Борисов: Ще има вето върху закона, препъващ Йордан Бакалов

Харесвам работата на Йордан Бакалов, аз го харесвам изключително много - с тези думи премиерът Бойко Борисов защити шефа на военното разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще има вето върху закона, препъващ Йордан Бакалов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Борисов, идват избори и не правете такива изказвания.И на мене ми е симпатичен г-н Бакалов, но има приет закон и вие като министър-председател не стоите над закона.Може би ГЕРБ е над закона, но го кажете на глас!? Може ли едно лице да стане съдия или прокурор без да има юридическа квалификация и правоспособност, и без прослужени пет години юридически стаж /с изключение на младши съдия и младши прокурор/-не може.Аз искам да отмените закона за Висшия съдебен съвет и за магистратите да отпадне това изискване-ще го направите ли.Не ме карайте да си мисля, че вие и партията Герб гласувате за определени закона, когато са в полза на хора, които подкрепяте.Законът се приема в интерес на държавата, а не се приема за конкретно лице?!Вие като премиер трябва да бъдете пример как се спазва закона и как се защитава национална сигурност.На къде без военно разузнаване-не че през тези 25-30 години не го предавахте всячески.

Какво харесвам и не харесвам, НС приели закон, той харесвал?? Ами да си го вземе у дома!

Инстутуцията НС е хубаво нещо, ама толкова паплач там, какви закони да гласуват. Разбира се, че ще наложи вето-само в тоталитарните фържави военните не са по шапката на цивилни. Силовите структури в едно общество трябва да работят за обществото, а не да се използват за други цели, затова военните под шапката на цивилни, иначе 25 години НЯМА ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ.

КАКЪВ КАПАЦПИТЕТ СИ И КАКВО СИ УЧИЛ, ЗА ДА ОЦЕНЯВАШ ПРОФЕСИОНАЛНИ КАЧЕСТВА? БАКАЛОВ Е ЛАИК В ТАЗИ ОБЛАСТ. КАКВО КАТО МРАЗИ КОМУНИСТИТЕ И БСП? КАКВО ГИ НАСОСВАТЕ БЕЗ ДА ПОЗНАВАТЕ РАБОТАТА? КОИ БИВАТ НАЗНАЧАВАНИ НА ТОЗИ ПОСТ В САЩ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ...? ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА СИ КОПАЕ ФАСТЪЦИТЕ...НАПЪЛНИХТЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА С НЕКАДЪРЦИ...

Ама вие сте професионалисти? Като сте професионалисти що не си стоите там, където ви е мястото, ами 25 години се пънехте да управлявате цивилизацията на България!

От къде доктора по пожарите ген.м-р п-л г-н Борисов знае какво решение ще вземе лигльото президент Плевнелиев ? Явно Роско е измикяр при Борисов ,а реалният президент зад кулисите е Бойко Борисов.

Егати олигофренията !

Кучетата си лаят, керванът си върви!!! Да ви п..кам на законите, които се правят заради тоя и оня !!! Какъв е тоя закон щом се прави да не препъне тоз или онзи? КЪДЕ Е СА СЪДИЛИЩАТА И ОНЯ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД в случая? СПЯЯЯЯТ !!!

Ново двайсет с цветният металург ,,разузнавач" г-н Бакалов.Пожарникар и набеден генерал м-р председател.Комсомолски лидер президент.Партиен секретар от БКП председател на парламента и докога ? Извода БКП си е на власт,но те станаха капиталисти.

пожарникарят нарежда, президента изпълнява. егати държавата.

Е как няма да го харесваш, нали като шеф на МВР в "независимото" служебно правителсто заедно с шефа си бЛизнашки и назначилият ги Прецедент "на всички Гербаджии" работиха неуморно за "огромната" ти изборна победа.

А онази,шефката на финансовото разузнаване,дето скри далаверите в КТБ, я изпратиха на специализация в чужбина.

Боко, не сме те сложили там да се харесвате, а да бачкате! Като се харесвате - ми вземете се! Не ми пука! Ама бачкайте, щото нищо не правите! То се видя, колко може Бакалов - сам Ненчев (който непрекъснато хвали Бакалов) заяви, че никой не знаел, накъде щели да се насочат бежанските потоци. Това му е експертизата на Бакалов - ми, не знам! Ако беше прочел форумите на ДИР-а повече щеше да знае! Баси и лапачите, баси и разузнаването!

"очаква президентът Росен Плевнелиев да наложи вето на тази точка." Т.е. на Чехльо вече е наредено да наложи вето на тази точка. Щото на военното разузнаване може да се слага куцо и сакато, както онзи зам. министър на отбраната, който беше водопроводчик от Пловдив.

БОЙКО НЕ ПРИЕМА ОСТАВКИ ТВА Е БИЛО КВОТ БИЛО....

Ако е възможно г-н Президентът да разреши г-н Йордан Бакалов да се върне на работа. Със сигурност е подал молба за напускане от преумора и е имал нужда да размисли, но е избързал. Случва се на всеки. На грешка има и прошка.

си е тиква, колкото и високо да я сложиш.

Това си е част от елементарен пазарлък за властта!Ще има вето! А на изборите и аз ще наложа вето!

Интерено ми е, как премиера казва, какво ще направи президента, без закона още да е стигнал до президента?!

нито е върховен орган,нито сме парламентарна република.Ти кьорав ли си?

нали за това си го назначи ББ, ИНАЧЕ ще му приложи ФФФАтка както в Япония (не, че беше успешна, фатката, де, пред изумените японци)!

Шило

Народното събрание не е ли върховния орган на власт в България? Не сме ли Парламентарна република?

Диктатурата на Боро тиквата и герберската паплач.

Коя е тая мутра, че да ми казва какво да правя?

Тикво дай си оставката !

И как Бойко определя, че ще има вето? Плевнелиев на кашка за кучета ли го държи? Да му сложи и наморник, че понякога много лае.

А Ирландската кучка на повикване знае ли че ще пуска вето пак ?????

Как можахте да пуснете такъв материал, бе? "Борисов: Ще има вето върху закона, препъващ Йордан Бакалов" ... Егати! Редактори! На свободна преса ще ми се правят!

Каква смелос са имали лилипутите, че да гласуват някакви си закони, без да питат Бойко.Как може да се осмелът и да свалът неговия човек.Явно париите или се надигат, или са започнали да оглупяват като са във властта и Бойко ще трябва да им набива тиквите.

Подобен случай с прегласуване имаше поне 3 пъти при предното му управление. Гласуват нещо. Някакви от някакво сдружение се оплакват пред Бойко. После го прегласуват.

Боко зашлеви магарето ПЛевньо зад врата: Марш, да налагаш вето!!

Агентът на ЦРУ все едно говори за кучета.

"...в момента, по думите му, се очаква президентът Росен Плевнелиев да наложи вето..." "...очаква текстът да бъде прегласуван след местните избори в края на месеца." "Ще събера моята парламентарна група..." "...чул за идеята за подготвян нов кандидат за поста на Бакалов, за който "не бяха споделили с мен"..." "Ни чул, ни видял..." И това е стилът на един премиер!

И кво му е толкова ценното на тоя Бакалов? Ако е за да разбие разузнаването (доколкото го има все още), може и да е ценен. То, Костовистите са специалисти по разрушаването.

Халифът Борисов щял да наложи вето...това какво е, защото не е държава.

Много ма кефи, когато комуноидната сидерастка русифилистична сган рИве! Ама много... Докато рИвете, прогнозата за България е оптимистична! Лошото за България ще дойде, когато и ако спрете да рИвете! Тогава жална ни майка - слугите на Путин бихте ни довършили...

Тебе още баща ти те е свършил , когато те е клатил. Алкохолната доза е била свръх голяма.

Аз само си представям Меркел да изтърси такава глупост:)))

Плевнелиев, Плевнелиев ... Хайде ядосай се сега! На себе си? Има ли те, няма ли те ... Президентино ...

това вече е ДИКТАТУРА

И каква ви е разликата с комунистите, които също гласяха законите според човека за назначение.

...смешен човечец е нашия Урко Борисов! Отново го изнЕнaдАха, гОркия... :-D

Това е СКАНДАЛ Вместо Борисов да се съобразява с решението на НС той спъва работатаму ПОЗОР ! Бакалов а и другите гащници нямат работа в разузнавателните служби . Това не е аврамов дом за комплексари

Чемодан-вокзал-масква... Там ще ти хареса работата на НС...

Събери си "Айкюто" и върви на.... Козякстрийт!

Тоя Борисов за пореден път доказа колко е прост и невеж. Не му стигнаха калинките и малинките зад който заставаше, здравните министри и кво ли не беше, та сега отново без акъл защитава някакъв си деформатор.

Не е по-прост и невеж

И на тебе, примитивния трол служещ на идиотската "идея" България да е на абсолютното цивилизационно дъно, евентуално навряна за пълно разложение в евроазиатския съюз, ти повериха за пари да покажеш, че си абсолютен примитив!?И радвай се!Перфектно показваш примитивизма си!

И кво, мислиш, че ще го загризе съвестта ли? Сон те лаже - комуноидната сидерастка русифилистична сган съвест няма - за нея са важни само кървавите рубли, дето батюшка Путин им подхвърля за предателствата им към България! Не се и надявай да им проговори съвестта...

...Ооооооооо Боже!? Министър председателя започна да налага и...ВЕТО.....от кога има такива правомощия!?!?!? Може би от когато каза..."...Росене...ти ще си..." т.е. ти ще си президента на Българията..... Еееееееее.....наистина ...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА в целия земен свят!?

Махни го тоя Бакалов бе, Бойко! Стига костови синекури във властта! И да отговори ЗАЩО НЕ ПРЕДАВА ДОСИЕТАТА НА КОМИСИЯТА???

щерефф пак ли се появи бе? Отдавна не се беше логвал под това име - Ай Кю 00 ...

примитива е тоя занзибарски шебек "айкюту"!?Още не е разбрал в тая държавица, кой на кого е "човек"!?

Колеги, правят ни на тикви, не виждате ли? Променят цял закон за да си сложат послушко, сега на Боко му хрумнало, че човека бил готин и кадърен, и обърна резбата. Сега пък - вето. Смешници ни уоправляват.

Какъв е този закон, дето е специално за един човек !? Какво е това "народно" събрание, дето се занимава не със закони за целия народ, а за един човек !?

Значи за да си запазят некомпетентният човек, ще си сменят закона. Нещо за професионализъм да са чували? А за калинки? Преди да решават, поне да му зададът въпроса какво е правил в Мюнхен, както пише в друга статия тук? Напълниха държавата с предатели, предимно тези от РБ.

ай наопаки! Тепавичарска работа! Айде целувай го, тогава.

Русофилските мекерета доста са се разпенили - съвсем естествено, щом им се развали уйдурмата. Е, не може да се сложи генерал, учил в СССР за шеф на военното разузнаване на държава в НАТО. Сори кретенчета, но това е положението. Не може да се сложи човек, който ще снася всичко на блядовете...

Прав си като сме колония така трябва да бъде ... продажни псета ...

krassikat@

Русифилистична колония имаш предвид, нали?

Търси се длъжност на човека, а не човек за длъжността:)

БATKO

Явно от американското посолство се обадиха на ББ, че не разрешават техния агент да бъде махнат. Ами ако следващият не докладва редовно на американците - лошо.