ГЕРБ обвини БСП в лъжа и предизборни циркове

ГЕРБ обвини БСП в лъжа и предизборни циркове в пленарната зала, след като заседанието на НС беше прекратено заради безредици.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ обвини БСП в лъжа и предизборни циркове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си направих милиардите и сега си подавам оставката.

глутницата се мобилизира и понеже си нямат стойностна стратегия разчитат на некоректен медиен шум , долни обидни компромати . Интересно ми е не осъзнават ли ,че излагат и България?? Едно толкова стойностно съревнование като избора на новия председател го сведоха до махленщина

Станишевската коалиция се събуди и се опитва да захапе Държавата... Те са като рака - оставиш някого неизхвърлен от политическия живот и той започва да се възпроизвежда... Нинова е ясна - елементарна и тъпо-амбициозна, но опасният е Първанов, маскира се като "нормална клетка"...

Пацо, Пацо... Имам чувството че ти току що си се събудил. Разсъни се и гледай по-реално на нещата.

нищо лошо в това "да привлекат вниманието към себе си". А Вие какво искате, да мълчат и да се спотайват. Мамка му и демокрация.

Постоянно в сферите на парламентарни заседания и в правителственните кръгове се използва думата цирк, циркове, циркаджии като нарицателна дума. Господа малкообразовани ръководители, на вас извесно ли ви е, че когато вие крадяхте парите на народа българските циркови артисти носеха слава, медали и валута на България, а вие с нищо не допринесохте за прослава на тази държава, напротив вие я орезилихте пред цял свят. Аз съм цирков артист и се гордея с тази титла, но ако бях директор на цирк вие щяхте да умирате от глад, защото аз никога не бих ви дал работа. Така че мерете си думите.

Как не им свършиха лозунгите на тези некадърни, тесногръди, продажни, лъжливи, нахални партизани?

Цвета Караянчева, калинке герберастова, не прави опити да манипулираш... Ние акъл си имаме, и виждаме какви ги изчишкахте в оследните дни...

Хахахахахаах. Изби цялата риба!

Най големия дебил крадец фалшификатор седнал да си забърсва задника обвинявайки друг за вонята от него,, Първо минете на курс гербераските дУпедати поне за зифрите - арабски и римски за да не го четете като думи на английски

Ако прочетеш това във FORBS за себе си, никак няма да ти стане приятно да му се не види (късметлия е Борисов, че не знае английски): If Bulgaria were a normal healthy country, the Prime Minister would now resign and the government would fall. Because, it was the Prime Ministers decision to switch candidates. He did so despite knowing that two-thirds of Bulgarian citizens preferred his first candidate. Boyko Borissov is his name, a deeply underachieving dull-witted schemer-survivor in the wooden tradition of the region. He first came to the fore as the bodyguard of the last Bulgarian Communist leader. That should give you a clue to the mans qualities. So why did Boyko switch horses? Why did he do it? He had to know that Georgieva would never win, that shed never get past the Russian veto. Everybody else knew it. Even I knew it.

Къде е господин Каракачанов,да го погледнем в очите??? Атаки,Патриотични фронтове и други подобни майни. Ще ми правят митинги за изнасяне на бежанските центрове от градовете!!! А то се оказва,че ще ги разселват из цялата страна!

Обяснете ми моля, къде скрихте Фидосова. Да е молив да го скриеш, а пък то....

Верно бе...Кадър за президент...Да си тежи на мястото...

гЕРБ са професори по лъжата. От тях се учим.

всеки ден до изборите да си правят циркове.Хората виждат и им претеглят багажа.Както са тръгнали,ще ги бие и Митьо Пищова,а генерала шъ го напрай да фърчи без самолет,а със Илиянчето ще водят политически диспут в Жакузито му.

ЩОМ ТАЗИ КИФЛА РЕШАВА ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИТЕ МОЛЯ,МОЛЯ ЗНАЧИ БСП,АБВ,ПФ И ДПС СА ПРАВИ - О С Т А В К А!

Ти да не си зета на Борисов ? Къде видя нарастване не доходи и ниски цени?

БКП/БСП се е запътила вече към политическите трупове. Какво обаче да правим със сегашния, все още жив, че и управляващ?

Истина е- ГЕРБ, като бившите си господари- комунистите, сега социалисти, са се погрижили да няма алтернатива. Всичко интелигентно- гонят навън, да не им е алтернатива. За тях гласуват само социално слаби и прости хора, каквито гласуват и за БКП, де. Те електоратите им мног не се различават.

Може ли само да те питам 2 неща: кой ти е кода по НКИД като трол и ако не е тайна - как ти плащата - хонорар на написана простотия или на месечна заплата?

"По думите й ГЕРБ няма алтернатива като управление" "Единствената алтернатива е правителството на Борисов и управлението на ГЕРБ, посочи тя" Кое сега как е алтернативно не разбрах само и на какво?!?

Права е бе , хора! ГЕРБ са се погрижили да НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА! Нали са милиционери и бивши ченгета. Удава им се. Я, на Цецо му викат Цецо ухото. Ами онова момиче от Перник- всичко се покри! Сестрите Белнейски. Ей, работят те за НАШИТЕ ХОРА. Мразят комунистите, защото са ги обслужвали някога, ама психологията им е на старите им господари. И те искат да са като тях.

Разбира се, по-важното е не какво си казала, или не си казала, а какво си...

Ами да ти кажа- не го виждам аз това. Да, има разни дето обират пешкира (като в армията),ама не е система това. Абе прах в очите с един или трима, да кажем. Много бях против Кунева, но като започна разлседване за титли в МЕИ-то, жената ми се издигна в очите. Вместо да лепиим етикети, по-добре да съдим по делата. Сега Кунева сбърка с централата и с главата образование, но направи много полезни ходове. По делата ги съдете.

ЧУДЯ СЕ,КАК МОЖЕ ДРУГАРКАТА КАРАЯНЧЕВА,ДА БЪДЕ С ТАКОВА ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ НЕ ЗНАЙ СТОЛИЦАТА НА ВИЕТНАМ!ЗАПОМНИ:ПЕКИН Е СТОЛИЦА НА КИТАЙ!!!

Няма ли право човек да се обърка?

Няма ли право човек да се обърка?

Борисова излъга българите. От началото на 1989 управляват все или комунисти, сегашни социалисти или военни и милиционери, сегашни масони. Въпреки, че масоните разят комунистите, защото са били техни слуги преди 1989 г. те могат да управляват. Защото психологията и на масоните (бивши военни и милиционери) и на бившите комунисти, сега социалисти, е една и съща. Скандалите в НС го показват и управлението им. Едните бездарници, а другите пък имат кадри, но психологията им е на богоизбрани и затова не стават да градят държава и икономика. Без обратна връзка с хората и вземането на най-доброто от тях за обществото - няма развитие за държавата. Комунистите това не могат, а милиционери и военни пък съвсем.

."виждаме как си играят със страховете на хората по темата с бежанците, посочи Цвета Караянчева."... Държавен вестник брой 65 от 19.08.2016 г. Самото постановление е с дата 12.08.2016 и е публикувано официално в бр.65 на вестника.

Най-добрата съдба за пишман-партиите е тази на килкенийските котки, но за съжаление те не желаят да я постигнат.

На 24.08.2016 година изпратих на "Терминал 1" дъщеря си, да учи и да остане да живее в Холандия. От този ден аз съм половин човек. От този ден, аз съм най-тъжния, и най-щастливия човек на земята. Причините за щастието ми са че, 1. Няма да бъде управлявана от бездарни български политици, без значение на партийната им принадлежност. 2. Бъдещето и, колкото и да е неясно, ще е по-добро от това, което я чака тук. 3. Няма да чете вашите злостни коментари, изпълнени с вулгарност и много цинизъм. Следващата ми задача е и другото ми детенце да замине при сестра си след 4 години (тогава ще е в 8-ми клас), ако не ме задуши това, което всеки ден виждам в тази държава. Зли хора, подобни на орките от "Властелина на пръстена". Загубили представа за това, как изглежда доброто, как изглежда светлината. Успех в самоунищожението ви зли хора!!!!

А ти какво правиш за бъдещето на детето си, освен дето го прати там, където онези хора са си уредили държавите, вместо да бягат и проклинат народа си!

Наблюдател1

Направил е каквото трябва. Ти, и Господ да си (а не си) нямаш право да го съдиш какво той е решил да направи за детето си!!! Ти нямаш право да искаш от него да експериментира, за да може хрантутниците още 1 поколение българи да затрият. По-добре да няма България, ако това ще помогне да изчезнат и хрантутниците, които я управляват или съществуват покрай управлението.

Е! Хубав въпрос, но най-напред трябва да го зададеш на "елита" на нацията ни - техните деца до едно се изучиха "на запад", голяма част останаха там, а майките и бащите им ни призовават да "останем българи";)))

В тия държави не е имало КОМУНИЗЪМ

Евала човек. Само едно искам да ти кажа. Топката е в нас, не е в тях. Докато е в тях те само ще тупат топката, така им изнася. Топката е в нас. Губиш 0:2 (ако мога да се изразя метафорично). Какво правиш когато топката е в теб и няма какво да губиш. Как какво - тръгваш в атака и им ебаваш пичката лелина. Или те затриват с трети гол. Другото е живуркане. Ако ние не им разкажем играта, по един или друг начин (или както Слави казва - с каквото е необходимо), кой????

Хиените започнаха да се хапят... бийте се и се карайте докато не се самозатриете и махнете един път за винаги.. народа услужливо ще ви помогне, на всички без изключение!! Олигарси, помияри, пиявици ненаситни и предатели.. всички където ви е мястото! ВСИЧКИ ПО ПИРАМИДАТА.. ВСИЧКИ!

..."виждаме как си играят със страховете на хората по темата с бежанците, посочи Цвета Караянчева."... Ама шматко посрана, хората да не са молоумни като вас ма, че някой да им казва кое е страшно и кое не е, ма! Е па сетили сте се да се грижите за хората, ма!

До Лейката по въпроса кое правителство какво е допринесло: Не е нужно да има успехи, а ресурсите да се управляват правилно. Нация, която чака успехите да дойдат от политиците, а не от собствените си предприемачи от една страна и средна класа от друга страна, няма големи шансове. Нация, която започне да ражда и да няма толкова остри демографски проблеми, също върви в правилната посока. С всички дотук върви зле, защото всъщност зад кулисите управлява един и същи (или няколко едни и същи групи с еднакъв интерес, да грабят за да са силните на деня... в сянка) И ще продължава да върви зле, докато властта не се заеме от хора, на които единствената им цел не е да врътнат една или няколко далаверки, да ги уредят началник отдел в общината я по сметосъбиране, я по нещо друго.... Все ми е тая комунист, антикомунист, евреин или антисемит ще е този човек или група хора, които ще обърнат тренда. И ти да ме накараш да ти повярвам и теб ще подкрепя. Това да идеш в Европа и да не можеш да си формулираш преди това интересите, а да отиваш тихомълком и да даваш пресконференции след срещите само, за да кажеш с какво са те натоварили, извинявай е гъзолизщина. И докато е така - нямаме шанс. С Бойко, с Нинова, със Сидеров, Местан или Доган. Арменец бих подкрепил за министър председател дори, стига да знам, че от догодина парите в бюджета няма да са ориентирани само към бюрокрация, захранка за безсмислени обществени поръчки, а ще се насочат в образование, здравеопазване (опазване, а не лечение, лечението да си го прави НЗОК, здравеопазването е грижата на държавата, която ще намали последващите в годините разходи на НЗОК)... Ще подкрепя и тасманиец за министър председател, стига да вкара законопроект с който всички дружества, реализиращи над определена сума оборот от държавни обществени поръчки или имащи процент от общия оборот приходи от стратегически държавни дейности (здравеопазване, енергетика, военна промишленост и т.н.), да са задължени да се регистрират като ПУБЛИЧНИ компании, да са задължени определен процент от акциите им да бъде емитиран на фондовата борса на първично предлагане, и да бъдат подложени на допълнителни законови регулации, които да не позволяват изтичане на капитал преди облагане под формата на уж консултации извършени от офшорни фирми. Да продължавам ли, Лейка?

Кое ли е лъжа? Постановление 208?

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА БСП, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИКОЯ ПАРТИЯ, НО ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ВИЕ ОТ ГЕРБ СТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ, ДАЖЕ И С ТОВА ЧЕ НАПРАВИХТЕ БЪЛГАРИТЕ РОБИ НА ЦИГАНИТЕ!

А главната мома от Банкя какво каза по въпроса а Караянчева?

Цвете, Цветеее! Ако продължавате така, няма нужда нито Нинова, нито който и било друг да ви "клевети". Сами ще си подпишете обратния билет, пък после се сърдете на министрите си, най-много на вътрешния и външния, макар, че и другите не са за хвалене.

това глупаво теле от снимката ли ще обвинява някого в нещо... да си върви в Кърджали да пасе патките, скоро не бях виждал толкова глупав човек в парламента.

Не си прав, конкурират се само с онази Ташева от Атака. Оная цепи мрака също :)))

Тиквениче, когато Меглена Тачева преди повече от три години предупреждаваше всички какво ни очаква, се подигравахте... А сега какво...

"Уважаеми, социалисти, ако искате да сте на власт, малко поработете, спечелете доверието на хората, станете първа политическа сила и още след един месец може да дойдете на власт", обърна се Велчев към опозицията. НА БАЛОТОЖА ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ .ОТ ТОВА ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ПРОДЙЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРИЯ .ВСИЧКИ НА БАЛОТАЖА СРЕЩУ ГЕРБ.НЕЗАВИСИМО КОЙ Е НА БАЛОТАЖА СРЕЩУ ГЕРБ.ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЦЕЛТА НА ВСЕУКИ КОЙТО ОБИЧА БЪЛГАРИЯ .НА БАЛОТАЖА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА .НЕ СЕ СКАТАВАЙТЕ А ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ОБИЧТА СИ КЪМ БЪЛГАРИЯ.

На балотажа ще е късно. Още на първия тур трябва да се гласува масово и да се бди да не сменят резултата.

постановление 208 от 12 август 2016 г. Прочетете го, Корнелия Нинова не си измисля, а цитира точно! Някой да ни е питал, дали искаме да настанят в общински жилища тумба бежанци? Вие съгласни ли сте, кмета да даде общинския апартамент до вас на афганистанци, напр. или други забулени и брадясали, да се возите в един асансьор?

Иститата е, че ГРОБ искаха да прекарат ТОВА АНТИБЪЛГАРСКО ДЕЛО С НАРЕДБА, за да не минава през Народното къбрание...

Добре питаш, но нямат отговор и няма да ти отговорят. Истината е налице. Затова всичките им тролове ни пращат в разни посоки и минали събития, само за да замажат фактите.

от сърце ти желая съседи бежанци!

Альооо, виетнамката от Пекин;) Каж сега нещо по същество по постановление 208/12.08.16? Това ме вълнува повече от безсмислените ти брътвежи, защото с.Звездец наистина е близко до Бургас и там, освен нашенските, се каните да ни заселвате и чуждоземни орки!

От Бойко дали спечели на населението хладилника? Асфалта не замръзва лесно, нали знаеш?

години гледаме цирковете на ГРОБ, барабар с лъжливи клоуни цецо и боко? Цецо как се сдоби с 6-те апартамента - не е ли лъжата опашата? Боко как въртеше и сучеше за Южен поток и Белене? Всеки ден излизаше с нови и нови лъжи!

Статията не съм прочел и не намирам за нужно да я чета.Прочетох само заглавието и ми е достатъчно да заявя - КЪМ НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ СТЕ заГЕРБващите България.Освен това ще допълня некадърници , грабители на общественото и рушители на държавата. БСП сега почиват.

....Германски експерт: Бокова можеше да оглави ООН, България допусна катастрофална грешка и нанесе огромни вреди! ...."След неуспеха в гласуването Ирина Бокова е на път да заеме поста заместник-генерален секретар на ООН". Ха сега да видим какъв им е следващия "печелиш ход" на марионетките-българоубийци....?

В мАсква ли,живее?

25 години народна власт - 25 години цирк. (Светлинен надпис над купола на цирка)

По-големи лъжци и крадци от гробарите няма .Та нали вожда им съчини приказката за убития си дядо,т.е.прадядо от комунистите Говори за комунистическо потекло_а неговото какво е .А на тетка Цачева.ЕХ хора. хора...избирайте си ги.но не се оплаквайте.Вие без бащица -диктатор не можете

Платените клакьори-циркаджии !

25 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и НРБ! /Лозунг в цирка/ 27 години плодотворна размяна на циркови номера между БСП и ГЕРБ

Не, съвсем сериозно искам да попитам: Какви са успехите на БСП и ДПС за толкова управления, за 27 години във властта, без прекъсване? За провалите им всички знаем, макар те винаги да ги приписват на други. Моля, нека съвсем позитивно изброим нещо добро от БСП и ДПС!

Стига, напишете нещо! Не може да няма, защото тогава излизаме пълни глупаци да им гледаме мазните мутри толкова години!

На един митинг, докараните с аптибуси турци и цигани, опикаха блоковете край митинга. А лидерите на БКП и ДпС, се цункаха уста в уста. Малко ли е? Ти какво искаш повече? Взеха един милиард и половина, за да върнат рушветите, които са взимали за АЕЦ "БЕЛЕНЕ" и готово. Ако не бяха дошли за малко на власт, щеше да има доста гръмнати комунисти от руската мафия. Искаха си паричките, не усетихте ли тогава?

Да разбирам ли че ГЕРБ, ,СДС,ДСБ,НДСВ и други ДС не са съществували в политическото пространство?

Аз лично не се сещам да са направили нищо, което да е било позитивно за България.