И Нинова ще се бори за лидерския пост в БСП (обновена)

Депутатът от БСП Корнелия Нинова приема номинациите й за председател на партията.

Обратно в новината

Коментари - И Нинова ще се бори за лидерския пост в БСП (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази американска шпионка съвсем ще ликвидира тази партия.

Готина мацка,може да хапне един банан.

Браво Корнелия! Пожелавам успех

След фиаското на Съсела явно само Курнелия и Драго Прашката (адреналинката) са навити да ядат бой на изборите през октомври.

"Нинова заяви, че ако бъде избрана за председател на БСП, ще се бори за идейна чистота и категорична лява същност на партията." Шеметната кариера на червената депутатка започнала при правителството на Костов, когато тя е едва 28 годишна. И тогава навярно е била обзета от мисълта за идейна чистота?

БРЦК

Ахахахаха - и тая е като серГей. Допреди 2 дена тръбеше по медиите как нямало да се кандидатира , пък днеска ново 20. Дано спечели та най- накрая да затрие това гнусно БСП пълно с народни предатели и боклуци.

И тая и оная кюстендилска коза що не вземат да си гледат критическата и внуците ами тръгнали да се правят на светици и големи биткаджийки! Жалка работа, егати и партията щом не може да изкара един добре изглеждащ и говорещ лидер а не пелтеци, лелки и къносани ....да не казвам какво, по физиономията се познават

Често я дават по телевизията. Спомням си че беше се нахвърлила върху една жена с много, МНОГО клевети. Да оказаха се КЛЕВЕТИ. Нинова умаскари обикновен човек, защото на нея не и било изгодно и защото и позволяват да се почвява по ТВ. А сега какво? Ще се бори ли, ще онаследява ли, ще пуска "гювеч" на Станишев за поста му ли? Незнам?! Ако е имало нещо градивно във всичките тях то е умряло през 1998 г.

Нинова, предложението ми за промяна, е да си вържете дружно по един голям камък на врата и да се хвърлите в Черно море или Дунав. Избора оставяме на вас!

поредната куха лейка с големи мераци, тъпа кокошка......

има вид на ком. к..ва както е

Тая омърсена гювенд.я се е включила в театрото заедно с Кюстендилската мисир.а. Имитират избор. Стойнев трябва да е. Млад и неопетнен. И да изчисти цялата натрупала се през годините гнилоч. И да поеме истински ляв курст. Не с олигарсите и плоския данък напред. серго да се кротне и да остане немидим. И чао на ДПС то. Най-престъпното ченгеджийско формирование на престъпния преход. Ако ще да е цената на властта. И модерна идеологическа и модерна ПР политика а не помиярска Кутевщина.

Човек струва толкова, колкото изисква от себе си; Мярката за човек е отговорността, която може да поеме;

Ето нещо за начало: Човек струва толкова, колкото изисква от себе си; Човек се познава по това колко отговорност може да понесе; Добре свършената работа е равносилна на подвиг. Защото тя е резултатът от най-доброто, на което човек е способен неговите мисли, усилия, цели и действия към даден момент.

А бе гейчета,какво ви интересува кой ще е шеф на червените? Много се напъвате срещу Нинова и Манолова-това е обяснима постъпка на женомразци,т.е. гей-бери. Десет години наричахте Станишев Сер-гей,ама той не ви пристана и затова го мразите. Дръжте се за банкянския "пидал" и бъдете щастливи.

Само Кадиев ще ви оправи....в противен случай пак ще дишате прахта на бат Бойко....

Да КуРнелия, "АПЕТИТА" идва с яденето !...

Не, че ми е симпатичен онзи ръб Кольо Добрев, но по отношение на жените ......, абе май е прав! Или туряйте що годе свестен мъж за председател или хептен ще ви се оку..ви партията! Заради един СерГей едни избори не можахте да спечелите като хората, а сега турете КурНелия или Майчето и хептен ще сте за нищо! Без майтап - не пускайте напред жени, за да не останете наистина последни! Ще ме упрекнете, че това е полова дискриминация, но знайте и помнете - еманципацията е началото на края на тази цивилизация!!! Амин!

Се получава това, което пророкуваш! А то съчетано с гей-парадите (в които няма нищо случайно) наистина вещае край на нормалвнот човечество, щото така изчезва здравият мъжки елемент и планетата и човечеството са лесно победими.Няма да останат нормални хора, които да защитават останалите. А тези , за които става дума по-горе, това не ги безпокои, щото за тях е удоволствие да ги оправят и да бъдат жертви. Ето как в най-общи линии стни сценарият, който ни разиграват.

МОИТЕ ФАВОРИТИ ЗА ЛИДЕР НА БСП! 1. Делян Пеевски- има воля да работи за държавата и хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване на държавата, корупция, независимо към коя политическа сила принадлежат. 2. Ахмед Доган- истинският лидер на БСП, излъчил голяма част от министрите на кабинета Орешарски (Имамов, Ниязи, Ибрямов, Адемов, Тасим, Абазов, Налбант,C. Анастасов, М. Георгиева, В. Кръстева, И. Данов, С. Дянкова, А. Клисарова, Налбант, Сапунджиева, Йовчев, Греков, Папазов), десетки областни и заместник областни управители. 3. Васил Божков- и без това премирениът Орешарски е негов служител, както и неговия заместник Даниела Бобева. 4. Цветан Василев- има управленски опит, освен това 6-има от министрите на кабинета Орешарски са на Корпоративна банка- Цветлин Йовчев, Петър Чобанов, Десислава Терзиева, Драгомир Стойнев, Иван Данов 5. Пламен Орешарски- "лъчът надежда в отчайващ момент" и "един добър държавник" 6. Мая Манолова-Галева- има богат управленски опит и има перфектни контакти в регионалния бизнес, с което може да изиграе решаваща роля за възраждането му. По речник и сладкодумие по нищо не отстъпва на Сергей Станишев, но за разлика от Сергей, Манолова-Галева има топки 7. АЗИС- в този труден момент за Партията, БСП се нуждае от поне един МЪЖ в редиците си, който да взема трудните решения и защитава Партията от външни врагове

Крайно време е тази партия да се оглави о мъж!

Корнелия е боец. К. Добрев не я иска за други работи, той е фен на Майчето. Да подкрепим К. Нинова, да й дадем шанс да се разправи с Б.Б.

К.у.рнелке, не си ли чувала че човек като остарее не си слага толкоз белило и червило че тъй имаш вид на вампирясала.

Та му помогнете на момичето,вместо да се правите на интересни. Щото не се знае...утре кой ще ви е шеф...

А къде е Татяна Дончева? Само тя става, ако ще се избира женска.

Търсят се статистки за имитация на конкуренция. Иначе е ясно че изборът ще е фарс - момчето на Сергей е фаворит. Пелтека Драго, а около него мажоретките Курнелия и Мая Общата

Никакви кандидатури другариии, няма да се разглеждат! Другаря - мултимилионер Делян Пеевски е вашият лидер , той ще дойде с милиардите си, за да ви запуши устите до Г*ЗА -алчен!!!

Не, това не е БКП. Това не е партията със желязна дисциплина и висок морал. Това е акционерно дружество. За съжаление, другите леви партии не са в по-добро състояние днес, пълни с изветрели старци и без посоки. При това положение мутрите на Борисов и подземието ще наложат такава власт, че латиноамериканските диктатори ще ни се видят светци...

Лакомите червени хиени сега ше се изпоизядат! А после пак ще се прегръщат лукаво и лицемерно, щом е за печелене на гласове за разложената и вмирисана столетница!

ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪРХЪТ - ЧОВЕК НА КОСТОВ (НИНОВА) ЩЕ СТАВА ШЕФ НА БСП!!!! Някой да ме ощипе! )))

Няма проблем, само кажи къде :)

Това нищо не е, хората на Костов нападат Газа, а човекът на Костов Хитлер е нападнал СССР, а лично Костов е обесил Левски и застрелял Ботев! Освен това Костов е избил динозаврите и индианците!

През есента на 1997 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят, как 'на крилете на изборната победа на СДС', г жа Корнелия Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД една от ключовите тайни организации създадени от ДС и ръководени от ПГУ-ДС, търгуваща с оръжие. Но там престоят й също е много кратък, защото започва'мистериозният' възход на 'синята' Корнелия Нинова. В началото на месец септември 1997 година, с летящ старт Нинова е изстреляна на два изключително високи поста. Тя става едновременно изпълнителен директор на 'Техноимпекс' и председател на борда на директорите на 'Техноимпортекспорт'.

браво, много разтропана, бе иречек е госпожата - викаш обиколила много, сменя партии и фирми, все на директорския стол, не се ли е уморила вече, доста амортизирана ми изглежда

ПОЛКОВНИК НИНОВА ... ... Е БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР ... НЕ АМЕРИКАНСКА ОТРЕПКА КАТО ЩЕРКАТА ТИ:))))

Другари, Битката за шефското място няма да е представителна, ако не се включат също: 1. Най-известния порноиздател в България (сега дупутат) 2. Най-известния свинар (знаете го Гергов) 3. Най-известния циганин крадец на ток (пак от вашите). Това са истински лидери доказали се в живота. Да им пожелаем успех!

А защо не класически триумвират, никой да се не обиди ???

За съжаление нормална не мимикрираща (като ГЕРБ) дясна партия в България няма шанс за сериозно представителство в парламента. Това показва демографския разрез на обществото ни. При 7,5 милионно население близо 1 мл. са роми, около 600 000 са турци,повече от 2 мл. са от семейства, които тъгуват за "татовато" благоденствие понеже тогава са блажили, като партийци, не по малко от 1 мл. са маргинизирани, неграмотни хора, които не помнят нищо, голям брой интелигентни хора не гласуват отвратени от политиците демагози. И какво остава 10 - 15%, които ще гласуват за РБ - единствената истинска дясна партия. При толкова деградирало, лумпенизирано население това е положението! Отново последния шанс да изплуваме се казва Иван Костов - кошмара на червената олигархия...

ама кокал, кокал ще има ли и как ще го докопате.

ГОЛЯМ МАЙТАП ЩЕ ПАДНЕ, А ДА ВИДИМ СЕГА - КОЙ, КОЙ, КОЙ ....

като Кадиев може да даде някакъв реален шанс на БСП. Всичко двуго е агония на ползу Бойку. Все тая. Аз не съм комунист нито Станишевист. Що е то - Отдоле феодалите си крадат, отгоре помията се джурка за парлама - БСП.

Незнам само след вси4ки беди които причиниха БСП на България таа накаде се е засилила какво да изцеди още от народа та вие обрекохте децата и на децата децата и техните деца на тотална мизерия и глад!!!!! А тая кукарджа иска да оглави последната вълна тип Цунами ... как заспивате вечер незнам аз като имам да давам на някои 2 лева не спя спокоино , а вие ако не откраднете 2 милиона не можете да заспите Срам Срам ... Ама добре че продължителността на живота е 60- 80 год така 4е скоро ще връщате всичко с лихвите и с много болка Амин Кур за Нелия и вси4ки червени изроди

Я вземете си разформировате партийката. Какви са тези чисти идеи от 19-ти век. Нали експериментите от 20-ти век показаха, че такова чудо демократичен социализъм няма. Сега сме 21 ако не бъркам.

Дъбов е нашия човек. Голям ще е кеф да турят Дъбов, Кутев и Гуцанов отгоре. Цирк. Те най-бързо ще ни отърват от станишевизма и дъртикомунизма.

мноого брутално изглежда! защо като е жена политик трябва непременно да е толуп?

Корнелия нинова---честно си признай ---колко "дружества" "източихте "---опровергайте ни !!! От заплата ли събрахте парите си? И колко маски--- за разхубавяване си прилагате --- преди излизане по ТВ ??? Как не ви омръзна ---68г.---комунистите --- да мъчите народа? Някога ---преди 1944г. --- комунистите раздаваха "правосъдие" с разстрели по улиците!!! След 1944г избихте-- наведнъж---149 интелигенти на България---за да освободите места за неграмотните "ДРоГАРИ", СЪЗДАДОХТЕ ТАЗИ, СЪЩЕСТВУВАЩА И СЕГА--СЪДЕБНА СИСТЕМА---и няма нито един и до сега--- осъден комунист!!! След 1944г.---чрез две годишни РАБФАКОВЕ --- станахте професори,академици---хиляди---с по 2-3 хиляди- заплати, а с "активните борци", с предимствата ---за тях и децата им --- завзехте всички "меки кресла" --- ограбвахте народа и трупахте капитали!?! След 1989г. с Луканов родихте етническото---противоконституционно ДПС---наследници на потурчени българи???? 1989г. ---изведнъж станахте милионери --И -заедно с патерицата си ДПС ВЕЧЕ---28г.тормозите народа??? С лъжи, с подлост, с наглост ---на избори 2013г. --- заграбихте --- спечелената от ГЕРБ -- изборна победа и-и-и- докарахте за 1 / една/ година до космическа мизерия българския народ ---комунистите не влизат в тая категория!!! Не се задоволихте --- накрая разграбихте и КТБ?? И ЕТО СЕГА СТЕ СЕ ВТУРНАЛИ С " ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКА" СТРЪВ ПАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ ВЛАСТТА---ВСИЧКИ ВИЕ: КОИТО УНИЩОЖИХТЕ ЗЕМЕДЕЛИЕТО, РАЗГРАБИХТЕ ЗАВОДИ, ПРОДАДОХТЕ бтк, ерп,южен поток---ПАК СЕ ЗАКАНВАТЕ --- ДА ЯХНЕТЕ БЪЛГАРИЯ--- винаги нечестно!!! Вие ястреби--Мая,Корнелия, Драгомир...ВСИЧКИ !!! И... ПИТАМЕ: НЯМА ЛИ ДА ИМА НАРОДЕН СЪД--СЕГА! СЕГА --- 2014Г. България загива?!?!

....ЗНАЕМ ГИ НИЕ ТЕЗИ "ЛЕВИ СЪЩНОСТИ" - С ЛЯВА РЪКА В ДЕСЕН ДЖОБ!!! НЯМАШ ШАНС- МАЯ ПРОСТАКЕСОВА ИМА МОНОПОЛ НА ЛИДЕРСТВОТО НА ГЛУПАЦИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ.....

Нахални, нагли комуняги. Винаги са управлявали с ДПС, а после се окайват и после пак с ДПС. Абе лъжливи комуняги. Кога Костов или Борисов са управлявали с БПС?Много рано изперкахте. Чакайте още нищо не сте видели.

В сигнала на управителя на БНБ Иван Искров до Цацаров се посочва, че от банката са изтеглени неправомерно 93 139 500 евро, 23 657 575 лева и 45 000 щатски долара (общо 205 887 223 лева). Парите са взети само срещу разписка. Министърът на финансите заяви, че има вероятност ликвидната подкрепа за банката да увеличи бюджетния дефицит и той да надхвърли ограничението от 3 на сто.

Това котило в служба на олигасите в България няма да спре докато не източи и последните и сили. Тродулюбивия бългаски народ е принуден да ходи по света защото няма сила да забрани и изхвърли най престъпната групировка упвлявала българия

jingiby

"Нинова заяви, че ако бъде избрана за председател на БСП, ще се бори за идейна чистота и категорична лява същност на партията..." Нинова, Нинова! Ако вместо БСП пишеше БКП, човек да си помисли , че речта ти е извадена от вестник Работническо дело отпреди 25 години. Само празни приказки, без никакво съдържание...

Много маймуни станахте на клона,тежите,тежите,особено Корнелия с тез габарити,онова глиставото бозавото по кльощалак,ама ти Корнелио,направо изби рибата.