Коментари - Борисов: Пак няма да ида на вота, ще свърша нещо | Днес.dir.bg

Борисов: Пак няма да ида на вота, ще свърша нещо

Няма да отида на вота, защото няма отговорна политическа класа. Аз не виждам абсолютно за необходимо да ходя в парламента и да ги слушам. Ще свърша някоя и друга работа - това заяви премиерът по повод предстоящия трети вот на недоверие срещу кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Пак няма да ида на вота, ще свърша нещо | Днес.dir.bg

Коментари

Пак няма да отида. Ще се скрия в мазето да не ме видят как треперя, а когато ме открият там ще излезна и ще събера аверите да си направим мачле. Важна работа е. Много по важна.

На Мутрафойко почна да му пари под опашката и взе да се покрива. Айде марш и да не те виждаме вече на бял свят.

И аз няма да отида на вота. Ще го преместя от левия в десния.

ТЪПАНАР

Този път г-н премиерът изглежда изплашен. Ще е интересно да го видим в опозиция, ако правителството падне и опозиционните партии съставят кабинет. Защо не, България само ще спечели от просветено и либерално управление. Няма достойнства в милиционерска държава и потъпкване на свободата на индивида.

Какво пък толкова има за вършене? Като нищо си е насрочил едно тенисче на вързано - да не е луд да си го проваля заради "ония от Народното събрание". Този човек до последно няма да е разбрал какво работи министър-председателя и кой му е началник!

гадняри сте

Шоп и тракиец или панагюрец? Подир петстотин години не може да бъде сравнение. Захари Стоянов, Записки по българските въстания. Сбъркал е апостолът! Изминаха 130 години и шопът яхна и тракийци, и мизийци, и панагюрци!

Боко, остани си в къщи , ама за винаги и не се показвай!

Този пак ще има някакво мачле, на вързано. Но как му игнорираха поканата за тенис, отправена на срещата на балканските ПМ в Хърватска. Два пъти отправи покана. Като видя, че не го вземат на сериозно, остави поканата за София. Това са най-важните ангажименти на този набеден държавник.

АТАКА не бива да се подценява, защото с всичките нейни слабости, тя е най-българската партия в Парламента и алармира винаги, макар и скандално, когато става въпрос за националната сигурност.

Бай Тошо е жив! ББ=Бай Тошо

че ти защити ли го за боят при джамията че сега му даваш уроци по демокрация.Я вземи че изнеси данни от преброяването,да видим истинските резултати а не да се бие Коцева в гърдите че ще е готова до началото на юни.малко сме останали българите.

много се надяваше Атака на подкрепа за пред джамията. Но въпреки това, Сидеров ще подкрепи ББ на вота. Той е заплашен, че остане без група в парламента. Знаят от ГЕРБ милиционерите как да действат. Не че и атакистските милиционери са по-малки играчи, но в герб са с повече звездички на пагоните.

На бавнозагряващият Борисов му трябваха 2 години да разбере защо му е необходима коалиция, а не самостоятелно управление, но изглежда ще му трябва още една година да го осмисли.

Отвсякъде се вижда, че са се развихрили гербаджиите да формират общественото мнение. Имаше време, когато по форумите и в телевизиите пишеха и се обаждаха само недоволни от правителството хора. Че то от какво ли да сме доволни? Сега обаче навсякъде са само доволни и подкрепящи. Къде изчезнаха недоволните? Те са си пак тук, но ги заглушава една масирана атака. Къде бяхке преди време? Платиха ли ви? А може би сте натегачи, които си отработват хранилката? Когато силно обичаш и те излъжат, после силно мразиш. Има примери в световната история. Любовта в началото към ГЕРБ вече се трансформира в нехаресване и отива към омраза. За да се спре това, се иска смяна на поведението и признаване на слабостите.Не се случва. Напротив. Има все по-голяма арогантност и пренебрежение. Че кои сме ние, бе?Ние сме да ни вържат на каишка. Стани! Легни!Мирно! Там е работата- не сме кучета. А когато кучето скъса синджира...

г-н Борисов е много прав, по отношение нежеланието си да слуша поредните глупости на опозицията! Не мисля, че има проблеми по отношение на въпросите станали повод за искане на вота. Министър Цветанов и въобще МВР си вършат перфектно работа, проблема е в съдебната система, защото всички знаем как работи тя! Не може да бъдат залавяне непрекъснато различни мафио тски лица и да бъта пускани с подписка или условно! Кой питам е виновен МВР или съдебната ни система, която бъка от корупция и некомпетентност? Отговорете си сами! А относно опозицията и всички нежелаещи в България да има добро и стабилно управление, то е ясно за какво го правят. Те просто искат нещата да се върнат както е било преди, да крадат и да си правят каквото си искат в една анархична обстановка, в която няма никва наказуемост. Всички знаем какво е било когато страната се е управлявала от комунисти! Винаги е имало след тях криза. А г-н Костов и г-н Димитров още веднъж показват, че не са никакви демократи, а са бивши партийни функционери от БКП, и калкото и да се правят на загрижени за народа, то се вижда от получаваните от техните партии резултати на избори, какво е народното мнение за тях! Успех на правителството!

Колегата Краси е завършил с отличие специалноста "Герберо-тъпизъм".

Краси е абсолютно прав! Това, което е написал Краси е абсолютно вярно! Не желая да се връщат старите муцуни!

Цвете, мило нещо не си наясно, че министър-председателя не е длъжен да присъства на вот на недоверие! Ако имаш проблеми с управлението на Борисов, мисля не е тука мястото да се "цупиш"! Подобре иди и се срещни с него и си разреши проблемите.

ами няма смисъл да се занимава с глупости има по важни работи

Евала Бойко, за пореден път ги сложи на мястото им!

Тези, които подкрепят ББ явно си нямат и идея какви поразии направи с вътрешната ни икономика за 2 години. Аз не подкрепям никой, но не мога да кажа на черното бяло. Според мен в БГ в момента няма личност или партия, която може да оправи нещата поне до някаква степен. И не си правете никакви илюзии, че ББ като построи магистрали и ще промени нещата. За съжаление единствения шанс да се пооправим е да ни завземат и да ни управляват отвън - някоя от добре развитите икономически страни, което естествено е научна фантастика. Докато БГ се управлява от българи/или ДПС :)/ нищо хубаво не ни чака..... Остава ни да чакаме Европа да стане на Щати като USA - тогава нещо в БГ относно корупционни схеми, закони, държава и т.н и т.н. може би ще се промени. Но това е отново научна фантастика. Реалните факти са, че от 20 години сме зле, като от време навреме ставаме още по-зле, но като цяло най-доброто ни постижение за тези 20 години беше "биващо" за 2-3 години...

Има нещо по-важно от това дали ББ ще присъства или не!В парламентарната практика само на проклетите комуняги присъства понятието "Вот до дупка"!На тези пе....ета никой не им е позволил да си играят на дърлене,когато пред страната има много важни задачи и то не само по сигурността!Целта им е ясна-вместо да работят министрите да стават роби на тъпизмите им-заяждания на дребно,компот от истини,лъжи и полуистини ,в които никой,дори и те самите не могат да се оправят!Министрите също не трябва да присъствуват ,а на "Вот до дупка"да се сложи край с тлъсти глоби от рода на поне сто хиляди евро на депутат!Червените ще ги платят,защото откраднаха пет милиарда от резерва!

И да отидеш и да не отидеш, аз вече те уволних.

"Тези, които искат вот, да си спомнят, че по тяхно време държавата беше залята от поръчкови убийства, магистрални грабежи, крадци на автомобили. Тъп и нагъл. Може би разчита , че не помним кой беше главен секретар когато държавата беше залята от поръчкови убийства.

Едва ли има друг такъв невъзпитан и безцеремонен министър-председател, който от друга страна не смее да защити страната ни от македонци, руснаци дори и от цигани, камо ли от европейски комисари! Не посмя да забрани варенето на ракия, да забрани тютюнопушенето навсякъде, да ограничи имиграцията на араби и африканци и да намали емиграцията на българите, той е единствменият в света радващ се, че умните българи напускат родината си! Озадачил е съставителите на Гинес!

ББ защо нарушявяш Констититуцията на Милата ни България? Защо я преварна в цигания и турски санджак????? Неграмотник!!! Освен с кучетата се в Банкя с други общуваш ли? Прочел ли си поне Историята на България???!!! В училище поне.....Срам ме е от тебе!!!!

ДСБ редом до БСП? Е, то бива -бива порнография, ама чак толкова. А редом с ДПС - това си е дослук от едно-о време!

ББ е тъпа и нагла тиква -цигулка......как иска някой да спазва законността, като сам той лично нарушава законите

Посочи някой за наговото (наББ) място и се организираме да го махаме. Кажи едно име .... Щото като махнем ББ трябва вместо него друг да турим. Ама кой?

Това, което исках да кажа, казали са го преди мен - ЦВЕТЕ от форума. Така е. В задълженията на Бойко е да изслушва критиката срещу себе си, да отговаря за действията си, да присъства на вотовете. Освен, че е въпрос на доблест и мъжество да го прави, това са му и служебни задължения. Казвам го в качеството си на избирател, сиреч, работодател на премиера.

лесно ще махнем ББ. а сега към мераклиите да го махнат: 1. да приемем хипотетично , че сме го махнали. 2. посочете името на един човек , който може да заеме неговото място. аз посочих иван , доган и сергей , ама май не ги искате. затова посочете някой друг. мончо може би ?! а ? : ) : ) : )

Хайде бе - посочете , моля. някакво име ? или прякор ? багера , трактора или друга селскостопанска и строителна техника ? :) :) ;) или компира ? или винкела ? или сумиста ? а ? ;)

!/ Напълно с присъединявам към изказването на Б.Б. по повод, защо няма да присъства в парламента. 2/ Споделям проблема на въпроса ти кой ще сложим ...Май трябва първо една основна уборка на парламентарното природонаселение и след това да почнем да мислим кого да избираме...

Не само няма да е лесно,но няма да е и трудно,по-точно ще е невъзможно!Б.Б. ще остане,но освен това ще изкара още един мандат!И това въпреки,желанието ви!"Гладна кокошка просо сънува"!

Какъв "другар" бре? К'ви пет лева? Сега ясно ли Ви е защо загибихте властта ДРУГАРИ, ПИСКЮЛИ и ЦАРЕДВОРЦИ?

Лесно ще свалим ББ. Ама кого да турим на негово място ?! сергей , иван , или доган ?!?! Ако някой има някакви други идеи , моля да ги сподели

Кандидати ще се намерят, не бой се. Казано е - една партия по-скоро ще остане без членове, отколкото без кандидати за министри, респ. премиери. Нов някой ще се появи, и пак ще има кандидати. Незаменими хора няма.

Направи държавните заплати както обеща да няма по високи от твоята! Защо ли царя го духнаха и добра дума никой не казва,зашто ли костовите хора едва едва се задържат и при тях е същото?!

Мутрите ,слязоха от власт,по-точно бяха изхвърлени от там,преди 2 год."Батко и братко",приятелчета на "братя Галеви",човечетата на Маджо от банка "Асер"...Да продължавам ли-със спонсорите на Гоце Мезонетов,Гуцан Гуцанов-варненската мутра на митническите измамници,мутресата Масларова,граничният бандит с куфарчета пари-син на Н.Добрев-Кирчо куфарчето и т.н.Престъпници са те,и нищо друго!Става дума за червените мушмороци!

Крадецът вика: "Дръжте крадеца!" Не ти ли е неудобно постоянно да повтаряш едно и също като развалена грамофонна плоча? Що не кажеш и за сегашните крадци или и за тях ще чакаме след като ги изритаме от копанката, наречена власт?

Я кажи и за банката на Цветелина, как за десет години се изкарват 300 000 000 лв?

И каква работа ще свърши? Че той за 2 години като премиер, а и като кмет не вършил нищо полезно, освен да си прави реклама. Каква полза имаме от него?

И да отидеш, и да не отидеш, много време не ти остава и ще си заминеш в Банкя да храниш кучетата...Това ти е гарантирано в близко бъдеще, просто се определя точния момент. Ако много се дървиш, може да си заминеш и при тоя вот, ако службите решат да те изненадат.

Аз също не виждам смисъл премиерът да присъства по време на този смешен вот! Той не е нищо друго , освен поредният политически фарс на опозицията!

Хамстера,Мавъра и Циганина бръкнат в джобовете си и платят милионите ,които всички ние ще платим на червените пед.....чета да си играят игричката"Вотове до дупка!"Предлагам следващите 6 дни да не се плащат на депутатите,тъй като те така или иначе не работят това ,за което са изпратени-заканодателна дейност!

поздрави от мадрид за дяна 11 и балгарин. другите пишат смо глупости. немам кирилица. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще свърша някоя и друга работа - това заяви премиерът по повод предстоящия трети вот на недоверие срещу кабинета. НАПРИМЕР ЩЕ ОТИДА ДА ОТРЕЖА НЯКОЯ ЛЕНТИЧКА ИЛИ ЩЕ ПОИГРАЯ В БОРИСОВАТА ГРАДИНКА Я ТЕНИС Я НЕЩО ДРУГО

Идиотите , като избират мутри да ни управляват - така ще е!

Цитат:"Няма да отида на вота, защото няма отговорна политическа класа" Т.е. признава и собственната си безотговорност, като част от тази класа. Цитат:"Аз не виждам абсолютно за необходимо да ходя в парламента и да ги слушам". Те г-н Борисов, са Българските депутати, не момчетата от ИПОН Цитат:"Ще свърша някоя и друга работа" Да разбираме че ще реже лентички, то кой от каквото разбира...

Г-н Бойко Борисов е трудолюбив човек и е видимо много изморен от интензитета, с който си върши работата. За съжаление от опозицията постоянно му губят ценното време с изкуствено създадени скандали. Негово право е при липсата на цивилизован дебат, да предпочете да си върши важните дела, отколкото да ходи да политиканства в Парламента. Желая му успех, а опозицията се моля да спре с цирковете!

точно казано един свестен коментар

Бихте ли обяснили какво значи "ценното му време"--тения, мач или лентичка? Негово задължения по Конституция е да се явява в НС и да отговаря на въпросите на депутатите, защото те не са избрани от 140 души както той...Не съм и чул цивилизовано изказване на ББ а за такъв дебат въобще нестава когато не се познава материята. Хайде да е жив и здрав и да ходи да си върши личните важни дела и да остави управлението на България на разбиращи хора...А той между другото беше обещал че при първи вот на недоверие или стачка си хвърля оставката..Вотовете вече са 3, стачките не броя ама и оставката на ББ не виждам..

На кого е обещал да си подаде оставката, на "застрашените български депутати" Станишев, Доган и Р. Петков ли? Борисов не е избягал от Парламентарния контрол, така че отговаря на въпросите на депутатите. А лентичките, за да се отрежат, преди това има доста неща, които се правят. Така че, който вот внася, от вот си отива. Искрено го желая най-вече на турската партия ДПС.

Не го ли даваш много скромно. Ами като ще страдаме дай да са поне 100г или направо 500. И да върнем чл. 1 от Конституцията, обаче да допишем, че бащицата БББ е Бога Слънце, за което трябва да му благодарим до безкрайност, да го всеславим и да му отправяме хвалебствия до седмото небе.

миналата седмица направихме нова евротоалетна в двора на нашата къща и мисля да поканя премиерът да пререже лентата

Ще им ходиш в Парла -мента? Е за какво? Я ОТРЕЖИ НЯКОЯ ЛЕНТА за голямо защо! Ще си губиш времето с Опозиция, до кога?! Ако нямаш друга позиция, да те разбера! Браво Бойко, така те харесвам и за вечен Първак / министър/те калесвам! Ако паднеш тогава ще страдаш, та внимавай, сакън, да не падаш!

Прав е Борисов, като отказва да присъства на вота. има по-важни неща от това да си действащо лице в поредния цирк. На есен ГЕРБ отново ще спечелят, защото работят.

пална покрепа на з5 сам и за парви пат ще ида да гласувам за герб нещо поне се прави или се опитват хората но явно червените кратуни не им изнася и мранкат

Какъвто си неграмотен - съмнявам се, че гласуваш за герб (малките букви не са грешка!). Просто ще объркаш бюлетините. То и циганите станаха вече по-грамотни от герберастите.

"Няма да отида на вота, ще свърша нещо като игра на тенис само на по едно кебапче".

Коментари - Борисов: Пак няма да ида на вота, ще свърша нещо | Днес.dir.bg

Борисов: Пак няма да ида на вота, ще свърша нещо

Няма да отида на вота, защото няма отговорна политическа класа. Аз не виждам абсолютно за необходимо да ходя в парламента и да ги слушам. Ще свърша някоя и друга работа - това заяви премиерът по повод предстоящия трети вот на недоверие срещу кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Пак няма да ида на вота, ще свърша нещо | Днес.dir.bg

Коментари

Пак няма да отида. Ще се скрия в мазето да не ме видят как треперя, а когато ме открият там ще излезна и ще събера аверите да си направим мачле. Важна работа е. Много по важна.

На Мутрафойко почна да му пари под опашката и взе да се покрива. Айде марш и да не те виждаме вече на бял свят.

И аз няма да отида на вота. Ще го преместя от левия в десния.

ТЪПАНАР

Този път г-н премиерът изглежда изплашен. Ще е интересно да го видим в опозиция, ако правителството падне и опозиционните партии съставят кабинет. Защо не, България само ще спечели от просветено и либерално управление. Няма достойнства в милиционерска държава и потъпкване на свободата на индивида.

Какво пък толкова има за вършене? Като нищо си е насрочил едно тенисче на вързано - да не е луд да си го проваля заради "ония от Народното събрание". Този човек до последно няма да е разбрал какво работи министър-председателя и кой му е началник!

гадняри сте

Шоп и тракиец или панагюрец? Подир петстотин години не може да бъде сравнение. Захари Стоянов, Записки по българските въстания. Сбъркал е апостолът! Изминаха 130 години и шопът яхна и тракийци, и мизийци, и панагюрци!

Боко, остани си в къщи , ама за винаги и не се показвай!

Този пак ще има някакво мачле, на вързано. Но как му игнорираха поканата за тенис, отправена на срещата на балканските ПМ в Хърватска. Два пъти отправи покана. Като видя, че не го вземат на сериозно, остави поканата за София. Това са най-важните ангажименти на този набеден държавник.

АТАКА не бива да се подценява, защото с всичките нейни слабости, тя е най-българската партия в Парламента и алармира винаги, макар и скандално, когато става въпрос за националната сигурност.

Бай Тошо е жив! ББ=Бай Тошо

че ти защити ли го за боят при джамията че сега му даваш уроци по демокрация.Я вземи че изнеси данни от преброяването,да видим истинските резултати а не да се бие Коцева в гърдите че ще е готова до началото на юни.малко сме останали българите.

много се надяваше Атака на подкрепа за пред джамията. Но въпреки това, Сидеров ще подкрепи ББ на вота. Той е заплашен, че остане без група в парламента. Знаят от ГЕРБ милиционерите как да действат. Не че и атакистските милиционери са по-малки играчи, но в герб са с повече звездички на пагоните.

На бавнозагряващият Борисов му трябваха 2 години да разбере защо му е необходима коалиция, а не самостоятелно управление, но изглежда ще му трябва още една година да го осмисли.

Отвсякъде се вижда, че са се развихрили гербаджиите да формират общественото мнение. Имаше време, когато по форумите и в телевизиите пишеха и се обаждаха само недоволни от правителството хора. Че то от какво ли да сме доволни? Сега обаче навсякъде са само доволни и подкрепящи. Къде изчезнаха недоволните? Те са си пак тук, но ги заглушава една масирана атака. Къде бяхке преди време? Платиха ли ви? А може би сте натегачи, които си отработват хранилката? Когато силно обичаш и те излъжат, после силно мразиш. Има примери в световната история. Любовта в началото към ГЕРБ вече се трансформира в нехаресване и отива към омраза. За да се спре това, се иска смяна на поведението и признаване на слабостите.Не се случва. Напротив. Има все по-голяма арогантност и пренебрежение. Че кои сме ние, бе?Ние сме да ни вържат на каишка. Стани! Легни!Мирно! Там е работата- не сме кучета. А когато кучето скъса синджира...

г-н Борисов е много прав, по отношение нежеланието си да слуша поредните глупости на опозицията! Не мисля, че има проблеми по отношение на въпросите станали повод за искане на вота. Министър Цветанов и въобще МВР си вършат перфектно работа, проблема е в съдебната система, защото всички знаем как работи тя! Не може да бъдат залавяне непрекъснато различни мафио тски лица и да бъта пускани с подписка или условно! Кой питам е виновен МВР или съдебната ни система, която бъка от корупция и некомпетентност? Отговорете си сами! А относно опозицията и всички нежелаещи в България да има добро и стабилно управление, то е ясно за какво го правят. Те просто искат нещата да се върнат както е било преди, да крадат и да си правят каквото си искат в една анархична обстановка, в която няма никва наказуемост. Всички знаем какво е било когато страната се е управлявала от комунисти! Винаги е имало след тях криза. А г-н Костов и г-н Димитров още веднъж показват, че не са никакви демократи, а са бивши партийни функционери от БКП, и калкото и да се правят на загрижени за народа, то се вижда от получаваните от техните партии резултати на избори, какво е народното мнение за тях! Успех на правителството!

Колегата Краси е завършил с отличие специалноста "Герберо-тъпизъм".

Краси е абсолютно прав! Това, което е написал Краси е абсолютно вярно! Не желая да се връщат старите муцуни!

Цвете, мило нещо не си наясно, че министър-председателя не е длъжен да присъства на вот на недоверие! Ако имаш проблеми с управлението на Борисов, мисля не е тука мястото да се "цупиш"! Подобре иди и се срещни с него и си разреши проблемите.

ами няма смисъл да се занимава с глупости има по важни работи

Евала Бойко, за пореден път ги сложи на мястото им!

Тези, които подкрепят ББ явно си нямат и идея какви поразии направи с вътрешната ни икономика за 2 години. Аз не подкрепям никой, но не мога да кажа на черното бяло. Според мен в БГ в момента няма личност или партия, която може да оправи нещата поне до някаква степен. И не си правете никакви илюзии, че ББ като построи магистрали и ще промени нещата. За съжаление единствения шанс да се пооправим е да ни завземат и да ни управляват отвън - някоя от добре развитите икономически страни, което естествено е научна фантастика. Докато БГ се управлява от българи/или ДПС :)/ нищо хубаво не ни чака..... Остава ни да чакаме Европа да стане на Щати като USA - тогава нещо в БГ относно корупционни схеми, закони, държава и т.н и т.н. може би ще се промени. Но това е отново научна фантастика. Реалните факти са, че от 20 години сме зле, като от време навреме ставаме още по-зле, но като цяло най-доброто ни постижение за тези 20 години беше "биващо" за 2-3 години...

Има нещо по-важно от това дали ББ ще присъства или не!В парламентарната практика само на проклетите комуняги присъства понятието "Вот до дупка"!На тези пе....ета никой не им е позволил да си играят на дърлене,когато пред страната има много важни задачи и то не само по сигурността!Целта им е ясна-вместо да работят министрите да стават роби на тъпизмите им-заяждания на дребно,компот от истини,лъжи и полуистини ,в които никой,дори и те самите не могат да се оправят!Министрите също не трябва да присъствуват ,а на "Вот до дупка"да се сложи край с тлъсти глоби от рода на поне сто хиляди евро на депутат!Червените ще ги платят,защото откраднаха пет милиарда от резерва!

И да отидеш и да не отидеш, аз вече те уволних.

"Тези, които искат вот, да си спомнят, че по тяхно време държавата беше залята от поръчкови убийства, магистрални грабежи, крадци на автомобили. Тъп и нагъл. Може би разчита , че не помним кой беше главен секретар когато държавата беше залята от поръчкови убийства.

Едва ли има друг такъв невъзпитан и безцеремонен министър-председател, който от друга страна не смее да защити страната ни от македонци, руснаци дори и от цигани, камо ли от европейски комисари! Не посмя да забрани варенето на ракия, да забрани тютюнопушенето навсякъде, да ограничи имиграцията на араби и африканци и да намали емиграцията на българите, той е единствменият в света радващ се, че умните българи напускат родината си! Озадачил е съставителите на Гинес!

ББ защо нарушявяш Констититуцията на Милата ни България? Защо я преварна в цигания и турски санджак????? Неграмотник!!! Освен с кучетата се в Банкя с други общуваш ли? Прочел ли си поне Историята на България???!!! В училище поне.....Срам ме е от тебе!!!!

ДСБ редом до БСП? Е, то бива -бива порнография, ама чак толкова. А редом с ДПС - това си е дослук от едно-о време!

ББ е тъпа и нагла тиква -цигулка......как иска някой да спазва законността, като сам той лично нарушава законите

Посочи някой за наговото (наББ) място и се организираме да го махаме. Кажи едно име .... Щото като махнем ББ трябва вместо него друг да турим. Ама кой?

Това, което исках да кажа, казали са го преди мен - ЦВЕТЕ от форума. Така е. В задълженията на Бойко е да изслушва критиката срещу себе си, да отговаря за действията си, да присъства на вотовете. Освен, че е въпрос на доблест и мъжество да го прави, това са му и служебни задължения. Казвам го в качеството си на избирател, сиреч, работодател на премиера.

лесно ще махнем ББ. а сега към мераклиите да го махнат: 1. да приемем хипотетично , че сме го махнали. 2. посочете името на един човек , който може да заеме неговото място. аз посочих иван , доган и сергей , ама май не ги искате. затова посочете някой друг. мончо може би ?! а ? : ) : ) : )

Хайде бе - посочете , моля. някакво име ? или прякор ? багера , трактора или друга селскостопанска и строителна техника ? :) :) ;) или компира ? или винкела ? или сумиста ? а ? ;)

!/ Напълно с присъединявам към изказването на Б.Б. по повод, защо няма да присъства в парламента. 2/ Споделям проблема на въпроса ти кой ще сложим ...Май трябва първо една основна уборка на парламентарното природонаселение и след това да почнем да мислим кого да избираме...

Не само няма да е лесно,но няма да е и трудно,по-точно ще е невъзможно!Б.Б. ще остане,но освен това ще изкара още един мандат!И това въпреки,желанието ви!"Гладна кокошка просо сънува"!

Какъв "другар" бре? К'ви пет лева? Сега ясно ли Ви е защо загибихте властта ДРУГАРИ, ПИСКЮЛИ и ЦАРЕДВОРЦИ?

Лесно ще свалим ББ. Ама кого да турим на негово място ?! сергей , иван , или доган ?!?! Ако някой има някакви други идеи , моля да ги сподели

Кандидати ще се намерят, не бой се. Казано е - една партия по-скоро ще остане без членове, отколкото без кандидати за министри, респ. премиери. Нов някой ще се появи, и пак ще има кандидати. Незаменими хора няма.

Направи държавните заплати както обеща да няма по високи от твоята! Защо ли царя го духнаха и добра дума никой не казва,зашто ли костовите хора едва едва се задържат и при тях е същото?!

Мутрите ,слязоха от власт,по-точно бяха изхвърлени от там,преди 2 год."Батко и братко",приятелчета на "братя Галеви",човечетата на Маджо от банка "Асер"...Да продължавам ли-със спонсорите на Гоце Мезонетов,Гуцан Гуцанов-варненската мутра на митническите измамници,мутресата Масларова,граничният бандит с куфарчета пари-син на Н.Добрев-Кирчо куфарчето и т.н.Престъпници са те,и нищо друго!Става дума за червените мушмороци!

Крадецът вика: "Дръжте крадеца!" Не ти ли е неудобно постоянно да повтаряш едно и също като развалена грамофонна плоча? Що не кажеш и за сегашните крадци или и за тях ще чакаме след като ги изритаме от копанката, наречена власт?

Я кажи и за банката на Цветелина, как за десет години се изкарват 300 000 000 лв?

И каква работа ще свърши? Че той за 2 години като премиер, а и като кмет не вършил нищо полезно, освен да си прави реклама. Каква полза имаме от него?

И да отидеш, и да не отидеш, много време не ти остава и ще си заминеш в Банкя да храниш кучетата...Това ти е гарантирано в близко бъдеще, просто се определя точния момент. Ако много се дървиш, може да си заминеш и при тоя вот, ако службите решат да те изненадат.

Аз също не виждам смисъл премиерът да присъства по време на този смешен вот! Той не е нищо друго , освен поредният политически фарс на опозицията!

Хамстера,Мавъра и Циганина бръкнат в джобовете си и платят милионите ,които всички ние ще платим на червените пед.....чета да си играят игричката"Вотове до дупка!"Предлагам следващите 6 дни да не се плащат на депутатите,тъй като те така или иначе не работят това ,за което са изпратени-заканодателна дейност!

поздрави от мадрид за дяна 11 и балгарин. другите пишат смо глупости. немам кирилица. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще свърша някоя и друга работа - това заяви премиерът по повод предстоящия трети вот на недоверие срещу кабинета. НАПРИМЕР ЩЕ ОТИДА ДА ОТРЕЖА НЯКОЯ ЛЕНТИЧКА ИЛИ ЩЕ ПОИГРАЯ В БОРИСОВАТА ГРАДИНКА Я ТЕНИС Я НЕЩО ДРУГО

Идиотите , като избират мутри да ни управляват - така ще е!

Цитат:"Няма да отида на вота, защото няма отговорна политическа класа" Т.е. признава и собственната си безотговорност, като част от тази класа. Цитат:"Аз не виждам абсолютно за необходимо да ходя в парламента и да ги слушам". Те г-н Борисов, са Българските депутати, не момчетата от ИПОН Цитат:"Ще свърша някоя и друга работа" Да разбираме че ще реже лентички, то кой от каквото разбира...

Г-н Бойко Борисов е трудолюбив човек и е видимо много изморен от интензитета, с който си върши работата. За съжаление от опозицията постоянно му губят ценното време с изкуствено създадени скандали. Негово право е при липсата на цивилизован дебат, да предпочете да си върши важните дела, отколкото да ходи да политиканства в Парламента. Желая му успех, а опозицията се моля да спре с цирковете!

точно казано един свестен коментар

Бихте ли обяснили какво значи "ценното му време"--тения, мач или лентичка? Негово задължения по Конституция е да се явява в НС и да отговаря на въпросите на депутатите, защото те не са избрани от 140 души както той...Не съм и чул цивилизовано изказване на ББ а за такъв дебат въобще нестава когато не се познава материята. Хайде да е жив и здрав и да ходи да си върши личните важни дела и да остави управлението на България на разбиращи хора...А той между другото беше обещал че при първи вот на недоверие или стачка си хвърля оставката..Вотовете вече са 3, стачките не броя ама и оставката на ББ не виждам..

На кого е обещал да си подаде оставката, на "застрашените български депутати" Станишев, Доган и Р. Петков ли? Борисов не е избягал от Парламентарния контрол, така че отговаря на въпросите на депутатите. А лентичките, за да се отрежат, преди това има доста неща, които се правят. Така че, който вот внася, от вот си отива. Искрено го желая най-вече на турската партия ДПС.

Не го ли даваш много скромно. Ами като ще страдаме дай да са поне 100г или направо 500. И да върнем чл. 1 от Конституцията, обаче да допишем, че бащицата БББ е Бога Слънце, за което трябва да му благодарим до безкрайност, да го всеславим и да му отправяме хвалебствия до седмото небе.

миналата седмица направихме нова евротоалетна в двора на нашата къща и мисля да поканя премиерът да пререже лентата

Ще им ходиш в Парла -мента? Е за какво? Я ОТРЕЖИ НЯКОЯ ЛЕНТА за голямо защо! Ще си губиш времето с Опозиция, до кога?! Ако нямаш друга позиция, да те разбера! Браво Бойко, така те харесвам и за вечен Първак / министър/те калесвам! Ако паднеш тогава ще страдаш, та внимавай, сакън, да не падаш!

Прав е Борисов, като отказва да присъства на вота. има по-важни неща от това да си действащо лице в поредния цирк. На есен ГЕРБ отново ще спечелят, защото работят.

пална покрепа на з5 сам и за парви пат ще ида да гласувам за герб нещо поне се прави или се опитват хората но явно червените кратуни не им изнася и мранкат

Какъвто си неграмотен - съмнявам се, че гласуваш за герб (малките букви не са грешка!). Просто ще объркаш бюлетините. То и циганите станаха вече по-грамотни от герберастите.

"Няма да отида на вота, ще свърша нещо като игра на тенис само на по едно кебапче".