Христов, Жаблянов, Ерменков... докъде ще стигне БСП?

Невежеството на БСП продължава, смята режисьорът Евгений Михайлов. Политологът доц. Мария Пиргова смята пък, че всеки има право да си каже мнението.

Обратно в новината

Коментари - Христов, Жаблянов, Ерменков... докъде ще стигне БСП? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ако го видя някъде ще го заплюя в наглата мазна мутра. Не желаем акъл от мекотели, които ходят там където им плащат за да лъжат хората.

Поради смъртта на се се сере и породената от това невъзможност да ни направят 16ста реСпублика ще ни правят евразийска такава. Те толкова си могат...

Успя сам да гътне онова руско недоразумение П. Младенов. Ако имаше повече истински Българи като него досега щяхме да сме се освободили от руски робство!

Евгени Михайлов, май, бе изпратен от Румяна Бъчварова(бивш Министър на МВР) в ДОСТ преди време. Сега къде е внедрен. или още е в ДОСТ при Местан?

Колкото по-често показват "хора"като Михайлов,Инджев,Биков,Манев,Андреев,Тодоров и сие,все агенти за влияние,толкова по-добре за БСП.Господарите им губят пари напразно.

Абе каква е тая професия "политолог"? Като гледам какви смешни истории разправят и аз мога. Я ме вземете за едни 15000 на месец пък да видите какви теории ще ви изкарам!

русия има мощни финансови ресурси,българските политици не са проблем за русия, първо имат топли връзки от поколенията на диктатора тодор живков.те могат да подкупват,купуват със пари и бизнес и да поставят във зависимост българските политици . от руска гледна точка руснаците са си прави за техните си интереси и това е нормално и разбираемо.виновни са българските предатели и мошеннци,които чрез корупция унищожават българското население,като го обричат на бедност и принуда да емигрират или постепенно измират от болести със времето!

Демокрация Генчо! Едни си спомнят с умилиение социализЪма, други ривът че българите не са се евроориентирали.. Преглъщай! Ни рви!

Ти пак ли изпълзя от небитието.То не беше СДС после пък ДПС и през цялото това време вещаеше гибел за БСП.БСП е налице ноооооооооо вашата физиономия е тотално изтрита от политическия живот на България.

Грешка моя, този е от ДОСТ, ОЩЕ ПО-ЗЛЕ.

Защо са му сини венците на този другар с Фес ? Да не са му посинели когато са му казали докарай танка Т-34 ???

На този презерватив на снимката, бивш комсомолски секретар, с комунистическо минало, завършил в Съветския съюз, бих задал само един въпрос - не се ли срамуваш, че си българин. (Отговорът го знам - не, защото в него освен че няма нищо българско, няма и нищо човешко. Чудя са как го понасят в семейството му).

Този Е.Михайлов, май е джендър, няма семейство, по едно време когато ДОСТ стана партия, в медиите се появи информация, че Михайлов живее а семейни начала с Румяна Бъчварова - Н-к на Кабинета на Б.Борисов! Ако е вярно, представяте си, какъв организиран поток на информация тече към Турция от най-високо място!

Тая фурнаджийска лопата Е.М. заедно с местан да заминават за Ту.ция. Тук нямят място.

Този Евгений Михайлов какъв режисьор е? Не съм гледал нищо от него освен една кратка лента за едни танкове преди около 30 г.

да не го е писал клекнал във външния кенеф!?

Щом Таско е писал поста по гащи, не е проблем. Ако беше го писал без гащи, тогава щеше да е скандално!

Сигурно е прав. Ама по-добрият отбор щеше да звучи пред камерата с фес на главата.

Пак се появи този изпечен измамник-танкист!!Абсолютен манипулатор!

Кой пък си ти бе, некадърнико нещастен?!

Няма значение кой дава характеристика на съветските агенти в БСП-БКП. И аз не харесвам Е. Михайлов, но в случая е прав. А точно БСП-то да обвинява Е. Михайлов в сътрудничество с турчолята е безочие. Много скоро забравиха как насред Орлов мост се целуваха Стаишката и Доганя. Или с Местан беше, забравил съм. Отвратителна работа. Но ако се замислим какво свързва БСП и ДПС отговорът с енабива на очи - националното предателство. БСП са руско-съветски агенти - това еобщоизвестно. Още БКП е създадена през 1919 като филиал на Коминтерна. С ясната цел - установяване на съветска власт над цялото земно кълбо. С център Москва, разбира се. Вижте герба на СССР - земното кълбо и върху него огромен сърп и чук. Този сърп чук е на знамето на СССР. Това знаем със сърпа и чука се развяваше над всеки партиен комитет до 1989. Под това знаме маршируват и днес комунягите. Те са Петата колона на Русия в България. Те са руско-съветски агенти с цялото си същество. И по заповед на Москва днес може да се другаросват с Хитлер, а утре - да обяват Хитлер за най-големия гад (справка 1939 - 1941 г.). Руско-съветската агентура има много малко общо с русофилията - това е Путинофилия (когато управлява Путьо), Брежневофилия (когато управлява полуидиота Брежнев), или Сталинофилия (когато управлява др. Сталин). Турчолята са ясни - те са си турски агенти. Но мно0го чеьсто са в веин и същи строй с БСП-то - ако от Кремъл го одобрят.

Защо са му сини венците на този ???

практически,руската дума задкулисно купува и назначава български президент и политици!в това няма съмнение другото е театър за наивните българи,които вярват,че щом сме в еросъюзът и нато се е цивилизолала! руската мафия не е за подценяване тя е наи мощната в световен мащаб! затова нащите елити са в разкрачено положение шпагат между москва и брюксел,а и бълхария е кокошка за русия и няма а и избяга!

Защо не използваш заглавни букви? Чувал ли си, че има такива? Знаеш ли как да го правиш?

АЛО "ВЕЩИЯ", ПРОДАЖНИКА НА БЪЛГАРИЯ, С КАКВО ПРАВО ТЪРСИШ СМЕТКА НА БСП, КАТО ТИ СИ НА ДЪНО НА КАЗАНА С ЛАЙНА - ДЕГРАДИРАЛ МОРАЛНО, ПРЕДАТЕЛ И ПРОДАЖНИК НА БЪЛГАРИЯ!

Евгени Михайлов е личност с неизвестно занимание. От какво се прехранва, какво работи - никой не знае. Но е добре охранен. Получава кинти от Козяк за да плюе Русия когато му дадат възможност. Но той не представлява никого освен един файтон кресливи американски лакеи.

Мдааа, демокрация сме! И на всеки родоотстъпник се дава трибуна за изява! Даже и на такива, които се подлагат на явно антибългарски партии като този! Не е ли по-добре този да си смени името и да си пасне с шефовете си от "демократичната" чисто етническа партия ДОСТ, която е неприкрит проводник на турските домогвания към България и се ръководи от явен турски шпионин? И е противоконституционна на всичкото отгоре...

Изобщо, БСП партия ли е или сбор от хора с лично мнение, събрани на случаен принцип, но с един мотив, финансов.

Този е вероостъпник и ПРЕДАТЕЛ на БЪЛГАРИЯ.От лакомия се подложи на ДПС.Не съм от БСП нито симпатизант,но от всичко най много на света мразя ПРЕДАТЕЛИТЕ.,а този е гнусен предател.

ДПС е русофилска партия, ДОСТ е турска, начело с Местан, който се самоопределя като турчин.

Прав е Евгени, естествено. А тая комунистическа бабка, чий го дири в университета все още? Абе за тия червени мухомори и мухоморки няма ли пенсия!? До тях ли опира СУ да преподават на студентите!? Нищо чудно, че излизат неграмотни и неконкурентни "специалисти" от вузовете ни.

Сред членовете на БСП дебилите са 99.99 %. Славно число от славни времена ;)

А в ГЕРБ минават 100-те процента с много, но се опитват да го крият, за да не оборят математиката, но ние си знаем, че е така...Математиката не ни пречи да смятаме, че "сичкото ГЕРБ парле ву франсе..."

Б анда С ъветски П роститутки

Бесипе служи на масква... Те толкова си могат- друго не чакайте от тез имбецили

Как служи? Като спря всички Руски проекти по заръка на САЩ? Къде ви намират такива дебилясали?

Щом и "танковете" се разприказваха по екраните, значи много сме се оплели. Спомнене си първите митинги пред парламента..

През 2016 г. Евгений Михайлов взе участие в конференция на турското дружество Бал Гьоч в Истанбул, което съди България в Страсбург за милиарди евро. Там г-н Михайлов обясни колко е лоша България и как трябва да бъде съдена до дупка от наследниците на кървавите сатрапи от Батак и Перущица. Същата тая лоша държава България, дето Михайлов иска да плаща милиарди на Турция, продължава да плаща заплата на жена му.

Какво ли щеше да напише Ташко без късите гащи Всички го видяхме , какво написа като беше само по къси гящи. С бсп напред!

Замирисва на избори. Бившите сини започват да изпълзяват. Ката ден се опитват да ни припомнят за себе си. Влизат в коалиции, излизат, местят се, почесват се. Само дето вече нямат никаква тежест и напъните им са напразни.

Тоя пък с неговото вежество докъде стигна?

црвените ще има да се изхождат докато попълнят 80-% и от горе

Този плужек изпълзя от нафталина!

А бабушкерата-не.

Дира, какви обидни думи е истината? Какво добро име има Евгени Михайлов? Нарочно ли подбирате отхвърлени от българите същества с неясен произход за да плюят в жълтите ви статии.

Много ги харесвам такива като Евгени, Радан, Прошко, Лукарски, Бойкикев .... Заради тях съм спокоен, че и в бъдеще в парламента и управлението няма да има представители на тези антинародни партии, чийто генезис е СДС. Ха наздраве!

Тия дето ви ги бутат тия опорни точки, си живеят живота в Австрия и Швейцария а за вас по едно парче пица, колко да не ви залепнат червата.Карайте и занапред така

Западнала подводница на Нефтеният кладенец е замръзнала в ледовете на Арктика по време на учение на ОТАН.

Курск не го ли извадиха ?

Защо железният антикомунист Михайлов нарича себе си режисьор, не си ли изгори комунистическата диплома от червения Мордор? А, да, той не бил режисьор по диплома , а по призвание. Просто нечут талант, Стивън Хокинг на режисурата. И какво е създал все пак? Засега нищо, вече 30 години води тежка битка с комунизма, но като дойде куково лято ще видите вие...

Защо го викат този, с нищо не може да обогати хората, каквото и да каже- само простотии.

писах го без гащи като мастурбирах пред портрета на късия вожд

Естествено ще гласуват! С присъединяването към Русия се завърнаха в Родината си, останаха живи, щяха да бъдат изгаряни живи от бандеровците, отърваха се от геноцида, чувствително повишиха доходите си, Украйна е по-назад даже от България. Крим не стана военна база на САЩ, корабите с техника си и останаха в САЩ. Само луд кримчанин не би гласувал за Путин това този тъпомер не може ли га го проумее! Крим е руски, бил е руски и ще си остане такъв. Там 90 процента са руснаци и не искат да живеят другаде освен в Родината си Русия.

Единаствено БСП в момента говори от името на мнозинството от българите.А на този нещастен вмирисан труп,защо още му дават трибуна????