БСП спира депутатите си от командировки?

БСП планира да спре командировките на депутатите си в чужбина и страната. Рестрикцията е опит на червените да разрешат проблема с кворума в парламента.

Обратно в новината

Коментари - БСП спира депутатите си от командировки? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЙ, ДЕПУТАТИТЕ, КАКВО СТАНА С ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ? НАМАЛИХТЕ ЛИ ГИ ДРАСТИЧНО НАЙ ПОСЛЕ ,ИЛИ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ЛАПАТЕ?

8901

Е как сега ще пръскате семето на комунизъма по света бе другарки и другари?

"Еднопосочна командировка до чинията......."Хареса ми, азнаеш ли какъв есняг сега там.Как.... г-н Станишев прибра химическите тоалитни.

Винаги съм го казвал и пак ще го кажа: има начини БСП да се забрани като терористична организация!!! Докато това не стане столетната мръсница ще тормози България!!!

Имам един неудобен въпрос, но все пак ще го задам. Така, както я караме, след години в България могат да останат и по малко от 240 жители.И тогава ли парламента ще се състои от 240 безделника. Сигурно така ще бъде, но откъде ще се вземат толкова хора. А това, кой ще ги храни тогава е е проблем. Те ще харчат парите, които сега ударно крадат.

Приоритетите на бюджета са следните: 1. Да се налапаме колкото се може по-бързо, че едва ли ще устискаме зимата на власт 2. да предвидим някой милион за следващите избори, че тъмнозеления електорат не ще да гласува по идейни съображения. 3. Да платим на щатните плювачи по форумите, на агитката с контрапротестите и на координаторите- активисти. 4. Да обмислим къде ще се спасяваме от народната радост и да предвидим резервен вариант със смяна на партийната принадлежност, пребоядисване в друг цвят и нова хайдушка програма за по-нататък.... Ха честито!!!

Гея и бея ,зависими от фюрера " фикус".

Ухааааа, това е една от "драконовските мерки" на М.Манолова. Супер! Стягайте редиците, че вашето време свършва........ОСТАВКА!

Никакви командировки и спрете да пикаете във Фикуса, че много мирише.

Комунистите виреят само при диктатура, при демокрация те са на бунището.

Мястото ви е в Сибир,боклуци! Народът няма да ви търпи още дълго,и ще си понесете последствията!!! ОСТАВКААААААААА!!!!!

НА ВСИЧКО СА ГОТОВИ ЧЕРВЕНИТЕ ЗАРАДИ В Л А С Т ! НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ КРАДЕ.

Този парламент е изпята песен. Няма как да ни убедят, че могат да ни управялват добре или ефективно ако си седят в парламента по цял ден. Опази да трябва да идат до ЕП за да защитават интересите ни навън. Единствения интерес е техния, който защитават.... кражби и рушвети. Срамно е как нямат достойнство да подадат оставка и да отидат на избори.

Комунистите нямат срам и достойнство!

Evgeni Todorov

КОМУНИСТИ, КОМСОМОЛЦИ, ПИОНЕРИ Текст: Г. Авгарски Музика: П. Ступел Комунистите родината изграждат, комсомолците със тях строят. Пионери, пионери! Славен път ни чака трудов път. Припев: Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пиониери! заедно във труд и бой. ( винаги във труд и бой) Комунистите щурмуват небесата, комсомолците след тях летят. Пионери, пионери! Славен път ни чака звезден път! Припев: Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пиониери! заедно във труд и бой. ( винаги във труд и бой) Комунистите воюват със войната, комсомолците на стража бдят. Пионери, пионери! Славен път ни чака трудов път! Припев: Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пиониери! заедно във труд и бой. ( винаги във труд и бой) почна да ми се гади......

Тези пък, за три месеца, три конгреса... сякаш се готвят да векуват... Ами нали техният електорат е най-уязвим, като падне първия сняг, собствените им хора ще ди изхвърлят от парламента с вилите, поне това знаят как да го правят... мръсни разбойници...

Разказно изречение с въпросителен знак накрая - това само българските журналисти го могат.

по този форум, не виждаме нищо по далеч от носа си.

нве става дума за някакъв кворум. Всичкото е свързано със ситуация в САЩ, наближава 17 октомври. Преговори САЩ ЕС за свободна търговия са спрени. В Русия обявени всеобщи учения по гражданска отбрана. А вие говорите за някакви глупости. Скоро ще трябва да се приемат спешни решения в парламента.

Всички червени, депесарски и ибрикчийски дупетати - в мините, там им е мястото!

Като видя или чуя БСП получавам позиви за повръщане-тази грозна,стара и нагла столетница не се ли умори да се бори за кокала!?70 години лапане не и стигнаха-дано скоро и приседне!

Гледайте сега как червените плъхчета ще тръгнат да цъкат минуси в защита на Гея, Бея и Фикуса... Тази червена сган ще бъде изхвърлена с "камъни и дървье" от Парламента. Задава се тежка зима...

Еднопосочна командировка до чинията да не отпада.

Затягаме дисциплината, другари! по три обиколки на плаца, пардон, на парламента! сутрин, обед и вечер. Освен това - стигане нула номер и без отпуски до края на службата!

Това сигурно е някакъв брилянтен ход на финансовите гении от БСП за изпълняване на обещанията за осигуряване на 250 хил. работни места и увеличаване на мин. пенсия и заплата съответно на 500 и 1 000 лв.!? Браво, винаги съм знаел, че има с какво българските комунисти могат да изненадат света...

Франкенщайни. Съшити с бели конци идиоти.

За хората, които помнят - само Дупница може с директни действия да свали БСП от власт, вж. случая с Жан Виденов. Така че ще чакаме дупничани да решат. Извинявам се на всички други, към които спадам и аз, но това е положението, ние сме твърде меки и нерешителни...

ДеПеСароБеСеПарското управляващо мнозинство стяга редиците за да си осигурява кворум. Няма да стане само със стягане, ами започвайте да поливате (плащайте яко, не разчитайте на гербери) най - редовно стайните цветя, нечело с фикусчето, че те иначе ще се скитат немили недраги по брюкселските мрачни механи!

И къде ходите в командировка бе, другари комунисти? Кой изобщо ви кани някъде? То никой по света не иска да ви вижда, камо ли да ви кани. Да не би и вие като болния да имате "важни" предварително планирани "срещи" в "Къщата на лебеда" в Брюксел?

болния=фикуса=WC

Един човек влиза в ресторант, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита: - Колко е Вашето IQ? - 150 казал човека. Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологийте и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва IQ=0. Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва: - И кво прайме ся? Пак ще гласуваме за БСП, нали?

Имаш много плюсове от мен!

Кинти в дясната ръка, блъскам в масата! С мен са Лаков и Чуки Малкия! Може да съм дребен, с изцъклени очички, но бате Серго пълни джобчето яко със парички! Айде да ви видя сега горе ръцете всички! От Пазарджик до Брюксел, нямам вече спирка, а Агент Павел обеща да ми направи свирка! Поливайте ме яко, поливайте, балъци! Колелото завъртях по-силно и от Къци! Със фуражка, палка, пистолет, пак ще обикалям улици безчет! А вие за парченце пица, скачайте умници!

Пенсионер съм и идеята за социална ангажираност много ми допада. Но без действаща икономика и без перспективи за това ,без приходи в бюджета от действащи фирми ,как ли ще се случи ? Може ли някой да ми обясни ?

е,няма как да стане с теглене на кредити от правителството-трябва си развиваща се икономика и инвестиции.Ама с това правителство,инвестиции-друг път.Инвеститорите бягат от нас като дявол от тамян.А ако пък развиваме бизнес с разрешаване на пушенето.....да си имаме бизнеса....

Със заеми на наш гъз, дядо, докато изобщо дават заеми на България. След това даже и минимални пенсии няма да има (т.е. ще има пенсии, ама с много нули отзад, които и за хляб няма да стигат), а за следващите правителства и поколения ще остане удоволствието да платят масрафа на комунистите.

Ех, дедо, дедо-о, какво още мечтаеш за тъпия социализъм. Нито той ни беше като хората, нито сегашният вандалски капитализъм.Така е, защото сме племе-тъпо, некадърно, продажно, крадливо, лишено от патриотизъм.Каква икономика,като процесите са непредсказуеми в новата държава-Булгаристан-пълна с цигани, турци и сирийци и българи за цвят, подобряване на гена.Продадоха и ни и ни предадоха.Ние сме вече стари, дреме ми, да му мислят младите, които ще останат тук-децата на бедните българи.

Другата седмица върнат/не върнат Деланчо Мамин за депутат, червено-турския цирк се закрива. Командироваме ви на Бузлуджа, а от там с летящата чиния в другото измерение.

се сте си 120 Вадете парички за болния иначе ще видите кворум на куково лето

Тази информация дир-а тайно е получил по агентурни канали или Михауил е декларирал на пресконференция? Тоест наистина ли стягат редиците или искат да изплашат опозицията?

ЛИКВИДАЦИЯ!

ЗАКРИВАЙ!

Оставка!

се откаже от комавдировка в чужбина на държавни разноски Такова чудо нема

Червените прости пръчки не разбраха ли ,че няма да изкарат до Коледа..... Промяна ще има , ако ще и да ги влачим за косите от Парламента...

Да ви отговоря вместо Роси,няма значение коя пария, важното е да не подарява държавата на мафиотите доносници от ДПС, това, което направи сега БСП! Хайде, отговорете не сте ли съгласни, позитански драскачи!

ДОБРЕ ДЕ? А ТАКИВА БУБУНЯСАЛИ ПИЯНДУРИ, КАТО ЧЕРВЕНЯКОВ, КОТЕВ НАПРИМЕР, ПО ДОБРЕ ЛИ Е ДА ИДВАТ С ТЕЗИ ОГРОМНИ ДИСАГИ ПОД ОЧИТЕ. НЕКА СЕ ОТРЕЗНЯТ ПА ТОГАВА. НЕ СТЕ ПРАВИ!!!

да ги командирова всичките в Белене, както са правили преди 10 ноември!

Не е лоша идеята, но аз казвам, че ако върнат и откраднатите пари и бонуси, ще бъде още по добре. И няма ли кой най накрая да направи една сметка. От когато е започнало да работи така нареченото народно събрание до сега, колко лева струва тая сбирщина на народа. И какъв продукт е дала срещу тия пари.

АЗ НЕ ЗНАМ? КАКВА НИ Е ПОЛЗАТА ОТ ТЕЗИ ТЪРТЕЙ, НО СЕ ДОСЕЩАМ КОЛКО НАРОДНА ПАРА СА СИ ПРИСВОИЛИ, ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ОТ 89.та ДО ДНЕС

Оплакване! До Страсбург, Барозу, Меркел, Обама, СвободА, ЕНП, ППН, ГПН, ОПК, Грийнпийс ... Не ми върви бизнеса!

Каза един виден тиквар.

Ето едно конструктивно предложение: Който депутат няма причина да отсъства и е в парламента, но не се регистрира до 30 минути от началото на работния ден, да получава глоба от 20 % от брутната си заплата. Да се направи промяна в правилника за работа на Народното събрание.

Не става. Не може други да осигуряват кворум за да си пробутва мнозинството лобистки и калпави закони. Това може да е се приеме, но само за управляващите партии. Ако те съберат кворум, тогава наказанието се разпростира и за опозицията.

Незабавна оставка !!!

Тия направо че бръкнат у здравето на Мутрата, сега па требе да променя тактиката.

Остана му единствено варианта с гранатомета.

Абе аз като гледам май "мутрата" бръкна в здравето на комунистите, ама нейсе :)))

нещастници....ОСТАВКА!!!

Кажи най-важното, Роси, което никой от протестиращите не казва! КОЯ ПАРТИЯ ИСКАТЕ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?

Хайде, Роси, кажи си накрая, кой ти лежи на сърцето?

Е как коя?! На следващите избори гласувай отново, народе прост, с бяла бюлетина с 3 червени ивици за самостоятелно управление на БСП(к), за да реализираме нашата "социална" политика, която ви обещаваме от 24 години. Сега ни пречи ГЕРБ и международното положение.

Оооо , ти ли говориш кой е нещастник. Ти си истинска нещастница ,защото такива тъпанарки като тебе са достойни само за съжаление.