БСП-Благоевград не прие Вигенин за водач на листата

На събрание благоевградските социалисти избраха Корнелия Нинова за водач на листата само с 3 гласа пред Емил Костадинов. Кристиан Вигенин получи 2 гласа.

Обратно в новината

Коментари - БСП-Благоевград не прие Вигенин за водач на листата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жителите на Благоевград доказаха за пореден път, че са истински българи - воеводи! Независимо, че става въпрос за червени благоевградчани. Те са преди всичко българи. И как от Позитано са смятали, че този Вигенин, това недоразумение, този най-безличен индивид, правещ се винаги на интересен, този по-първи помощник на Сергей, с когото заедно обичат да ходят на море, но далеч от България, може да бъде избран точно в Благоевград?! И да знаем и помним - никога повече подобни вигенинци в политиката!!!!!

абе те,много рехави тия социалисти,2 гласа ,3 гласа май са общо 10-15 човека-лоша работа..

доста малко мозък е имал този , който е предложил за водач на македонски комити нещо нехетеросексуално

"Близката разлика между Корнелия Нинова и Емил Костадинов показва, че нещата в местната структура не са добре..." Я да попитам допистника и ДИР-а, това, че има едни демократични процедури и хората са си казали кой да води листата и при тези процедури има конкуренция, която се изразява в близки резултати на състезаващите се, това като проблем ли го виждат? Там където има реално състезание явно показва, че "нещата в местната структура не са добре", а в другите партии където местните структури само узаконяват спуснатото от централата всичко е наред. По тази логика Цецо Лъжеца е добре приет като осъден за престъпление от местните организации и затова няма нито един против него, а Делян Пеевски дори и в Столипиново го боготворят и ръководството на ДПС е било изненадано от единодушното му номиниране за водач на листата на ДПС. НЕЩО МАЙ НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ БЪРКАТ ЕДНОЛИЧНАТА ВЛАСТ В ПАРТИИТЕ С ДЕМОКРАЦИЯТА, А НИЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ТАКА БЪРКАТ И ЕДНОЛИЧНАТА ВЛАСТ В ДЪРЖАВАТА С ДЕМОКРАЦИЯТА. НЕ ЗНАМ, АКО БЪДЕ НАЛОЖЕН ВИГЕНИН В БЛАГОЕВГРАД ОТ ЦЕНТРАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА БСП, ДАЛИ ЖЪРНАЛЯТА ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ТОВА Е ДЕМОКРАТИЧНОТО РЕШЕНИЕ НА ПАРТИЯТА ИЛИ ЩЕ СЕ УПРАЖНЯВАТ В ПЛЮЕНЕ НА НАЙ-ГОЛЯМО РАЗСТОЯНИЕ.

Дали има още червени прашки Вигенин? хахаха може да опита с тях да спечили ТВЪРДИЯ електорат?

Вигенин да се предложи в Киев. В Македония очевидно не уважават ценностите на fuckEU.

Много неприятно - гаджето на съсела не го искат никъде за депутат, а той милия няма къде да иде да работи.

БСП е ретроградна партия. В главите им дрънчат петолъчки, империализъм, врагове, класова борба и т.н. Още поне две поколения българи трябва да измрат, за да се отървем от тях.

Това го слушам от 89-та насам, но те не умират, а се възпроизвеждат, та не леж на тая кълка ... по-скоро в момента, в който БСП се цивилизова и заприлича на европейска партия ще се цивилизова и България. Всичко е свързано!

G&R

"Жираф большой ему видней" - както би казал Висоцки. Председателя "демократично " ще реши казват от БСП. Питам защо е този Big Brother след като във всички партии крайната дума е дадена на шефа.

Криза на Майдана Баба Меца се разтърси, а Обама се навъси... Меркел мърка недоволно, а Вигенин доброволно, цъфна право на Майдана! А народът: "Вашта мама!..." Паси,11.03.2014

Чудя се само БСП ли прави открито листите си!?Толкова партии се регистрираха,пък не знаем нищо за техните листи.Да не са тайна?

Не ми пука....писна ми да ги гледам тия мърди...

Модераторите, много ни зарадвахте с тази новина.

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОЗИ ИЗБОР НА НИНОВА. ВЕГЕНИН НЕ НИ ТРЯБВА

И двамата са провалени, кво значение има кой ще е отпреде на Изедницата. Тя и без туй отиде в депото за смет

Приели-неприели, окончателния вариант се прави от ръководството и Председателя!

Ръководството не бива да допуска кадри на СДС като Корнелия до партийните листи! Вигенин пък е русофоб! Остава Костадинов.

Добре, ама кажете това не е ли назначение на водача вместо избор? За какво тогава иде реч? Цялата листа ли се формира окончателно от Председателя?

ujabg

БСП не е само разцепена, но е и ЗДРАНА

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА СТРАРИ КАДРИ .ЗА ВЕГЕНИ - ДА !

за вигени ше галсувам

Не ги знам в какво са разделени, но изглежда са единодушни в това, че не искат Вагенин и не ги обвинявам, прави са си хората. В българската политика е пълно с мутрафони и с меки китки, аман вече!

Нинова + Булгартабак = връзката с Пеевски и изборът на 1/2 от местните социалисти.

Социалистите ще махат данък-лихва 02 юли 2013 Социалистите ще махат данък-лихва. С "най-несправедливия" налог ГЕРБ стоварили кризата върху най-бедните. Данъкът ще отпадне от началото на 2014 г.обяви депутатът от "Коалиция за България" Дора Янкова. 18 октомври 2013 "БСП иска данък лихва да падне с 2% от 2014 г. от 10 на 8%. Това съобщи в парламента Корнелия Нинова от Коалиция за България".

А случайно да знаеш кой попречи данъка да бъде махнат - ДПС. И да ти е било случайно ясно, че БСП имаха само 84 депутати и нямаше как да го прокарат дори и с гласовете на Атака.

ПРАВИТЕЛСТВОТО БЕШЕ НА БСП! КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН ЗА ПАРТНЬОРИТЕ, КОИТО БСП СИ ИЗБРАХТЕ? 23 май 2013 БСП прави кабинет с мандат от днес. Абсолютно готови сме с правителство, каза Сергей Станишев. "Няма време за губене, България трябва да излъчва стабилност", отсече Станишев. А И ПЛАТЕНИТЕ "ТРОЛОВЕ" за БСП-ПРОПАГАНДА СА ИЗОБРЕТЕНИЕ НА БСП и КОТРОЛИРАНИ ОТ ИЛИЯНА ЙОТОВА и АНТОН КУТЕВ!

Най добре хич да я няма тази партия...

Нали? И ГЕРБ с 240 депутата? Този филм не сме ли го гледали вече?

ИНДЕКСИРАХТЕ ЛИ ДОХОДИТЕ НИНОВА? 24 февруари 2011 "Корнелия Нинова "Хората не ядат асфалт от магистралите," заяви Корнелия Нинова от БСП на брифинг в парламента. Социалният министър спешно да индексира доходите, да се увеличат пенсиите, минималната и средната заплата, иначе по-добре да си ходи, подгряха градуса на финала на парламентарния ден социалистите"

САМО ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ.НИНОВА НАЛИ БЕШЕ НА СВАТБАТА НА СИНА НА АХМЕД БАШЕВ И ВЪРТЯ КЮЧЕЦИ.А КОЙ ХОДИ С МЕАСТНИТЕ НА ЛОВ В ЛОВНОТО СТОПАНСТВО НАД САТОВЧА-ПАК НИНОВА.КОЛКО ПАРИ СЕ ОТКРАДНАХА ОТ БУЛГАРТАБАК ЗАЕДНО С ЛАЧЕВ,НА КОЙТО МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА ,НО ДР.ОВЧАРОВ ГО ПАЗИ И Т.Н и Т.Н.

Аз ли съм неграмотен или диржурналята? "...По-рано Вигенин в Благоевград заедно с Костадин Паскалев и говорителя на БСП Атанас Мерджанов...." В едно изречение би трябвало да има и сказуемо, нали?

"По-високи доходи от 01 Януари 2014" 11 Юли 2013 "Управляващите се отказаха да вдигат минималната заплата от 1 октомври 2013, както бе записано в плана на премиера Пламен Орешарски. По-реалистично е това да стане от 1 януари 2014 г., призна пред "Стандарт" депутатът от БСП Корнелия Ниноваи която е шеф на социалната парламентарна комисия"

Тая много плаши Бочко,човекът избягваше парламента заради нея и Манолова.Щом видяха името и, верните тролове закуткудякаха.

Каква драма пак завихрят ? Нали закона позволява преференциален избор, т.е. избирателят подрежда листата, а не някакви корпоративно обвързани хора. Така че който иска да е напред в листите, трябва да работи за избирателите си, а не да ги забрави за четири години.

Ало, редактора! Що за изречение е това: "По-рано Вигенин в Благоевград заедно с Костадин Паскалев и говорителя на БСП Атанас Мерджанов."

В Благоеград за водач на листата НАЙ-УМЕСТНО е да бъде Костадин Паскалев и на второ място Корнелия Нинова!! Меката китка Вигенин да го ду..ха!!

Г-жа Нинова е от малкото мислещи и умни хора в БСП и затова изборът й е точно попадение, честито.

анти, интриганти и апарацхици с лични мотиви- спрете се наж-после и си намерете работа, достатъчно ви носиха на гърба си-няма нищо апокалиптично в малка разлика-вазно е да са достожни хора и народът да гласува за тях, иначе бедност, рекет и шистов

Тези от БСП продължават да се самодоказват колко са некадърни за управляващи

Не предавайте БЪЛГАРИЯ бе, с вашите вътрешни борби доведохте страната до просешка тояга, престанете, изгонете Станишев с шутове от партията, Вие сте предатели, предадохте БЪЛГАРИЯ бе.

БСП е разцепена точно в средата между двете планини големи.

Разцепени биуи значи ... а пък мен как ме цепи гуавата от сутрешното ... мани, мани

И мен така ме цепеше колега, но откакто минах на уиски с пури в комбинация с хапче за кръвно по не ми личи, нали ;)

Честно казано не ме интересува вашто мнение. Курнелия не е за изхвърляне и щи си я взема за 3 дни на позитано.

Всичките македонци ли сте такива тъпаци?

8901

Корнели, старицата я разцепихте вие от върха на главата до върха на пръстите на краката. Лошо няма. Другарят Миков( Наздраве другарю Миков!) ще я погребе. Само че, нидейти да ривети сига. За много от вас лапането приключва и октомври съвсем ще ви затворим кранчето. Така че, ориентирайте се към чинията на Бузлуджа и откритя космос.

Аз само като обикновен човек и данъкоплатец не разбрах що трябва да се радвам, че ще затворите кранчето на едни крадци и ще дойдете вие да крадете от народа?

От кога педа.а Вигенин стана мечка?

Чувствам се гузен. А-а-а, имам предвид сцепен.

А, Мая разцепена ли е?