Коментари - Борисов иска ЕС да нареди Турция сред ”сигурните страни” | Днес.dir.bg

Борисов иска ЕС да нареди Турция сред ”сигурните страни”

Премиерът Бойко Борисов увери турския си колега Ахмет Давутоглу, че на Европейския съвет България ще иска включване на Турция в 3-ия пакет на сигурните държави.

Обратно в новината

Коментари - Борисов иска ЕС да нареди Турция сред ”сигурните страни” | Днес.dir.bg

Коментари

Борисов , може да стане и това ЕС да постави Турция сред най-сигурните страни , но то ще е тогава, когато тебе те изберат за най-умния ,най-интелигентния , последователен и влиятелен Премиер в Европа!

Доживяхме, братя българи, 138 години след исвобождението на България от ТУРСКО РОБСТВО български министър да БЛАГОДАРИ на турците, за каквото и да било! Радвайте се и се гордейте! Шибаняцииииииииииииииии1

А защо заглавието е написано "сигурно" в кавички? Това е малко обидно.

Нали правилно разбирате как ни "подсигуриха"? Всичкото мангал, дето не го ще Европата, ще ни го връща. Естествено, там ще остават образованите и можещите. Тях няма да ги връщат

ЕС не иска и да чуе за това, нашия тъпунгер пак не знае на кой свят е....

чудни индивиди са русофилите ! когато преди месеци , путин се целуваше с ердоган, и щяха да правят някакъв паток , всички рубашки крещяха от възторг !и плюеха борисов че той не е ..... сега борисов е там , и вие ревете защо е том и как се нагласял и тнт !

И кое му е сигурното на Турция. Невиждана цензура (с изключение на С.Корея и доближаваща се, ако не и изпреварваща Китайската). Мачкане по брутален начин на протестиращите. Корупция ОГРОМНА. На Борисов и Плевневлиев от толкова много навеждане ще вземе да им излязат хемороиди.

Тонка, "сигурна" страна за еврогейците според некви Дъблински споразумения означава, че ще ни връщат всички "бежанци", които не искат и не са им нужни

Достатъчно е България да се чувстваме сигурни за това че сме близо до Турция

Можете ли да се сетите за някой пред когото Борисов или Плевнелиев да не са се навели до земята? Просто питам. И изключваме български граждани от въпроса, защото тях достатъчно ги ритат и им извиват ръцете, така както Волен не ги е ритал. Просто го правят по-дискретно.

Борисов, не разбра ли, че да си г.золизец доникъде няма да те докара. Като толкова се слага на Меркел постигна ли нещо с Шенген? Да не мислиш, че като опре ножа до кокъла, турците ще се замислят дали да разкарат всичките араби към Европа и ще ги прекарат отстрани на България, защото си много готин? Борисов се прави на американец. Обещава неща, които не зависят от него. Изобщо - ниво на пожарникар.

ако на някои не е увряла тъпата тиква, че ако се разклати Турция ще се клатят целите Балкани, после цяла Европа, ако някой тиквеник не е разбрал че Турция е фактор в света, политически и икономически и света има интерес тя да е стабилна , значи пожелава лоши неща на собствената си страна. Дано да не се увери по болезнения начин в своето плиткоумие.

Ей такива, изключително продажни "граждански" маймуни като тебе, ни докараха да сме на първо място в обединена Европа по всичко лошо и на последно по всичко добро!Ти и всички нещастници като тебе, ни доведоха до пълен обществен колапс и народностно изчезване!Долнопробна продажница!

И какво като е фактор. Дай на всички, които са фактори - САЩ, Англия, Франция, Германия, Китай и т.н да им слугуваме. Баси тъпата логика. Фактори били. Прав си, но това трябва да означава, че не трябва да имаме собствено мнение и да го отстояваме защото в момента е точно така.

Убедени сме, че властите ще разкрият организаторите и извършителите на този престъпен акт и те ще получат справедлива присъда Ох боки боки, със лопатата ли ще ги "разкриват" извършителите, ще трябва повече парцал за да ги оберрат по паважа, Ох бокиии ;)

Тея все едно са се хванали за онез работи, така се радват и усмихват...

продажен идиот, като нищо, ако в този момент е на власт, ще обърне българската политика в пълна угода за пълноправно членство на Турция в Европейския съюз и това значи, пълно изтриване на България от собствената и територия! Повечето от българите обаче, по своите народностни и лични качества са много подобни на тоя продажник и ако тоя ги поведе един ден към пълното им народностно изчезване, като нищо по-голямата част от тях, ще му позволят това и ще го последват в убийствените му намерения!?

Защо иска това което искат началниците- логично е да се запитаме---дали му е толкова акълът или прекалява с лакействата!?! То бива зависимост, зависимост, ама неговото на нищо не прилича!!!Ако бяха сложили да кажем котка( Както японците имат котка за нач. гара)или тиква на негово място тя със сигурност ще се справя по добре!!!

ГЕРБ защо не се прегърнат и целунат с ДПС-то предизборно, та да ни е ясна картинката предварително, ами го правят задкулисно с помощта на Ердоган?

Боко, Боко...Луд умора няма, само се поти... Вие с Роско състезание ли правите по най-много гафове ? Или следваш напътствията на Сокола, който заяви, че пътят ни към Европа минава през Босфора?

Бат гойко им показва на всички, как са мята, как го прави, ту при американците, ту при руснаците сега при турците. Забравя само за блгарите, ама тях всички са ги забравили така, че му е простено. Ние сме народ от овце, които само бееееят.

Естествено, че Турция е "сигурна" държава! Та тя има 650- хилядна армия, а ние - грънци! Ще ни прегазят като валяк кучешко ако! И нема нато, нема тато!

Там е работата, че всичко зависи от г-жа Ангела Меркел.

Сидеров-премиерТашеваПрезидент

Бойко да строи големите началници и бой с пръчката, докато започнат да го слушат. Бой по Мекел, по Обама, по Путин и пак, по Путин, по Обама, по Меркел.

Пращам Дянков да ги НАПЛЯСКА. Ей сегичка

Там е работата, че всичко зависи от г-жа Ангела Меркел. Ако може по-леко с ударите. Познаваме играчи на теокуондо, могат да отвърнат.

Интелекта на нашия не достига ,за да разбере какви ги върши Турция.За него е по важно да се сниши и някой да го потупа по рамото ,защото вместо въоръжение и войска ние продължаваме да крадем като за последно.Затова за нас днес са добри едни утре други.Има си самочувствие човека без никакво покритие.България е на първите места по бедност,корупция и смъртност.

то да беше тупане по рамото.

На някои сили им трябва територията ,а не народа.На стратегическо място сме.По данни от ЦРУ сме на 6 място в света по смъртност.Войни се водят и с други средства.А за пръскането ,то си има стотици филми в интернет,като заглавия "'Аерозолни престъпления";"Знаят ли българите с какво ги пръскат "и мн.др.

Ако Турция е сигурна държава защо строим 130 километрова ограда по границата ни с нея? Та това са над 100 милиона лева!

За да не могат бежанците да ни избягат и да се върнат по родните си места, когато всичко се оправи в Сирия.

е рекла, че ще дадем ЮГОИЗТОЧНА България на Турция без да гръмне пушка.

вярваш ли , че ще бъде без да гръмне пушка ??

Баба ЯГА ли го е рекла това?

Уверени сме че България и Борисов ще направят всичко възможно за да ни приемат в ЕС, и да се слеем с България като единно цяло и да покажем на евргейците на какво сме способни когато половината Европарламент бъде в наши балкански ръце с братята по НАТО българите. Доколкото за кюрдите, ами ще си ги избиваме докато нарушават законите, ако по вас стрелят и убиват как ще постъпвате, едва ли ще ги галите и пощипвате по бузките.

Хаха, ама да се чудиш да се смееш ли или да плачеш :) БГ върви стремглаво надолу с тази селска мутра, няма друга такава държава...

След като Турция е мнооОго сигурна страна ,....ПУСНЕТЕ Я В България ,ЗА ДА ЗАБРАВЯТ ДА СЕ ВЪРНАТ ОТНОВО 500 години... Продажниците в Бг ,не свършват ,постоянно се сменят с нови ,и нови ПРОДАЖНИ КЕЛЕМЕТА.

До кога ще ни пръскат военните самолети ,на НАТО/САЩ/, със ---СТРОНЦИИ ,АЛУМИНИЙ ,....И КАКВО ЛИ НЕ?

Какво сте ревнали против моето Боче бе, тъпи българи? Бочко е мъж с главно "М". Вчера се скара на американците, днес обеща да вкара турците в ЕС, оня ден намекна на Путин че ако е послушен(Путин де) ще може отново да прави бизнес с него. От лег вдига 150 кила и може да изяде 3 пилета! Ох.....ах..... спирам , защото се подмокрям!

Бих се учудил ако може да пробяга 100 метра, без след това да капнал.

Турция е сигурна страна ,а България е НЕСИГУРНА, ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ.

Турция била сигурна страна.Защо непрекъснато напада кюрдите,хвърля бомби над жилищата им?Турция бомбандира позициите на кюрдите в Ирак.Това усложнява ролята на Турция в борбата срещу Ислямска държава.При последните удари на Турция срещу кюрди са убити над 40000 кюрди.Ердоган и ИД са съюзници.Над 90% от нападенията на Турция са срещу борещите се срещу ИД.Реално с ИД се борят кюрдите и Башар Асад,в последно време и Русия.Останалото са хитрости и лъжи.Борисов да поиска 10 милиарда долара ,които Турция дължи на България за тракийските бежанци и тогава да ми говори.Турците си гледат интересите.Купуват евтини горива от ИД,не се борят срещу тях,това е една от причините и Ислямска държава да се разширява непрекъснато.

Как да имаш самочувствие ,как да си националист и патриот с такива управници.Плюя в лицето им.Избори ,само за избори търсите народа и да го тъпчете всячаски.Мръсници.Кой те дърпа за езика бе простако?

Борисов, това, че Турция е сигурна страна Доган ли ти го каза?

Обама, завършил Харвард Дейвид Камерън, колежа Итън Путин, Ленинградски университет Бойко, школа за пожарникар.

Турция е мноО ''сигурна'' страна,само където ЕС не я искат,...защо ли? В НАТО ,Турция си прави какво си иска ,.....ДАЖЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА И СЪС САЩ ,докато САЩ се съобразява ,с Турция ..... РЕЗУЛТАТ: Турция е мноО ''сигурна'' страна????

Магистрала Марица трябва да бъде разрушена, а Волен Сидеров да бие две-три шамарчета на турския Премиер. Така се създават истински добросъседски отношения, а не с благодарности, че България не е залята от 2 милиона муджихидини! А парчето пица ще е с патладжан!

volen siderov ima ostra nujda ot turska policiq . edin den toq shte napravi tiq neshta zad granica deto gi pravi i shte se ozove v guantanamo za 5 sekundi

Разбира се! Първо трябва да те почерпят и после кино преди да пуснеш, нали? Все пак за да удариш 2 шамара се изисква характер! П.С Сигурно може и без кино...

da biesh sluchaini grajdani po ulicite shtoto si dupetat e vurha na smelostta

Опасността всъщност е реална - сега, като завършат магистралата, няма да е нужно Волния да ползва самолетите на Луфтханза, а ще ходи с кола да го шамари;о)) - хем по-бързо ще стига до целта, хем няма да се разсейва с разни стюардеси!

Хитро! Не се бях сетила! Значи последно планът е - пускаме магистралата, Волен бие шамарите, прибира се в България, разрушаваме магистралата, че да не го бият него? ;))))))))))

толкова оргинално казано

Да гусин Борисов ,за вас разбрахме ,че всичко ви е сигурно ,.....А ЗА НАРОДА?

Липсата на 2 милиона бежанци ви е малко?! Минете за парче баклава тогава!

България страда и е страдала от две неща:простотия и недалновидност на политиците и овчедушие на народа.Затова не очаквайте да се оправите близките 5 века!

Бойко окончателно изпърдя.

Имам едно въпросче: Защо след като Гърция и Турция са НАТОВСКИ ПАРТНЕРИ, Турция нападна Кипър, за да завземе половината?

Шото Кипър не беше в НАТО..затуй! Па и гърците ги предадоха. САЩ обеща легитимност на новото гръцко правителство тогава ако оставят турците да си вземат парче от Кипър, а турците обещаха на САЩ да слушкат и да са плацдарм срещу СССР!

Значи може да тръгнат срещу нас под някакъв предлог, ако не слушкаме САЩ

ocenqvame silnata poziciq na Balgariq na pazara na rozovo maslo i blagodarim za mnogo vajnata pomosht bez koqto ne bihme mogli da se spravim hahaha

Докато, ДПС клати Турция , като партия представляваща българските турци. То явно ГЕРБ директно се управлява от Турция. Васалът Борисов, бърза да не изгуби подкрепата.

ШЕФ НА ПРОТОКОЛА! Министър Председателя не е Президент! Т.е.-всяка жаба, да си знае гьола!

И ,.....МЯСТОТО В ГЬОЛА.

Борисов, Борисов, подбирай си приятелите че току виж от добри изведнъж ги нарекли лоши. Като Садам например.

Борисов, да си взимаш калинките, ония "невинният" и всичките си подлоги ... а да не забравиш и ония палячо прецедент ... и да си отивате там където е "сигурно", че тука ми се струва не само НЕсигурно ами и мапечено ще ви стане ...

Долу мутро-фашиските деформатори

Приятелска Турция ни пази гърба от арабския размирен свят ,но какво ще правим с 400 000 руски бежанци в България.Утре може да им скимне да анексират Варна и Бургас.

e tva pa vecheee... shte e dobre da se razvivat varna i burgas zemqta si iska ralo

За свободата на България са загинали около 180 000 руснаци, по еднин човешки живот за всеки ден турско робство!

Стига лъга.Руснаците си приватизираха че ни "са освободили" и знаеш ли колко християнски народи участват...И на руснаците окупацията им е платена с 32т злато....Не сме задължени за нищо. Те ни дължат.

Абе Щерев, откъде ти ги раждаТ, такива глупости бе ... много плитко, малоумно ... манипулативно ... Знаеш ли какво е СТАТУТ на БЕЖАНЕЦ и колко такива "руски" има в България ... плужек платен ...

Ей, щерче, ама много си пъргав. Кога ти развързаха бялата риза, кога прописа? Ама си побъркан приятелю! Има искрица надежда поне бялото от черното да различиш един ден. Сега имаш само фойерверки в нещастната си кратунка.

И ДПС ''беше'',сигурна на бсп,.....амЪ??? То не бяха целуФки,заедно крадене ,популистки изказвания ,....и НАКРАЯ ДПС нарече бсп ---мандатоносители ,и слуги ---20г.

mani ti DPS glei vii kakvi ste mazni i lukavi dobre che nqkoi vi verva

Да мноО си прав ,....ТОЧНО ОТ ВАС СЕ НАУЧИХМЕ ДА СЕ ,.....''МАЗНИМ''!

Коментари - Борисов иска ЕС да нареди Турция сред ”сигурните страни” | Днес.dir.bg

Борисов иска ЕС да нареди Турция сред ”сигурните страни”

Премиерът Бойко Борисов увери турския си колега Ахмет Давутоглу, че на Европейския съвет България ще иска включване на Турция в 3-ия пакет на сигурните държави.

Обратно в новината

Коментари - Борисов иска ЕС да нареди Турция сред ”сигурните страни” | Днес.dir.bg

Коментари

Борисов , може да стане и това ЕС да постави Турция сред най-сигурните страни , но то ще е тогава, когато тебе те изберат за най-умния ,най-интелигентния , последователен и влиятелен Премиер в Европа!

Доживяхме, братя българи, 138 години след исвобождението на България от ТУРСКО РОБСТВО български министър да БЛАГОДАРИ на турците, за каквото и да било! Радвайте се и се гордейте! Шибаняцииииииииииииииии1

А защо заглавието е написано "сигурно" в кавички? Това е малко обидно.

Нали правилно разбирате как ни "подсигуриха"? Всичкото мангал, дето не го ще Европата, ще ни го връща. Естествено, там ще остават образованите и можещите. Тях няма да ги връщат

ЕС не иска и да чуе за това, нашия тъпунгер пак не знае на кой свят е....

чудни индивиди са русофилите ! когато преди месеци , путин се целуваше с ердоган, и щяха да правят някакъв паток , всички рубашки крещяха от възторг !и плюеха борисов че той не е ..... сега борисов е там , и вие ревете защо е том и как се нагласял и тнт !

И кое му е сигурното на Турция. Невиждана цензура (с изключение на С.Корея и доближаваща се, ако не и изпреварваща Китайската). Мачкане по брутален начин на протестиращите. Корупция ОГРОМНА. На Борисов и Плевневлиев от толкова много навеждане ще вземе да им излязат хемороиди.

Тонка, "сигурна" страна за еврогейците според некви Дъблински споразумения означава, че ще ни връщат всички "бежанци", които не искат и не са им нужни

Достатъчно е България да се чувстваме сигурни за това че сме близо до Турция

Можете ли да се сетите за някой пред когото Борисов или Плевнелиев да не са се навели до земята? Просто питам. И изключваме български граждани от въпроса, защото тях достатъчно ги ритат и им извиват ръцете, така както Волен не ги е ритал. Просто го правят по-дискретно.

Борисов, не разбра ли, че да си г.золизец доникъде няма да те докара. Като толкова се слага на Меркел постигна ли нещо с Шенген? Да не мислиш, че като опре ножа до кокъла, турците ще се замислят дали да разкарат всичките араби към Европа и ще ги прекарат отстрани на България, защото си много готин? Борисов се прави на американец. Обещава неща, които не зависят от него. Изобщо - ниво на пожарникар.

ако на някои не е увряла тъпата тиква, че ако се разклати Турция ще се клатят целите Балкани, после цяла Европа, ако някой тиквеник не е разбрал че Турция е фактор в света, политически и икономически и света има интерес тя да е стабилна , значи пожелава лоши неща на собствената си страна. Дано да не се увери по болезнения начин в своето плиткоумие.

Ей такива, изключително продажни "граждански" маймуни като тебе, ни докараха да сме на първо място в обединена Европа по всичко лошо и на последно по всичко добро!Ти и всички нещастници като тебе, ни доведоха до пълен обществен колапс и народностно изчезване!Долнопробна продажница!

И какво като е фактор. Дай на всички, които са фактори - САЩ, Англия, Франция, Германия, Китай и т.н да им слугуваме. Баси тъпата логика. Фактори били. Прав си, но това трябва да означава, че не трябва да имаме собствено мнение и да го отстояваме защото в момента е точно така.

Убедени сме, че властите ще разкрият организаторите и извършителите на този престъпен акт и те ще получат справедлива присъда Ох боки боки, със лопатата ли ще ги "разкриват" извършителите, ще трябва повече парцал за да ги оберрат по паважа, Ох бокиии ;)

Тея все едно са се хванали за онез работи, така се радват и усмихват...

продажен идиот, като нищо, ако в този момент е на власт, ще обърне българската политика в пълна угода за пълноправно членство на Турция в Европейския съюз и това значи, пълно изтриване на България от собствената и територия! Повечето от българите обаче, по своите народностни и лични качества са много подобни на тоя продажник и ако тоя ги поведе един ден към пълното им народностно изчезване, като нищо по-голямата част от тях, ще му позволят това и ще го последват в убийствените му намерения!?

Защо иска това което искат началниците- логично е да се запитаме---дали му е толкова акълът или прекалява с лакействата!?! То бива зависимост, зависимост, ама неговото на нищо не прилича!!!Ако бяха сложили да кажем котка( Както японците имат котка за нач. гара)или тиква на негово място тя със сигурност ще се справя по добре!!!

ГЕРБ защо не се прегърнат и целунат с ДПС-то предизборно, та да ни е ясна картинката предварително, ами го правят задкулисно с помощта на Ердоган?

Боко, Боко...Луд умора няма, само се поти... Вие с Роско състезание ли правите по най-много гафове ? Или следваш напътствията на Сокола, който заяви, че пътят ни към Европа минава през Босфора?

Бат гойко им показва на всички, как са мята, как го прави, ту при американците, ту при руснаците сега при турците. Забравя само за блгарите, ама тях всички са ги забравили така, че му е простено. Ние сме народ от овце, които само бееееят.

Естествено, че Турция е "сигурна" държава! Та тя има 650- хилядна армия, а ние - грънци! Ще ни прегазят като валяк кучешко ако! И нема нато, нема тато!

Там е работата, че всичко зависи от г-жа Ангела Меркел.

Сидеров-премиерТашеваПрезидент

Бойко да строи големите началници и бой с пръчката, докато започнат да го слушат. Бой по Мекел, по Обама, по Путин и пак, по Путин, по Обама, по Меркел.

Пращам Дянков да ги НАПЛЯСКА. Ей сегичка

Там е работата, че всичко зависи от г-жа Ангела Меркел. Ако може по-леко с ударите. Познаваме играчи на теокуондо, могат да отвърнат.

Интелекта на нашия не достига ,за да разбере какви ги върши Турция.За него е по важно да се сниши и някой да го потупа по рамото ,защото вместо въоръжение и войска ние продължаваме да крадем като за последно.Затова за нас днес са добри едни утре други.Има си самочувствие човека без никакво покритие.България е на първите места по бедност,корупция и смъртност.

то да беше тупане по рамото.

На някои сили им трябва територията ,а не народа.На стратегическо място сме.По данни от ЦРУ сме на 6 място в света по смъртност.Войни се водят и с други средства.А за пръскането ,то си има стотици филми в интернет,като заглавия "'Аерозолни престъпления";"Знаят ли българите с какво ги пръскат "и мн.др.

Ако Турция е сигурна държава защо строим 130 километрова ограда по границата ни с нея? Та това са над 100 милиона лева!

За да не могат бежанците да ни избягат и да се върнат по родните си места, когато всичко се оправи в Сирия.

е рекла, че ще дадем ЮГОИЗТОЧНА България на Турция без да гръмне пушка.

вярваш ли , че ще бъде без да гръмне пушка ??

Баба ЯГА ли го е рекла това?

Уверени сме че България и Борисов ще направят всичко възможно за да ни приемат в ЕС, и да се слеем с България като единно цяло и да покажем на евргейците на какво сме способни когато половината Европарламент бъде в наши балкански ръце с братята по НАТО българите. Доколкото за кюрдите, ами ще си ги избиваме докато нарушават законите, ако по вас стрелят и убиват как ще постъпвате, едва ли ще ги галите и пощипвате по бузките.

Хаха, ама да се чудиш да се смееш ли или да плачеш :) БГ върви стремглаво надолу с тази селска мутра, няма друга такава държава...

След като Турция е мнооОго сигурна страна ,....ПУСНЕТЕ Я В България ,ЗА ДА ЗАБРАВЯТ ДА СЕ ВЪРНАТ ОТНОВО 500 години... Продажниците в Бг ,не свършват ,постоянно се сменят с нови ,и нови ПРОДАЖНИ КЕЛЕМЕТА.

До кога ще ни пръскат военните самолети ,на НАТО/САЩ/, със ---СТРОНЦИИ ,АЛУМИНИЙ ,....И КАКВО ЛИ НЕ?

Какво сте ревнали против моето Боче бе, тъпи българи? Бочко е мъж с главно "М". Вчера се скара на американците, днес обеща да вкара турците в ЕС, оня ден намекна на Путин че ако е послушен(Путин де) ще може отново да прави бизнес с него. От лег вдига 150 кила и може да изяде 3 пилета! Ох.....ах..... спирам , защото се подмокрям!

Бих се учудил ако може да пробяга 100 метра, без след това да капнал.

Турция е сигурна страна ,а България е НЕСИГУРНА, ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ.

Турция била сигурна страна.Защо непрекъснато напада кюрдите,хвърля бомби над жилищата им?Турция бомбандира позициите на кюрдите в Ирак.Това усложнява ролята на Турция в борбата срещу Ислямска държава.При последните удари на Турция срещу кюрди са убити над 40000 кюрди.Ердоган и ИД са съюзници.Над 90% от нападенията на Турция са срещу борещите се срещу ИД.Реално с ИД се борят кюрдите и Башар Асад,в последно време и Русия.Останалото са хитрости и лъжи.Борисов да поиска 10 милиарда долара ,които Турция дължи на България за тракийските бежанци и тогава да ми говори.Турците си гледат интересите.Купуват евтини горива от ИД,не се борят срещу тях,това е една от причините и Ислямска държава да се разширява непрекъснато.

Как да имаш самочувствие ,как да си националист и патриот с такива управници.Плюя в лицето им.Избори ,само за избори търсите народа и да го тъпчете всячаски.Мръсници.Кой те дърпа за езика бе простако?

Борисов, това, че Турция е сигурна страна Доган ли ти го каза?

Обама, завършил Харвард Дейвид Камерън, колежа Итън Путин, Ленинградски университет Бойко, школа за пожарникар.

Турция е мноО ''сигурна'' страна,само където ЕС не я искат,...защо ли? В НАТО ,Турция си прави какво си иска ,.....ДАЖЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА И СЪС САЩ ,докато САЩ се съобразява ,с Турция ..... РЕЗУЛТАТ: Турция е мноО ''сигурна'' страна????

Магистрала Марица трябва да бъде разрушена, а Волен Сидеров да бие две-три шамарчета на турския Премиер. Така се създават истински добросъседски отношения, а не с благодарности, че България не е залята от 2 милиона муджихидини! А парчето пица ще е с патладжан!

volen siderov ima ostra nujda ot turska policiq . edin den toq shte napravi tiq neshta zad granica deto gi pravi i shte se ozove v guantanamo za 5 sekundi

Разбира се! Първо трябва да те почерпят и после кино преди да пуснеш, нали? Все пак за да удариш 2 шамара се изисква характер! П.С Сигурно може и без кино...

da biesh sluchaini grajdani po ulicite shtoto si dupetat e vurha na smelostta

Опасността всъщност е реална - сега, като завършат магистралата, няма да е нужно Волния да ползва самолетите на Луфтханза, а ще ходи с кола да го шамари;о)) - хем по-бързо ще стига до целта, хем няма да се разсейва с разни стюардеси!

Хитро! Не се бях сетила! Значи последно планът е - пускаме магистралата, Волен бие шамарите, прибира се в България, разрушаваме магистралата, че да не го бият него? ;))))))))))

толкова оргинално казано

Да гусин Борисов ,за вас разбрахме ,че всичко ви е сигурно ,.....А ЗА НАРОДА?

Липсата на 2 милиона бежанци ви е малко?! Минете за парче баклава тогава!

България страда и е страдала от две неща:простотия и недалновидност на политиците и овчедушие на народа.Затова не очаквайте да се оправите близките 5 века!

Бойко окончателно изпърдя.

Имам едно въпросче: Защо след като Гърция и Турция са НАТОВСКИ ПАРТНЕРИ, Турция нападна Кипър, за да завземе половината?

Шото Кипър не беше в НАТО..затуй! Па и гърците ги предадоха. САЩ обеща легитимност на новото гръцко правителство тогава ако оставят турците да си вземат парче от Кипър, а турците обещаха на САЩ да слушкат и да са плацдарм срещу СССР!

Значи може да тръгнат срещу нас под някакъв предлог, ако не слушкаме САЩ

ocenqvame silnata poziciq na Balgariq na pazara na rozovo maslo i blagodarim za mnogo vajnata pomosht bez koqto ne bihme mogli da se spravim hahaha

Докато, ДПС клати Турция , като партия представляваща българските турци. То явно ГЕРБ директно се управлява от Турция. Васалът Борисов, бърза да не изгуби подкрепата.

ШЕФ НА ПРОТОКОЛА! Министър Председателя не е Президент! Т.е.-всяка жаба, да си знае гьола!

И ,.....МЯСТОТО В ГЬОЛА.

Борисов, Борисов, подбирай си приятелите че току виж от добри изведнъж ги нарекли лоши. Като Садам например.

Борисов, да си взимаш калинките, ония "невинният" и всичките си подлоги ... а да не забравиш и ония палячо прецедент ... и да си отивате там където е "сигурно", че тука ми се струва не само НЕсигурно ами и мапечено ще ви стане ...

Долу мутро-фашиските деформатори

Приятелска Турция ни пази гърба от арабския размирен свят ,но какво ще правим с 400 000 руски бежанци в България.Утре може да им скимне да анексират Варна и Бургас.

e tva pa vecheee... shte e dobre da se razvivat varna i burgas zemqta si iska ralo

За свободата на България са загинали около 180 000 руснаци, по еднин човешки живот за всеки ден турско робство!

Стига лъга.Руснаците си приватизираха че ни "са освободили" и знаеш ли колко християнски народи участват...И на руснаците окупацията им е платена с 32т злато....Не сме задължени за нищо. Те ни дължат.

Абе Щерев, откъде ти ги раждаТ, такива глупости бе ... много плитко, малоумно ... манипулативно ... Знаеш ли какво е СТАТУТ на БЕЖАНЕЦ и колко такива "руски" има в България ... плужек платен ...

Ей, щерче, ама много си пъргав. Кога ти развързаха бялата риза, кога прописа? Ама си побъркан приятелю! Има искрица надежда поне бялото от черното да различиш един ден. Сега имаш само фойерверки в нещастната си кратунка.

И ДПС ''беше'',сигурна на бсп,.....амЪ??? То не бяха целуФки,заедно крадене ,популистки изказвания ,....и НАКРАЯ ДПС нарече бсп ---мандатоносители ,и слуги ---20г.

mani ti DPS glei vii kakvi ste mazni i lukavi dobre che nqkoi vi verva

Да мноО си прав ,....ТОЧНО ОТ ВАС СЕ НАУЧИХМЕ ДА СЕ ,.....''МАЗНИМ''!