Коментари - Дилма Русеф - най-непопулярна в Бразилия от 30 години насам | Днес.dir.bg

Дилма Русеф - най-непопулярна в Бразилия от 30 години насам

Бразилският държавен глава с български корени е най-непопулярният президент в страната от 1980 година насам.

Обратно в новината

Коментари - Дилма Русеф - най-непопулярна в Бразилия от 30 години насам | Днес.dir.bg

Коментари

Някой по-долу пише, че трябва да се избият фашистите. Защо се толерират такива писания. Огледалния образ на фашистите са комунистите. Следвайте логиката и ще видите докъде се стига. Не може фашизмът да е зло, а комунизмът не. А онзи ден Миков говори за бригадирското движение колко велико нещо било. България ще бъде още десетилетия най-бедната и смотана държава, докато накрая изчезне.

БРИКС, а? Кво става там? Бразилия пред фалит, Русия пред фалит, Китай яко го е закъсал! Там където се набута Путин яко се размирисва!

което обаче процъфтява яко - КОРУПЦИЯТА!

Писането наизуст е състояние :) Китай от половин година е Първа икономика в светът. Русия върви по китайският път - национализация на олигарсите и строг федерален контрол. Русия строи с Китай втори Панамски канал в Никарагуа. Охраняван от руски и китайски бази. Така че, залозите са много високи и тепърва ще слушаш новини за китайско и руско присъствие в Латинските държави. Аржентина пусна в ефир руска телевизия. Аржентина и Бразилия са световни производители на телешко месо. Изнасят дори в САЩ. При отворения руски пазар за БРИКС няма никакъв проблем Бразилия да изнася телешко и свинско за Русия. С митнически облекчения. Дяволът не е толкова черен :) Колкото ви се иска.

После разправяйте,че циганите с български паспорти били излагали българите.Цветан Василев,Христо Бисеров,Ванката Костов и плеяда юначни българи ограбиха собствената си държава,а емигрантите българи опоскват света,от САЩ и Виетнам,та чак до Южна Америка.Ние сме ви бледа сянка.

Това че 10% от бьлгарите с боклуци, не означава че 80% от циганите са добри граждани.

ДЪЩЕРЯ НА КОМУНИСТИ-ТЕРОРИСТИ.НЕ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.

ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ НА БРАЗИЛИЯ СА ОТ ТОВА ЧЕ ВОЕННАТА ХУНТА ( И БУРЖОАЗИЯТА ИМ ) ДОБРОВОЛНО СДАДЕ ВЛАСТТА .. И НАЗНАЧИ ЦИВИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ ВОЙНА ..... АКО ИМАШЕ НАРОДНО ВЪСТАНИЕ И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА , КОЯТО ДА ИЗБИЕ ФАШИСТИТЕ , НЯМАШЕ ДА ИМА КОРУПЦИЯ ...

DIDA

Пич, вземай си хапчетата редовно и тогава светът около теб ще изглежда по друг начин! Успех!

Така е. Комунист дойде ли на власт неизбежно води мизерията след себе си. След тях с години не могат да се стабилизират нещата. Крадливи гадове, че и некадърни на всичкото отгоре.

абсолютно е така - като дойде демокрацията, настана рая в българия, отвсякъде тече мед и масло, цари спокойоствие и благоденствие, та чак прилича на геноцид, но не какъв да е, а "демократичен"

Комунисти Ви управляват-къде видяхте демокрация в България? Комунистите решиха да се правят на 'демократи' за пред Запада.за да лапат повече,но комунист и демокрация са две много различни понятия.Некадърността на комунистите им е генетично заложена и и ако имаха малко съвест отдавна щяха да се оттеглят от власт признавайки тоталната си некадърност,но алчността им е повече от акъла,който им липсва по рождение!!!

В края на юли рейтинговата агенция стандард & поорс понижи перспективите си за бразилския външен дълг от стабилни на отрицателни. Mисля, че е ясно кои се е захванал с държавата

Няма да те разберат, че причината е в първата буква на ВРИКС. ЗА ТОВА СОРОСИТЕ ПОДГОТВЯТ ,,БРАЗИЛСКА ПРОЕЛЕТ,,.

МЕДИИТЕ В МУТРИСТАНА ПОЖЪЛТЯХА КАТО ПАМПЕРСИ ДА ПИШАТ ЗА ПУТИН , ДИЛМА , И ДА ПУСКАТ СНИМКИ НА ОБИКНОВЕНИ ХОРА ЖЕРТВИ ПО ПЪТИЩАТА .... НО КОГАТО БОГ НАКАЖЕ ТЪРГОВЕЦ ОТ ОРЪЖИЕ В БЪЛГАРИЯ СИ МЪЛЧАТ КАТО СЛИВИ :))))

И у нас имаше такъв митинг.

Всеки добър политик,не спазващ"съветите"на САЩ,бива подлаган на всевъзможни атаки!!!

БРАЗИЛИЯ Е ЯДРЕНА ДЪРЖАВА :))) .... А ОБЩЕСТВЕНИЯ СТРОЙ В НЕЯ СЕ ДЪРЖИ ОТ МУТРОБУРЖОАЗИЯ - ПАРТИЯТА НА ДИЛМА - БСП "СТАНИШЕВ", ПАРТИЯ ГЕРБ "МУТРИ: И ТЯХНОТО ДПС - ЗЕЛЕНИТЕ :)

Сега разбирам защо америка си сложиха негър призидент ...голем шанс ако е бял да е българин

ако не го бяха сложили,нямаше кой да гласува и "великите"щати щяха да станат за мезе на целия свят - така се" утвърди" демокрацията за пореден път - май това го видяха от нас, когато в бг извикаха царя и го направиха държавен глава - тогава у нас гласуваха много възрастни хора, които си мислиха, че царят ще е прихванал нещо от управлението на баща си

1. В Сирия няма банки на Ротшилд 2.Нямат дълг към МВФ 3.Не произвеждат и не потребяват ГМО продукти 4. Имат Нефт и Газ 5. Не подкрепят Израилска политика На кого не му е ясно защо САЩ се опитва да свали техният президент? Същото и с Бразилия.

товарищ, но още трябва!

:) страните с потенциални проблеми започват с буквите б р и к ю докат не си пуснат собствена единна валута ще бъдат яко наритвани и отвън и отвътре при възможност след това ... никой не знае за след това:) бразилците са най лесно оязвими за завъртане - нормално е от там да се започне другите по лесни са юар - и там няма да им е лесно следващите години

Не знам дали бих гласувал за Дилма, ако бях бразилец. По-вероятно е да бях подкрепил опонента й. Но не може да се отрече, че :най-непопулярния президент" все пак спечели втори мандат, при това скоро. Така че определението е леко преувеличено.

Революция? Бразилия е демокрация. Свърши обаче ерата на лесните пари от скъпия нефт и това е добре за всички ;)

защо си писа плюс за този скодоумен коментар, а sybil? кажи си, те ще те разберат!

поредната "цветна" "демократизация". русев не спести критиките си към съединените щази и империята на злото отвръща на удара. извън темата: поднасям истинските си, човешки съболезнования на плевенлиев (не като на президент, а като на човек) за тежката загуба, която го е споходила и Бог да е с него в мъката му. това пожелавам и на враговете ми.

Позицията на САЩ е ясна и е продиктувана от техните глобални интереси! Но ми е чудно защо нашите, уж "независими" СМИ, които обвиняват Русия в опити за хибридна война, започват угоднически да печатят ни в клин, ни в ръкав негативни коментари за неугодните на Чичко Сам политици и държави! Ние какво, щат ли сме официално вече, та сме толкова солидарни с официалното задокеанско мнение? Или просто "независимите" не са чак толкова независими? И не по темата- жалко е за загубата на което и да е дете, но неведоми са пътищата господни!

не мога да обвиня всички сми. те са като едно дебело черво: което им се снася отгоре - те го препредават към нас, в преводни чревни, постъпателни движения към - отходния за тях продукт, както днес успешно бяхме разконспирирани, ние, данъкоплатците на тази порочна система, че сме. и си е така, докато си мълчим, под цензурата на кристалните нощи.

не е предизвикана от САЩ, а от нереформираната и корумпирана, разчитаща единствено на износ на ресурси икономика. 'Колегата' от БРИКС Китай забави темпото и потреблението и изведнъж стана ясно другите колко струват.

много простичко я давате, цензурата на света! погледнете по-глобално цифрите, които вашата "американска" "икономика" донесе на света и тогава пак ще говорим за "демокрация". до тогава - чао бамбина!

Защо я признахме за българка , че да ни се смее цял свят.

Аз

Никой в целия свят и хабер си няма, че баща ѝ бил Българин за малко. В Бразилия сигурно са го чували 10-на души, все нейни роднини.

Tова не е вярно. през 2011 или 2012 водих жената в Pио. при паспортната проверка на летището на Pио (до бразилия българите пътуват с паспорт, но без виза) чиновникът ни се израдва, че сме от българия и ни каза ''и нашият президент е от вашата страна''. Tова определено ни трогна. Hо тогава дилма беше на върха на народната любов. трябваше тогава да слезе от върха. Cега е вече късно.

Пропаганда и агитация на масите в изтъркания стил шораш.

БРИКС направо цепи, цепи!

у нас народът "вижда като обвиняеми" всички политици... ама какво от това!? Те си живуркат и пет пари не дават!

значи е време да дойде да се кандидатира тук за президент .. Бойко ще се напъне, и с подкрепата на Лукойл ще изберем жена-президент ..

Дила е жената, която като икономически съветник на предишнивт президент на Бразилия, постигна колосален икономически напредък. От години иконимиката и , е по силна в някой отрасли от тази на САЩ. Историческата заслуга на Дилма е, че тя въведе търговия в южноамериканските държави на база местна валута. Тя е пъвият президен в света, повел героична барба срещу долъра. И поважното - успя. Тя ще бъде и новият Генерален секретар на ООН. Целта е да бъде очерна! Защо ли?

явно такива са директивите от Фашингтон и Черната Барака в Белия дом. Или се казваха "опорни точки"?!

Колосалните икономически напредъци, постигнати от социалисти, са най-опасното нещо за една икономика. Те са спекулативни, нетрайни, даващи лъжливи надежди. Социалистите, а най-вече баш активистите от тях, са изродени в мисленето си и подвеждат нациите си. Те имат модел на спекулация с ресурсите, с които разполагат, докато управляват. Да напомня, че ПАСОК даде един осоебно добър стандарт на Гърция, след което стана ясно какво е дала. Да напомня, че КГБ-йчето Путя постигна впечатляващ ръст за Русия, след което се оказа, че подхлъзването на нацията е гръмовно, опита даже да прехвърли причините за икономическия си погром на вънщни фактори, като направи война. Сега за пред руснаците са виновни ЕС и САЩ, въпреки че неубузданият спад почна година и половина преди Майдана и подлрепата на САЩ срещу завладяването на Крим. Да си спомним, че Станишев, шефът на лумпените на Европа, направи чудесен ръст, докато 2008 почна спад и заби България в трайно вонящи лайна. Така бе и Виденов - мечта... до втората година. Все са така. Ципрас и той щеше да прави условия с ЕС, докато не катурна държавата до по-зле. Франция... да пиша ли?... Втора загубена година. Смрад. Още като прочетох биографията на Русев, споделих тук, че съдбата на Бразилия е неизбежна, освен ако не успят да я махнат до една година. Социалистите за мошеници и некадърници, а фактът че са социалисти, говори за това сам по себе си. Свестен човек не може да се социалист, то си противоречи. Или е прост, или е луд, или е психопат мошеник. Но не и свестен. Такива се събират около Идеята. Като лампа за пеперуди, но в случая за човекоподобни боклуци.

Кротко. От комунист какво можеш да очакваш? Да краде и да те вкара в криза.

Кой не скача(по тоягата) е червен, кой не слуша е диктатор, толкова е просто.

Световната икономическа криза е навсякъде и е в разгара си, но пишем за трудностите само на тези, които не жалаят САЩ да доминира в света.

'Световната икономическа криза' най силно я усещат мързеливците свикнали да лежат и печелят от износ на скъпи суровини. В Полша защо нямаше криза ? Сещай се снахо ..

в Полша няма нито едно закрито или разрушено предприятие от времето на соца. всичко бачка и в движение се достроява новото , а за разрушено забрави.

Tака е. Bластта е наи-големият развратник. Hашият човек трябваше да слезе от върха още като беше свръх-популярна. Cъщото се отнася и за путин, и за други иначе популярни държавни ръководители.

Много сънуваш бе човек.

Не е лесно да застанеш открито срещу световния КАПИТАЛО-ФАШИЗЪМ - САЩ/ФАЩ. Непопулярна, непопулярна ама спечели втори мандат. И световно по футбол направи. И се отскубна от МВФ. А съвместните участия с Путин ... ... ФАЩ чакалите вият като 30 годишни линейки ....

чак много не са се заиграли с Путин. Купуват шведски изтребители а не руски ;)

само бизнесс, руските изтребители не са ефтини.

Какъв Брикс бе какъв Микс - не виждате ли че ви бръмчат главите пълни с пропаганда - Сащ пречат на Китай да купува суровини от Бразилия - Китай в криза ,Бразилия в криза а Русия цъфти :):):):)...слава богу ЮАР са добре там далече ама те не знаят че комунетата в БГ ги слагат в някакъв блок срвщу топ световните икономики :):):):) щото брикс микс си е просто на хартия :):):):):) и за райтинг

да се направи тест на алкохол за пишещите тук?

дилма не е крала ! просто социалистите викат на чуждото общо и го ползват като свое ! докато могат !

Амо то и Обама е най-непопулярният президент от десетилетия насам,но не виждам подобна статия по тази тема. Защо няма ? Можете да се досетите и сами.....

Сорос, Дилма няма да свалиш. Нещо взе да даващ назад с превратите. Само в шибани колонии като БГ успяваш.

В България само комундета.:( Кой да сложиш след преврат?

Нали той ги одобрява преди да ни ги пусне. Те са едни говорещи глави,които гледат как да краднат нещичко докато изпълняват каквото им наредят. Жалки подобия на хора ,които убиха цял един древен народ и държава.

Веднага руските тролове да вдигнат рейтинга на Русеф! Как така тъпите бразилци няма да я харесват?

КАК РУСКИ ТРОЛОВЕ СА СВЪРЗАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ С ПРЕЗИДЕНТА НА БРАЗИЛИЯ ???

Естествено, че ще я "сготвят" и нея. Като Чавес....

непопулярна като Бате Бойко НО: -Управлява А?

дя-до

Ех, мама му стара! Като си българче и в Бразилия да си, пак ще се осереш. А толкова се гордеехме с нея като я избраха. Половин България се оказаха нейни роднини.

И в Чили така започна - с дрънкане на празни тенджери и тигани. И после свалиха президента с преврат. След санкциите срещу Русия сега са вдигнали мерника на Бразилия, нали е от БРИКС. Скоро ще е ЮАР, и накрая Китай.

Поради что се натискаш да равняваш с българското светило А комунистче недорасло ? Дилма е 10 - пъти по умна от тебе и ПО -Българка!

толкова по лошо за нея,където се е набутал български комунист(дилma,заяков-пирински,бокова)трева не никне и всичко до което се докоснат тръгва по стръмното надолу към бездната.

Избирателно все ни сочат държавите в БРИКС, а защо не посочат държавите лакей на САЩ ?!?!?! То и Турция се пръска от корупция и има огромно източване на капитали, кой ли не иска в затвора този дребен диктатор Ердоган, ама пресата трае нали? А са ни под гъзо...

A разни зелени човечета да те навестяват?

не четеш където трябва. Турция наистина има сериозни проблеми с икономиката и са доста добре отразени.

кръвта вода не става!

Корумпирана? Да не искате да кажете, че Боевски и е дал пари за измъкване от затвора? Да бе, да! Невъзможно

Дъщеря на комунист, избягал да не го докопат такива като дядо ми. Но е българка все пак и и пожелавам успех.

А ти сигурно си син на марсианец? Нещастник!

КОРУПЦИЯТА В БРАЗИЛИЯ Е КАТО КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ :))))

Няма да закачате Дилма, за нея човек убивам.

Ако те чуе сигурно ще се подмокри.

Очевидно, Абдула бин Абдул Азис краля на Саудитска Арабия е демократ и не е крадлив и върши това, което трябва и не трябва да се закача, а Дилма Русеф нещо не ги прави както трябва работите!Ще трябва да я сменяме....

Бразилия как ще допуснат ЦРУ да участва наравно с Китай, Русия, и други държави.в новия икономически съюз. Всичко възможно ще направят да я махнат. Какво стана с Алиенде, народа беше с него, НО..........

Мястото на всеки крадлив комунист е до стената .........

Аз пък си мислех, че мястото е в Бразилия.

са в БРИКС, най голямата и силна икономика в света.

Това в някоя пропагандна брошура на БСП ли го четеш?

Стою

Наспи се, преди да пишеш.

що не прочетеш отново последните три изречения от статията която коментираш ?

Бразилциге я смятат за обвиняема, а българите я смятат за българка.

Абе непопулярна, ама втори мандат печели. Друг е въпросът, че не изнася на ционистката измет и не играе по свирката на американците.

но едва по-късно стана ясно какви са ги мазали нейната партия и Петробрас. И е напълно нормално управляващите на страна в рецесия да са непопулярни . (Русия е отделен случай - там логиката е неприложима)

бок0 е виновен

Това е пълна лъжа на Западната Пропаганда. Нарочно го правят да злепоставят България. Дилма Русева е най-оспешната бразилска президентка. Америка я е яд, че Дилма е соцялистка и скубе богатите търтей. Виждам намееста на Путин в случая който ще защити дилма от агресорите нежни имена.

ти пиц'Я'лист, и то 'О'спешен :)

учителка нерегистрирана, ти не хвърли ли топа вече ?

Българинът дето и да е посвета и 2% българска кръв да има - все ще се осере!

И като кочбинация със социалист-комунист, хептен се забатачва работата !

Коментари - Дилма Русеф - най-непопулярна в Бразилия от 30 години насам | Днес.dir.bg

Дилма Русеф - най-непопулярна в Бразилия от 30 години насам

Бразилският държавен глава с български корени е най-непопулярният президент в страната от 1980 година насам.

Обратно в новината

Коментари - Дилма Русеф - най-непопулярна в Бразилия от 30 години насам | Днес.dir.bg

Коментари

Някой по-долу пише, че трябва да се избият фашистите. Защо се толерират такива писания. Огледалния образ на фашистите са комунистите. Следвайте логиката и ще видите докъде се стига. Не може фашизмът да е зло, а комунизмът не. А онзи ден Миков говори за бригадирското движение колко велико нещо било. България ще бъде още десетилетия най-бедната и смотана държава, докато накрая изчезне.

БРИКС, а? Кво става там? Бразилия пред фалит, Русия пред фалит, Китай яко го е закъсал! Там където се набута Путин яко се размирисва!

което обаче процъфтява яко - КОРУПЦИЯТА!

Писането наизуст е състояние :) Китай от половин година е Първа икономика в светът. Русия върви по китайският път - национализация на олигарсите и строг федерален контрол. Русия строи с Китай втори Панамски канал в Никарагуа. Охраняван от руски и китайски бази. Така че, залозите са много високи и тепърва ще слушаш новини за китайско и руско присъствие в Латинските държави. Аржентина пусна в ефир руска телевизия. Аржентина и Бразилия са световни производители на телешко месо. Изнасят дори в САЩ. При отворения руски пазар за БРИКС няма никакъв проблем Бразилия да изнася телешко и свинско за Русия. С митнически облекчения. Дяволът не е толкова черен :) Колкото ви се иска.

После разправяйте,че циганите с български паспорти били излагали българите.Цветан Василев,Христо Бисеров,Ванката Костов и плеяда юначни българи ограбиха собствената си държава,а емигрантите българи опоскват света,от САЩ и Виетнам,та чак до Южна Америка.Ние сме ви бледа сянка.

Това че 10% от бьлгарите с боклуци, не означава че 80% от циганите са добри граждани.

ДЪЩЕРЯ НА КОМУНИСТИ-ТЕРОРИСТИ.НЕ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.

ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ НА БРАЗИЛИЯ СА ОТ ТОВА ЧЕ ВОЕННАТА ХУНТА ( И БУРЖОАЗИЯТА ИМ ) ДОБРОВОЛНО СДАДЕ ВЛАСТТА .. И НАЗНАЧИ ЦИВИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ ВОЙНА ..... АКО ИМАШЕ НАРОДНО ВЪСТАНИЕ И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА , КОЯТО ДА ИЗБИЕ ФАШИСТИТЕ , НЯМАШЕ ДА ИМА КОРУПЦИЯ ...

DIDA

Пич, вземай си хапчетата редовно и тогава светът около теб ще изглежда по друг начин! Успех!

Така е. Комунист дойде ли на власт неизбежно води мизерията след себе си. След тях с години не могат да се стабилизират нещата. Крадливи гадове, че и некадърни на всичкото отгоре.

абсолютно е така - като дойде демокрацията, настана рая в българия, отвсякъде тече мед и масло, цари спокойоствие и благоденствие, та чак прилича на геноцид, но не какъв да е, а "демократичен"

Комунисти Ви управляват-къде видяхте демокрация в България? Комунистите решиха да се правят на 'демократи' за пред Запада.за да лапат повече,но комунист и демокрация са две много различни понятия.Некадърността на комунистите им е генетично заложена и и ако имаха малко съвест отдавна щяха да се оттеглят от власт признавайки тоталната си некадърност,но алчността им е повече от акъла,който им липсва по рождение!!!

В края на юли рейтинговата агенция стандард & поорс понижи перспективите си за бразилския външен дълг от стабилни на отрицателни. Mисля, че е ясно кои се е захванал с държавата

Няма да те разберат, че причината е в първата буква на ВРИКС. ЗА ТОВА СОРОСИТЕ ПОДГОТВЯТ ,,БРАЗИЛСКА ПРОЕЛЕТ,,.

МЕДИИТЕ В МУТРИСТАНА ПОЖЪЛТЯХА КАТО ПАМПЕРСИ ДА ПИШАТ ЗА ПУТИН , ДИЛМА , И ДА ПУСКАТ СНИМКИ НА ОБИКНОВЕНИ ХОРА ЖЕРТВИ ПО ПЪТИЩАТА .... НО КОГАТО БОГ НАКАЖЕ ТЪРГОВЕЦ ОТ ОРЪЖИЕ В БЪЛГАРИЯ СИ МЪЛЧАТ КАТО СЛИВИ :))))

И у нас имаше такъв митинг.

Всеки добър политик,не спазващ"съветите"на САЩ,бива подлаган на всевъзможни атаки!!!

БРАЗИЛИЯ Е ЯДРЕНА ДЪРЖАВА :))) .... А ОБЩЕСТВЕНИЯ СТРОЙ В НЕЯ СЕ ДЪРЖИ ОТ МУТРОБУРЖОАЗИЯ - ПАРТИЯТА НА ДИЛМА - БСП "СТАНИШЕВ", ПАРТИЯ ГЕРБ "МУТРИ: И ТЯХНОТО ДПС - ЗЕЛЕНИТЕ :)

Сега разбирам защо америка си сложиха негър призидент ...голем шанс ако е бял да е българин

ако не го бяха сложили,нямаше кой да гласува и "великите"щати щяха да станат за мезе на целия свят - така се" утвърди" демокрацията за пореден път - май това го видяха от нас, когато в бг извикаха царя и го направиха държавен глава - тогава у нас гласуваха много възрастни хора, които си мислиха, че царят ще е прихванал нещо от управлението на баща си

1. В Сирия няма банки на Ротшилд 2.Нямат дълг към МВФ 3.Не произвеждат и не потребяват ГМО продукти 4. Имат Нефт и Газ 5. Не подкрепят Израилска политика На кого не му е ясно защо САЩ се опитва да свали техният президент? Същото и с Бразилия.

товарищ, но още трябва!

:) страните с потенциални проблеми започват с буквите б р и к ю докат не си пуснат собствена единна валута ще бъдат яко наритвани и отвън и отвътре при възможност след това ... никой не знае за след това:) бразилците са най лесно оязвими за завъртане - нормално е от там да се започне другите по лесни са юар - и там няма да им е лесно следващите години

Не знам дали бих гласувал за Дилма, ако бях бразилец. По-вероятно е да бях подкрепил опонента й. Но не може да се отрече, че :най-непопулярния президент" все пак спечели втори мандат, при това скоро. Така че определението е леко преувеличено.

Революция? Бразилия е демокрация. Свърши обаче ерата на лесните пари от скъпия нефт и това е добре за всички ;)

защо си писа плюс за този скодоумен коментар, а sybil? кажи си, те ще те разберат!

поредната "цветна" "демократизация". русев не спести критиките си към съединените щази и империята на злото отвръща на удара. извън темата: поднасям истинските си, човешки съболезнования на плевенлиев (не като на президент, а като на човек) за тежката загуба, която го е споходила и Бог да е с него в мъката му. това пожелавам и на враговете ми.

Позицията на САЩ е ясна и е продиктувана от техните глобални интереси! Но ми е чудно защо нашите, уж "независими" СМИ, които обвиняват Русия в опити за хибридна война, започват угоднически да печатят ни в клин, ни в ръкав негативни коментари за неугодните на Чичко Сам политици и държави! Ние какво, щат ли сме официално вече, та сме толкова солидарни с официалното задокеанско мнение? Или просто "независимите" не са чак толкова независими? И не по темата- жалко е за загубата на което и да е дете, но неведоми са пътищата господни!

не мога да обвиня всички сми. те са като едно дебело черво: което им се снася отгоре - те го препредават към нас, в преводни чревни, постъпателни движения към - отходния за тях продукт, както днес успешно бяхме разконспирирани, ние, данъкоплатците на тази порочна система, че сме. и си е така, докато си мълчим, под цензурата на кристалните нощи.

не е предизвикана от САЩ, а от нереформираната и корумпирана, разчитаща единствено на износ на ресурси икономика. 'Колегата' от БРИКС Китай забави темпото и потреблението и изведнъж стана ясно другите колко струват.

много простичко я давате, цензурата на света! погледнете по-глобално цифрите, които вашата "американска" "икономика" донесе на света и тогава пак ще говорим за "демокрация". до тогава - чао бамбина!

Защо я признахме за българка , че да ни се смее цял свят.

Аз

Никой в целия свят и хабер си няма, че баща ѝ бил Българин за малко. В Бразилия сигурно са го чували 10-на души, все нейни роднини.

Tова не е вярно. през 2011 или 2012 водих жената в Pио. при паспортната проверка на летището на Pио (до бразилия българите пътуват с паспорт, но без виза) чиновникът ни се израдва, че сме от българия и ни каза ''и нашият президент е от вашата страна''. Tова определено ни трогна. Hо тогава дилма беше на върха на народната любов. трябваше тогава да слезе от върха. Cега е вече късно.

Пропаганда и агитация на масите в изтъркания стил шораш.

БРИКС направо цепи, цепи!

у нас народът "вижда като обвиняеми" всички политици... ама какво от това!? Те си живуркат и пет пари не дават!

значи е време да дойде да се кандидатира тук за президент .. Бойко ще се напъне, и с подкрепата на Лукойл ще изберем жена-президент ..

Дила е жената, която като икономически съветник на предишнивт президент на Бразилия, постигна колосален икономически напредък. От години иконимиката и , е по силна в някой отрасли от тази на САЩ. Историческата заслуга на Дилма е, че тя въведе търговия в южноамериканските държави на база местна валута. Тя е пъвият президен в света, повел героична барба срещу долъра. И поважното - успя. Тя ще бъде и новият Генерален секретар на ООН. Целта е да бъде очерна! Защо ли?

явно такива са директивите от Фашингтон и Черната Барака в Белия дом. Или се казваха "опорни точки"?!

Колосалните икономически напредъци, постигнати от социалисти, са най-опасното нещо за една икономика. Те са спекулативни, нетрайни, даващи лъжливи надежди. Социалистите, а най-вече баш активистите от тях, са изродени в мисленето си и подвеждат нациите си. Те имат модел на спекулация с ресурсите, с които разполагат, докато управляват. Да напомня, че ПАСОК даде един осоебно добър стандарт на Гърция, след което стана ясно какво е дала. Да напомня, че КГБ-йчето Путя постигна впечатляващ ръст за Русия, след което се оказа, че подхлъзването на нацията е гръмовно, опита даже да прехвърли причините за икономическия си погром на вънщни фактори, като направи война. Сега за пред руснаците са виновни ЕС и САЩ, въпреки че неубузданият спад почна година и половина преди Майдана и подлрепата на САЩ срещу завладяването на Крим. Да си спомним, че Станишев, шефът на лумпените на Европа, направи чудесен ръст, докато 2008 почна спад и заби България в трайно вонящи лайна. Така бе и Виденов - мечта... до втората година. Все са така. Ципрас и той щеше да прави условия с ЕС, докато не катурна държавата до по-зле. Франция... да пиша ли?... Втора загубена година. Смрад. Още като прочетох биографията на Русев, споделих тук, че съдбата на Бразилия е неизбежна, освен ако не успят да я махнат до една година. Социалистите за мошеници и некадърници, а фактът че са социалисти, говори за това сам по себе си. Свестен човек не може да се социалист, то си противоречи. Или е прост, или е луд, или е психопат мошеник. Но не и свестен. Такива се събират около Идеята. Като лампа за пеперуди, но в случая за човекоподобни боклуци.

Кротко. От комунист какво можеш да очакваш? Да краде и да те вкара в криза.

Кой не скача(по тоягата) е червен, кой не слуша е диктатор, толкова е просто.

Световната икономическа криза е навсякъде и е в разгара си, но пишем за трудностите само на тези, които не жалаят САЩ да доминира в света.

'Световната икономическа криза' най силно я усещат мързеливците свикнали да лежат и печелят от износ на скъпи суровини. В Полша защо нямаше криза ? Сещай се снахо ..

в Полша няма нито едно закрито или разрушено предприятие от времето на соца. всичко бачка и в движение се достроява новото , а за разрушено забрави.

Tака е. Bластта е наи-големият развратник. Hашият човек трябваше да слезе от върха още като беше свръх-популярна. Cъщото се отнася и за путин, и за други иначе популярни държавни ръководители.

Много сънуваш бе човек.

Не е лесно да застанеш открито срещу световния КАПИТАЛО-ФАШИЗЪМ - САЩ/ФАЩ. Непопулярна, непопулярна ама спечели втори мандат. И световно по футбол направи. И се отскубна от МВФ. А съвместните участия с Путин ... ... ФАЩ чакалите вият като 30 годишни линейки ....

чак много не са се заиграли с Путин. Купуват шведски изтребители а не руски ;)

само бизнесс, руските изтребители не са ефтини.

Какъв Брикс бе какъв Микс - не виждате ли че ви бръмчат главите пълни с пропаганда - Сащ пречат на Китай да купува суровини от Бразилия - Китай в криза ,Бразилия в криза а Русия цъфти :):):):)...слава богу ЮАР са добре там далече ама те не знаят че комунетата в БГ ги слагат в някакъв блок срвщу топ световните икономики :):):):) щото брикс микс си е просто на хартия :):):):):) и за райтинг

да се направи тест на алкохол за пишещите тук?

дилма не е крала ! просто социалистите викат на чуждото общо и го ползват като свое ! докато могат !

Амо то и Обама е най-непопулярният президент от десетилетия насам,но не виждам подобна статия по тази тема. Защо няма ? Можете да се досетите и сами.....

Сорос, Дилма няма да свалиш. Нещо взе да даващ назад с превратите. Само в шибани колонии като БГ успяваш.

В България само комундета.:( Кой да сложиш след преврат?

Нали той ги одобрява преди да ни ги пусне. Те са едни говорещи глави,които гледат как да краднат нещичко докато изпълняват каквото им наредят. Жалки подобия на хора ,които убиха цял един древен народ и държава.

Веднага руските тролове да вдигнат рейтинга на Русеф! Как така тъпите бразилци няма да я харесват?

КАК РУСКИ ТРОЛОВЕ СА СВЪРЗАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ С ПРЕЗИДЕНТА НА БРАЗИЛИЯ ???

Естествено, че ще я "сготвят" и нея. Като Чавес....

непопулярна като Бате Бойко НО: -Управлява А?

дя-до

Ех, мама му стара! Като си българче и в Бразилия да си, пак ще се осереш. А толкова се гордеехме с нея като я избраха. Половин България се оказаха нейни роднини.

И в Чили така започна - с дрънкане на празни тенджери и тигани. И после свалиха президента с преврат. След санкциите срещу Русия сега са вдигнали мерника на Бразилия, нали е от БРИКС. Скоро ще е ЮАР, и накрая Китай.

Поради что се натискаш да равняваш с българското светило А комунистче недорасло ? Дилма е 10 - пъти по умна от тебе и ПО -Българка!

толкова по лошо за нея,където се е набутал български комунист(дилma,заяков-пирински,бокова)трева не никне и всичко до което се докоснат тръгва по стръмното надолу към бездната.

Избирателно все ни сочат държавите в БРИКС, а защо не посочат държавите лакей на САЩ ?!?!?! То и Турция се пръска от корупция и има огромно източване на капитали, кой ли не иска в затвора този дребен диктатор Ердоган, ама пресата трае нали? А са ни под гъзо...

A разни зелени човечета да те навестяват?

не четеш където трябва. Турция наистина има сериозни проблеми с икономиката и са доста добре отразени.

кръвта вода не става!

Корумпирана? Да не искате да кажете, че Боевски и е дал пари за измъкване от затвора? Да бе, да! Невъзможно

Дъщеря на комунист, избягал да не го докопат такива като дядо ми. Но е българка все пак и и пожелавам успех.

А ти сигурно си син на марсианец? Нещастник!

КОРУПЦИЯТА В БРАЗИЛИЯ Е КАТО КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ :))))

Няма да закачате Дилма, за нея човек убивам.

Ако те чуе сигурно ще се подмокри.

Очевидно, Абдула бин Абдул Азис краля на Саудитска Арабия е демократ и не е крадлив и върши това, което трябва и не трябва да се закача, а Дилма Русеф нещо не ги прави както трябва работите!Ще трябва да я сменяме....

Бразилия как ще допуснат ЦРУ да участва наравно с Китай, Русия, и други държави.в новия икономически съюз. Всичко възможно ще направят да я махнат. Какво стана с Алиенде, народа беше с него, НО..........

Мястото на всеки крадлив комунист е до стената .........

Аз пък си мислех, че мястото е в Бразилия.

са в БРИКС, най голямата и силна икономика в света.

Това в някоя пропагандна брошура на БСП ли го четеш?

Стою

Наспи се, преди да пишеш.

що не прочетеш отново последните три изречения от статията която коментираш ?

Бразилциге я смятат за обвиняема, а българите я смятат за българка.

Абе непопулярна, ама втори мандат печели. Друг е въпросът, че не изнася на ционистката измет и не играе по свирката на американците.

но едва по-късно стана ясно какви са ги мазали нейната партия и Петробрас. И е напълно нормално управляващите на страна в рецесия да са непопулярни . (Русия е отделен случай - там логиката е неприложима)

бок0 е виновен

Това е пълна лъжа на Западната Пропаганда. Нарочно го правят да злепоставят България. Дилма Русева е най-оспешната бразилска президентка. Америка я е яд, че Дилма е соцялистка и скубе богатите търтей. Виждам намееста на Путин в случая който ще защити дилма от агресорите нежни имена.

ти пиц'Я'лист, и то 'О'спешен :)

учителка нерегистрирана, ти не хвърли ли топа вече ?

Българинът дето и да е посвета и 2% българска кръв да има - все ще се осере!

И като кочбинация със социалист-комунист, хептен се забатачва работата !