БСП направи дарение на ловешката болница

Левицата иска министрите на финансите и на здравеопазването да предложат план за спасяване на областната болница в Ловеч и други подобни пред фалит.

Обратно в новината

Коментари - БСП направи дарение на ловешката болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, но само Нинова отиде в ловешката болница, а не любимия ви Бойко, щото там няма за него пари за доусвояване.

Освен Курнелия да стане д-р Куин лечителката, Кирил д-р Куин лечителя, не виждам друг начин за спасяване на българското здравеопазване.

незначителна част от откраднатото от комунистите

В тази полница се лекуват комунистите-надзиратели в комунистическите лагери по време на управлението на същата партия -БКП. Горките надзиратели много са "изстрадали" когато са съсипвали живота на хиляди българи дръзнали да кажат упрек срещу комунистите!! Помним !!!

neXus

Ти какво искаш, бе? Сега в любимия ти монетаризъм като кажеш нещо срещу фирмаджията си, смяташ ли с плиткия си мозък, че той ще ти се радва и ще казва: "Браво, моето момче!" Глупак!

Партийния милионер Гришата, кой ще го лекува?!

Поредната долнопробна манипулация! Някой разбра ли от колко пари има нужда болницата? Колко пари са дарили от БСП? Коя е основната причина за да се постигне това жалко състояние? Напред какво ще се случи с тази болница? Защо да е по-добре? НИЩО НЕ СТАНА ЯСНО!

дадохме по стандартната ставка от 50 рубли на дрОгарите :)

Самата истина: ГЕРБ=ГЕНОЦИД!!!...x3 вече прости българииииии ХО ХО ХО

БСП прави дарения на болниците, които ограби и съсипа! Цинично!

Да,бляяяк!!! Ти разбираш ли каква тъпотия и лъжа си написал?!!! Свери си часовника и датата,пак гербаджийските боклуци управляват,както и през последните 10г!!! ГЕРБ=ГЕНОЦИД!!! ХО ХО ХО

neXus

Относно това можеш да благодариш на демократите, които създадоха инфлацията, за да се намърдат във властта после./

Доколкото стана ясно от предишна статия, тази болница е пред фалит, защото на нейна територия е имало частно звено, което е обирало пациентите със скъпи и доходоносни клинични пътеки, а останалите непривлекателни и носещи по-скоро загуби са били за сметка на държавната болница.Добре е партиите да даряват, но сега трябва и една яка проверка и да има финансово наказани от тези, които са допуснали болницата да бъде ограбвана, а и частната клиника да върне поне част от благинките.Докато не се постигне ред и управителите на държавни болници да гледат на поверената им дейност, като на свой бизнес, независимо какви пари се наливат ще е като в бездънна яма.

Нищо не си разбрал. Частното звено беше единственото работещо като хората звено и единственото, носещо приходи на болницата. В момента болницата му е длъжник и на него, както и на лекарите. За лошия мениджмънт на държавните мастодонти не са виновни частниците.

Естествено е, че частника ще работи добре и така, че да са доволни пациентите, нали очаква приходи от тях.Въпроса е, защо това не се е случвало в държавната клиника, която явно е била непривлекателна за хората и зле управлявана.

Като казаха,че БСП са направили дарение и се прекръстих.А то се оказа,че ще искат държавата (правителството на ГЕРБ) да направи дотации на ловешката болница управлявана некадърно от подкрепяната от БСП ...

Нинова, като и Борисов, подаряват парите на днъкоплтците, без да ги питат. Даже се гордеят с наглоста си. Истината е, че болниците не могат да бъдат тъговски дружества. Небива да се търгува със здравето. Освен това е абсурд Здравната касата да плаща на часни болници. Там да се лекуват богатите и да плащат.

Аз предлагам прокуратурата да се самосезира и да извади всички "кирливи ризи" от началото на реформата в здравеопазването. Знаете ли колко крадени пари могат да се върнат пак в хазната.

Колко?

"Държавата" в последните пет години ни го казва в прав текст-да го духат бедните! Следва приватизация на здравето на българина, а някой вече са едни гърди напред в новата надпревара. Половината от нацията не плаща здравни налози-това са пенсионери, ученици, студенти, социално слаби, трайно безработни в селските райони. Здравните "експерти" нямат решение за този финансов недостиг. Наближава мига в който хора ще мрът на тротоара, детската площадка, пред магазина защото нямат "право" на медицинска помощ. Странно, къде точно е границата и кой си позволява да решава кой да живее и кой да мре? Където има пари има и игри като в Токуда и новите собственици-ние трябва да им върнем инвестицията, че и да излезнат на печалба! Много популистично, браво на лаиците!:)))

дарение ама друг път, защо не каже сумата дето и се откъсва от сърцето

Видяхте ли,бе,герберисти?Това е партия,не като вашата!

Когато видиш в кьораво око сълза тогава ще видиш и от куманис пари.

Защо не се казва какво е дарението? БСП да каже колко пари са дали, а не да се изхвърлят с думата "дарение". Да видим колко им се е отпуснала душата в парично изражение.

Курнелия пак ще решава проблемите в здравеопазването с популизъм. Аз си плащам осигуровките и не желая да плащам на хора без осигуровки- предимно неграмотни или такива в сивия сектор. Ще налива БСП то пари в бездънната Здравна каца- обещания и пак обещания.

Докато битува мнението, че лекарите са " длъжни", че са "дали клетва" и трябва да работят за жълти стотинки, докато БХК ( разбирай пълни палячовци и измекяри) защитават циганите, които ги бият, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ в милата ни територия, Няма да има!!

БРАВОС

Добре де, преди защо имаше пари, а сега няма ? А работим 2.5 пъти повече !?

Защото се краде.

БСП (БКП) е партията, благодарение на която ВЪВ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАД бяха построени болници и поликлиники!!! ВЪВ ВСЕКИ!!! Това е партията, благодарение на която здравната култура на българската нация направи РЕВОЛЮЦИОНЕН СКОК напред и вследствие на което здравния статус и средната продължителност на живот на населението се повишиха значително!!! Тази партия осигури БЕЗПЛАТНО здравеопазване на ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!! Бяха построени АБСОЛЮТНО ВСЯКАКЪВ ВИД И ТИП БОЛНИЧНИ ЗАВЕДЕНИЯ, С АБСОЛЮТНО ВСЯКАКЪВ ВИД И ТИП ОТДЕЛЕНИЯ!!! ......... Ф А К Т!!! И позор за онези, които имат тъпанарската, просташка и комплексарска наглост да отрекат тези факти!!!!!!!!!

Остава да обясниш защо винаги детската смъртност в Германия е била значително по-ниска от тази в България......

Щото Германия намаляваше като население - то и сега няма деца там - а България беше почти 9 милиона.

Да,и докторите ви подгъзуваха за 150 лв.Ама сега го няма майстора! Позор за всички които искат да плюскат до преяждане висококвалифициран безплатен лекарски труд!

Алчно к*пеле! Така и ще си умреш в омраза и затънал в блатото на бездуховността и крайния профански материализъм!... Уви...

БКП/БСП/ Е ПАРТИЯТА ВИНОВНА ЗА БОЛЕСТИТЕ И БЕЗДЕТИЕТО НА ХОРАТА ЗАЩОТО СКРИ ЗА ЧЕРНОБИЛСКАТА АВАРИЯ И ПОСЛЕДСТВИЯТА В ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА СЕ УСЕЩАТ СЕГА ЩЕ СЕ УСЕЩАТ И ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ

Ако не бяха бкп, болниците и поликлиниките щяха да са качествени и да работеха добре. В поликлиниката в която е работела майка ми, гл.лекар е бил партийния секретар и даже не знаел как да си сложи слушалките. Та баш същата партия като наследник на бкп няма как с преоценения си популизъм да свърши нещо полезно за болните. Навремето всичко се е построило с нашите пари, а не с парите на бкп, но на някой кратуните увират по-трудно и от паветата.

Онова БКП няма нищо общо със сегашните крадливи БСП-арски олигарси. Точно обратното - точно тези, които сега най-много протестират и се възмущават СЪСИПАХА всичко, което бяха постигнали онези по бай Тошово време, начело с наглата приватизатори Нинова. Лицемерието и наглостта им няма граници.

Благодарение на БСП - партията с най-много милионери и олигарски днешния пенсионер мизерства и рови по кофите. Трябва да си потомствен шизофреник, за да можеш хем да си станал олигарх чрез заграбване на държавни предприятия( приватизацията на Български Морски Флот, ТЕЦ Варна, Летищата Варна и Бургас) по времето на станишев и петър димитров, хем да лъжеш същия този народ че му готвиш сполука, чрез обещания за "икономика и работни места". Защото сме социалисти!

болницата фалира когато няма приходи,а няма приходи,защото няма пациенти или има само неосигурени,за които касата не плаща , а се правят разходи...въобще откакто се въведоха клиничните пътеки ,всичко стана мазало...

Виновни за ФАЛИТА на държавните болници са Арабите... Първо депутата от ГЕРБ Семир Абумелих протестираше, да може да взима от Парите, които получават държавните болници. Тоя си построи болница, обаче вместо сам да си търси клиенти, реши да ОТКРАДНЕ клиентите на държавните болници... А след това, Същия този арабин заедно с други такива Домъкваше други Араби- Башибозуци-- Пришълци- Нашественици- Турско арабски Аскер, като ги наричаше с думата "бежанци" и искаше България и Европа да плаща заради тях и ОТНОВО да краде пари от България и Европа. Арабите са най- големите Измамници, крадци, убиици и изнасилвачи...

Доживяхме!!! Не съм го вярвал това - социалист да се раздели с пари. Научна фантастика.

Това не е било никога. Какво става?

neXus

И двамата сте малоумни..... Щото демократът като направи дарение и не плати после данъци е някак по-демократично, нали?

Простичко е- махат НЗОК и цялата безумна административна регулация - пътеки, лимити и пр. лайна. Връщат свободен достъп до специалисти и изследвания и така отпада цялото финансово безумие. Вън търговците от храма!

А кой ще плаща? Някои специалисти по цял ден и цяла нощ ще преглеждат... Справка - професорите с "трудните изпити"...

А сега кой плаща? Пак от нашите пари, но лапа и цяла тежка бюрократична машина- НЗОК с все шофьорите, чистачките, копоите, проверителите, глобяващите.... Все преки разходи за здравето на редовия осигуряващ се и потенциален пациент.

Докога ще ни занимават с тази елементарна селянка?След 4г. ако още я има да заповяда на избори.

Комуняги долни,вие от 70 г държите лекарите на просешки заплатки,сега дарявате,Откъде взехте пари,бе престъпници-от нашите пари.Не сте ги извадили от джоба си!

Я виж да не ти се е скрил някой комунист в гащите, че може да ти влезе през аналното отвърстие и да ти запуши устата.

Гледай да не ти я затворя аз завинаги,тъпанар комунистически!!!

Колко са дарили? 200, 500, 1000 лева?

Доста тъп коментар си направил. Какво лошо има в това,че са дарили? ГЕРБ защо не дарят? Та те разполагат с повече от 30 милиона лева. Възможно е да са и повече! Или те тия пари ги ползуват само по избори?!

А! Видя се къде са парите - в партиите!! Кога ще си намалите държавната "субсидия" бе, готованци!???

Съгласен съм да се намали държавната субсидия, но не съм съгласен с цифрата 1 лев! До крайности не бива да се изпада! Вредно е! Между впрочем, поздравление за господина от Варна, мисля че се казваше Костадин Костадинов и е председател на партия/или движение/ "Възраждане" , който се отказа от държавната субсидия която им се полага. Сумата беше май над 200 000 лева. Ако не и по-голяма. Хвала на такива българи! Да припомня: На предните избори партията на Татяна Дончева прескочи прага от 1% и получи право на такава държавна субсидия. Да сте чули да са се отказали?!

Ти ми изглеждаш болен от инсулин .Като ти гледам тена де.