Борисов: Каквото изкараме, даваме за пенсионери и съда

Каквото изкараме, даваме за пенсионери и за съдебна система, каза премиерът Бойко Борисов при инспекция на новата сграда на СРС и обеща пари и за Военно НДК.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Каквото изкараме, даваме за пенсионери и съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

брутален лъжец,къде са парите от продадените обекти,строени точно от тези ПЕНСИОНЕРИ,които гладуват от нисък стандарт,а вие се самозабравихте от лапане и разделение на бедни и богати,като на големите давате по цяла малка пенсия,а на малките-НИЩО,да пукнете и се задавите от крадене и блажене...

Парите на всички пенсионери са на "Позитано" 20

Тиква,що се правиш на луд,ами Цветелина,котараците.......?

СИК-аджията се пообърка. Финансовото му светило декларира "категорично", че парички за съдиите няма и няма да има. Явно не се подмазва на хората, от които ще зависи неговото бъдеще на свобода. А Бат'Бойко всемогъщий нарежда обратното. Какво ли ще се случи?

?Борисов,всички вече сте износена дреха . 1

Не може да истрие , спомена за дедо си, застрелян от Кумонисти в нивата, клекнал по нужда, а Те, пияни като Хабитйурентки, го взели за Диво прасе !

Нищо няма да изкара, даже ще излезе на минус, да сте видели полицай нещо да изкарва ? Всичко е рекет и лапане на народни пари.

По мегасрали луташ , лентички им режеш , И, гащички късаш ...? Назе, Бойко, не поглеждаш, мислиш че, АБЪУТ, все тая, дали си Буда и Цар, на един народ гладуващ, дрипав, или Главна мутра на 100 хилядна БКП- Мильоционерска хунта ? Бойко, ставай бе, ВЛАКА идва! Хор " 100 бабички шарлии "

някога Борисов да е изкарал нещо. Само лапа. Опука държавния резерв, а сега ни загроби с борч до 9 коляно.

Търгаш на човешко достойнство!

А за тези, които плащат целия масраф пак нищо ли?! Абе всичките сте за бесилото.

Тоя търбух, тоя бидон с черва под налязяне, тоя Газовоз? Ми той почна само с ХЪБА си да ни говори! Ние, дето му живеем на Долната границата на оцеляване*? Нащасньйк, Парясньйк , футболис -егоис, само за дуспи играе! Вазмотени, полу- живи баби

За "Съда",може и да не давате-те със сигурност,си го изкарват в стократен размер. За пенсионерите-сещам се точно,коя част от"изкараното"давате.Също се сещам,от коя дупка сте го изкарали и какъв цвят има.

ще гласувам за Велизар Енчев!

Хайл, Боци!

За издръжка на затворник в България се дава 1300 лв., за бежанец 750-760 лв., за куче 300 лв., А ЗА ПЕНСИОНЕР 150-160 ЛВ. В БЪЛГАРИЯ ПО-ДОБРЕ ДА СИ КУЧЕ! ЯСНО ЛИ ТИ Е БЕ МУТРО!

Естествено, че не са му ясни тези работи ,иначе нямаше да се изцепва отвреме - навреме...........

Твоите комунисти ни докараха до това дередже, бе лигльо. Не ти е виновен само Бойко!

А тоя комунист , а ? Измекяр на бай Тошо , а? Измекяринът винаги си е измекяр.Сменят се само чорбаджиите ! Марш в уса кенефа бе фъшкийски, че си смешен !

За да се помогне икономически и финансово на Правителството с коалиционни партньори - "ДЕСНИТЕ", вместо военните, в Украйна на учения, да бъдат изпратени всички пенсионери, начело с тези с ТЕЛКовите решения!

Ей, селянчето от Банкя, 2/два/ милиарда лева на пенсионерите ли даде или на КТБ?!А, защо не потърси парите от вноските през годините на тези които днес са петсионери?!Къде са техните пари от вноските, кой ги окраде, как так няма виновен?!Аман от ченгеджийски номера, Бозка!

СТИГА СИ СТАВАЛ СМЕШЕН БЕ ЧОВЕК-ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ В СВЕТА НЯКОЙ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПЕНСИОНЕРИТЕ....АМИ ТЕ СА БЪХТАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ДА КРЕТАТ СЕГА,АМИ ТИ САМИЯ БЕ ДРАГИ ББ СИ НА ПЕНИОННА ВЪЗРАСТ-ДА ТИ ДАДАТ 300-400 ЛВ И МРИ С ТЯХ.НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРОИЗВОДСТВОТО/ЗАВОДИ,ФАБРИКИ/ДА ИМА РАБОТНИ МЕСТА И БЛАГА.ДА ИЗТРЕПЕШ ПЕНСИОНЕРИТЕ/ТЕ ТАКА И ТАКА СИ ОТИВАТ/ПАК НЯМАДА ВЪРЖЕШ ДВАТА КРАЯ-НЯМЯ ЛИ РОДНО ПРОИЗВОДСТВО-НЯМА ЖИВОТ-СТИГА СТЕ КЛЯКАЛИ НА ТЕЗИ ТЪПИ АМЕРИКАНЦИ-ЗНАЕШ ЛИ КАК ГИ БОЛИ КОРЕМА ЗА НАС,НА МАЙНАТА СИ НА ДРУГИЯ КРАЙ НА СВЕТАКЪДЕТО АМЕРИКАНЕЦ СЕ Е НАМЕСИЛ БЯЛ ДЕН НЯМА.НЕ ГИ ПУСКАЙТЕ .ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ТУК.

Развита икономика, производство, работещи хора, повече осигурителни вноски и данъци..........Елементарно е. И нашите го знаят и защо не го правят?

като гледам кои ни управлява на направо ми се плаче

От къде давате пари на партиите, за екскурзии на депутати до Брюксел и други дестинации, за бонуси към заплатите, ОТКЪДЕ ПОЖАРНИКАРЮ??????. та казвате за съдебната система и ПЕНСИОНЕРИТЕ. ЗАВОДИТЕ И ВСИЧКО КОЕТО ПРОДАДОХТЕ , СТРОЕНИ ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ и получихте КОМИСИОННИ КЪДЕ ОТИДОХА ПАРИТЕ? Потърсете виновните!

Срам за България с този "раздавач" Някои го наричат Премиер ?!?!?

КАТО ИЗТОЧИХТЕ ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ПОЯХТЕ, А КАТО ДОТИРАТЕ РЕВЕТЕ! ЗАЩО?

Каквото изкараме, го даваме на пенсионерите. Брей, горкият! Нов Робин Худ! Бойко бе, остави си и на теб някой лев, да имаш за закуски, недей ги дава всичките на пенсионерите! Те и без това са се ояли добре и благоденстват в демократична евроатлантическа България. У нас само Премиера мизерства на поста си, всички други (и най вече пенсионерите) цъфтят!

Ти урод ли си, какво?

може да съм урод, ама знам какво са ирония и сарказъм. а ти?

ДА НЕ БИ ТИ 40 ГОДИНИ ДА ПЛАЩАШ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОСИГУРОВКИТЕ? А? А НЕЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИЯ ПО-ВЕЧЕ ОТ 8-10 ГОД.? ДЪРЖАВАТА ИНТЕРЕСУВА ЛИ СЕ КАКВИ МИЗЕРНИ СРЕДСТВА ПОЛУЧАВА БЪЛГАРИНА ЗА ПОЛОЖЕНИИЯ ТРУД? КОЙ ОГРАБВА БЪЛГАРИНА И ГО ПОДЛАГА НА УНИЖЕНИЯ? НЕ СИ ЛИ ТИ? ОТ КОЛКО ГОДИНИ СИ ВЪВ ВЛАСТТА? ПРЕСТАНИ ДА СЕ ОПРАВДАВАШ С КОМУНИЗМА? КОМУНИЗМА СИ ОТИДЕ НА 10.11.1989 ГОД.! ИСКАМЕ СИ РЕАЛНИТЕ ПЕНСИИ! ОСИГУРЯВАМЕ СЕ ЗА ПЕНСИИ 1200-1300 ЛВ., А ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ТАЗИ ГОДИНА 840 ЛВ. КОЙ Я ВЗЕМА РАЗЛИКАТА ВСЕКИ МЕСЕЦ? ДА НЕ БИ ДА НЕ Е ДЪРЖАВАТА? ЗАЩО НЯКОЙ ЩЕ МИ ЯДЕ ПЕНСИЯТА? ДА НЕ БИ ДЪРЖАВАТА ДА МЕ Е ОСИГУРЯВАЛА? ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ЦИРКАДЖИЯ!

humfry

Изпълнителната власт има мнозинство в законодателната, а също така отговаря и за финансирането на съдебната. Всичко това говори за категорично разделение на властите, категорична независимост.

Боко, то не може само да се взима -трябва и да се дава..... макар и понякога.....

То добре, че горките възрастни хора са добрички, че да не им пожелаят на тези да не стигат да пенсия.

humfry

Изказването е малко в стил: Не сме ние виновни, а пенсионерите, че не са си направили харакири. И кой луд ще остане в България, за да се превърне един ден в пенсионер и да търпи подобно отношение?

Е по- прост премиер не сме имали никога. Даже и Т. Живков не беше такъв. Срам ме е заради него. С този език е само за магистралата!

Каквото изкараме, даваме за пенсионери... ЛЪЖЕШ!!! Вие политиците нищо не изкарвате, само папате.

humfry

19 май 2014: "1 825 000 лв. даде кабинетът за компютри и звукозаписна техника за новата сграда на Софийския районен съд (СРС)." Или ще купуват няколко хиляди компютри, тоест вече би трябвало да са ги закупили, или ще минават през 10 фирми посредници и ще са на много добри пазарни цени.

Истината е една ,че Борисов наистина няма един лев изкаран с мисловен или физически труд До 1992 г учене ,пожарникарство на щат.След това СИК ,контрабанд,рекет,м п-ки и охранителна фирма. От правителството на Симо-Даган и президенстването на Гоце пак на щат като генерал.После си спретна лична партия ,стана кмет, а по-късно се превърна в Бойко 1.Улицата го изгони с кръв и самозапалвания и той започна пак подземна битка ,но политическа срещу Ореха ,за да се докопа до Бойко 2 т.е.власта.Този път му трябваха политически властолюбиви патерици.С радост за патерици се пригодиха РБ,Гоцевото АБВ,ПеФе по -късно БДЦ.Тилът на Бойко 2 ,зорко е охраняван от кафето Доган-Местан на ДПС .Няма кулиси .Всичко е очевадно задкулисно.

Прокуратурата трябва да се самосезира за такива думи на премиера. Това е насъскване на една част от обществото, работещата част, срещу друга част на обществото. Представете си, че вместо пенсионери, Борисов беше казал цигани. Каква щеше да бъде реакцията от разни правоохранителни институции у нас и от ЕС.

А какво правим с некадърно проведените или манипулирани дела, които не издържат в Страсбург. Кой трябва да плаща сметката? Колко "дупки" биха се запълнили с тия не малко средства?

Бойко, избий пенсионерите, умствено непълноценните и циганите и ще лапнеш още няколко милиарда.Американците и еврогейовете ще те подкрепят.

Ти нищо не даваш,ти и един лев не си изкарал,а живееш на наш гръб.Некадърник.Не мисли ,че като дадеш тези 40лв. на най-бедните пенсионери и те ще те благославят.В тази не управлявана държава вече 25г.Живота е тежък за ВСИЧКИ ,за млади и стари,за граждани и селяни.Ти от къде да знаеш.Важно е да те потупват по гърба големите и ти да се мислиш за неотразим.

можеше да ''изкарвате''! върнете окраденото, бандюги!!!

Че какво си изкарал бе, мутро? Освен дългове и дефицити какво друго си изкарал? Какъв ви е бизнеса на теб и останалите политически крадливи задници? Нали бизнеса ви е който дойде на власт да уреди братовчедите и шуронайките на държавна работа, а фирмите на баджанаците с държавни поръчки! Вземи си сгъни шлифера и върви на маната си!

Ти нищо не даваш,ти и един лев не си изкарал,а живееш на наш гръб.Некадърник.

О, много добре си спомням! Имах магазинче за троянска керамика и шуменски изделия от ракита в ж.к. Лозенец в София. Един ден дойде едно маце да рекламира СИК, като ми обясни колко опасно било, ако не си застраховам магазина и стоката. Пратих я по дяволите. На следващия ден магазинчето беше със счупени стъкла и с опит за палеж ! Добре че беше с железни решетки.

Няма ли кой да светне този лаик,че пенсионерите са си внасяли по 40-45 години своята лепта за старини а някой пладнешки разбойници като политическата клика,управляваща и в момента крадяха през това време от тези пари.

Ей, пожарникаря си е пожарникар и те тва е! Логиката му е ясна: взимаш едни пари от някъде си и ги разпределяш така, както смяташ за най-удачно! Мисъл за печалба няма (нямам предвид личната изгода).

Какви пенсионери и какъв съд ? само на някои пенсионери - дискриминацията продължава. Защо са тия стажове, коефициенти и труда на хората от НОИ за преизчисление на пенсиите като правите уражниловка ? Защо пари за най-голямата мафия в тази държава - Независимата Съдебна Власт. Тя нищо не произвежда, нищо не работи само лапа заплати, премии коледни - не плаща данъци, не издава касови документи - просто едни търтеи. Нито законите са им закони, нито делата, нито осъдителните присъди са адекватни. Нещо Ви е страх от тях, угаждате им, нагаждате се и им играете по свирката. Боклуци сте всичките до един. Да се махате защото скоро ще дойдем НИЕ !

И СВЕДОХТЕ ПОРЕДНИТЕ ТВОРЕНИЯ НА МУТРАТА-ПРЕМИЕР! СТИГА С ТОЯ ТЪПУНГЕР!

Бочко нещо е изкарал, той само краде.

Поредната изречена глупост! Проблема не е кой! Въпросът е докога ТОЙ!!!

Това Бойко има ли го във Плана Ран-Ът,да не ти се карат от Брюксел че харчиш грешна пара,като ги даваш на Пенсионерите,целта не ви ли е да ги уморите от глад и Мизерия.Не се притеснявайте до довечера има още доста време да се отметне че няма да дава нищо,той си е такъв не му се сърдете.

Давай, давай, щото те младите с децата продължват да бягат.....

Кой "каквото изкара"? На Тиквата частната фирма ли?

Е,неотразим се мутро.Поздрава към кой е ?Към тези с които ще делите 16млд?А за най -пенсионери цели 40лв.Как ти се откъснаха от сърцето.И аз съм пенсионер и получавам пенсията си по банков път,ако беше на гише щях да ти ги отстъпя,макар че мога и със запис да ти ги пратя.Но пък трябва да платя за записа ,а ти и 2лв.не заслужаваш.

".Как ти се откъснаха от сърцето.И аз съм пенсионер и получавам пенсията си по банков път,ако беше на гише щях да ти ги отстъпя.." Направо ми късаш сърцето госинь "пенсионер"...хахахха. Евала на държава дето една камара подобни пенсионирани имат компютър и могат да си пишат по форумите цял ден. Това не е признак на бедност, нали знаеш?

А ти умнико откъде знаеш, че човека има компютър, а не телефон или таблет например.И дали не пише от компютъра на сина си например....А и това ли е мярка за богатство вече?