Коментари - Борисов към министър: Ловете снежинките във въздуха | Днес.dir.bg

Борисов към министър: Ловете снежинките във въздуха

Премиерът Бойко Борисов е поставил ултиматум на министъра на регионалното развитие благоустройството Росен Плевнелиев тази година снегът да не изненадва властите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към министър: Ловете снежинките във въздуха | Днес.dir.bg

Коментари

Хайде на снежинките, лесно и приятно занимание не изискващо ни акъл ни образование.

Бате Бойко, моля те позволи поне в планината да падне малко сняг. Ще дойдат скиори и ще стане весело. Сега е много скучно. Моляти се Бойко пусни снега.

Tи истина ли говориш или се шегуваш? Aко се шегуваш -виж какво досега е направил бб! Aко говориш истина , поне един е в и д я л и оценил усилията му!!! Tова си ти!

Всички обичат Бойко.Да е жив и здрав дълги години и да управлява България.

Ах, каква мъдрост, какъв интелект, каква интуиция за политика, какво свежо чувство за хумор. Не знам ще спра ли да се възхищавам и възторгвам на този титан на красноречието. Искам да ме назначи за управител на държавната печатница за да издам в книжка бисерите му, като цитатите на Мао. Те трябва да се помнят , а защо не и да се изучават и рецитират. Защо пък Веско Маринов и да не ги изпее.

Ловната дружинка на Банкя съобщава, че утре се органзира голям лов на снежинки около столицата Банкя. Дъждовните капки в района да бъдат внимателни за да не бъде уловена някоя дъждовна капка случайно.

ВНИМАНИЕ,лизачите от герб,глупоста е заразна

Той Плевнелиев май само за това став.

тиквааа, стига вече тикваа, спри се вече! ходи пиши на Дедо Коледа писмо, да ти донесе нова бухалка за Коледа

Няма стига.Всички да подскачат и ловят снежинки...Скъсах се от смях.

Германците ряпа да ядат! Няма и снежинка по улиците. Браво!!!

тичайте бързо всички на вън да ловиме снежинките.

Зимата е победена.Във форума има толкова много ловци на снежинки,че можем спокойно да посрещнем големия сняг.

А през лятото ще ловят мухи и други вредни летящи насекоми. Колко е прав премиерът.

сега тръгваме за Витоша да хване ме снежинките още тук, за да не паднат в София.

да фащат сняг там... без туй не стават за друго.

Дори и да се работи на 101% пак не може да се изстърже целия сняг по всяка една божа улица и тротоар в градовете. За това където могат - да помагат гражданите. Ще хванеш, ще си почистиш входа, тротоара. Колко му е няколко мъже от всеки вход да се хванат и да изринат 10-12м2 от улицата пред входа. Хем ще си освободат терен за колите. Не е голяма философия, нито голям труд. Ама мъже не останаха. Оф, ама че съм. То Хора не останаха...

Лечение,но на тебе ли?

за съжаление, не за мен, а за тези,който му Поверваха

Шефе,улових 2 снежинки-блондинки !Какво да ги правя?

Прати ги при брюнетките

Къде са психиатрите в територия България.... Трябва сериозно лечение...

Ей не се умори този човек,глупост може да е,ама приказка за него да става.Дано не го публикуват в чуждата преса,че съвсем ще го втасаме!

Публикуват го и още как. Майтап да става, че и те огладняха.Обаче геноцид като тук няма в Европа. 500 г. робство са ви малко боклуци.

Hе може да не му се отчете чувството за хумор на премиера.

Не може да се отрече,няколко червени тъпурковци се опитват да бъдат язвителни,но стават още по-смешни.

така е, аз! просташко чувство за хумор.... даи боже всеки да го има! да се смееш ли, да плачеш ли... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то и аз искам да ловим снежинки и одим из улиците като гламав , ама снежинки така и не найдох , та си викам "ами кво че праим сегичка, къде изчезнаа пустите снежинки оти и аз да помогнем малко на тая държава"?, одим и мислим, одим и мислим, па накрая реших-че одим до антарктида, каквото и да ми струва това, но че помагаем, ама пръво че си зема метла и снегорин оти там не се знае каква е хавата с подръчната техника...е айде чао, че работа ме чака...

Другарю Премиер, След три години лично ще имате възможност да ни покажете как става ловенето им във въздуха.

Чакай си...свиквай- 3,7,11...колкото искаш години,подскачай и си лови каквото искаш във въздуха/през лятото може и мухи/.

+++++++ след като хванете снежинките леко ги препичате във фурната и ги слагате на коледната трапеза. гарнирате с надежда....

Да. Все се надявам, че масата българи ще поумнеят и ще им дойде акъла в главата, но такива ниско наведени г..олизци и заслепени малоумници като теб непрекъснато правят опити да ме опровергаят.

Другарю Борисов,няма сняг.Сега какво да правимЕ ?

Подскачай на място,тренирай.Може да падне червен сняг...А-а-а,Швейк е по-умен от тебе.

Ами като изловиха престъпниците,сега няма какво да правят,ще ловят снежинки,да не губят тренинг де...

хахааааа оле, заболя ме корема от смях

Просто премиера има чувство за хумор за разлика от тъпите му критикари!

Ако Бойко ги изкомандва,тъпите червени критикари ще подскачат за всяка снежинка.Те са голям резерв в снегопочистването.Тогава няма да има необходимост от техника и други разходи,а средствата ще се насочат в здравоопазване,образование ... Много е весело,компанията здраво се смее...

Ами вече не е и смешно, а си е направо тъжно като гледам кой ни управлява. Тази стенограма е дадена на медиите очевадно с рекламна цел да се види как Той е взел мерки и разбира се е казано в стил "голем борец на село"

мъка, мъка-а-а-а-а-а-а..........

трудно ще вървим напред с толкова много Сашета

Бойко Ван Хелсинг - ... и посипете земята с пясък, главите с пепел и всеки да ходи с връзка чесън на врата!

Браво Борисов, за 20 години най- сетне да ми е гот!!

Бе какво точно ти е гот, като живееш в най-загубеното място на България бре?

" Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! "-Гусин Премиер снегорините не могат да скачат..

Като снегорините не могат, да опъват найлони и тва е! Речено - сторено! Всичко може да стане на този свят, но не всеки може да го направи!

Глупав диалог м/у неграмотен премиер и некъдърен министър и за това даваме пари да ни го показват по бнт.

УСМИХНАТ КАТО ДЕБИЛА СОФИЯНСКИ И СИ РЕДИ КАРТИТЕ! ХИТЪР И ПОДМОЛЕН! НАБЛЮДАВАЙТЕ И СИ МИСЛЕТЕ КАКВО СТЕ ИЗБРАЛИ, ЕЛЕКТОРАТЕ!

... е много злобен, лъже и маже, сервилен и нахален е. Има гнусния навик да се облизва докато говори и използва думи, които издават селския му произход...

колко и прав.... господи какво сгреших, че ме наказваш с такав - премиер! ( for the record - I haven't voted for him!) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато има нещо ново,неочаквано и изненадващо, ти го виж!Но ако нямаш очи да го видиш,ти няма да го видиш и ще продилжиш да пишеш ,както досега на ангро!Затова забележете разликата тази година германците наистина има за какво да ни завиждат!

Сравнението между Бъфи и Т.Ж. е несправедливо! Този е в пъти по-прост и по-лицемерен!

Гусин Премиер после да няма:аз ги хващам те ги пускат...

Отдавна не ми бише се случвала да ме разсмиват така.

Накъде може да върви една държава с простак начело?

Зимата ще лапаме снежинки, лятото - мухите.

Трябваше да продължиш така: 3.След това квартала и града. 4.След тях магистралите и проходите. 5.И така чак до месец май. А ТИ и БОЙКО дедовия ли ще ми крепите?

Такъв е мат`треЯла - става само за духане.

Водопад от снежинки и калинки залива мозъците на безмозъчните българи, избрали най-простия премиер в историята си. Хак да ви е!

Беж зад Околовръстното!

предимството на природата пред почистващата техника е 10 : 1. имам предвид силен снеговалеж, вятър и преспи, трафик, закъсали лекомислени водачи, паркирани тук и там коли и пр. само един пример--при навяване пряспа се образува за минути, а почистването отнема много повече. друг е въпросът когато не вали, а натрупаното не се чисти. за това се обърнете към друг специалист. лафът-зимата ни изненада-важи, ако ви завали на созопол през юли. несправянето със големите количества сняг е най-вече поради природата, доказано е.

Специалисто, сигур имаш 3-то отделение в помощно училище.

Много учен го изкарваш.

Може и с трето отделение да е човекът,но е проумял какво същество си избрахте за "премиер",тъпаци.

..нещо против тезата ми? ами дайте вашето обяснение. или приказвате просто така. като запраска як снеговалеж, качете се в кабината на някой снегорин, който се мъчи да чисти 2-3 километра улица, стига да е на кеф да ви вози. той ще ви обясни с какво образование се бори стихия.

Оставете тия пясъци и соли. В проходите си трябва редовна поливка с химикали. Асфалта трябва да е или мокър незамръзнал или сух. Натрупа ли, утъпче ли се, замръзне ли, пясъка си го сипвайте на главите, от там тир няма да мине.

напротив Бойко е крив за всичко. Я ми кажи като си толкова отворен- кажи какво стана с околовръстното на София- нали твоя идол се биеше в гърдите , че той е главния спонсор и отговорник и откривател на околовръстното . А миналата седмица , всички ние бяхме свидетели на некадърната герберска работа . И не се изказвай неподготвен , сигурно си някой гербер- драскач , платен от централата на герб. Разбери вече , че почти никой не ви вярва .. вие герберите в скоро време ще си останете в историята като най- некадърното , корумпирано и лобистко правителство . помни ми думата , ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА .

maks  nik

Дойде ми на акъла идин виц. Седи си Сер Гей на небето и си тупа бялото костюмче за Коледа. Към земята се сипят прашинки, като едри, красиви снежинки. А отдоло припка Бат Бойко с издути алени бузки и духа ли, духа в небето. Продължението от вас.

Нека бъде отдолУ, а духавицата от тебека.

Според мен по-интересн момент от стенограмата на това заседание е даването на 150 000 лв. за Гигинския манастир... http://mediapool.bg/show/?storyid=173628 Защо толкова пари, без кандидатстване, без нищо, ей така... не е ясно :(

Мутрата не му трябва процедура-ТОЙ дава!

така е, митко! тои решава, никого не пита. това е боико-слънцето!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе ББ трябва хептен да няма връзка с главния мозък.Само стойте и гледайте какво ще се случи като падне първия сняг.А пък тези глупости дето ги разправят че парите били повече за снегопочистването да идат да го кажат на баба си.В общините парите са отрязани точно на половина.Дано само Господ да се смили и да ни прати по кратка зима защото иначе няма да можем да мръднем никъде.

А, защо и бащицата да не духа, да поведе герберите и всички малки герберчета и да настане истински всенароден празник под девиза"всяка снежинка издухана-нито една снежинка на земята". ГОЛЯМО ДУХАНЕ ЩЕ ПАДНЕ.

Тази акция с духането много ми напомня един призив от времето на Мао в Китай. Та призивът беше във всяка селска пещ да се излива стомана.

Коментари - Борисов към министър: Ловете снежинките във въздуха | Днес.dir.bg

Борисов към министър: Ловете снежинките във въздуха

Премиерът Бойко Борисов е поставил ултиматум на министъра на регионалното развитие благоустройството Росен Плевнелиев тази година снегът да не изненадва властите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към министър: Ловете снежинките във въздуха | Днес.dir.bg

Коментари

Хайде на снежинките, лесно и приятно занимание не изискващо ни акъл ни образование.

Бате Бойко, моля те позволи поне в планината да падне малко сняг. Ще дойдат скиори и ще стане весело. Сега е много скучно. Моляти се Бойко пусни снега.

Tи истина ли говориш или се шегуваш? Aко се шегуваш -виж какво досега е направил бб! Aко говориш истина , поне един е в и д я л и оценил усилията му!!! Tова си ти!

Всички обичат Бойко.Да е жив и здрав дълги години и да управлява България.

Ах, каква мъдрост, какъв интелект, каква интуиция за политика, какво свежо чувство за хумор. Не знам ще спра ли да се възхищавам и възторгвам на този титан на красноречието. Искам да ме назначи за управител на държавната печатница за да издам в книжка бисерите му, като цитатите на Мао. Те трябва да се помнят , а защо не и да се изучават и рецитират. Защо пък Веско Маринов и да не ги изпее.

Ловната дружинка на Банкя съобщава, че утре се органзира голям лов на снежинки около столицата Банкя. Дъждовните капки в района да бъдат внимателни за да не бъде уловена някоя дъждовна капка случайно.

ВНИМАНИЕ,лизачите от герб,глупоста е заразна

Той Плевнелиев май само за това став.

тиквааа, стига вече тикваа, спри се вече! ходи пиши на Дедо Коледа писмо, да ти донесе нова бухалка за Коледа

Няма стига.Всички да подскачат и ловят снежинки...Скъсах се от смях.

Германците ряпа да ядат! Няма и снежинка по улиците. Браво!!!

тичайте бързо всички на вън да ловиме снежинките.

Зимата е победена.Във форума има толкова много ловци на снежинки,че можем спокойно да посрещнем големия сняг.

А през лятото ще ловят мухи и други вредни летящи насекоми. Колко е прав премиерът.

сега тръгваме за Витоша да хване ме снежинките още тук, за да не паднат в София.

да фащат сняг там... без туй не стават за друго.

Дори и да се работи на 101% пак не може да се изстърже целия сняг по всяка една божа улица и тротоар в градовете. За това където могат - да помагат гражданите. Ще хванеш, ще си почистиш входа, тротоара. Колко му е няколко мъже от всеки вход да се хванат и да изринат 10-12м2 от улицата пред входа. Хем ще си освободат терен за колите. Не е голяма философия, нито голям труд. Ама мъже не останаха. Оф, ама че съм. То Хора не останаха...

Лечение,но на тебе ли?

за съжаление, не за мен, а за тези,който му Поверваха

Шефе,улових 2 снежинки-блондинки !Какво да ги правя?

Прати ги при брюнетките

Къде са психиатрите в територия България.... Трябва сериозно лечение...

Ей не се умори този човек,глупост може да е,ама приказка за него да става.Дано не го публикуват в чуждата преса,че съвсем ще го втасаме!

Публикуват го и още как. Майтап да става, че и те огладняха.Обаче геноцид като тук няма в Европа. 500 г. робство са ви малко боклуци.

Hе може да не му се отчете чувството за хумор на премиера.

Не може да се отрече,няколко червени тъпурковци се опитват да бъдат язвителни,но стават още по-смешни.

така е, аз! просташко чувство за хумор.... даи боже всеки да го има! да се смееш ли, да плачеш ли... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то и аз искам да ловим снежинки и одим из улиците като гламав , ама снежинки така и не найдох , та си викам "ами кво че праим сегичка, къде изчезнаа пустите снежинки оти и аз да помогнем малко на тая държава"?, одим и мислим, одим и мислим, па накрая реших-че одим до антарктида, каквото и да ми струва това, но че помагаем, ама пръво че си зема метла и снегорин оти там не се знае каква е хавата с подръчната техника...е айде чао, че работа ме чака...

Другарю Премиер, След три години лично ще имате възможност да ни покажете как става ловенето им във въздуха.

Чакай си...свиквай- 3,7,11...колкото искаш години,подскачай и си лови каквото искаш във въздуха/през лятото може и мухи/.

+++++++ след като хванете снежинките леко ги препичате във фурната и ги слагате на коледната трапеза. гарнирате с надежда....

Да. Все се надявам, че масата българи ще поумнеят и ще им дойде акъла в главата, но такива ниско наведени г..олизци и заслепени малоумници като теб непрекъснато правят опити да ме опровергаят.

Другарю Борисов,няма сняг.Сега какво да правимЕ ?

Подскачай на място,тренирай.Може да падне червен сняг...А-а-а,Швейк е по-умен от тебе.

Ами като изловиха престъпниците,сега няма какво да правят,ще ловят снежинки,да не губят тренинг де...

хахааааа оле, заболя ме корема от смях

Просто премиера има чувство за хумор за разлика от тъпите му критикари!

Ако Бойко ги изкомандва,тъпите червени критикари ще подскачат за всяка снежинка.Те са голям резерв в снегопочистването.Тогава няма да има необходимост от техника и други разходи,а средствата ще се насочат в здравоопазване,образование ... Много е весело,компанията здраво се смее...

Ами вече не е и смешно, а си е направо тъжно като гледам кой ни управлява. Тази стенограма е дадена на медиите очевадно с рекламна цел да се види как Той е взел мерки и разбира се е казано в стил "голем борец на село"

мъка, мъка-а-а-а-а-а-а..........

трудно ще вървим напред с толкова много Сашета

Бойко Ван Хелсинг - ... и посипете земята с пясък, главите с пепел и всеки да ходи с връзка чесън на врата!

Браво Борисов, за 20 години най- сетне да ми е гот!!

Бе какво точно ти е гот, като живееш в най-загубеното място на България бре?

" Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! "-Гусин Премиер снегорините не могат да скачат..

Като снегорините не могат, да опъват найлони и тва е! Речено - сторено! Всичко може да стане на този свят, но не всеки може да го направи!

Глупав диалог м/у неграмотен премиер и некъдърен министър и за това даваме пари да ни го показват по бнт.

УСМИХНАТ КАТО ДЕБИЛА СОФИЯНСКИ И СИ РЕДИ КАРТИТЕ! ХИТЪР И ПОДМОЛЕН! НАБЛЮДАВАЙТЕ И СИ МИСЛЕТЕ КАКВО СТЕ ИЗБРАЛИ, ЕЛЕКТОРАТЕ!

... е много злобен, лъже и маже, сервилен и нахален е. Има гнусния навик да се облизва докато говори и използва думи, които издават селския му произход...

колко и прав.... господи какво сгреших, че ме наказваш с такав - премиер! ( for the record - I haven't voted for him!) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато има нещо ново,неочаквано и изненадващо, ти го виж!Но ако нямаш очи да го видиш,ти няма да го видиш и ще продилжиш да пишеш ,както досега на ангро!Затова забележете разликата тази година германците наистина има за какво да ни завиждат!

Сравнението между Бъфи и Т.Ж. е несправедливо! Този е в пъти по-прост и по-лицемерен!

Гусин Премиер после да няма:аз ги хващам те ги пускат...

Отдавна не ми бише се случвала да ме разсмиват така.

Накъде може да върви една държава с простак начело?

Зимата ще лапаме снежинки, лятото - мухите.

Трябваше да продължиш така: 3.След това квартала и града. 4.След тях магистралите и проходите. 5.И така чак до месец май. А ТИ и БОЙКО дедовия ли ще ми крепите?

Такъв е мат`треЯла - става само за духане.

Водопад от снежинки и калинки залива мозъците на безмозъчните българи, избрали най-простия премиер в историята си. Хак да ви е!

Беж зад Околовръстното!

предимството на природата пред почистващата техника е 10 : 1. имам предвид силен снеговалеж, вятър и преспи, трафик, закъсали лекомислени водачи, паркирани тук и там коли и пр. само един пример--при навяване пряспа се образува за минути, а почистването отнема много повече. друг е въпросът когато не вали, а натрупаното не се чисти. за това се обърнете към друг специалист. лафът-зимата ни изненада-важи, ако ви завали на созопол през юли. несправянето със големите количества сняг е най-вече поради природата, доказано е.

Специалисто, сигур имаш 3-то отделение в помощно училище.

Много учен го изкарваш.

Може и с трето отделение да е човекът,но е проумял какво същество си избрахте за "премиер",тъпаци.

..нещо против тезата ми? ами дайте вашето обяснение. или приказвате просто така. като запраска як снеговалеж, качете се в кабината на някой снегорин, който се мъчи да чисти 2-3 километра улица, стига да е на кеф да ви вози. той ще ви обясни с какво образование се бори стихия.

Оставете тия пясъци и соли. В проходите си трябва редовна поливка с химикали. Асфалта трябва да е или мокър незамръзнал или сух. Натрупа ли, утъпче ли се, замръзне ли, пясъка си го сипвайте на главите, от там тир няма да мине.

напротив Бойко е крив за всичко. Я ми кажи като си толкова отворен- кажи какво стана с околовръстното на София- нали твоя идол се биеше в гърдите , че той е главния спонсор и отговорник и откривател на околовръстното . А миналата седмица , всички ние бяхме свидетели на некадърната герберска работа . И не се изказвай неподготвен , сигурно си някой гербер- драскач , платен от централата на герб. Разбери вече , че почти никой не ви вярва .. вие герберите в скоро време ще си останете в историята като най- некадърното , корумпирано и лобистко правителство . помни ми думата , ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА .

maks  nik

Дойде ми на акъла идин виц. Седи си Сер Гей на небето и си тупа бялото костюмче за Коледа. Към земята се сипят прашинки, като едри, красиви снежинки. А отдоло припка Бат Бойко с издути алени бузки и духа ли, духа в небето. Продължението от вас.

Нека бъде отдолУ, а духавицата от тебека.

Според мен по-интересн момент от стенограмата на това заседание е даването на 150 000 лв. за Гигинския манастир... http://mediapool.bg/show/?storyid=173628 Защо толкова пари, без кандидатстване, без нищо, ей така... не е ясно :(

Мутрата не му трябва процедура-ТОЙ дава!

така е, митко! тои решава, никого не пита. това е боико-слънцето!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе ББ трябва хептен да няма връзка с главния мозък.Само стойте и гледайте какво ще се случи като падне първия сняг.А пък тези глупости дето ги разправят че парите били повече за снегопочистването да идат да го кажат на баба си.В общините парите са отрязани точно на половина.Дано само Господ да се смили и да ни прати по кратка зима защото иначе няма да можем да мръднем никъде.

А, защо и бащицата да не духа, да поведе герберите и всички малки герберчета и да настане истински всенароден празник под девиза"всяка снежинка издухана-нито една снежинка на земята". ГОЛЯМО ДУХАНЕ ЩЕ ПАДНЕ.

Тази акция с духането много ми напомня един призив от времето на Мао в Китай. Та призивът беше във всяка селска пещ да се излива стомана.