Ако осъди Борисов, Йончева ще дари 20 000 лв.

Ако спечеля делото срещу премиера Бойко Борисов, ще даря парите за семейства с репродуктивни проблеми, обяви депутатката от БСП Елена Йончева.

Обратно в новината

Коментари - Ако осъди Борисов, Йончева ще дари 20 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз приемам, че репродуктивни проблеми имат ромските деца които раждат деца (12-15 годишни). Та политиката на БСП да насърчават тази група за още по интензивно раждане и създаване на соц.електорат ли е?

Репродуктивни проблеми имат най-вече и абсолютно гейовете като теб.

На територия, където прокуратурата и съдът обслужват властта , е ясно кой ще "спечели".

Ще съдиш ли Недялко Ангелов-помощник военно-аташе в Кувейт за периода 2001-2005г.Дипломатът е свидетел на твоите екскурзии."Елена живя в резиденцията на посланика ни в Кувейт 10-на дни-държавата я посрещаше и изпращаше.Госпожата на Станишев се развличаше в арабският свят" Защо след раздялата си със Станишев секна интересът ти към този свят?Разследващият журналист не спира току така.Явно движещото е било зад гърбът ти,а и сигурният хонорар вече не е сигурен.Върни поне парите които си харчила и си зарови главата в пясъка.Вие срам нямате ли?

има доста за донаебаване в БСП-то

Успех Елена! Дано да има някаква файда от простотиите бойкови! После ще може да се похвали, че е увеличил раждаемостта!

нилъм ще се разелени...отколкото комунист да дари...ха ха хааа

Ей, лудото Ленче не се спря, хем насрано цялото, хем не спира да бълва отрова.Нещо за родителите си да каже?

ха ! колко е лесно да се говори само за другите ,но това изобщо не доказва ,че сте по-цвете от тях !

Еленче, първо го осъди , а после говори (след 13-14 години) за какво ще дариш деноминираните 20 000 . А и не се знае в резултата ти от делото в нашата правосъдна система, може да получиш 3000 лева срещу 10000 лева разходи

да си занесе бурканчето, в което си е събирала пари от закуски, за да финансира далечните си пътувания. При всички останали случай ще трябва да плаща тя.

ujabg

От къде има 20000 лева?

Йончева, СПРЕТЕ СЕ МА, ИДИОТИ комунистически!!! Колкото и да се държите КУ*РВЕНСКИ и да саботирате държава и Правителство, толкова ПО-ОМРАЗНИ СТАВАТЕ гадове КРАДЛИВИ..ПФУууу...

за коя държава става въпрос ,защото ние сме в блато с кърлежи ?!

Силвенце, Бойчето е крадец номер 1 от 9 години насам..

Вообще не ми дремаеть. Писна ни от "праведни" дрогарки и дрогаре.

Ебаей си мутито тогаз!

А пък от дурачиля-простофиля съвсем ни писна- не се свършихте бе.

Ама поне сега призна ли си,че до като Сергей Станишев беше Министър председател и шеф на БСП , ТИ ЕЛЕНО, работеше за ДЪРЖАВНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ? Къде ти се излъчваха репортажите и кой те уреждаше? ТОВА НЕ Е ЛИ ШУРОБАДЖАНАЩИНА МА ЕЛЕНО? Делян Добрев какво повече е направил за ''кума си'' от колкото Станишев за теб?

Мая Манолова Костинбродска.

Ако да идеш в размирен район е необходима шуробаджанащина, сега е моментът да кандидатстваш за Сирия. Нека държавата ти плати луди пари да интервюираш руските пленници да речем!

Смяташ ли, че плъха я е пуснал без охрана??? Аз не смятам, ама по тъжното е, че ние всички, чрез бюджета сме и платили и разходките и охраната!!!

Гладна кокошка просо сънува.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия винаги сме защитавали интереса на семействата с репродуктивни проблеми. Но искаме да видим дали и този път Бойко Борисов ще посмее да ги лиши от необходимите средства за ин виво.

Пожелавам и да спечили, има всички шансове за това, независимо от адвоката Марковски. Добра идея е да дари тези пари за семейства с репродуктивни проблеми.

Аз пък и пожелавам да стане обвиняем в мнотго дела, в които да бъде ефективно осъдена ..... и да злобее от затвора. Там е мястото на тази злобна и грозна твар - плод на майка рускиня и ДС агент. Ако имаше лустрация тая руско-ДС маймуна нямаше да обикаля света с пари от нашите данъци.

Г-жо Йончева , само пари не му вземай на Бацето , ще го затриеш. Няма да го понесе , или после ще вземе да каже -аз дарих.

Елито захапе ли, не пуска! браво!

Ама Станишко го изпусна...

А защо не вземеш да дариш и без да можеш да спечелиш или за своите парички ти е жал и ти се свидят?!? Вземи та дари и на другите жени като теб които немогат да забременеят та да опитат и те от инвитро процедурите!!!

Предлагам всички пари от спечелени дела на политици, депутати, министри и в.о.с. да се внасят във фонд за лечение на деца в чужбина.

Започнах да чета да видя кой прав кой крив докато стигнах реда че Марин Марковски е адвоката на Бойко, няма да има какво да дариш Ленчеее.

Моме,първо спечели делото,после "пипни" парите и чак тогава приказвай как си щяла да ги даряваш. Когато си ги вземала тези"пари" ,не си крещяла как ще ги харчиш !