14-годишна е най-младата пациентка с рак на гърдата у нас

Ракът на гърдата е най-широко разпространеният рак сред жените и е на второ място като причина за смъртност при тях.

Обратно в новината

Коментари - 14-годишна е най-младата пациентка с рак на гърдата у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Все още не се знаят причините за рака." Абсолютна лъжа! Официалната медицина продължава упорито да се блъска в задънена улица. Прочетете в "СБС гърда"

Трагедия случваща се с едно младо девойче ме кара да задам въпрос към проф.Първанова.Каква е моралната отговорност на Ваш колега ,който е и Управител на Държавна болница да откаже преглед на раково болен пациент посетил го с направление от л.лекар,защото видите ли ТОЙ не работил с здравната каса! Отказът става в 107 кабинет в Урологичната болница в София.

Прегледът по НЗОК е обидно евтин.

За жалост това е много разпространен вид рак, който поразява жените в най-хубавата им възраст. В момента се сещам за поне 4 случая на близки с рак на гърдата, сред които и майка ми. И нещото, което ми прави впечатление, е, че всичките са разведени. Не знам дали стресът или липсата на постоянен партньор по някакъв начин оказва влияние, но е факт. Дано по-малко жени се сблъскват с това заболяване, а на тези, които са заболели - много сили, за да се преборят!

Чернобил е причината. След него зачестиха случайте на рак. И качествената храна, с която ни хранят... и всички мрежи на интернет и мобилните оператори... това облъчва, никой не може да каже как влияе на биополето на човека.

Ама направо Чернобил е виновен да знаете макар че това дете и понятие си няма от него пък и родителите му също а не отровите които приемате ежедневно с ''проверената качествена'' храна...Когато се завираш в миналото да търсиш под вола теле а не гледаш настоящето където телето е под кравата ще се ''снабдяваш'' с още болести..

Да не говорим за лекарствата, които се изписват, а едва ли са тествани за дълъг период от време!

Хубаво е, че лекарите постоянно заострят вниманието в тази посока и медиите дават гласност на този проблем. Но кога журналистите ще се научат да пишат без правописни грешки? Как са си взели изпитите?

То, и вниманието не се ЗАостря, а ИЗостря, но карай, няма да издребняваме сега...

СЛЕД 1986Г.РЯЗКО СЕ ПОКАЧИ ТАЗИ БОЛЕСТ.ПЛЮС ГМО,НИТРАТИ,ЗАРАЗИ В ПОЧВАТА И ВОДАТА!!!

Ракът на гърдата се увеличава в световен свят и на места, които не са пострадали след този инцидент - какво е обяснението там? Аз ще ти кажа - изключително нездравословният начин на живот.

Ти нали не се заблуждаваш, че аварията в Чернобил е засегнала само Европа? Да си чувал нещо за кръговрат на веществата, циклони, въздушни и водни течения, световен океан... Сигурно си мислиш, че тук в БГто не търпим последствията от Фукушима или от ядрените опити на САЩ и Русия в миналото.

ИМАШ ЛИ БРАДАВИЦИ ИЛИ КОЖЕНИ ОБРАЗУВАНИЯ ЗНАЧИ ИМАШ ЧОВЕШКИ ПАПИЛОМЕН ВИРУС А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ХЕРПЕСОИДНИТЕ ВИРУСИ ... ВСИЧКИ ТЕ ДАВАТ РАК .... И АКТЬОРА МАЙКЪЛ ДЪГЛАС КАЗА ЧЕ НЕГОВИЯ РАК НА ГЪРЛОТО Е ТОЧНО ТАКЪВ - ОТ ОРАЛНА ЛЮБОВ С ЖЕНИ .... И ОБРАТНОТО Е ВЪЗМОЖНО ....

ЗА ВСИЧКИ ПОЧИТАТЕЛИ НА ОРАЛНИЯ СЕКС ДЕТО ЦЪКАТ МИНУС ... НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПОДМИТ, ПОДМИТА НЕПОДМИТ , НЕПОДМИТА ... МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ГУГУЪЛ НЕПРОСВЕТЕНИ ИРОДИ :)))) .. Can I Get Cancer From Oral Sex?

Бъркаш раковете - този няма нищо общо с този на гърдата.

РАКА НА ГЪРДАТА СА ПОНЕ 50-60 РАЗЛИЧНИ ВИДА ПОВРЕДЕНИ ГЕНИ .... А ДРУГИЯ УБИЕЦ СА ХОРМОНАЛНИТЕ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ ...

и наследствено

не прощава!