))))))

Уважаема г-жо, говорите за "...противоречащо на принципа на правовата държава и на европейското право...", та имам следния въпрос: 1997 г., БСП на власт, милиони спествания на хората, вкл. и моите, бяха ограбени и не получихме полагащото ни се право да съдим хората, които ни го причиниха и още по-лошо не си върнахме парите!!!Вие ли точно ще ми говорите за правова държава?!

Нищо не противоречи на европейското право,нито на правовата държава!Всяка държава сама определя давностните срокове!Напримерв Германия давността е 30 години за претенции с влязла в сила присъда и започва да тече от влизането на присъдата в сила!Нинова говори безмислици,защото нейните докараха финансова криза и източването на БНБ с необезпечени кредити за създаването на куп банки по времето на Луканов,които нови собственици обаче също ги източиха и то милиони се изнесоха!Задължително трябва да се включи и източването на БНБ,което доведе до финансовата криза!

Е как ще го приемат, кои партии бяха в парламента по време на "приватизацията", бяха само 3, едната вече не е там :)?! В чии управления се продаде златото и медта на България, са се склчили неизгодните, заробващи договори, похарчените милярди за нова централа...

Стига сте мъчили читателите с тая крава, доказано е, че каквото и да каже все ще е лъжа.

И кой го доказа бе, деде? Сикаджията ли или оная дуловската метреса, Физкултурника ли, а може би Магарешки, нали е патерица на ББ?! Ти защо ближеш чужди задници бе, деде, и слушаш скудоумието на Ант. Тодоров и Тома Биков?! Нямаш ли собствено мнение, ами плещиш заучени купешки лафове! Прочети какво пише днес Т. Дончева (адвокат на мутрите) за Караянчева и си направи заключение, ако си способен!

Повечето й са лъжи и най често манипулации!Курна може да се перчи,но не става!Така,че нека се промени давността за приватизацията и за останалите престъпления от прехода,па ще видим!Нали уж другарката работи за обществото,не следва да се противопоставя!

добре си се описал-БУДАЛА си дедо и дебил но след като още вярваш в такива доказано големи крадци и лъжци няма спасение за теб....колко хиледарки метна през балкона дядка??

избори.обикаля нинова и пита избирателите какво искат. -аз искам нова кола! -аз искам нова каста! -а ти дедо сто искаш? -само 2 яица! -и сто така? -ми да си комплектовам курецо дето ми го подадохте на предните избори! та исега така - обеставахме , обеставахме и след това по 2 яица за дебилите!

Бати гадната селянка.

Не може,да бъде!

Пак излъга...на пленума другарите,си,за приватизацията

Да идва Жан, пенцията ми стигаше за кутия Арда пакет! Отказах цигарите! При ГРОБ отново пропуших, ама не е здравословно, и се оядох, напълнях с 19 килограма, едвам се влача по тритуаря! Долу Бойко, да живее Жан!

Другари, като вземем властта ще махнем другарите от ГЕРБ и ще сложим наши другари- изгладнели в опозиция. Всички обществени поръчки ще се печелят от наши баджанаци, пак много изгладнели....К..

Във Евросъюз имат право на пенсия . В България имат право на правосъдието .

Ама то е ясно защо не подкрепят ! БСП-БКП бяха първата вълна на кражбите - всички откраднати предприятия, имоти (държавна и общинска собственост) са "заквасени" с червена мая ! След като най едрите и апетитни предприятия и имоти бяха откраднати от комунягите, дойде ред на втората вълна - царедворци (НДСВ), ГРОБ-ГЕРБ и всякакви там изчадия от слугинажа на БКП (шофьори, келнери и др.). ГРОБ-ГЕРБ в повечето случаи открадваха или получаваха вече откраднатото, превъртяно няколко пъти, така че следите на първоначалната кражба са заметени. Ето защо ГРОБ-ГЕРБ предлага това изменение на конституцията - за да узаконят откраднатото от тях ! Иначе не възразявам да се плаща от всички, извършили кражби, без да има давност за престъпленията !

УКАЗ 57 без давност ! На здраве ! Да се въведат пак другарски съдилища ! Възобновим старата строителна норма от 1.40 метър височина за спомагателни стопански постройки без разрешително ! Българите намаляват ! По ръст .

Че ГРОБ е кофти, кофти е! ама пенцията ми е 355 долара! При БСП-Жан беше 2 долара! Няма как да е гот, не мъ устройват 2 долара на месец, и за кутия цигари Ротманс не стигат!

Лъжеш дядка! Това, че пенсията ти днес е 355 долара показва, че си бил пагонаджия (кръгла шапка) или от службите (КДС, УБО, МС), външнотърговски чиновник или банков служител от ранг! Интелигенцията получава днес далеч по-ниски пенсии! Напр. един професор пенсиониран 1996 г. получава 190 лв. и ако не бяха индексациите при Станишев, пенсията му щеше да бъде и днес същата!

при Виденов ме пенсионираха на 2 долара , Иван Костов ги вдигна на 100 !

Аз пък мисля,че всички пенЦии родени и расли в робство са дебилни и зомбирани та е карайно време да се сложи граница при гласуване-70г. и нито ден повече,че след такава възраст не разбират защо са им мокри гащите и коя беше жената до тях

Гинче си приватизирала по време на престой в Германия един шифт ботуши с високи токчета ! А днес няма кой да й събуй за 140 лева пенсия тез ботуши !

Защо да е противоконституционно?!?! Примерно нещо подобно на петата поправка в САЩ..... Защото ,когато има воля се търси начин , а когато няма .....оправдания

Безбройни коментари насочат към темата с необятен разум. Например : Хамалинът Гошо откраднал (по парламентарен език : приватизирал ) един топ вълна! И до днес плита !

Каквото са откраднали и разграбили комунистите, то си е тяхно! Не подлежи на връщане!

Е как ще подкрепят промени в конституцията, та нали 80 процента от БСП трябва да влезе в затвора начело с лидерката си, а пък и нямаме в България толкова места в затворите.Но има решение - те ще помолят приятелите си в Москва да им осигорят такива места в Сибир.Така ще си заздравят по добре дружбата си,а пък ние ще се отървем от една антибългарска партия................

За БКП трябва още по-голяма давност, още не са върнали заграбеното от фурните и мандрите до 1944. След това заграбеното от убитите без съд и присъда след 9.септември.

Вън мутрите от политиката!- Да останат само кредитните милионери!

Г-да гербисти..въпросът не е до правото. Въпросът е, че г-н Борисов иска да узакони мутренските грабежи, най вече своите и тези на приятелчетата му му чрез ново преструктуриране на икономиката. Това го иска и мутрата Марешки и за това се прави на "..ни чул ни видял". Другарката Нинова каза ясно и високо:...вън мутрите от политиката!

ОПОРЕН ФЕЙК;)

Явно Нинова се отрича от юридическото си образование! Още веднъж доказва, че няма нищо общо с принципите на правото!

И тези -и онези , и преднишните - и следващите , - Всички имат едно и също мнение за народа и се борят само за едно - ЛИЧНИ ОБЛАГИ !!!!

...след като другарката им е в кюпа,а?

Корнелките много се изложиха с това решение вече ама никога не бих гласувал за тях.

Кой те пита? И ти като Марешки - много важно, че напуска НС. Никой няма да забележи, но може да се окаже фатално за ГЕРБ при гласуването на вот за "доверие"!

Не знам за Марешки,но Иво Дебила всеки ще го забележи и отбележи колко е приведен на рублажийска хранилка!

как ще подкрепи когато в бесепе е бъкано от милионери станали на гърба на бедния народ като се почне от гергов р овч ковачки та се свърши при КУРнелия

от дедо симо ще искате ли нещо?

Абсолютни наивници!Онези щели да върнат милионите? Ще стане на куково лято, нали те командват държавата.Парламентарната група била искала,а бе вас кой ви брои за нещо.!