Нинова и Стоилов залагат на силно лява политика

Корнелия Нинова ще даде власт на местните структури, ако стане лидер на БСП. Янаки Стоилов пък ще маха задкулисието и ще къса връзките с олигархията.

Обратно в новината

Коментари - Нинова и Стоилов залагат на силно лява политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Янаки Стоилов ще е! Другите да не си хабят патроните! Корнелия Нинова само преди седмица даваше интервюта, че не искала да седне на стола на другарчето. Гуцанов изобщо не влиза в сметката tozi варненски компрометиран хитрец. Кадиев прави инфантилни изявления понякога. Янков не е популярен. Миков има вид на прекаляващ с чашката. Стойнев изглежда прекалено благ , а и е с говорен дефект. Манолова също е с говорен дефект-не спира да празнослови

За незнаещите, ще разясня, какво означава "лява политика": Означава, повишаване на пенсиите, повишаване на социалните помощи, увеличаване на заплатите в държавният сектор (полиция, съд, образование, здравеопазване). А парите за всички тези увеличения се вземат от данъците на работещите в частният сектор. Както е казал другарят Ленин - "От всекиму, според способностите - на всеки му, според потребностите".

Най вайно е , кой ще залага на БАЙ МАНГАЛ !

Източник на лява политика могат да бъдат само представители на пролетариата (наемните работници, тези на трудов договор). Представителите на БСП обраха държавата, за да станат крупни капиталисти, откраднаха историята на БКП и направиха невъзможно съществуването на профсъюзи, камо ли да допуснат... лява партия в управлението. Би трябвало кандидатите за лидер да знаят това. Но, продължават да лъжат, както през 90-те.

Четох някъде, че "Столетницата БСП вече се дели не само по политическа, но и по гей ориентация." Та, има ли мъже и жени между новите кандидати на БСП? Хората подозират, че много важни за държавата решения са взимани на базата на лични отношения, а не на политически убеждения между партии.

Е КОЛКО ПО-ЛЯВО ОТ ТОВА БЕ СТОИЛОВ И НИНОВА? ТА НАЛИ СЕГА В КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЛИЗАТ ЕКСТРЕМНО ЛЕВИ ПАРТИИ 1. Комунистическа партия на България (комунисти) 2. Българска социалистическа партия (комунисти) 3. Български земеделски народен съюз Александър СтамболийскиДвижение за социален хуманизъм (комунисти) 4. Партия Рома (популисти и сметкаджии, ръководени от престъпник) 5. Български социалдемократи (партизаните на БСП) 6. Нова зора (популисти) 7. Европейска сигурност и интеграция (популисти) БСП С ПОМОЩА НА СЕДЕМ ПАРТИИ, МНОГО МАНИПУЛАЦИИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ЕДВА СЪБИРА 15%! А ТЕ ЩЕЛИ ДА ИЗНЕНАДАТ ВРАКА, КАТО СЕ ПОЗИЦИОНИРАЛИ ОЩЕ ПО-ЛЯВО ОТ КОМУНИЗМА и ПОПУЛИЗМА!

Какво е СИЛНО и какво е СЛАБО ляво? Ще обясни ли някой?Може би едните ще се возят на ЛИМУЗИНИ,а другите на ДЖИПОВЕ? А,кой ще влезе в КРЪЧМИТЕ?

НИНОВА И СТОИЛОВ ЗАЛАГАТ НА ЛЪЖИТЕ, МАНИПУЛАЦИИТЕ и ПОПУЛИЗМА Лъжа 1 02 юли 2013 Социалистите ще махат данък-лихва, "най-несправедливия" налог ГЕРБ стоварили кризата върху най-бедните Лъжа 2 20 Февруари 2013 БСП обещава данъчни реформи и по-високи доходи, ако спечели изборите, Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища... Друг важен ангажимент на БСП е да се разкрият 250 000 работни места Лъжа 3 20 май 2013 Кандидатът за премиер на левицата Пламен Орешарски предлага краткосрочeн план със спешни мерки в икономиката... и намаляване на цената на тока от 1 ЮЛИ (!)... Лъжа 4 15. Февруари 2013 БСП обещава ляв завой, отмяна на плоския данък и щедри социални стимули. Програмата е красноречиво озаглавена "БСП прави завой наляво Лъжа 5 16. Mай 2013 Ако мандатът дойде при БСП, Орешарски ще предложи кабинет с повече експерти и по-малко политически фигури, твърдят източници от "Позитано" 20. Лъжа 6 21 Февруари 2013 Станишев БСП: Ако управляваме пак, ще продължим АЕЦ "Белене" Лъжа 7 19 март 2013 БСП: ГЕРБ... готвят фалшификация на изборите и манипулация на резултатите, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Лъжа 8 04.05.2013 Сергей Станишев: На 12 май българите ще преодолеят страха. Вижте в какво се превърна държавата ни, в каква полицейщина, а това се връща срещу тези, които правиха това", заяви Станишев и напомни за принципа, че който нож вади от нож умира. Лидерът на БСП изтъкна, че държавата принадлежи на хората, а не на някого, който има мандат 4 години.

Лъжа 9 02 декември 2011 Вдигането на възрастта за пенсиониране, категоричен е Станишев, трябва да е последно действие, ако всички други мерки са изчерпани, а те според него не са. Той е категоричен, че БСП не приемат увеличаването на пенсионната възраст Лъжа 10 21 декември 2013 Орешарски: 2014-а ще е първата година на икономическо възстановяване. Най-вероятно растежът за третото тримесечие ще бъде 1,5 на сто, което е най-добър резултат за последните осем тримесечия, каза премиерът Пламен Орешарски Лъжа 11 08 февруари 2014 Сергей Станишев: Правителството работи все по-успешно и постига резултати Лъжа 12 12 май 2013 Манолова призна, че БСП е подала сигнала за бюлетините Мая Манолова от БСП е подала сигнала за 350-те хиляди незаконно отпечатани бюлетини в склада на печатница в Костинброд. Това заяви самата тя пред bTV. "Откога на истината започнахме да викаме компромати?", каза тя. Лъжа 13 Таня Андреева, 23 септември 2013 Спираме политиката на ГЕРБ за закриване на болници Лъжа 14 12 апр 2013 БСП се заема да реанимира здравната система. Този сектор се нуждае от дълбока реформа, но предсказуема и в диалог със съсловните организации, обясни червеният лидер. По негови думи първата задача, с която трябва да се справи следващият кабинет e здравната система Лъжа 15 Сергей Станишев, предизборната кампания на БСП в зала 1 на НДК 9 май 2013 "...Ние не делим хората по цветове, в нашата родина трябва да има слънце за всеки. Затова се борим!, заяви лидерът на БСП..." 7 февруари 2014 БСП и ДПС взели най-много от парите за общините Резултатите показват, че кметовете на БСП получават 118 млн.лв., тези на ДПС 60 млн.лв., на ГЕРБ 64 млн.лв., а независимите 47 млн.лв. Т.е. за кметовете на властта са 178 млн.лв., а за останалите 111 млн.лв

Другарят Стоилов, щял да къса връзките на партията с олигархията. Аз съм сащисан. Какви връзки с олигархията, бе другарю Стоилов? Защо подронвате авторитета на партията? И децата знаят, че БСП е партията на бедните и онеправданите. БСП не е имала, няма и никога няма да има връзки с олигархията.

Ако заложат за истинско социално равенство, национализация на заграбеното, затвор за грабителите и излизане от НАТО, ще спечелят изборите.

8901

Значи ескадрона е от 8 лешояда. ...Ех, дали ще полетите пак ескадрони?...

бсп ,с малки букви са само ----мандалоНОСИТЕЛИ ,А ПРЕДИ БЯХА И ...МАНГАЛОносители.... Управляващите са други ,от малцинствата ---ДПС ,с големи букви бсп НИКОГА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛА ,СЛЕД 1989Г.,...ИЛИ Е В ОПОЗОЦИЯ ИЛИ Е СЛУГА,ПОДЛОГА,ИЗТРИВАЛКА НА ---ДПС.

ЕДИНСТВЕНАТА ДЯСНА СИЛА В БГ Е ДПС!

Екстра, таман нищо нема да спечелите. Колкото по ляво, толкова по слабо

То и боко, поради вродената си демагогия, която показа в разтурването на КТБ, ще даде силно ляво на борд!

Нааки Стоилов и КУРнелия Нинова си останаха на едно и също ниво ... никакво развитие...

Един Янки и една Курнелия, които ще връщат любимия съвецки кумунизъм на българите... и циганите...

И циганите не лъжат толкова ,колкото бсп---съселите.

Янаки, Янаки, нов бардак със стари к-ви не става. А ти цял живот го даваш депутат - нищо не си работил и не те ли е срам. То вашето чудо никъде го няма.

Да им имах терминологията на тези комунисти. Само битки и биткаджии им се привиждат.

Още от малък им се чудя.Извратени дебили..Всичко беше ''фронт'',''юмрук'',''борба'', тук-там ''знамена'' я на труда,я на ''социализЪма'' или ''комунизЪма''..Какво да очакваш от хора взривили църква...Заедно с хората в нея...

Гледам във форума: малко чукча писатель, малко чукча читатель! Значит, болгарские чукчи и писателями, и читателями являются!

G&R

Ура, всички в БСП у лево и да се даде път на ЕВРОРОМА.

Всички видяхме как се реализира приетият от конгреса "решителен ляв завой" - дясна политика в услуга на едрия капитал! Червените милионери в БСП няма как да тръгнат срещу интересите си. А нали те поръчват музиката ...

Браво! Коалицията не е изчерпана, тя е подвеждаща. В моята комисия имаше много хора, които гласуваха за Българска левица, като мислят, че гласуват за БСП. Трябва по-ясно название.

Борислав Гуцанов, Георги Гергов и Красимир Янков. Боклук върху боклука!

Янаки Стоилов пък ще маха задкулисието и ще къса връзките с олигархията. Янаки, нали ГЕРБ беше такава партия. Значи Серго направи БСП олигархична партия. Че вие най-добре да се саморазпусните. По-голямо признание за вашата гнусотия от това което правиш ти никой не е правил досега.

Като почнат да вземат 180лв.на месец ,тогава да ми говорят за ляво!!!Гнусни комунистически твари!!!

Щом ще е лява политиката , ще го преместя в левия .

Ма ..............Той ............СърГей водеше най-силно лявата политика досега от времето на Дадото!!!

Тези от БСП се вземат много на сериозно- още миналият век им изтече времето да управляват! Последните 10 години ни докараха до кофите за боклук и още се гласят да вземат властта. Що не се скрият в миша дупка и дано да им преседнат парите, които крадът от всички и от всичко

Ясно е че със силно леви обещания се печелят избори, но ясно ли е че за силно лява политика трябва силна икономика. И Болен Сидеров залага на силно лява политика, но откъде ще дойдат парите?

ЗАЩО СЕГА СЕ СЕЩАТЕ ЗА ХОРАТА-Като се обърне каруцата,много спасители-ядохте,лапахте и сега-дайте пак за нас да гласувате,че нямате наяждане-Отвратителни лъжци

Нинова и Стаилов,...част от политическите БОКЛУЦИ ,на прехода.... Столовете им се разклатиха ,и ТЕ се сетиха ,че са ---политици!?!?

сергей е виновен ! те искали промени , той не им давал . сега те ще оправят нещата . те новите лица на бсп !

Който и да стане Председател на ЦК на Партията трябва да помни едно: Коалиция за България не трябва да бъде пипана, че току-виж се оказало, че БСП сама не може да мине 4%-ната бариера...

Лява политика във фалирала държава,води само до едно,разпускане на държавата.Малоумници лъжливи.

Това е трагедията..Освен,че са и крадливи,де..Не могат да проумеят,че само богатите държави могат да са социални..Защото имат пари...А при нас е ''пари нема-действайте''.И ще е така още доста годинки

Не са малоумници а големи тарикати. Така печелят избори всички. С леви обещания. После - ами нямало пари. Нали и Болен обеща по 1000 лв минимална заплата.

само мая манолова. вкарва извратен еротизъм в битката за Поста на Вожда. ух, леле-мале...

Отнова "лакардии" за публиката , а какво значи да изчистим БСП идеологически или си комунист / поддържащ марксистко-ленинската линия / или социалдемократ ,но на лумпените никой нищо не обяснява ,а 90% от членовете са "върли" комунисти , пак всичко е в мъгла и недоизказано !!!!20 н. представители за 20г. в Народното събрание/за цвят/ и ....никаква власт ,за да не унищожат България !!!! Румънските ,гръцките и сръбските комунисти работят на 100% за своите държави , А само нашите за .....Русия / преди СССР/ ! Измет !

Абе от тия кандидати всичките са от компрометиран по-компрометиран! Пианици, карви и мутри! бсп- най-мафиотската групировка!

Корнелия Нинова от село Крушовица, Врачанско,по- добре да каже как през 1997 г. в правителството на Иван Костов, на 28 години и общо 2 години трудов стаж става едновременно изпълнителен директор на Техноимпекс и председател на борда на директорите на Техноимпортекспорт, двете най- големите външно търговски дружества, а не да демагогства за леви политики.

Който го може, го може.

Който го може, го може.

Всички разумни хора се надяват, че когото и да сложите начело, ще продължи делото на серж по окончателното затриване на тази мафиотска организация, командвана от агенти на чужда държава. Дай-боже по-скоро!!!

Най-силната лява политика е да се дават пари най-вече на лумпените - неграмотните, без ден трудов стай, живеещи на социални помощи - съгласно думите в химна им: "Напред о парии презрени" парии (инд.) = лумпени

Скрий се бе, боклук! Видяхте кой дава пари на лумпените срещу гласа им! Тук говорим за политика! Никой от левите политици обаче не говори за политика на догонване на доходите в Европа - и от трхд и от социално осигуряване. И никакви доходи на пчеличките - майки, които до 20-годишна възраст раждат 4-5 деца и за които проституцията започва на 12 години!

Явно не си в час и си напълно неграмотен..... Първо, ако си прававерен червен боклук, проченти си внимателно Интернационала и вникни в съдържанието на категорията "парий" и си задай въпроса, защо в страната ни от 1944 се краде като за световно.... Второ, няма партия у нас, която да не е издънка на столетницата и да не изповядва в една или друга степен лумпенияадата като верую .... Трето, веднага след 09-09-44 циганите са били 30-40 хиляди. Задай си въпроса защо народната власт на шумкарите 1944-2014 ги наплоди до над 1.5 милиона?

Силно сте закъснели, за силна лява политика, уважаеми позитанци. За каква лява политика може да се говори в страна с феодални порядки. Парите са вече в ръцете на съвременните феодали-следва дълъг списък, който всеки може да попълни. Като как може да ги командвате тия хора. На въпроса, кой командва сега България, Вежди Рашидов отговори-КОЙТО ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ. По кратко и ясно от това-здраве му кажи. Но всеки случай, това, което става в БСП го отнасям към положителните събития.

Истинската лява политика има само едно име и то е - Серж! Да го връщат бързо, че не мога да си представя Майчето или Миков с лешници в бузите да се черви на 5ти октомври вечерта към 10 пред камерите :)

Важното е, че СерГейчо изчезна! Важно е също от номинираните, Манолова и Миков да не се допускат до председателското място, защото дразнят почити колкото и СтаниШеф а и са негови велможи... ...не, че има голямо значение...