Ройтерс коригира интервюто с Бойко Борисов

Агенция Ройтерс пусна коригирана версия на интервюто си с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от 25 септември, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ройтерс коригира интервюто с Бойко Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерал - Диктатор и коалиция!!! Наистина, редакторите на Ройтерс са се изгубили в превода!

Много народ се тресе от страх пред изхода от тези избори......край на демагогията, кражбите и далаверите, знаем кои бяха соециалисти по тези въпроси!!!!!

Този тип винаги е имал нужда от корекция. И сега - изплюе нещо, после обяснява, че е друго и накрая казва, че нищо не е казвал. Горкият, толкова му е моженето.

И корегирана и некорегирана, Бочко почти в прав текст си каза, че ще подкрепи БСП! Ами така де, една майка ги е раждала, едно възпитание са получили! Кой прост, кой шантав, еднакво са научени да кльопат от държавната софра! Е, Боци Бидона води във клопачката, то си му и личи! Затова на 5-ти октомври трябва да им бием дуспите- и на ГЕРБ и на БСП и на присъдружната и шайка ДПС! ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ!

И като и биеш дуспата и на единствените свестни от левицата, кой ще упправлява? Да не би да ти харесва Ач кюпека Бареков, или Иван Костов - задкулисният менажер на Реформаторският блок, който американците тачат повече от Бойко Борисов, защото по време на неговото управление 2007 - 20911 год. такъв гювеч пускаше на САЩ, че дори ген. Бойко Борсов не можа да го задмине по сервилност!

С АТАКА, НАПРЕЕЕД!!!!

Атака може да разбърка картите!

Дошло е време разделно. Излизайте ВСИЧКИ и оттървете България от този червен башибозук. Ние от цяла Европа също ще ви подкрепим

Комунягите - гас, пикаят ...И не, само те! Страх, паника, кошмарни сънища, колит, гъсстрит, а?!? Веселба! Улица 05.10.2014 - 9! Чувам, аплодисменти! Браво!

тоя маие от КАРЛУКОВО

Мислех , че Ройтерс е сериозна агенция с традиции. Но след като се занимава с Мутрата, губи авторитет.

густо майна ..те тия от Ройтерс да потренират с Пената преди да одят при Боко...

Боко, разбра ли в коя английска дивизия играе "Ройтерс". И добри ли са? Не съм ги гледал по Евроспорт.

kikuno

От къде да знаят тези от Ройтерс ,че докато публикуват интервю с Б.Б.то ще е вече остаряло

комунистите газ пикаят като си помислят само че боико ще ги управлява...и така трябва да е

Да, бе! Страх от преданният син на Партията!?!? Или си тъп и заблуден или добре платен! Аман от плужеци...

той е и от двете ...така е по сигурно ...така е при ГРОБ...)))

Няма да ги управлява, ще ги е-е.

Айде да идва 5-ти ,Бойко с теб сме 90% от нацията ,останалите са с доган и барека.

И тоя говори за отговорност!!! Боже господи, прости му! Човекът, който по всякакъв начин саботираше работата на парламент, правителство и на цялата държава, говори за отговорност! Тоя който крещеше как ще се срине банковата система и който наистина спомогна да настъпи масова психоза и хората да започнат да си теглят парите като луди! И той говори за отговорност! Та той отсега е дал заявка да вземе 5(пет) милиарда кредит! И той говори за отговорност. А как се постига отговорно управление с калинки с нарисувани дипломи и хора събирани по кръстовищата. Може би Ройтерс знаят?

Омръзна ми да ти чета нескопосаните ти коментари. Борисов саботираше парламента, защото знаеше какво ще откраднат комунягите. Та това е традиция при тях. Да опоскат бюджета и накоя банка и дим да ги няма . Така вече многооооо години.

humfry

Вкаралите страната в блатото ще водят "отговорни и конструктивни" преговори за нейното изваждане. Що за цинизъм, що за електорални единици.

Важното беше БСП пак да си прокарва манипулациите, че Борисов и ДПС искат коалиция. Сега не е важно, че не било вярно. Гнусни станишево-догански манипулации.

га тъпото от Банки види ЕП тогаз да ми се обадиш ...ади със здраве...

На 05 Октомври спират плащанията към мангустите и некадърната сволач, живееща от социални помощи. От 06 Октомври , за да живеете добре, ще трябва да работите!

Като им е пратил подходящи мутри! Къде ще ходят, че няма да се коригират!

Този път правилно е преписал...

Прав е човека той си казам искам власта и я искам само за себе си,никъде не е казвал коалиции и други също да се мешат и да участват във власта му.Е по хубаво щеше да каже искам да управлявам и да постигна нещо за този вече утрепан и изтерзан народ да ги поведа към нещо по добро и вече наистина смислено и за бъдещето на тази България.Ама нищо де и това ИСКАМ ВЛАСТА пак е нещо,поне един да си покаже какво иска и каква му е целта другите да си плащат сметките и кредитите,а ако много се надигат пак ще им се вдигнат така сметките,че няма да имат и 1 лев за да хванат метрото и отидат да протестират.

Ареее Ройтерс, стига сте МУ губили времето, че има да строи магистрали, дъги, тангенти, хипотенузи, зали-красавици.

а на 05.10, НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО-НАРОДА ще коригира другаря Борисов, и ще го изпрати на бунището на историята, като най-ама най-проваления български политик за последните 100 години!

Мечтания, мечтания на червени и атакисти! И какво ще пишете тук на 6.10.? Жалки сте във всичко, освен в краденето на пари от народа! Там наистина сте номер едно!

януари

е сега пък атакист, нали бях комунист бе..... Впрочем извън шегата заявавявам не подкрепям нито една партия и нито един политик , които са се устремили отново към НС а по убеждения съм убеден анти-комунист! Това е причината да не приемам и комунистите на Герб!

... за 13-ти пореден път.

Ха на 05.10.2014 с много мрачна СЛАВА червените ескадрони заминават във вечното забвение като една терористична организзация.

Ivan

Този гнусен боклук Тиквата още ли е жив!?

той ще я закопае цялата ви шайка на 2 части-в тигана на бузлуджа и на плажа варадеро!

Мачкай Борка, мачкай! Народът е с теб.

Не народът - мат`рялът. Разликата е огромна.

КОЙ сега е номер 1?

Който пръв състави правителство.

Бацето редактира "Ройтерс"!!!! Това се казва - лидер на световно ниво. Браво бате, браво Бойко! Народът се гордее с теб!

Нали? Друго си е като си чел Винету!

Другаре, Боко много са фука с този загниващ ройтерс,пък наште изтърсаци - сергуня,капута и пидал ага варадеровеца беха интервюирани от прогресивната ,,Мурзилка,,!! Цеко и Боко ги търсят само от разни кулашки вестници като ройтерс,СНН,Форбс,Шпигел,пък нашите само от революционни-комсомолская правда ,галерия ,шоу,алф тв и трета възраст!

Треперят западните агенции от геерала или както е по-известен там Боко Хелуина.

Кошмарът на червено-турската сган наближава.

трудно е превежда на приматски

Борка, желая ти победа но не просто победа а 2 към 1 спрямо всички.

оригинала на ройтерс е- ,,...ЖЕЛЕЗНИЯ КАНЦЛЕР НА БЪЛГАРИЯ ,ВТОРИ СТАМБОЛОВ,ГЕНЕРАЛ БОЙКО ВОЙВОДА -БЕНКОВСКИ ОТНОВО ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ НА ПУТАРАШКИТЕ ШАЙКИ НА МОМАТА,ЧАЛМАТА ,КАПУТА И САЧМАТА-ВОТ ТЕБЯ,ДОРОГИЕ КОАЛИЦИЯ ! ЩЕ ВИ ТЕПАМ ПАК И НА КУЦ КРАК!!,, АРЕ, ДРУГАРЕ, ДУВАЙТЕ СУПАТА НА БУЗЛУДЖА!

Дори "Ройтерс" се съобразяват с мнението на Борисов! Мачкай Борка, мачкай! Народът е с теб и това е най големият кошмар на червено-турския башибозук и неговия електорат.

Малиии,ама много си тъп,чесно

Мачкай си го Борка, мачкай! :)

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ЧОВЕК АКО СТЕ НОРМАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ,КЪДЕТО РАБОТЯТ ГРАМОТНИ ХОРА!

Браво бате! Избра ли часовник за Цветанов. Този път търси "Ракета" - втора употреба. От ръката на бивш комуняга. Те сега продават всичко на безценица.

Бойко мачка комунягите от Ройтерс, както никой не ги е мачкал.

Учете български Ройтерс. Както изглежда пак БГ, ще спасява света от надвисналата военна опасност. Както си знае. Борисов -Победа.

Известно ти е, че генералски пагони в МВР, дадени по незнайни какви причини, на човек дето е командвал един взвод за броени дни - не означава, че тоя е равен на генерал от армията, командвал от бригада нагоре. Нали ?Особено дето няма СТАЖ. И кат си толкоз отракан - повеждай борбата със злите комунисти - хващай калашника и почвай да избиваш наред всеки дето не е за герб.

Това са глупости. Нали не ме съветваш, да направя това със свекърва си, която ми отгледа децата? Но вашето поколение е повредено бе човек. Нали знаеш за 40 г. в пустинята и т.н..

ние си го знаем ББ ! Готов за власт , ще се съюзи и с дявола ! Аз няма да гласувам за него , не ме интересува какво е казал ? Тиквата си е тиква , вари я печи я!

Не ми дреме за американците. Но, не те, а руската политика спрямо България и българите и продажното русофилство ни доведе до демографската и политическа смърт. 90% от националните активи на България са в руски ръце...! "Големият американски залък" Марица Изток е само 0,45% от собствеността. Германия няма нито една 100% немска инвестиция у нас. Западни фирми държат само 1,5 % от собствеността тук. Руснаците са собственици на България. Тогава кой е виновен за дереджето ни?..Собственика. За твое сведение имам много приятели руснаци, които по-добре от нас знаят кой е Путин и каква трагедия е Русия благодарение на него. И те не са туркофили, нито соросоиди а мислещи хора и руски патриоти. Путинската намеса в България води към турска окупация на ....

Алоооо 53 наборе от малките махали независи вотът на Генерал Бориспв

От известно време чета новините на сайта на Ройтерс, не подозирах, че дотолкова манипулират събитията, абсолютно изкривяване!

кафето не беше само кафе...

С такива ментори как да не проявиш разбиране към нашите медии дето някой като кихне те вече го водят умрял.

Научихте се и вие как се работи!