Спорът между bTV и ”Булсатком” е решен

"Булсатком" и "bTV Медиа Груп" подписаха споразумение и възстановяват излъчването на каналите на bTV в мрежата на оператора. Това посочват в съвместно съобщение двете компании.

Обратно в новината

Коментари - Спорът между bTV и ”Булсатком” е решен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей сега по-интересното е как точно Булсатком ще компенсира абонатите си, че в продължение на 3 седмици нямаха достъп до 7 от каналите, за които са заплатили и още по-интересното - когато заявяваха, че таксите трябва да се вдигнат заради каналите на бТВ обсъжданите суми бяха в порядъка 2,00-2,80, сега като се стигна до обещетения - 0,60лв до 1 лв на абонат. Къде остава разликата?!!

Всичко приключи и равносметката е, че аз като абонат, който си е платил за БТВ и си ги гледам, цял месец трябваше да стоя без тях, само за да си въртят схемите и измамите от Булсатком! На всичкото отгоре, сега вместо с 2-3 лева, колкот твърдяха, че са плащали на бтв, за да ги гледам аз, щели да ме компенсират с най-много един лев! Още другия месец ги сменям. На БТВ не може да се отрече, че се бори за правата си и за коректността в целия бранш.

Офф тамън се зарадвах че няма постоянно турски сериали и реклами да прескачам и те взеха та ги пуснаха пак. Да ги качат на отделен пакет и да видим тогава кой ще ги гледа като искат това яко вдигане на цената за бозата наречена БТВ !

Жалко, а си беше толкова добре без бТВ-то ! А, бе ....

И какво общо има държавата с частни медии, и то в търговски спорове!??? За балами ли ни взеха вече

Делнаха си паричките и мирнаха!!

Много сам доволен че пуснаха любимата ми програма БТВ,защото сега мога да гледам вече два турски сериала вечер!Моля ако може и едни новини на турски вседем или десет часа, с превод на български

Булсат се показаха много гъсти с властта и най-вече с КРС! Супер смешно ми стана, че са помолили Бойко Борисов да се намеси и да ги спаси, но според мен изобщо не трябваше подобна намеса в търговски спор. Както и де е - поне Булсат пуснаха на хората каналите на бтв! Живеем в свободна и демократична държава! Абсурдно беше кабелен оператор да налага вето над определени канали и по този начин да контролира абонатите си какво могат да гледат и какво не...

САТЕЛИТЕН, а не кабелен оператор е Булсатком! Ясно ли ти е лепотане!

Европа ,СЪГЛАСНА ли е?

Аз като зрител съм доволен от изхода на спора, защото не смятах за нормално да плащам сметките си и да не гледам каналите, които съм предпочел и които съм предплатил Дори и без значение дали харесвам бтв или не, пак те представляват огромна част от пакета и някак си не беше справедливо да плащам, за да не ги гледам.

Поздравления и за двете страни и най-вече за това, че не вдигнахте сметките ни, както искаха Булсатком.

Интересен е факта, че възстановяването на сигнала съвпада с референдума. Даже спечелих на бас 5 бири

Ееее, колко било хубаво да си пуснеш на БТВ и да си гледаш любимите предавания! Добре, че Булсат ще закрепиха положението, иначе не знам до месец дали нямаше да са останали почти без абонати

Vibudhi

"САМО ГЕРБЕРАСТИТЕ СА СПОСОБНИ ТАКА ДА ОЗЛОБЯВАТ -И ДА ОБИЖДАТ- ЗА ТЯХ Е ВАЖНА ЗЛОБАТА И ГНЕВА- ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА МИСЛИ НОРМАЛНО БЪЛГАРИНА ...- ЗАЩОТО РАЗМИСЛИ ЛИ СЕ- СЕ СРАМУВА И ОТ ТИКВИ- И ОТ ТЕХНИТЕ ПРОСТАШКИ ФЕНОВЕ- ЦЕЛЯЩИ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ НА ЧЕРВЕНИ , СИНИ ЗЕЛЕНИ , БЕМБЕНИ...- А ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ХОРАТА-НАРОДА КОЙТО ТРЯБВА ДА Е СПЛОТЕН И ЕДИНЕН -КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА СЪДБИНИНИТЕ МУ... ЛОШОТО Е , ЧЕ Е ТО ТАКИВА ДОЛНИ НЕЩАСТНИЦИ , ИЗМЕТТА НА ОБЩЕСТВОТО, ВСЕ ОЩЕ СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ТРЯБВА ДА СА НА ВЛАСТ -И ДА НИ МАНИПУЛИРАТ..." - верно е Разделяй и владей"- стар англо-американо-еврейско-гръцки+турски принцип! А глупавите малолетни и зомбирани бедни хорица у нас, с промито съзнание ще се изпокарат за кеф на враговете на България!Не може да сееш бурени и да очакваш бял хляб да ядеш след това.

ГНУСЕН ПЛЪХ В КАНАЛА ОТ КОЙТО СИ ИЗЛЯЗЪЛ.

Ааа, Булсат се усети, че няма да стане с техните интриги и че за да продължат да развиват новото си начинание (мобилното операторство) все пак трябва да запазят абонатите си и доверието на хората. Мен не ме интересува мобилния им бизнес така или иначе, но е много готино да си гледаш БТВ нормално! Дочакахме...

Булсат се опомниха, че нищо няма да стане без компромиси. Време беше и те нещо да направят след толкова отстъпки от страна на БТВ. радвам се, че има споразумение и хората вече могат свободно да гледат каквото си искат, а не да им се налага какво да гледат по телевизията!

Искрено се надявам, след тази победа на БТВ никой да не се посмее да крие абонати и бизнеса в България да е легален и чист!

пуни си тюрксат като искаш сериали и не се знае кой е спечелил

Абе гледам, че до вчера нещо любителите на БТВ-то и ТВ-то & се бяха покрили. От снощи като ги включиха, че бях утървал нещо поредната турска сапунка, се включиха мощно със заплахи към сателитния си оператор. Ами какво чакахте до сега, че още на 1 януари не си сменихте операторе ви бе, да се намеси Месията ли. Алилуя братя, спаси ви.

Още малко и Булсат щеше да остане с още един абоната по-малко. Добре че ги пуснаха навреме.

Сериали, формати, предавания, БТВ са готови с нова продукция и хората нямат търпение да я видят. Е, как да не подпишат от булсат

Анастейша, ти наред ли си? Кви формати, кви предавания, какъв Винету. Снощи случайно откривам че са пуснали БТВ и ПОТРЕС, нов турски сериал. Поне Галатасарай и Фенербахче да бяха пуснали. По-г..лизки новини от БТВ, правят само ТВ7, значи и двете веднага ми отпадат от класацията. Какво да се гледа, подпухналия и изтряскал Росен с чапрашък Дианка, която се държи като Опра, но е куха като градинарска лейка. Или шопара Любо Нейков и схванатия Славчо, дето съвсем му изпростя шоуто. ТВ7 изобщо няма да ги коментирам, че там батака е още по-голям. Демек и двете ТВ-та, барабар с Нова трябва да си изринат оборите и да се рестартират напълно.

Vibudhi

"Таман си бях починал от Циганолюба Бенатова, хулиганката Диана, мазника Бюреков и Люба Изкукулезич и пак ми ги натресоха! Ама няма как, идат избори и от ефира трябва да се леят дитирамби за Тиквун Великолепний и шайката му"...още един бисер от пишещите тук, може книга да се издаде...

УБИЙСТВЕН СИ- НЕ ЗНАМ КОЙ СИ- НО МЕ БИЕШ ПО УЛТРАС СИ И ОТ МЕНЕ В "ЛЮБОВТА СИ "КЪМ ТИКВОНИЙ ВЕЛИКИ. СВАЛЯМ ТИ ШАПКА- ИМАЛО И ПО-УСТАТИ И НАПЕРЕНИ И ОТ МОЯ МИЛОСТ- ТИ СИ ПО-СЕРСЕМИН И ОТ МЕНЕ :))))- НО НЕ ЗА ВСИЧКИ- ЗА ТИЯ ЗА КОИТО Е НЕОБХОДИМО.... ОЩЕ ЕДИН ПЪТ- БРАВО !! БИХ ТИ СТИСНАЛ РЪКАТА -АКО МОЖЕХ !!!!!!!!

Vibudhi

"ВНИМАНИЕ!!!-ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ ПО КЪЩИ И АПАРТАМЕНТИ И КОЙТО НЕ ГЛЕДА "БТВ" ДОМЪТ МУ ЩЕ СЕ БЕЛЕЖИ С КРЪСЧЕ КАТО В ПРИКАЗ КАТА "АЛИ БАБА И 40-РАЗБОЙНИКА".И ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ?" поздравявам пусналия този постинг!

Махам се от булсат! Пуснаха БТВ, ама колко трябваше да ги чакам!!!Няма причина да продължавам да им плащам

Гледам български сериали ще има по БТВ, като ви казвах, че те мислят за развитието на културата ни!

Шампионска лига почва и нямаше как булсата да не подпишат! Иначе колко хора щаха да ядосат!

Засили се програмата по каналите на БТВ и булсат побърза да подпише! Все пак малко абонати им останаха и се изплашиха и те да не напуснат

Да бе да. Силно съм развълнуван от ШЛ. Цяла зима вървят Висша лига, Примера дивизион и шампионата на Африка, доста интересно първенство между другото, та ще се затюхкам за Лигата, където са обичайните заподозрени. Ман-а и Барсата си ги гледам и в националните им първенства, там дори е доста по-интересно.

Това беше за Горанчо, ама и БТВ-то един летящ старт. Снощи минавам случайно през канала и ооо, изненада, нов турски сериал.

Ооо вече се месиме в спорове на Частни лица така ли? Ех екстра, най-накрая станахме истински мутренска държава. Та сега като сме си на думата и моята фирма има спор с едно друго частно лице и много бих желал да ми помогнете Г.Н Борисов. Айде моля ви се ако някой друг се е ползвал от услугите на държавата за да си помогне на бизнеса да ми пише ,препоръчително с информация за паричките които трябва да дам за удоволствието и процедурата през която трябва да мина, Благодаря предварително.

Имам молба към негово всемогъщие ББ. Баба ми има хроничен запек, та дали би могъл да нареди на чревния и тракт да заработи в темпото, което изисква (примерно) ЕС. Този пожарникар вече съвсем се взе на сериозно, та чак на еднодържец заприлича.

по Шалвар ТВ Култовия сериал "Октай убиеца на Доганя"

Бойко спаси Булсатком. Отворете си очите и вижте какви лицензи, кредити и закрила им дава.

Козата на баба Гицка е ялова, нещо не могат да се спогодят с пръча... Благодарение на намесата на другаря Борисов, козата вече чака яре. Понеже новината не е гледана от милиони зрители заради изхвърлянето на БосфорТВ от Булсатком, то другаря Борисов разпореди двете фирми да се разберат, за да потече пак турската боза към българския зрител.

Аха, значи Булсатком видя, че вече няма накъде и се реши да направи компромис! Вече почти беше станало МНОГО КЪСНО

Ще се свалят антени, спестиха ми днес разходката до новия оператор! Добре, че булсатком най-накрая се опомни

И в същото време нашата пътеводна звезда докато решаваше проблема с БУЛСАТКОМ назначи за шеф на комисията за конфискация Пламен Георгиев-прокурорът по ТАНОВГЕЙТ.Браво гербери и тук имате верен слуга.

Държавно ''напътствана" пазарна икономика. А уж сме в ЕС, а не в бившата ОНД. Пак някъде генерално я объркахме ...

Кво толкова му гледате на това битиви? Ако някой може смислено да ми обясни какво се гледа там, ще му дам 5 лева. На мене и 15 лева месечно да ми плащат за да го гледам един час дневно, няма да се съглася.

Аз като зрител искам да благодаря на НоваТВ, че и те не проявиха алчност, високомерие и самовлюбеност. Оценявам това и онези алчните по време на така цитираната ''световна финансова и икономическа криза" ще ги избягвам. И Булсатком са виновни - и тях не бих препоръчал занапред.

Сън не спахме, заради този конфликт. Добре, че се реши. Очакваме да се филмира по HBO. Колко ли сезона ще има?

браво тикво цар си в глупоста си и тази на околните лекей!

бТВ се държи не като ученичка, ами като момиченце от детската градина. "А пък госпожо, този не иска да си играе с мен. Пратете му данъчни. Ако не става, пратете и директора на детската градина да му каже да си играе с мен!"

Не искам БТВ и ТВ7.

Нещастници сте всички вие писачите.......Аз пък ще кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, че се намери твърда ръка, за да си седнат на задниците спорещите. Браво на Борисов. Все повече се убеждавам, че с желязна ръка и огромен замах ще се оправи тази държава!!!!!!!!!!!!!

Остава само и Стамболов да излезе от гроба да ни емне и всичко е ток и жица

Да, нещастни сме,пак ги включиха.

Ти пък като си толкова щастлива, чий го дириш тук, че и да обиждаш хора които не познаваш. Я се кротни и по полека с определенията.

И аз си мечтая за големи работи !

Явно "Булстаком" и по-специално дъщерният му канал ТВ+ не достатъчно популяризират ГЕРБ и не се грижат за успеха му на предстоящите избори и им бе показано как се къса глава на мачка, чрез БТВ и ТВ7 от самият Бойко Борисов! Иначе от къде, накъде той ще решава спора! Нио едно от замесените в кавгата дружества не е държавно! Дори и част от акциите им не са държавни!

Защо българина винаги обича да се изкаже точно на обратно? Ако не се намеси - къде са институциите, Ако се намеси, що пък се намесва?

хехехе, на Бойко му спрело БиТиВи-то и задействал там некво си министерство, та да ускори преговорите разийш ли... Кво толкова...Да Ева и банкянската пръчка, да Ева!

ВНИМАНИЕ!!!-ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ ПО КЪЩИ И АПАРТАМЕНТИ И КОЙТО НЕ ГЛЕДА "БТВ" ДОМЪТ МУ ЩЕ СЕ БЕЛЕЖИ С КРЪСЧЕ КАТО В ПРИКАЗ КАТА "АЛИ БАБА И 40-РАЗБОЙНИКА".И ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ?

Много ме дразни факта че всички говорители по телевизиите са усвоили шопския диалект на Българския език и праскат само на него + турцизми и англицизми - къде се загуби книжовния Български , не сме провинция на Банкя и Правец

Говорителите горе-долу говорят чисто, но всичко останало еее... Политици, интелектуалци!!, всякакви интервюирани маат на диалект. Какво да се прави - оказва се много вярно, че София е едно голямо село.

Аре сега гледайте трейлъра на атентата към Доган една седмица преди премиерата по Voyo. не ми е нужно да гледам комедийни филми и шоута. то държавата ни се е превърнала в сатира...

Не знаех, че гледането на БТВ е задължително.Какво толкова ще стане ако един или няколко доставчика не искат да я разпространяват? Защо ще ми се меси някой в бизнеса, какво трябва да произвеждам, продавам и прочие. Ако не нарушавам закона никой не трябва да ме закача.

Гледането на БТВ не е задължително. Имаш дистанционно и проблема ти е решен.

Прав си, но не съвсем. Аз не стигам и до дистанционното - просто отдавна съм изтрил босфорТВ от списъка с каналите и ми е спокойно. Проблема е обаче, че сега отново ще скочат да обясняват колко им е висок рейтинга и как са най-гледаната телевизия. Което ще доведе отново до рекламодатели при тях. При това но по-високи цени.

Дааа явно това е най-съществената тема за българина като гледам коментарите. Щом тая незначителна темичка се коментира с такова настървение значи всичко в държавата е наред... Ще взема пък и аз да се прибера в тази просперираща страна с толкова много останали компетентни и възпитани хорица.... ама едва ли ще стане

А ти като не си в тази държавичка, що дириш тук и коментираш? Аман от хора, които заминат да мият чинии някъде , никак не могат да се социализират там, където са и час по час киснат тук, ма иначе са супер добре там. Като ти е екстра там, защо си тровиш живота с проблемите на държава и общество, които вече си загърбил?

всичките като сте от директор на горе сте много нагли,не може всички да си клатим краката като вас,някой трябва и да работи и да ви издържа,имайте уважение към миячите на чинии,че без тях сте умрели прави

истината и това се знае,но не ви и дава право да съдите,защо вие може да давате акъл какви били гърците или други народи,а на вас копче не може да ви се каже,все за богоизбрани се имате,само защото знаете да крадете и всичко ви е поднесено на тепсия не е причина да се присмивате на хора работещи и изкарващи честно хляба си с труд,дума непозната за вас,но и вашия ред ще дойде,няма вечно да сте шапка на тояга

Ето, втори път ще те апострофирам (не е злонамерено:): 1. "Темичката" все пак е важна - за добро или лошо, телевизията е съществен фактор за създаването на определен тип мислене, последното се базира на количеството и качеството на информацията, до която имаме достъп (или направо ни се насажда). Примери мога да дам доста. 2. Намесата на "Държавата" в междуфирмени взаимоотношения (на частни фирми) е опасно връщане с 30 години назад. 3. Все пак "най-коментирани" са темите за референдума и цената на АЕЦ, бутафорията на конгреса на ДПС (има в пъти повече коментари). Та, в общи линии, не си съвсем прав:)

Къде да се "прибереш бе" червен боклук и фантазьор? Та ти си в България и никога не си я напускал.

АЙДЕ МИЯСАЙТЕ ;-)

Хем премиер, пък и неграмотник. Нищо ново.