БСП: Има стачна готовност сред шофьорите в градския транспорт на София

Подобно действие, което БСП в момента извършва, означава София да бъде блокирана, каза кметът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Izlishni.komentari.kervana.si.varvi.boiko.shte.vi.opravi.!?

При комунистите имаше Софииско жителство,и шоферите драпаха за него и не мрънкаха.Сега той бастун се сетил да ги защитава,а сигурно и баща му така е дошъл в София?

Вие ли, кото избитите десетки хиляди и едно съжаление или извинение за 30г. не видяхме, Вие ли ще говорите за омраза. Този генерал е участвал в балканската и първата световна война. Той е убит от комунисти . Без съд и присъда. Това което правите се нарича цинизъм.

истната е, че задминахме Европа по цени, ама останахме на български доходи. Да се борят. Да караш в София е някакъв ад. Като видя авобус да ми навлиза в лентата го пускам, независимо дали той има предимство или не. Ама гледай какво става зад мен: клаксони, ругатни, същата работа както някои от пишещите тук.

Най-покварената партия щерка на БКП и майка на всички партии в днешният парламент на България!Пълен боклук са всичките!!

...в БСП ми е надеждата ...

надеждата ви е да намерите място в Орладовци посрани дебили

Така и не разбрах какво "БСП извършва", което не се харесва на фандъка? Та тяхната работа (на БСП), както и всяка друга работа в колонията, е умряла работа!

Това действие на тази партия показва лицето на всички български политици. Все пак е столетница и трябва да дава „пример“. Алчни , лицемерни , жалки и продажни. Може да се опишат с още много епитети, но е жалко и срамно, защото все пак сме сънародници и трябва да си търпим и преглъщаме явно и тези „генетични мутации“, които сами сме допуснали. Сетиха се за шофьорите сега, когато гледаха репортажите по телевизията и някъде в техният предизборен щаб на някой му е дошла невероятната идея, че могат да засилят хаоса, който се опитват да създадат в държавата, за да могат да се облагодетелстват от него. Въобще не ги интересуват шофьорите, пенсионерите, хората. Не ги интересува българската армия, българският интерес. Интересува ги те да са на власт и да могат да разпределят в зависимост от техните „нужди“ бъдещите европейски средства, които се разбра ,че за следващият програмен период , ще бъдат повече от първоначално одобрените. Доноси, черни хроники за България , обслужване на чужди интереси ,сплетни и фалшиви новини. Това в момента е „конструктивната опозиция“ в българският парламент. Обявяват се за леви, но нищо ляво не направиха. Нито една лява политика не прокараха или защитиха .Напротив , интересуват ги други „ценности“. Няма значение в каква валута са .Въпросът е да са в необходимото количество. Въпросът е да са те! На всяка цена !Даже ако тази цена е България. Няма значение , кой иска да ги купи или продаде. Важното е да са ТЕ!

Ами да, такава си е партията. Властта с кръв се взима и с кръв се сдава.. За 100 г. не се промениха.

Последно стачка на шофьорите в софийския ГТ, ама истинска, не стачна готовност, имаше през януари-февруари 1997, когато БСП(к) паднаха от власт. 22 години по-късно най-сетне им се е открил мъничък шанс за реванш и драпат като удавник за сламка.

Егати тъпото разсъждение на Фандъкова. Ако работещите в Софийският транспорт си търсят правата и се борят за тях Фандъкова ни убеждава ,че Софйското БСП ще е виновно за проблемите, които евентуално може да има при стачки. Колко удобно е това за управляващите .Вината винаги е в другите в Тройната коалиция,Костов ,ДПС ,Орешарски даже и царя Симеон .

Ей, забравихте май, когато малоумни блокираха всяка вечер Орлов мост, обикаляха улиците, никакъв транспорт нямаше само и само да за да върнат Б.Б. и едрият капитал на власт. Сега сте засмърдяли да не би обикновените хора да вземат да протестират, че са ескплоатирани като животни. Щото да не се развали хатъра на господарите.

Метрото си работеше. Но докараните от село контри още ги е страх да се изправят очи в очи с него. Дайте му малко сено и веднага ще станете приятели.

бсп бкп обича стачките! по времето на правешкия хитрец стачките на шофьорите от градския транспорт си бяха ежедневие!

що тия минуси бре?? не помните ли? на всеки девети септември имаше стачка и шофьорите носиха плакати с надпис - изпълнихме петилетния план за три години! това ставаше благодарение на извънредния труд!

КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ БСП, А БЕ ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ АЗ СЪМ ШОФЬОРИТ ОТ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, ЗАЩО НЕ ЗНАЯ ПОДОБНО НЕЩО ?! ВИЕ СТЕ РОДИТЕЛИ НА ЛЪЖАТА И БЕЗОБРАЗИЯТА В БЪЛГАРИЯ!!!

На бсп това им е целта. Колкото се може повече хаус и разруха. Те с тва се хранят.

Тия скоро не са взривявали църква и започва много да им липсва...

Не чак толкова. Фитил фишеците вече са заместени от по-високотелхнологичните кьорфишеци в интернет, които са далеч по-ефективни.

При тези обстоятелства на 5 септември Съветският съюз обявява война на Царство България. На 6 – 7 септември в настъпилото безвластие започват вълнения в различни части на България. Във Варна и Бургас Отечественият фронт установява контрол над администрацията малко преди пристигането на съветските войски. На 6 септември е обявена стачка на трамвайните работници в София, правителството ги подлага на мобилизация

друга’ти от БСП искат да предизвикат масово недоволство на гражданите и гостите на София с това активно мероприяние и после се надяват да канализират негативизма и недоволството срещу ГЕРБ и ли може би се целят във Фандъкова! Много са позитивите за кметицата!Много ремонти ,нови автобуси,нови трамваи,метро ,а сега и този модерен екологичен завод за отпадъци иска да построи...и може би там е разковничето защо червените.... ци се безпокоят толкова?!(((:

1500 лв чисти. Натискат се за извънредни смени, за да стигнат 2000–2500 и после недоволстват, че изнемогвали. Знаете ли колко шИфЙори ще ви заместят, като ви изгонят, а?

Колко !? Хората и на две хиляди евро не се цанят в международния .

у Русията плащат по-добре

Сравняваш 6 месеца шофиране и не прибиране в къщи с 10 часа шофиране през ден?!?!?!?

Мисля , че 1500 не са толкова много на фона на цените в София. Отделно возиш цяло гробище отзад..... И по осем часа ти се навират селяни непрекъснато в трафика.....

За шофьори ли говорим или за ядрени физици? Да им дадем 10000, че да не стачкуват?!?!?!? Я малко да де приземим! Все пак това е над средната заплата, при това за ниско квалифициран труд

Ами да, те комунистите освен да пречат и да дърпат държавата все назад ,друго така добре не могат!

И разбира се обиране на мандри Само това им е в главите на цоцислистите

Гробовно мълчание от страна на БСП и Радев за скандала с венецуелските милиони . Иначе сега ще вдигнат шум за всякакви глупости , ама за комисионните от Мадуро - нито дума .

Като истински цоцислисти

Не разбирам какво искаш да кажеш. По случая работят прокуратурата и ДАНС. По закон и Конституция не може да се бърка никой друг.

А Йончева на ДАНС или прокуратура се прави? А Нинова? А Радев?

Те прокуратурата и по случаят с ленчето работят, и бсп изобщо не се бърка.