Дилма Русеф пристигна в България

Президентът на Бразилия Дилма Русеф стъпи на българска земя в родината на своя баща - Петър Русев, късно вечерта във вторник. Официалната й двудневна визита започва на 5 октомври и е съпроводена с голям бизнес форум.

Обратно в новината

Коментари - Дилма Русеф пристигна в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е добре дошла! Само да не се стрестне от "напредъка на" и "високите заплати в" България...

Този орден "Стара планина" вече за нищо го нямат. Уважения към президента на Бразилия, ама орден "Стара планина" е ЛИЧНА награда за особен принос към държавата... та питам - какво е направила г-жа Русеф за България лично, че да бъде награждавана с най-високото отличие на държавата?

Супер новина. Най-после нещо положително.

Добре дошла в България! А някой дали знае, дали жената говори български?

Ето това е истинското призвание на българските емигранти и техните потомци - да възстановят и развиват връзките си с България. А не някакви миячи на чинии от Щатите да се хвалят колко са добре там и колко сме зле сме били тук.

брадоТвчеди, които никога не е виждала. ХА ХА ХА ХА

Да праща Дилма тука некой бразилец за тренъор щото сме в нокаут

Чест и почитание към една успяла жена,с български корен.

Нет, это не Рио де Жанейро...

Добре дошла! Дано опитващите се да вредят шуробаджанащината ДГД ;)

ЛОШО ПРВАНКАТА ЛОШО БРАЗИЛИЯ НЕЕ КОСОВО ......

интересна подробност е, че баща и е бил комунист, които е избягал от българия през 20-те години на 20ти век, защото са го преследвали

Харесва ми тази жена! Да е жива и здрава!

добре дошла, дилма!!!

Добре дошла Дилма!

Интригуваща среща.Дано промени лошата пътна карта на нас българите по света.И най - важното да се почувства българка макар и наполовина!

Неграмотници , Дилма Русев е президентКа.Няма нищо срамно в това да използвате женски род на имената, напротив , добре е да го правите и най-вече , това е правилно. Като напр учителка , лекарка , журналистка , канцлерка ( и германците така казват:"Die Kanzlerin" i никак не се срамуват от това). Ако изпитвате поне малко неудобство от това, че сте толкова неграмотни , а трябва да дращите все пак във вестника , това ви е работата,научете поне елементарната българска граматика.

Покрай всички споразумения и договори за сътрудничество,г-жа Русефф,г-н Първанов,г-н Борисов и т.н. да договорят и 22 футболисти за националният ни отбор от Бразилия!!!

Божееее, пак негативизъм, и пак БГ плюене - докога бе, хора? Това ли ви храни всеки ден?

тази не беше ли комунистка?

Колко кинти ще изпросят от нея българските просяци?

Добре дошли на Родна земя. Кръвта вода не става. Гордееме се с Вас ! Бъдете много здрава,успешна и щастлива ! Бог да Ви пази.

Дилма е безкрайно обаятелна, вижте как човек с амбиции колко високо може да стигне без някакви скверни връзки и интриги.

А за Левски чувал ли си? Или за Ботев... Защото и те би трябвало да са терористи ако всички гледахме от братята американци ;) Стига гледа олигофренските им сериали по CNN ;)

А ти неможе да се вредиш!!!

Е и?

Бат Бойко строителят на магистрали ще съпроводи ли Президентката на Бразилия по магистралата за Велико Търново?

Всичко хубаво само да не предложи да се справим кризата както там, защото и без това не ни останаха гори ;)

Добре дошла в България Дилма. Браво на теб. Така и трябва да е - да дойдеш да видиш откъде са ти корените. Има една поговарка- КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА. Приятна среща с цялата рода. Макар и малко , но весело прекарване в България. Следващият път за повече дни да ни гостувате.

Тия ордени за нищо ги нямат бре. Все едно времената в Германия преди Хитлер когато са купували хляб с ръчни колички натоварени с банкноти.

Не се ли сещаш, че именно затова, тя е успяла да получи поста си без интриги и далавери и се ползва с любовта и уважението не само на бразилците?!

За времето от 19.00 ч. на 30.09.2011 г. до 04.00 ч. на 01.10.2011 г. на територията обслужвана от РУП - Угърчин се проведе специализарана полицейска операция за осигуряване на добър обществен ред по време на откриване на предизборната кампания на ПП "ГЕРБ" в културен дом гр. Угърчин. Участвали сили и средства : инспектори - 1, полицаи - 4, автомобили - 2. проверени МПС - 27, проверени лица - 59, проверени питейни заведения - 6, съставени АУАН - 3 по ЗДвП. Преди по време и след приключване на мероприятието нарушения не бяха допуснати.

И аз бях там ядох,пих и се веселих!!!!

Готина е, кефи ме.

абе макетата маj се беха изцепили пак че дилма била македонска мома.

а тая дилма дето обрала банката в Бразилия как станала президент а???

Дилмано дилберо кажи ми как се сади пиперо???

Такива като теб скоро пак ще ги събирам за "справка" на стадиона!

какво има толкова да се гордееш , като че ли отишла преди 5 години в бразилия и станала президент... напротив , трябва да се запиташ, защо след като баща и е българин не я е научил или не се е научила поне на думичка български , от голямата любов по родината ли....или човекът като избягал от българия си казал "за мен вече българия няма" и така е възпитал и децата си ...i az se gordea che sme bradchedi s pele po prezidentska liniia :)))

ха ха ха , не ще минат по лунната пътека

Вълнуващо е, наистина, Дилма, добре дошла у дома. Господ здраве да ти дава.

Там Дилма Русеф призова Европа да вземе пример от Южна Америка за справянето с кризата." айде и тая като Боко Тиквето дава акъл на стара,интелигентна и чиста Европа как да се били справили с кризата,хахах! Абе къде е Европа..къде е Южна Америка..все едно БГ манго да дава акъл на скандинавец кое и как да си оправи!:-)) ако не се изцепят нещо по южноамерикански,т.е. по цигански-не може!

Ами те по такива постове обикновено са такива престъпници. За справка вижте как е у вас в България!Намерете си някой като мен да поорави нещата.

Интелигентна и чиста Европа?