Британски спецчасти превзеха танкер с агресивни бежанци

Сигурността на екипажа се оказа под заплаха от седем души и след сигнал полицията се намеси

Обратно в новината

Коментари - Британски спецчасти превзеха танкер с агресивни бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеален размножителен материал за местните брантии. Колкото повече толкова повече...

Аха, а можеха просто да ги оставят да акостират и там вече да решат дали да ги допускат в Англия. Съвсем изтрещяха и хомофобираха британците след референдума за Брекзит...

Ми да го турки лират този танкер бе таман красиво ще гори като погребална клада за всички бежанци ето има рима дори!

С вързани ръце.

Ще ги изхвърли морето на брега ...надути... Само по някое желязо за краката и към дъното...закотвени ...хранилка за морските обитатели.

Само така се действа с пирати и други натрапници. "Танкерът плава под флага на Либерия и е собственост на гръцка компания." Малко хора знаят, че половината от световния търговски тонаж - танкери, контейнеровози и пр. е в гръцки ръце . Затова всеки дава заеми на гърците, а те играят сиртаки и не ги връщат.

За всички който не ми повярваха и твърдяха, че https://freebitco.in/?r=34541387 е измама. И аз така мислех но пробвах и видях. Без да е опитал човек не може да каже кое работи и кое не. https://youtu.be/6KKJUb68uJw

карай така!

"Без да е опитал човек не може да каже кое работи и кое не." А хероин пробва ли да си инжектираш ? Щото откъде да знаеш какво е без да си пробвал ?

Според статията, не става дума за "бежанци", а по-скоро за похетители. Бежанците молят за убежище. Похитителите вземат каквото иска тсъс сила.

Тъпак!

Това "Тъпак" какво означава, че ти си ТЪПАК ли?

Расист съм, но оправдавам бежанците и емигрантите. Факт ли е че 3 000 000 нашенци емигрираха БЕЗ война хем при това сме ПЪЛНОПРАВЕН член на ЕС.

Жалко за теб, че не правиш разлика между Бг емигрантите тези уж "бежанци".

Жалко за теб, че не правиш разлика между Бг емигрантите и тези уж "бежанци".

За англичаните( германците , французите, австрийците, италианците, испанците и т.н.) няма никаква разлика от тези бежанци и Бг имигранти.

Голяма част от нашенците емигрираха много преди да влезем в ЕС. При 3$ заплата при Жан Виденов и БСП как няма да емигрираш.

Трепане на тази гад.... 90-те от нас за виза искаха да ходим по въже със затворени очи , да знаем поне 2 езика... Сега.....

МЕРКЕЛ ГИ ПОКАНИ И ТЕ ТЪРСЯТ НЕЯ ТЯ УНИЩОЙИ ЕВРОПА

А кой ги бомби бе цървул?

Не сме ние, бе, цървул!

Защо продължавате да наричате имигрантите “бежанци”!? Това е подогравка с хората, които могат да мислят и опит за промиване на мозъци!

Направо по един куршум и зад борда отпадъка.

ей така е трябвало индианците да посрещнат "мигранта" Колумб

На гумената лодка и в окена.... Европейците са пълни нещастници

"Превзеха и застреляха агресивни бежанци"

Пасажерите от този кораб ще бъдат чудесна компания на успелите в живота българи, подвизаващи се у юкей.......ахахахахахахахахахахахахахахахаааа....................

Не ги мисли ЮК, гледай си прогнилата кочина с 300 паунда заплата. Българите (истински, не зеленокожи) са успели навсякъде, защото са умни и работливи.

Те са бъдещето на Европа и България, приемете го! Белите са прокажени и ялови, тяхната епоха свършва.

а на Вуте да му е зле!

Трябвало е да ги избесят на бигата. Като в добрите стари времена.

няма ли кой да ги спре вече.....това е терор!

Интересно как са ги забелязали на кораба, чак като са наближили бреговете. По скоро става дума за неуредени сметки -- пари. Джагалите са нямалаи предварително уговорената сума за круиза....

Ако си бил на кораб, ще знаеш, че можеш да се скриеш на много места в продължение на много дни.

агресищни лекари! Що глупюст е да се приемат такава измет.

Милите душици, не са им издържали нервите, сринали са се психически. Какво ги плюете, това е нормална реакция на психиката. В страните им глад, мизерия, падат бомби от небето, дечицата им мизеруват... От добро не бягат те...,Не е чудно, че са станали неадекватни и са буйствали. Как може да пращат спецчасти и полиция на кораба, да ги застрелват ли? Психолози психоаналитици трябва да им изпратят, те са специалисти и ще ги успокоят!

сарказъм?

май да.

мила душицо, нека се бият с техния враг за свободата си, а не с хора които не са виновни за тяхната участ!

Разстреляха ли ги? ;)

Егати и мигрантите, това си е нашествие. Нищо чудно да ескалират нещата, ако крайно десните партии вземат превес на избори.

А ако изберат крайнолеви всичко ще тръгне по мед и масло, а?

В Бургас им пращат на такива съдия изпълнител...и бивши полицаи...