Бойко Борисов разказа за отношенията си със Слави Трифонов в миналото (видео)

Той разкритикува служебния кабинет, че няма градация по отношение на ваксините и борбата с пандемията

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов разказа за отношенията си със Слави Трифонов в миналото (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва ли е ПАСИВНАТА ПРедизборна кампания на ГЕРБ? С ЕЖЕДНЕВНИТЕ брифинги, включвания, ефирно време, статии и т.н.? Да бе, видях, че пише ПЛАТЕНА СТАТИЯ, ама те всичките за него са така. Просто понякога забравяте да го уточните.

Вече е прекалено нямаме грам почивка от този мафиот грам, а вие не сте никакви медии мисирки този е психично болен. Как може да се дава трибуна на този психично болен човек срамота за пореден път, Това не е никаква държава срамота!

Ей, не се спря, бе! Искам да си взема бира от хладилника. И от там ли ще изпълзиш, бе, Мутро?

Учиндолските чалгари са били винаги патерица и медийни слуги на сикажиската мутра!

Tикво, който иска се ваксинира, който не иска не се! Не можеш да накараш насила човек да се боцка с недоказани препарати! А ти тикво помниш ли каква беше ситуацията миналата година по това време и какви мерки вие вземахте ;) Отрепка!

същество. Няма ли кой да му каже да спре неадекватен човек неадекватен става за смях Оттегли се бе за резил стана. Ужас и незная кой ще гласува за тоя вече. Колкото и да е имало заблудени привърженици мисля, че вече ще се отвратили от тоя!

А ти си дебил, дето лъскаш на снимки на Борисов.

Логорея.

Боеко, разбери. Хората ще гласуват за Трифонов не защото много го обичат, а защото са те умразили.

Тоя трябва да го показват на децата. Наркотиците и алкохолът не прощават. Тотално не е на себе си вече.

Трифонов е фалшив, не се лъжете! Цвлата му е да е патерица на мутрата!

Е, и? Какво значение имат минали отношения. И аз бях жертва на меркантилен и лицемерен мъж, а сега не искам да живея дори в един град с него. Животът е непрекъснато движение - приятели стават врагове и и обратно - човек си намира нови приятели. Това е заради помъдряването.Помъдряваш, че даден човек не е бил твой приятел или е бил по погрешка в живота ти.

То и Бою подари куче на Путин да му се подмазва и се хвалеше.

Тулупа никога няма да се научи, че има хора с мислене различно от Ганьовският му манталитет и простотия.

Трябва да ни интересуват изявите на някакъв пропаднал селянин, който живее в собствен свят.

Тъкмо ми припомни, че Бою подари на Путин куче. Да имаш да кажеш нещо?

Луд умора няма!!! Тиквата яко го е напекло слънцето и все повече започва да му личи !!! Д-р Гълъбова, приберете го най накрая ,че малко и ние да си починем !!! Човекът става все по- зле и не знае на кой свят се намира и какви ги приказва!!!

Бе кой беше тоя до камината на ЮС президентите?

Всеки път едно и също. Планина от сланина с его до небето. Смешник жалък.

Последни издихания. На 11-ти катуна ГРОБ се разтуря.

Минало, минало, еее ... И аз бях млад, но това беше едно време. Важно е сега, какво е настоящето, какво ще бъде утре, други ден. И т.н. Така, че спомените на вожда са си негови. Да живее с тях.

Плъзнал нов вариант на вируса, Банкянски бил

Згиналта Мазна Свиня Банкялиева. Радев ти го тури. Не Славуца. Не знаеш на къде да грухтиш Свиньо

Премиер на България трябва да бъде човек с образование. По възможност получено вън от България. Да знае добре говорим поне Английски. Да не ни излага като тоя с неговата торта Сахер.

"Агитационен материал на ГЕРБ-СДС" Плаща с парите, които вие му дадохте като партийна субсидия. Сега си четете това, което сте платили.

Този е лъжец. За какво се хвали, като само една разходка из София или да не говорим из областните градове и на най-простия човек ще му стане ясно, че нещата не са наред.

Ей, този си ги плещи както си знае. От сайта на Световната банка БВП през годините в милиарди долари: 2001 - 14 2005 - 29 Царо го удвоява 2009 - 54 Я гле, и Станишката, дето много крадне и т.н. и той го удвоява 2012 - 54 Първи мандат на Бойко Борисов - усвоени еврофондове и т.н. без резултат 2014 - 57 Орешарски дето и той не ставал, ама за година и малко - 6% 2016 - 56 Втори мандат на Бойчето. Мъка само надолу, а иначе сме велики 2019 - 68 (110 млрд. лева) е честито. За десет години - 20% ръст на БВП За 2020 е надолу, та 120 е задача на друг кабинет.

Айде не пипай миналото баце, че от тоя гардероб какво скелети ще излязат, че им ще ти заиде:-). Първо в миналото си комунист, после мутра, а колко пишки си лапал, само ти си знаеш. Така че гледай бъдещето. Пенсийката, Банишора, бай Ставри и така....

Това прозвуча като притчата за жабката, която видяла, че подковават коня и тя милата вдигнала крачето.

"Агитационен материал на ГЕРБ-СДС" Севда е съставила този "материал"??? Че и го е пуснала за ПР. На тая чавка и е изпъла акъла, вместо да посъветва Боце Мутрата да престане да си показва зурлата където и да е до изборите, че процентите с всеки виц като горното, върви надолу и надолу......

пак на първо място не е народа а АЗ, аз озсигурих парите и как така АЗ няма да открия милиардният километър магистрала. И какво реве , какво са спрели? Спрели са кражбите не парите бе Тиква.

Ходи си пазари в бакалията с брутния си продукт нещо.

Няма как да го спрете, бай ганьо отиде чак до Чикаго. И за жалост той никога няма да умре, така че ако не е бат Бойко, все ще има ганьовци, които да избират

Не позволявам да ми мерят температурата и няма да гласувам. Това пак ще бъде двоен стандарт. В чужбина няма да се спазва, както и в малките населени места.

А трябваше да имаме нормален министър-председател. Да говори от трибуната на Народното събрание за политиката на правителството, а не да пуска лакърдии от автомобила и гората. Да обяснява правилно работата на правителството и да отговаря умно на депутатски въпроси, а не да се заяжда пред мисирки за всяко изказване за него. Да прави реформи, където е нужно, а не да тича след събитията. Да можеше да ръководи стратегически работата на министерствата, а не да оставя министрите да правят каквото си искат и само да ги дебне за издънки, които медиите са надушили. Да не обикаля тайно страната като шпионин и след това пиарите му да съобщават къде е бил и да постват от негово име. Да владее английския език и свободно да разговаря на срещите с европейските лидери, защото там преводачите отдавна са отживелица. И не на последно място, да имаше авторитет пред народа и народа да му вярва. А също да можеше да пише на клавиатура на компютър.

офф вече прилича на спашна клюкарница отварат

Стига сте показвали тая селска клюкарка. Правите му лоша услуга.

Сложих минус на горното! Ти какво си позволяваш да цитираш световната банка бе?? Щом нашия Бойко го каза, значи е така. Банката се е объркала!!!!

Айде спирайте се с тоз крадец долен вече

С фърчилото ли?

Вид; речник; манталитет - на СЕЛСКА КЛЮКАРКА. .. Не ГО прекъсвайте, когато говори!

Груба гавра е да споменава пандемията. В България Ковид-19 беше посрещнат от милиционери по милиционерски и загубихме твърде много хора. Вярно е, че никой не се е готвил за такова нещо, но когато си една от най-пострадалите страни с най-много жертви се иска прошка, търси се какво е можело да бъде направено, за да не е така. Хората могат да разберат безпомощността, дори могат да простят некадърността. Но арогантността на гърба на умрели хора - никога. Има достатъчно теми, по които може да се политиканства по ганьовски, но има и такива, по които е по-добре да се замълчи.

на тебе специално ще ти я мерят в гз на 4ти километър

Това платен материал ли е, или пак се слагате безплатно на бившия вожд? Хубаво сте написали "Агитационен материал на ГЕРБ-СДС", ама защо този агит-материал е при водещите новини??? Може ли да сте такива продажници?

Скъпи Тошко, когато високи, дълги, силни се карат, дръж се настрана! Народът е казал: “Когато два коня се ритат, магаретата нямат работа там!"

Ба... ти и текезесарските мутри ... Тия огледала нямат ли си дома, бре? При толкова пари открадени ... по едно огледало да си беха купили ...

Бочето е г-н Никой вече, един прост лаладжия... Смениха му хората навсякъде по службите. Няма нито лостове за контрол, нито за заплахи. Страх го е и от сянката му. Среща се единствено с проверени хора, набързо и от дъжд на вятър.. приключен е и от Щатите и от Путин..

Боко Рапоня отново е плещил глупости.

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Ежедневие .... и тоя ни е управлявал 12 години ... мъка