Посланик: Искаме българите да останат в Лондон след Брекзит

Лондон планира да даде статут на постоянно пребиваващи на българите, които вече живеят и работят във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Посланик: Искаме българите да останат в Лондон след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то в Англия българите са на по-ниско ниво от най-долната им и мързелива измет довлечена от майната си. Като дойде някой цветен с документ за катерене на дървета издаден от тамошния шаман и британците изпадат в екстаз тоз кадър от колко високо слиза при тях. Англия е станала колониален маймунарник, а Лондон е заприличал на гето от преди маймуните.

Късно е либе ...Ема за китка - оревахте орталъка срещу българи и румънци, време е да научите сънародниците си как се работи срещу минимална надница

Че британците са уважили своите паднали - добре, но какво са правили български представители там? Тези британски герои са попаднали под земята опитвайки се да изпратят българи там.

Търся млади, образовани британци за сезонна работа. Ако говори и друг език освен аглийски удвоявам заплатата.

Аз съм висококвалифициран кадър с 3 висши и мастър от университета П.У.Т.К.А.

Лондон ще разбере идиотската си постъпка, но късно. Хитрата сврака с двата крака. Защо, защото са бита карта, мислят се за велики и си представят миналия и по-миналия век.Наивно.

Това изявление на посланичката можем да преведем така: ще приберем всички ваши млади, образовани, възпитани и качествени хора, но циганите и лентяите си ги дръжте за вас.

добър превод ,но има и по-добър !

Който работи, спазва законите, работи и заплаща данъци иначе аут ! Лентяите на помощи аут.

Съдомиялните машини могат да си седат.

много размито гражданство предлагате. Ние пък смятаме, че ЕС трябва да издава единни паспорти на гражданите си. Как тогава ще ги получават тези, които са в Англия и... може да се върнат тук. Ами работни места, ами осигуровки, ами права за гласуване... По-добре и вие и ние да си гледаме "индийците" , с които разполагаме, защото са истински фактор при гласуването.