БСП без илюзии за по-лека есен за управляващите

В БСП не си правят илюзии, че есента ще бъде по-лека за парламента и за правителството от отминаващите месеци, защото потенциалът на недоволството не е изчерпан. Вероятно ще се изострят и редица социални проблеми.

Обратно в новината

Коментари - БСП без илюзии за по-лека есен за управляващите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кои управляващи ще има проблеми може би заради кои управляващи 4- околийски, Пеевски кой знай още колко мафиоти назначени за управляващииииии

Четете що за президентче си имаме - в Google - КФН потвръди разкритията на БГНЕС за източване на ПОК "Доверие"

За БСП държавата и народа са без никакво значение. Те ще седят докато могат само за да откраднат колкото могат и да станат с откраднатите пари граждани на света в правови държави. А ние ще духаме супата за кой ли път...

И затова след 1989 година,тази кастова партия, запази навиците си , рутината си , дори ДС -йерархията си , слугинажа на ссср , агентите , които бяха 'учили' там и загубила възможността да е единствена партия - се насочи към финансовото ограбване на България- за да я има и след години ..Като фашистите - в края на войната - криещи по пещери и езера - ЗЛАТОТО на ..партията ..) Всички номера на секретност, измама , лъжа , демагогия, таен слугинаж на русия - се запазиха , даже осъвремениха ..Създадоха банди, ограбиха банки , бяха против НАТО и ЕС и т.н... С две думи - КАКВО да очакваме днес от ТЕЗИ хора ??? От тази деградирала , реставрационна каста , която със зъби и нокти иска вечна власт ??? Какво друго , освен - на бунището на историята , заслужават тези ?? ТЕ отново влечат България - към ДЪНОТО , тяхното , комунистическото .. Ще им се дадем ли ???? Отново и отново искат да налагат техния манталитет, слугинаж на русия , ограбване , докато са на власт, мафията си - техната, старата , комунистическата , възродена от децата им .. Тече комуно реставрация в страната ни .. Няма по- мръсно нещо от тези ... BIG AL

Всички нормални - без дори да искат в началото / млади са и не помнят / , стават след време антикомунисти /демократи. либерали, зелени и т.н. / В България не може и да бъде другояче ..) Защо обаче, нещата който е изброил Янакиев са верни ??? Писал съм го и друг път :) Тези хора ,комунистите и техните отрочета , те НЕ са учени да живеят , управляват , работят при УСЛОВИЯТА на относителна Демокрация .. Тези "чеда" на номеклатурата, ДС- муцуни , крепостни фуражки и т.н. , са ПОДГОТВЯНИ да сменят росителите си- руските агенти и така до безкрай .. Имахме пред себе си хилядолетен комуно райх... 'Вечният" строй / по маркс / ..)) Друг - нямаше да има. .ИмпериализЪмат щеше да е победен и толкова ..И ни чакаше "Демокрация" - по '1984 ' -та година ...на Оруел : ТЕ - щяха да са вечни.. И колко уважение заслужава т всички безпартийни или дисиденти у нас , по лагери и затвори, изселвани и т.н. - при тази историческа "обреченост" - е друга тема !!!! Те трябваше да бъдат СЪЩИТЕ слуги на СССР- каквито бяха родителите им .Безпрекословно подчинение на масква !! Който и там да е на власт :) BIG AL

Тоя калъф от колко години търка удобните столове на НС и колко трудов стаж има преди да да се абонира за "депутат"?

Я па този сега ли го разбра? За есента не знам ,ама зимата май ще ви е доста нанагорно. Но хак им е на лявоориентираните като казвах , че с БСП идват бонуси от вида Луканови купони , Младенови танкове и Виденова зима тракахте минуси на кило.

БСП без илюзии... Те нямат илюзии, ТЕ просто крадат, а народа мирно протестира :)

Няма по-популистка партия от тая на Стоилов. Подхвърля трохички на бедните и назначава свои роднини на апетитни длъжности. Началото бе поставено с прасето Пеевски и продължава без срам и свян. Жалко, че има хора, които още им вярват, но идва есента на нашето недоволство.

Били свършили много работа, въпреки натиска от улицата. И каква е тази работа? Върнаха с пълна сила шуробаджанашкия модел на управление, раздадоха по някой лев на най бедните, което им напомнят ежедневно, защото иначе няма да го усетят и парите им свършиха. Голяма работа, много мъдро управление. Та това всеки идиот може да го направи. И какво по-нататък?

"ПО-НАТАТЪК" ВИЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ \ ПРОСТИТУИРАЩИТЕ\ ЩЕ СТЕ ОТ ПЪРВИТЕ ОБЩИ РАБОТНИЦИ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ!

Иска ви се :) Ама са ви вързани ръцете :) Защото тези парички са много важни на работодателите на Позитано!

О, ИН, ти там ще бъдеш надзирател, обещана ти е длъжност, нали?Честито, най-сетне мечтата на живота ти ще се сбъдне.Бъди внимателен, обаче, защото в Белене има духове - те са на непогребаните, неоплаканите, на изядените от лагерните прасета!Пази се, защото, знаеш ли каква загуба всечеловеческая ще бъде,ако вампирясалите от остров Персин те докопат???!!!

ВЪПРЕКИ СТРАШНАТА АГОНИЯ И ЗЛОБА НА БИВШИТЕ ЛИДЕРИ НА ДЯСНОТО, ПОКАЖЕТЕ И НАПРАВЕТЕ ЗА БЕДНИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ДОБРО, ПЪК ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ СЛЕД НОВИ ИЗБОРИ. НЕ ВИЖДАТ ЛИ, ЧЕ НАРОДЪТ ОБЕДНЯ ТОТАЛНО.

Народът обедня, защото го крадете тотално от 9.9.44г. без почивка.

До правителството на плоския данък? Ляво? Правителство? Аре стига :) Ако си тптравиш апела към коня срещу парламента - ефектът ще е същия.

ЕЙ ПИКЛЬО-НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ШИВАНАТА ТИ ПАРТИЯ ТУРЦИЗА БЪЛГАРИЯ

На БСП не и пука за протестиращите.Както винаги "родната /ми/полиция ги пази.

Когато БСП крадат най-много, му викат "социална политика".

Браво, Янаки , браво Стоилов!Какво прозрение само!Каква мисъл, каква логичност....Просто нямам думи, колко нищожен се чувствам след твоите прозрения......

истината е че станишев еб.а маиката на бсп-то, аз не съм им привърженик но поне си мислех че имат идеали заради което поне да ги уважава човек но тои направо ги разби, веднъж след като се коалира с доган, а после с атака, как можеш да правиш коалиция между орел рак и щука, ами как като си затворим очите в името на клопачката.

САМАТА ИСТИНА.БОЙ ДО ДУПКА,БЕЛКИМ НИ ЗАБЕЛЕЖИТЕ.

ДАЖЕ КАТО ВИ ОБЛЕКАТ С РАИРАНИ КОСТЮМИ НЯМА ДА ВИ ЗАБЕЛЕЖИМ!

комунистите отдавна са доказали че живеят в друга реалност, за тях истина и морал не съществуват, единствената религия е лъжата и кражбата, от тук нататаък да им е дупе яко на пенсионерите в българия, младите поне още могат да заминат на некъде в европа.

Ей няма такива нагли типове. Тоя колко е противен и той. От БСП са готови ако ще и 5 милиона протестиращи да има! ще бият наред, а със свободния ресурс ще строят концлагери за протестиращите. Не ги е страх от предсрочни избори защото не планират такова!

Кви 5 милиона, бе?Тиквоча едвам смогва да изкара 500 смешници,вече съвсем станахте за мезе.Взимайте си надника,надувайте вувузелите и си въобразявайте,че сте много важни за 50лв.

Гледам, че днес не плащаха на прост-естиращите (или май се пишеше прост-итуиращи?), та площада беше празен. Днес дават пари за мнения по форумите. Та затова гербави, седерасти, ДеСееБейци, и вся остольная сволач се е юрнала да дава акъл (единственото, което можеш да даваш, без да го притежаваш).

ivo10

А ти що не си се наредил за пари бе черевей. Нали червените не пропускате да вземете непотени пари. Вся сволоч е по форумите да защитава загубената кауза на Сергей - националния предател. Това е платена работа.

Ами аз пари си имам, бре рибко! Вие се ловите на червейчета. Евтини при това. Плащам на един, след него тръгват 1000 "Хубави, Умни, Интелигентни" (Само не съкращавай това в кавичките). А и последната дума май се пишеше "inТЕЛЕ-ГЕН-тни"?

Ние не даваме! Ние искаме да вземем първо СТАВКАТА. И това ще стане още през септември, СИГУРНО Е! /въпреки, че всички пророци след Христа са недостоверни/

еи а ти какво яд ли те е сега че днес неможа да си вземеш надницата и да си купиш кебапче..червен червеи прогнил.

КАКЪВ ПРОСТАК.ТИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ,ДЪРВЕНА ГЛАВА????

Ма ка па нема нито едно идейно комунде тази вечер??! Сигурно пак ядат "някоя баница"??

МИ.КО(в) питате мене, то Яко Стоманов се държи като един cер.ГЕЙ, явно и Стоманов е БИ.серов! МА.Я ко се занимавам с ДОГА(н)зани престъпници

ivo10

В коя тема са тази вечер червените платени мухоморки? В тази ги няма. Умирам от необходимост да ги обиждам. Няма да мога да спя ако не ги намеря.

Ми тегли ми на мене едно, каквото те устройва и бегай в кревата!

Ако питаш кой съм- балкански мелез .. но не комунде!!

Те са неверници и безродници- няма как да ги обидиш!!

ivo10

Питам: Да не би в психиатрията в Карлуково има проблем и са изтървали целия състав от психичноболни, та форума се е напълнил с такива? Нямам други обяснения за част от постовете.

22.30 Е!!! Бъди по- конкретен!

ivo10

Говоря за привържениците на тройната.

До есента България трябва да скъса с измамната демокрация и да тръгне след мен към просперитет! Няма друга алтернатива!

Бе то ,след тебе ще тръгнат и недемократи ,особено след това време за агитация!!

военно положение. това е решението. боенен съд. ще бурст съдени по взводно: 1. кредитни милионери. 2. партиини лидери - на всички партии. 3. всички министри- троини, петорни , царски и другикоалиции. 4. всирки черврни генерали и терористи- като доган!!!!!! 5. всички мутри вфиципа 20 години по 12 часа стрпева. 6. всики аудио и прокурори - 8 часа строева и 8 часа устави! срок за издаване на присъдите-22 ,часа това е моята програма на периода. велико народно събрание и пенсия за мен! идвам!

Ти ташак ли си правиш с нас??! Какви военни?? Ние сме на плаж! Обстановката в страната и по границите е спокойна!

Ти, деловодител на военното ведомство ли си??! Много си неграмотен! Даскалицата ми е от ПУЦ- и е на .. виж ме! Зян ..е малко да ти кажа!

СТига с тоя яяя Янаки!! Той е последната дупка на кавала!! И името му започва с ... Я!!! Тя да не би да е станала първа буква в азбуката , след като БСП- то узурпираха властта??

Ето това са избраниците на пишещите тук от БСП. Това ви е нивото и няма да се промени. Мая Манолова: Какво им се плашите на тия лумпени от улицата, дба и лйнарите!. Супер скандален запис, разпространен от Българското национално радио /БНР/ е на път да взриви бъдещето на кабинета Орешарски.

Това дали е вярно??! Искаааааала е да ми изневери??! В шок съм!! Е , малко ли й бях АЗ??!.. че да ходи да се занимава с лайнари????!!! Умирам от скръб... търсете ме в реанимацията.... оооооооооо....

Гео Милев Септември! Септември! О месец на кръв! на подем и погром! Мъглиж беше пръв Стара и Загора Нова Чирпан Лом Фердинанд Берковица Сарамбей Медковец (с поп Андрей) - градове и села. Народа въстана - с чук в ръката, обсипан със сажди, искри и сгурия, - със сърп сред полята, просмукан от влага и студ: хора на черния труд с безглаголно търпение -

Спокойно , Гео!!? Този септември ще бъде само на пикоч и лайна!! Кръв няма да се лее!!! Само ще се накъкат от страх!!! /Няма да има епични сцени за поезия.. оди почивай!/

Ма тия и чак за есента ли се гласят??!

Това е безмерна наглост!!!

И аз щях да драсна нещо такова!... да не се повтаряме.

За 23 години разпад и разруха, има само 2 партии били ВИНАГИ в парламента - БСП и ДПС! Явно са усвоили до съвършенство уроците на Тато - " да се снишим, докато отмине бурята"! Ама при такъв калпав мат'рял е лесно...

МАТРЯЛА МАЙ ВТАСА.АМ СЯ НА КЪДЕ?

Пред Народ и Бог- само те носят отговорност за дереджето, на което сме!! Ако е хубаво -.. хубаво!! НО, ако не ... дупе да им е яко!!

Проблемът е че си правят каквото си искат и дупето им все още не е наритано, толкова дни протести и не се променят

Ако тия се променят и поемат по "нов" път, това ще е най-драстичния и масов катарзис в историята на човечеството!

Това ще е работа на Рогатия, чадо мое!!

Това са пладнешки разбойници, въпреки че се правят на жертви. Жалко че повечето от Вас, не осъзнават духовните корени това зло.

Ние от Варна поздравяваме ВАКАЦУВАЩИТЕ с песента на нашия рапър Гошо от Почивка - КОЗИ БАРАБОНКИ.Приятна почивка........

Яяяя,бат Сали, мархаба,ти да не ваканцуваш в някой Варненски трафопост?

Сега на мода са фотоволтаците... "преместваме ги" - за домашно ползване!!

Капе-стично изодродье и Управление ?! - Та това са две същности Доказано-Осъдени Навеки като Несъвместими !!!

На депутатите мога да пожелая: почивайте (си) в мир. Засега. Защото идат облаци от Брюксел, буря в София и развалянето на времето за бира на плажа

Щом си рекло- Почивайте в мир!.. ,тъй да бъде , чадо непорочно! И Господ това иска!! Амин!!

БСП---изпята песен -----

Абсолютно.

.. но трябва да се вкара в пеенките на децата,... не в Парламента!!

защо забравихме всички за 250000 работни места,каде са,олигарски варнето му записите господа жюрналисти,лесно е

Днес обявиха за съкращения в ТЕЦ Бобовдол. Целта ще бъде успешно постигната с решителни крачки - една напред, две назад.

верно е,много работа еи,за толкова малко време след избори никои не е успявал да назначи толкова рода на службичка,ударно,нема време.....

ГРЕШКА-БОЧКО УСПЯ ЗА ДАЛЕЧ ПО-КРАТКО ВРЕМЕ

21 законопроекта? Законът за Пеевски влиза ли в това число?

Това е основополагащ камък в строежа на светлото ни бъдеще! Също и предложението за назначаване на Тихолов, Иванов, и другите "звезди"...

Най-голямата илюзия е, че БСП е в състояние да постигне каквото и да било, освен да нахрани мафията и олигархията в България, Русия и Турция.

По отношение на Русия е огромна заблуда!!! Скоро Путин пак ще ни прави Освободителна война!.../? 007/ тия го прееб.. предадоха!/

Tanq

Това може би е най-наглата партия - БСП -БКП или Коалиция за България , но курвите вътре все идни и същи а ръководния пост е по наследство и може само да се наследява от рода СТанишеви , макар и да комнадва индиректно чрез солташака си Ореха , но и Доган направи така със Лютви Помия . Докато има такива смешни партии във парламента няма да има оправия . Всеки ден ще блъда на протеста докато тези наглеци не изчезнат , забравих да спомена и Психично болния Болен Долен , които за 7000 000 и майка си ще продаде , както си продаде гласа , но на следващите избори за него ще гласува само майка му и той ...

Пак не са в час. Просто не знаят какво ги очаква от Брюксел, за Бг да не говорим! Скоро, много скоро.

стига бе стига сте коментирали и насаждали омраза тази омраза и злоба ще се стовари върху вс1ички не а недосегаемите буди и плевнелиеви и безуханови 1и бориславови и донкови и прокопиеви винаги ще бъдат недосегаеми за тях са сега митингите а после после пръст в устата

НЕГРАМОТНИК!

Защо ще има социално напрежение? Нали БСП ще създаде 200 000 работни места? А Волен ще вдигне пенсиите до 1000 лева?

Волен ,освен пластмасова маса,нищо друго не може да вдигне...

ако беше бкп на власт да сме се оправили но бсп на станишев е нещо като недоразвит олигофрен и затова страда цялата нация заради болните амбиции на станишев.

Склонен съм да мисля че всичко различно от БСП на Луканов ще е по добро за България!!!

Защо въобще ни занимават с тия тъпаци? Ако ги нямаше тази нещастна страна отдавна да се е поооправила.

Така е, но Русия много си ги харесва. Те си и вършат мръсната работа в България, и Русия плаща от нашите пари за услугите им!!!!

Тез пък все някой ги натиска, ами натискат ви тези на които дължите услуги или пари! Аи сиктир бре.

"От тук нататък накъде?!" На там - без вас, без наглите ви физиономии, без мошеничествата ви, без измамите ви! Докато има БСП и ДПС няма да има силна и просперираща България - имаме 24 години доказателства!

Намалете администрацията с 90% Парламента с 50% Едно министерство е предостатъчно Закрийте всички нерентабилни производства. Никакви социални помощи от държавата, без това е само прах в очите. Работещите и сега издържат родителите си, поне няма да пълнят чужди джобове. Пълна свобода на пазара. Ефективна и независима съдебна система. Референдум за лустрация.

Не искате ли да харчите годишно 16 милиарда евро за администрация!?