Румен Радев потвърди за посещението в Брюксел

Новоизбраният президент Румен Радев потвърди на официалната си страница във Фейсбук ще проведе първото си работно посещение като държавен глава в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев потвърди за посещението в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към настоящият момент Румен Радев е единственият български политик, който не е маскара (т.е. не е правил компромис с интересите на БЪЛГАРИЯ за да си напълни гушката). Със сигурност е заплаха за маскарите и те ще се опитат по всички възможни начини да го смачкат и оцапат. Смятам, че трябва да го подкрепим във всички негови начинания.

Всички видяхме в НС как депутатите,които не го харесват напуснаха,а да не говорим колко им беше скучно докато говореше Президента.Нямам думи,тя простотията явно се ражда там,а после тръгва към нас простосмъртните.

споко няма нужда да излизаме от ЕС и НАТО -това ще стане най -накрая когато там ще са само Албания и Косово-най нови останали членки/

;) нищо, тя вицето има червен телефон и ще докладва където трябва, самальотчика няма да се излага

РАДЕВ Е СТРАХОТЕН! ЧУДЯ СЕ КАК ТАКА ГО ПЛЮЯТ И ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ, КОГАТО ТОЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛ. ДЕРЗАЙ , ГЕНЕРАЛЕ. ИМА МНОГО КАТО МЕН, КОИТО ТИ ВЯРВАТ!!!

Да, страхотен пилот е! Ама като политик няма как да знаем какъв е. Може би само Маг Светлина и няколко други магове.

Добре де, преди изборите едно, сега друго. Нали щеше да излизаме от ЕС и НАТО! Аз за какво гласувах за теб? И съдебна реформа щеше да правиш, по румънски модел, а сега .... И за пенсионерите и повече деца да има и за доходите приказваше. В ЕС доходи няма, то и в НАТО няма! Мислех си аз, като гласувам, че в Евразия ще ходим, излъгаааа! Същия си ти, като Бареков! Таблети на децата, това онова ...

Кой е щял да излиза от ЕС и НАТО, това къде си го прочел, никой никога не е казал такова нещо, ти изобщо добре ли си с главата, не че искам да те обидя, просто питам.

И коя е алтернативата на ЕС като напуснем?? Евразийския съюз с качеството му на живот м/у 5 и 10 пъти по-лошо от това с ЕС или пък да се присламчим към азиатския АСЕАН(Филипини,Виетнам,Малайзия,Индонезия и т.н? дай идея къде и какво да правим:-)))).Никой нищо не ти е обещавал.Точно червените милионери нямат никава сметка да напускат ЕС...как спокойно ще си наглеждат имотите във Франция,Италия и Испания???А как лидерката на БСП ще изпраща пари в САЩ ,за да допълва стипендията на сина си?:-)))))).Помисли малко,а не бъркай фантазиите си с обещания:-)))

Естествено, че първото посещение ще е в Брюксел - все пак сме член на ЕС. За мен много по-важно е обаче след всяко следващо посещение - без оглед дали ще е в Москва, Вашингтон или Брюксел, курсът на президента да не наподобява онова стихче: "Гошо кара колело...";) Аз съм толерантен човек - от мен имаш 100 дни! След това - според курса, който си ни избрал... че да не стане

Отива да му "набият обръчите". Ще го видите каква песен ще пропее като се върне от там! Щото и Роско започна като "защитник и обединител на нацията", а свърши мандата си като изявен соросоид и продажник на държавата и народа. Плужек, лаком за пари и власт! Сякаш Обама го е правил, само дето е малко по-бял от него! Продажен мангал!!!Та ще го видим генерала на какво е способен, или и той ще е поредния поръчков изпълнител на доунищожаването на БЪЛГАРИЯ и превръщането и на буферна зона на одядените германци, холандци и т.н.Клоаката на Европа! Е благодаря от такова членство в Европа. Ще си минем и без него, но със затворени и пазини от арабските пълчища граници и сигурно бъдеще за децата ни!!

А на поклонение при Путя Къси,кога?!...

Другарю, пита ли Решетникофф дали може да ходиш в Брюксел? Пита ли го и по каква нужда можеш да ходиш в Брюксел - малка, голяма???

Ало "ИСТИНАТА", като ти чета словоизлиянието, което явно си написал с всичките си сили които си успял да извикаш от закържавелия си мозък разбирам за какви хора говориш, защото човек с твоя потенциал може да контактува само със себеподобни.

А тези дни у нас "независимия" Резидент ще го встъпват в длъжност !

И с два крайцера няма да могат да избият от тъпата ти чутура соросоидната тиня, дето са ти я монтирали вместо мозък!

Бо Бо

На България, приоритет трябва да бъде националният интерес, в контекста на който трябва да се отстоява независимостта от Евроатлантическия синдром. Защото Бойко Борисов след посещението си в Брюксел отиде с едно мнение, а се върна със съвсем друго, преобърнал се на 180 градуса. Дано Радев да не се повлияе от подкупни Евроатлантици и техните подземни интереси.

Добре, че не заминава за Москва.

Нез наех, че президента взема властта. Мислех си, че властта е на народа, а президента взема управлението от името на народа... Нещо съм се объркал явно, след като чета в статията, че Радев щял да вземе властта... Намирам за много вреден този израз, останал като вехт от миналия век. Днес вече не бива да се употребява. Вредно е да възприемаме заемането на демократична длъжност като вземане на властта. Както и поемането на управлението от някоя партия да възприемаме като идване на власт. На власт е народът на България, а партиите само управляват. Поне според конституцията е така. А грешно употребяваната лексика води до наслагван на грешки в отношението към заеманата длъжност и възможностите, които тя дава! Умните нации много внимателно боравят с тези понятия, защото разбират значението им и последствията от грешна употреба, които наслагвайки грешно внушение, могат да допринасят за уголемяването на известни грешки.

Радев, България винаги е била европейска, дори названието Европа се е отнасяло за тракийско-дакийските земи. Но не искаме България да е еврейска, сиреч доминирана от евреи. Запомни това Радев, ако наистина ще служиш на народа. Еврейския съюз не е Европа и България е далече от Атлантическия океан.

То добре че отива в Брюксел но вместо те да го бият по канчето както бият Баце и Роско време е един българин да им удари по тяхната маса и да им каже в очите на къде ТЕ водят ЕС с много скорости ! Ха дано имаме политик подобен на Орбан който отстоява позициите на странатя си въпреки че са в НАТО и ЕС !!!

глупости... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Ай стига Ве? Верно ли в Брюксел ще ходи?! Добре да го огледа и да си направи много снимки защото може да не го види пак скоро! ха ха ха

Вярвам във военната авиация,убеден съм,че това на което е научен ген.Радев може да бъде от полза за всички нас,а то е желязна дисциплина,ораторско майсторство,любов към човека.Успех,Генерале!

Само кой е "човека" не разбрахме :)

Как кой? Генералшата разбира се. Сега ще я води в Брюксел да я видят и снимат. Няма само Ивана да гледаме по снимките я.

Аз вярвам и в цивилната авиация. Вярвам и във ветеринарната медицина! И в други неща вярвам. Старая се да вярвам и на касиерката в магазина. Но на тази куха лейка не вярвам, Радев визирам. Чух го какво и как говори преди да му сложат на папагала чужди думи в устата. Чух такива простотии, че тръпки ме побиха. Да, много съм чувствителен на простотии, казани от човек с поход към властта! Ще берем срам с това чучело. Трябваше да си лети, а не да прави този цирк с БСП. Особено прост човек, много ниска топка за такава длъжност. Папагал. Поня, как се набираше, като го интервюираха в начлаото: Нинова му се обадила, предложила му да го издигнат за президент и той веднага отговорил: В играта съм! Малииииииииии! Това си го казва лично той в интервю! Куха лейка, папагал. И тръгва по света да представя Бългаиря! Все ше трябва да каже нещо от себе си. А онези веднага разпознават кой какъв е. Те вече знаят, че българите нямаме капацитет като нация да изберем интелигентен президент. Плевнелиев получи плюнки, понеже е успешен и в бизнса и в политката. Комунистите се вбесяват от такива хора, дето са богати, но и са си платили данъците - просто ги изкарват от кожата им, защото са промер за обратното на тях и разбира се успешно обратни на тях. А Радев им е просто копие на тъпаците и много се кефят, че и такъв като тях може да стане президент. В България може. За съжаление и за резил това е нивото а нацията ни днес, поне усреднено. Понеже имаме и много умни хора! А БСП е партията с най-ниск ообразования електорат в България. И се калсира почти кокото първата по рейтинг партия!!!!!!! Жал ми е за нацита ни, честно. Дано се промени към добро, докато съм жив! Но не знам дали е реалистично да живея още толкова дълго! 50-70 години няма да стигнат, за да видя тази пошлост преобразувана в прогрес.

Дааа, соросоидната пасмина отново се е активизирала! Ами тъпанари, какво да ви кажа - начело на страната вече има Българин! Да е жив и здрав и да сложи окончателно край на продажността на идиоти като чехльо, бото, митов, паси и плеяда още майцепродавници!

Чехльо не е морален компас , а еталон за продажност и офшорност ! Такива ги бесят в Китай на гнили ябълки !

За Румбата червен чехлъо ли говориш?

Офшорност? Така ли наричаш атаките на Плевнелиев срещу офшорите, които е правел на бизнес форуми още преди да стане министър и президент? Явно не си в час. Не сте в час, момче! Живееш в паралелна реалност. И не заслужаваш Плевнелиев. Ккато аз не заслужавам Радев, но за това пък не ми е президентът той.

Генерале Крим е Руски , защото хората от Крим гласуваха така , на пук на пияния Юнкер !

Какво ще направи Румен Радев като Президент на Република България ще видим в следващият епизод... Важното е , че в момента БЪЛГАРИЯ е разединена и потънала в селски сплетни повече от всякога през цялата си история. ФАКТ!!! Който успее да стане обединител и да бутне колата във вярната посока, той ще спечели. Дай Биже да е за доброто на тоя НАРОД!!!! Нека всички да спрем да се плюем един друг , а да поставим интереса на РОД и РОДИНА над ВСИЧКО!!!! Само това ще ни спаси.

Сполука за България! Дайте другари да се обединим и наште другари да управляват нали... тоя филм сме го гледАли вече!

За кого говориш? Българите са малко, а колкото до цигани и турци, тях не ги интересува България. Та тук е и отношението към цигани и турци. Сега ни пробутват мантрата, че навлеците от Азия и Африка се страхували от отношението на българите. Да, това е от историческите дадености. Има народна памет и тя видимо е жива.

Pумен Pадев още не е застъпил на пост и се продаде на EC и HATO.

Гласуваш за Радев, получаваш Богомил Бонев. Това е съдбата на България.

не мога да го преживея. А как же, как ще ходи първо в Брюксел а не при Путин и то при толкова много путинофили. Не може да бъде!

Дали ще им обясни в Брюксел как Крим е руски? Дали ще им каже как санкциите за Русия трябва да паднат?

Да не прибързваме да ругаем Радев. Първо, не е справедливо да хулиш някой, само защото не е от нашите. Така обезценяваме и евентуалните си принципни аргументи, ако имаме такива в бъдеще. Второ, даваме сигнал, че каквото и да прави, той няма шанс да бъде одобряван от нас. Това ще го върне в орбитата на БСП, от която има знаци, че иска да излезе. Трето, голяма част от десните избиратели го подкрепиха. Аз например с цялото си семейство гласувах за него на втори тур заради "Букурещ"! Ето, че човека ще си спази ангажимента. В негово лице, макар и неочаквано, може би ще открием съидейник за нуждата от по-голяма справедливост.

Да са е.ва,ама слагам един + на седесара!!!...това е пътя...))) ХО ХО ХО

е, има надежда и за теб, червената чума не те е увредила непоправимо.

Двата коментара - седесар и Red attack- са пуснати от един и същ IP адрес. Елементарни хибридни путиноидни хватки и схемички. Не им се връзвайте!

Най-важното казано от Радев в кампанията беше-"Да си върнем достойнството".!!! Аз лично нямам никакви съмнения,че с такъв президент+още няколко фактора това ще стане!!! ...а на хейтърите небългари-ф.к о.фф ХО ХО ХО

Да хваща Станишев и Доган за достойнството и да се махат от Родината ни!

С тия три стари каки няма как да си върне достойнството.

Ами тези, които си нямате вече достойнство, връщайте си го. Кой ви пречи? Успех с връщането!

Ти си мий чините достойно и с твоето "достойнство" извън БГ,това за теб не се отнася!!! ХО ХО ХО

Комунист и достойнство??? ОКСИМОРОН

Да не забравите да клекнете пред шефовете в Еврокомисията с чувства на национално достойнство , суверенитет и равноправие .. Много бързо си припомнихте че с членството си в ЕС и НАТО сме си изгубили и част от суверенитета. Иначе през предизборната кампания хубаво "облъчвахте" матрЯла със сладки приказки ...

отхвърля със смях твърдението, че е ориентиран към Русия, а народът с негодувание приема ориентацията към НАТО.

а тпетата ти спирка,ако си патриот(блгарин), трябва да е скопие! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано Радев си сложи червените прашки за посещението! Да зарадва еврообщността!

Ние не удобряваме Европа на две скорости. Ние удобряваме Европа само на една скорост и тя да е задна.

Хахахаха, опорките на протестърите се срутиха! Радев не е руски! Хахахах

Не е руски! продава се не само за рубли, ами и за евро, и долари, и левове и две филии леб!

Не бързай! Тези циркове и преди сме ги виждали.

Брюксел, после в Киев, бързо ще влезне в час

Човекът, дето щеше да ни изкарва от НАТО и ЕС, сега отива да им целуне ръка... Социалистически позор си, Ушев!!!

Хахахаха, колко е кофти, като ви се срутят опорките, които сами сте създавали! Ей, мъка сороска!

Правен ли е в хотелска стая от руски генерал и българска лъжкиня? Правен е! айде у уево!

лошото е, че никога не е казвал такива работи а народът иска именно това май май и слепите прогледнаха даже, макар че всъщност никога народът не е поисквал нито ес, нито нато, но този президент смята, че въпреки това трябва да си седим там, щото вече било решено

хайде, хайде! слушахме какво обещаваше на мегданя!!!

баф маааму , нямаме опорни точки, не сме свикнали така.

Аууууу. .... Тъкмо ме бяха " уплашили" атакаджичикиджийчетата, какво щяло да стане след 20 януари, а то, пак голяяяяямо нищо. Както и Атака.

България щяла да бъде винаги с ес и нато ,поне докато ги има ,което значи докато ни ощавят напълно ,т.е още 15-20 год.максимум ,освен ако не поумнеем и вземем необходимите предпазни мерки .

Вземи и Беновска с тебе, да ти държи кошницата с червени ябълки.

Кошницата с плодовете бе от мен

Шапке, внимавай добре в картинката и какви простотии ще говориш. Развалиш ли ни отношенията с ЕС и ако изпадне държавата в криза, Дондуков ще ти се види тесен.

криза?! абсурд! при този непрестанен възход от 27 години насам...

До всички ужасно тъпи и увредени РУСОСИФИЛИСТИЦИ !! Тепърва ще ви тресе сифилиса и ще плюете газ ,докато ви пратим при вашите ушанки на Север !!!!!

ужас, нашия Генерал бил сорсоид, иде ми да оскубя брадата на Ленин

Само да ви светна бездарни шорошченца-Радев отива в Брюксел както е казал!!!! В Москва няма да ходи,а лично Путин ще дойде в България при Радев за 3-и март!!! Те това ще е признание!!! ХО ХО ХО

за трети Март Путя няма ли да е при любовта на живота си в Истанбул на баклава и рахат-локум?

за този кавал Мъжът под чехъл на Нина ли говориш?!

Тоя май нещо много взе да се отваря. Илияна и корнелия му диктуват какво да прави. От него зависи само кога да ходи в кенефа.

Да се спретне един референдум само от московските тролове къде може да ходи.

Ще ходят Свинеткова и Друсаното пръстче

И откъде накъде ще твърди, че България щяла да си остане проевропейска и натовска?! Кой е определил това, кой го е поисквал някога освен тия, дето дърпат конците на нато и ес, защото са им юридически инструменти, чрез които ползват страните, които са набутали вътре. НЕ Е ИМАЛО РЕФЕРЕНДУМ НИТО ЗА НАТО, НИТО ЗА ЕС - единствено в България и Румъния до онзи момент, в който заповядаха да ни набутат вътре, за да ни ползват. На някого му трябваше небето ни, за да избива мирни жени и деца в Сърбия - взе си го; на същия му трябва и земята ни - да продължава да пълзи към границите на Русия от територия, в която да си има оръжия всякакви, и войски, т.е. военни бази - взе си ги Кой и кога е упълномощавал когото и да е да набутва България в нато и ес - инструментите за управление на новозавладяните (бивши социални) държави

Хан Аспарух го е определил! Ако Аспарух не искаше да сме в НАТО щеше да си остане във Воложка България и сега щяхме да си пощим ватенките от бълхите във великият горад Казан

какво ли е усещането след дрънкане на тъпотии

КЪФ РЕФЕРЕНДУМ ТЕ ТРЕСЕ ТЕБЕ БЕ ГОВНЯР? Я СЕ ЕВИ У ЧЕРВЕНИЯ ГАЗ!