Коментари - Борисов притеснен: Ситуацията не е била толкова предвоенна | Днес.dir.bg

Борисов притеснен: Ситуацията не е била толкова предвоенна

Бойко Борисов заяви, че изборите са решаващи, защото ако не бъде създадено стабилно правителство, държавата ще влезе в спирала от избори и криза.

Обратно в новината

Коментари - Борисов притеснен: Ситуацията не е била толкова предвоенна | Днес.dir.bg

Коментари

и в опозиция пак ще правят на инат - чукане, излизане, а народът нека тъне в мизерия, снимайте всичко-по улиците всичко е с хартии, кучета изхвърлени, мога да посоча и точното място-от селата идвайки в града и хвърлят в канавката, а и много други неща-пускат от селата кучета с малки кученца, котки, не ни се мисли, упадък е накъдето и да минеш, всеки прави каквото му е угодно, чупи, нямам думи, най-вече ме дразни мръсотията, хартийките изхвърлени кой където намери по улици, .....да се оправят, ама не виждам как, разправии, всички депутати трябва да преминават според мен на психиатър, може да са били добре и след време да са превъртели, не е за смях, нито за обвинение, но нещо направете по този въпрос, ако не здраве да е, ще живеем в кочината. друг изход няма. никой не си дава кокала. всеки иска наготово.

"държавата ще влезе в спирала от избори и криза"!?!?!? Нали ти с твойте два полумандата направи това... Пълен нещастник!

ако имаш в предвид "мъж" - като човек, който си държи на думата, не лъже, не се измята и не са сърди като дете.... едва ли ще е ББ

отново пълни глупости! манипулации! всяване на страх! Отдавна е време за правителство от технократи, а не от партийни подметки.

Положението е отчайващо,но не е сериозно.

ВИЖДАМ В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА УПРАВЛЯВАНА САМО ПОВТАРЯМ САМО ОТ ЕКСПЕРТНИ,А НЕ ПАРТИИНИ ПРАВИТЕЛСТВА И АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА. НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ПРЕПЛЕТЕНИ ЧЕРВА. КОЙ КЛАТИ СЕГА ДЪРЖАВАТА ??????

Кажи поне подсигурихте ли си бункири за вас безценните крадци и страхливци?Само от Господа страх нямате.Безродници крадливи.Грешници дано горите в а.а.За вас прошка няма.До къде докарахте България?

има една интересна мисъл, не и знам автора, но е много правилна: "Алчността на хора в системата унищожава системата а с това и хората в нея!" Нали Бойко ? :))

Предлагам бъдещия министър председател и министрите да минават на тестове за интелигентност, правопис, медицински прегледи с психо тест и т.н. проучване на личността за връзки с криминални или връзки с такива на близки в семейството и рода. Смятате ли че Винету ще мине 1% от посочените по-горе тестове?!?! Кажете хора?

Приема се!

Дрътия рекетьор драпа за мноо власт.

Курнелия е виновна не аз!

Боцко да облича генералската униформа и да отива на фронта. На чия страна ще се бие, това също е въпрос???

Борисов си има задължения! Кой ще храни кучетата с телешки котлети и ще полива магнолията??

Боко много взе да ги разбира тия работи бе "Борисов притеснен: Ситуацията не е била толкова предвоенна" До вчера му беше пръв приятел, услужлив комшия, верен слуга изобщо дясна ръка

Държавата можела да влезе в спирала от избори и криза. Кой предизвика всичко това? ГЕРБ бяха спечелили изборите и управляваха. Никой не ги е карал да си подават оставката! Никой! С това си действие ГЕРБ предизвикаха нови избори и разход от десетки милиони за изборите! Тези пари да ги бяха дали за децата или за пенсионерите или за нещо друго! Обидиха се че президента не е от тяхната партия! Дали ако спечелят ще трябва президента да си подава оставката?! Прави се на вид на силен мъж (Борисов), а се държи като обидено момиченце!!!

Два пъти брат, два полумандата и т.н. Абе тиквенска му работа.

Като подаваше оставка - ситуацията нормална ли си беше? Или тогава беше напук, че не избраха твоето магаре за президент?

Толкова притеснен че обезпечи над10 000 000 000 ограбени от народа за НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ само за 2017.Остави армията без обувки за резерва..

театър.

ГЕРБ трябва да се унищожи!

Марешки отвори бензиностанция и ситуацията веднага стана "предвоенна".... Интересно, ако според мутрата стане "военна" - освен тази, коя ли друга верига ще изгърми?

"стабилно правителство" неговот беше стабилно защото изкара по 2 мандата от по 2 години, а армията е със един военен кораб и два Мига на 20 години поне, а продължаваме да пращаме контингенти в Афганистан, а афганистанците сами идват при нас безвизово и без лични документи. ситуацият била предвоенна, но ние пак ще го отнесем. Ако мисли че чичо Сам,британци или французи ще дойдат да ни спасяват!? те сега само ни "спасямат" от Русия, а с турците и мюслитата сме братя по оръжие. Но ББ е непредвидим- утре може да отиде във Варна и да вика здраствуйте братушки, а от Москва ще му кажат -късно е чадо.

Ми що толкова ти пука, още повече, че 10 човека пишат, а вероятно 5 четат? И без това никой от властимащите не му дреме, какво мислят хората. А троловете ги игнорираш просто.

Представям си как Боцко събира котараците на белот в Банкя, и пеят "Батальонът се строява за последен път"! Идва война, войната на тиквите срещу прасетата.

До Притеснителният! относно английският.. има време казва Кито много дни са в тоя срок и по улицата скита не поглежда не прочита Кито новият урок и т.н. и т.н.

Много съм притеснен, че подобни същества може изобщо да са във властта. В главата на Уинету само алъш-вериш, от най-просташкия. Btw, научи ли английски, бе, плодчо!?

2 пъти пада от власт. Остави държавата през зимата без управление. 7 години келави реформи. Масова емиграция от Бг - младите изчезват и голяма част не се връщат. Никви инвестиции. ЕС му дават готови пари, които потъват в олигвхични кръгове. Нулева икономика. Гласувайте за бойчо д ане му се карат началниците...

Боко не признава аксиоми и най-вече тази.

ситуацията на Балканите е предвоенна, а ние нямаме армия

Ако Ф.Д. не беше премахнал граничните заграждения с Турция (кльона) и тоя дебеловрат мошеник Боко не беше спирал изграждането на новата ограда, а я беше изградил (за сведение - унгарците и австрийците изградиха оградата си за около 4-5 месеца), сега нямаше да хленчиш и скимтиш! И защо пак да избираме теб и ГЕРБ? Ако бяхте стока нямаше да бягате от отговорност и сега отново да хленчите! Кой е казал, че ГЕРБ ще внесе стабилност? Ти ли бе, Тикво ненаяла се?!

Необходимо условие да запазим България е да натирим Боко от управлението ѝ. А достатъчните условия - те са много!

В едно е прав и то е че бсп манипулират хората с обещания които не могат да изпълнят, а тези безлихвени заеми които обещава другарката нинова ще фалират банките една по една както през 1996г. и ще се озовем още 20 години назад!

БРЦК

Другарката Нинова обеща безлихвени заеми - но те всъщност няма да се безлихвени - държавата ще плаща лихвата на банките. Демек не бери грижа за банките. Няма да фалират.

И да се силиш и да не се силиш си глас в пустиня.Всеки Божи ден реалностите са пред очите ни , МИЗЕРИЯТА , НЕСИГУРНОСТТА , БОЛЕСТИТЕ ,БЕЗРАБОТИЦАТО , ОТЧАЯНИЕТО. Какво направи тоз индивид за да има промяна , за да спре разрухата и упадъка - нищо , едно голямо нищо , напротив задълбочи ги , докато си уреждаше личните интереси.

Когато тоя говори за конфликт на интереси, на човек веднага му идва сравнението с една Цветелина. И тя беше "съпруга" на премиер. И по това време правителството даде на банката й да разпространява винетките, с комисиона на стойност 36 млн. лева. Фирма на приближен на г-жата, наричан "Стенли", приятел на дъщеря й, доставяше бетон и изпълняваше поръчки на столична общината - крепостта на Баце, от която започна похода си в политиката. И след това под гербаджийското управление общината отпусна пари на фондация на Цветето Му да прави фестивали в София. Самата г-жа лапна по неясен начин банка, след като нейният възлюбен стана гл. секретар. И после двамата попаднаха в тайните доклади на американското посолство, като в една от грамите се казваше как банката е обвинявана, че пере пари и Бацето прави чрез нея незаконни транзакции. После г-жата продаде тази банка и лапна друга Българо-американска кредитна банка (БАКБ) - само за 100 000 евро, пак докато "любимият" ѝ беше премиер...

КУРниии, спри сеее, че те фърли коньооо!!!

Извинявай, как нищо, а магистралите, които разцъфтяха, защото им било студено?

В момента сме нещо като президентска република, президентът е избран от народа, той е назначил правителството и носи отговорност, например случая с екооценката, намеси се и министърката промени веднага решението си, мисля и Герджиков е съгласувал действията си при случая с Гарелов с президента. Това е най-стабилното положение според мене.

Колко пъти гласувах за тебе Бойко. Край вече. По-добре спирала, и без това разлика не виждам!

Я Иване , я кажи , колко пъти ти греши. Имам две големи постижения в своя скромен живот , никога не станах партиен член и никога не съм гласувал за тоз тулуп.

И аз се минах, само първия път, но като смениха Гранични войски с полиция и почнаха да пускат по 300 души на ден, Цветанов ходи на конгрес на партията на Ердоган и като се върна взеха решение за бежанския лагер в Харманли, не искам да чуя за тях вече.

Още като се снимаше по кюлоти и журналята пърхаха около изкълченото му глезенче , когато ползваше сестричката му да пее оратории за човешкото му лице , още преди първия му мандат разбрах , че това нещо за нищо не става.

Боко, колко съм велик.Умря циганката която го хвалеше, сега се хвали сам,как без него потоп.

Е, мислех си, че вече сме свикнали с лъжите и простотиите на този човек, но той мина всякакви граници.

БРЦК

Леле колко лъжи и глупости е надрънкал Боко. Как така 0 мигранти има в БГ? Толкова много протести на села и градове, центровете препълнени , а боко пак се изцепи. Като оня ден добрев се изпцепи как границата се пазела отлично. Те "мигрантите" са открили телепортацията и ги хващат чак на сръбската и унгарската граници!

Няма ли кой да спре този полудял по властта човек. Всички търсят мира, той вещае война. Гербаджии помислете!

тоя клоун ни разиграва както си иска една оставка втора оставка и пак кандидат питам аз толкова ли тоя народ е изтрещел та му обръщат внимание за 7 години видяхме ПОСЛЕДНИ В ВСИЧКИ СТАТИСТИКИ ЗАЕМА НАРАСНА ТРОЙНО и още има който го слушат и му целуват ръка откачена държава

И то единствената.Борисов на хората им писна от корумпираните ви схеми, от некачествените ремонти и от полвинчатите ви реформи. За партийните ви калинки да не говорим. Стабилност да но не немпременно с ГЕРБ

Вчера каза едно,днеска друго...Важното е да присъства. Е, след 26.03. го очаква забрава!

Много грешиш.

напишат, гласът е само един.

никой не обича левите резби. Вижте децата ни, бъдещето на България, те избраха пътя към Европа и САЩ. В България ще има само десни управления. Това е тенденцията, а тя определя резултатите.

ТАКА Е ! САЩ никога няма да разрешат социалисти да спечелят. Повече ме притеснява "предвоенната"обстановка на Борисов.

Кой какво обича или не - това не е важно!Важно е,така да се гласува,че да се отървем от Бойко за винаги!

Ти ли бе, умряла лисицо, не разбираш и не знаеш, че си вече спукана гума! Ама още те надуват откъм ауспуха, та така се дуеш.....

Като гледам коментарите , никой не обича тиквата. За да вземат ГЕРБ 30% на изборите , то : - са ги купили - фалшифицирали са ги - електроратът на ГЕРБ не може да ползва компютри. Или дори неможе да чете.

Някои може и да са на границата, а други - не, но Бойко ВИТИЗ-а пак е пред камерите и микрофоните, и разиграва пред народа поредното действие от нечий сценарий. Не е ли време театралите да прегледат цялостната му дейност и да се произнесат да ли не е изкарал вече достатъчно репертоар, та да му се зачете за актьорска диплома.

Абе Гойко, теб от мишка те е страх, ти за стабилност говориш.

боко ти заради това ли побърза да се ометеш от министерството а никога повече гробарите

Novae

Тук Бойко много точно опроверга Нинова, като заяви, че няма санкции против русия, а само срещу някои фирми и граждани. Които не може да се нарекат самите те русия. Така мисля и аз, какво ще кажете?

Представяне на нещата така както ти износи. Нещо заради което наричаме така назовавания запад лицемерен.

Абу, санкции има ,но от тях страдат наши производител, които изнасяха в Русия. И се върни назад, та прочети за санкциите.

"Бойко Борисов заяви, че изборите са решаващи, защото ако не бъде създадено стабилно правителство, държавата ще влезе в спирала от избори и криза."Същите заплахи по време на президентските избори.Тази нестабилност я създаде самия ББ.Никоя не му е искал оставката а той сам си я даде.Защо сега отново иска власт.После ще се оправдава че заради изборите ще изплащаме дълг.Като не си научиха урока по време на управление да си го учат в опозиция.Народа гласува против ББ за президентски избори ще гласува и сега по този начин.От това пчели само БСП колкото и да ми е неприятно.

Коментари - Борисов притеснен: Ситуацията не е била толкова предвоенна | Днес.dir.bg

Борисов притеснен: Ситуацията не е била толкова предвоенна

Бойко Борисов заяви, че изборите са решаващи, защото ако не бъде създадено стабилно правителство, държавата ще влезе в спирала от избори и криза.

Обратно в новината

Коментари - Борисов притеснен: Ситуацията не е била толкова предвоенна | Днес.dir.bg

Коментари

и в опозиция пак ще правят на инат - чукане, излизане, а народът нека тъне в мизерия, снимайте всичко-по улиците всичко е с хартии, кучета изхвърлени, мога да посоча и точното място-от селата идвайки в града и хвърлят в канавката, а и много други неща-пускат от селата кучета с малки кученца, котки, не ни се мисли, упадък е накъдето и да минеш, всеки прави каквото му е угодно, чупи, нямам думи, най-вече ме дразни мръсотията, хартийките изхвърлени кой където намери по улици, .....да се оправят, ама не виждам как, разправии, всички депутати трябва да преминават според мен на психиатър, може да са били добре и след време да са превъртели, не е за смях, нито за обвинение, но нещо направете по този въпрос, ако не здраве да е, ще живеем в кочината. друг изход няма. никой не си дава кокала. всеки иска наготово.

"държавата ще влезе в спирала от избори и криза"!?!?!? Нали ти с твойте два полумандата направи това... Пълен нещастник!

ако имаш в предвид "мъж" - като човек, който си държи на думата, не лъже, не се измята и не са сърди като дете.... едва ли ще е ББ

отново пълни глупости! манипулации! всяване на страх! Отдавна е време за правителство от технократи, а не от партийни подметки.

Положението е отчайващо,но не е сериозно.

ВИЖДАМ В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА УПРАВЛЯВАНА САМО ПОВТАРЯМ САМО ОТ ЕКСПЕРТНИ,А НЕ ПАРТИИНИ ПРАВИТЕЛСТВА И АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА. НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ПРЕПЛЕТЕНИ ЧЕРВА. КОЙ КЛАТИ СЕГА ДЪРЖАВАТА ??????

Кажи поне подсигурихте ли си бункири за вас безценните крадци и страхливци?Само от Господа страх нямате.Безродници крадливи.Грешници дано горите в а.а.За вас прошка няма.До къде докарахте България?

има една интересна мисъл, не и знам автора, но е много правилна: "Алчността на хора в системата унищожава системата а с това и хората в нея!" Нали Бойко ? :))

Предлагам бъдещия министър председател и министрите да минават на тестове за интелигентност, правопис, медицински прегледи с психо тест и т.н. проучване на личността за връзки с криминални или връзки с такива на близки в семейството и рода. Смятате ли че Винету ще мине 1% от посочените по-горе тестове?!?! Кажете хора?

Приема се!

Дрътия рекетьор драпа за мноо власт.

Курнелия е виновна не аз!

Боцко да облича генералската униформа и да отива на фронта. На чия страна ще се бие, това също е въпрос???

Борисов си има задължения! Кой ще храни кучетата с телешки котлети и ще полива магнолията??

Боко много взе да ги разбира тия работи бе "Борисов притеснен: Ситуацията не е била толкова предвоенна" До вчера му беше пръв приятел, услужлив комшия, верен слуга изобщо дясна ръка

Държавата можела да влезе в спирала от избори и криза. Кой предизвика всичко това? ГЕРБ бяха спечелили изборите и управляваха. Никой не ги е карал да си подават оставката! Никой! С това си действие ГЕРБ предизвикаха нови избори и разход от десетки милиони за изборите! Тези пари да ги бяха дали за децата или за пенсионерите или за нещо друго! Обидиха се че президента не е от тяхната партия! Дали ако спечелят ще трябва президента да си подава оставката?! Прави се на вид на силен мъж (Борисов), а се държи като обидено момиченце!!!

Два пъти брат, два полумандата и т.н. Абе тиквенска му работа.

Като подаваше оставка - ситуацията нормална ли си беше? Или тогава беше напук, че не избраха твоето магаре за президент?

Толкова притеснен че обезпечи над10 000 000 000 ограбени от народа за НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ само за 2017.Остави армията без обувки за резерва..

театър.

ГЕРБ трябва да се унищожи!

Марешки отвори бензиностанция и ситуацията веднага стана "предвоенна".... Интересно, ако според мутрата стане "военна" - освен тази, коя ли друга верига ще изгърми?

"стабилно правителство" неговот беше стабилно защото изкара по 2 мандата от по 2 години, а армията е със един военен кораб и два Мига на 20 години поне, а продължаваме да пращаме контингенти в Афганистан, а афганистанците сами идват при нас безвизово и без лични документи. ситуацият била предвоенна, но ние пак ще го отнесем. Ако мисли че чичо Сам,британци или французи ще дойдат да ни спасяват!? те сега само ни "спасямат" от Русия, а с турците и мюслитата сме братя по оръжие. Но ББ е непредвидим- утре може да отиде във Варна и да вика здраствуйте братушки, а от Москва ще му кажат -късно е чадо.

Ми що толкова ти пука, още повече, че 10 човека пишат, а вероятно 5 четат? И без това никой от властимащите не му дреме, какво мислят хората. А троловете ги игнорираш просто.

Представям си как Боцко събира котараците на белот в Банкя, и пеят "Батальонът се строява за последен път"! Идва война, войната на тиквите срещу прасетата.

До Притеснителният! относно английският.. има време казва Кито много дни са в тоя срок и по улицата скита не поглежда не прочита Кито новият урок и т.н. и т.н.

Много съм притеснен, че подобни същества може изобщо да са във властта. В главата на Уинету само алъш-вериш, от най-просташкия. Btw, научи ли английски, бе, плодчо!?

2 пъти пада от власт. Остави държавата през зимата без управление. 7 години келави реформи. Масова емиграция от Бг - младите изчезват и голяма част не се връщат. Никви инвестиции. ЕС му дават готови пари, които потъват в олигвхични кръгове. Нулева икономика. Гласувайте за бойчо д ане му се карат началниците...

Боко не признава аксиоми и най-вече тази.

ситуацията на Балканите е предвоенна, а ние нямаме армия

Ако Ф.Д. не беше премахнал граничните заграждения с Турция (кльона) и тоя дебеловрат мошеник Боко не беше спирал изграждането на новата ограда, а я беше изградил (за сведение - унгарците и австрийците изградиха оградата си за около 4-5 месеца), сега нямаше да хленчиш и скимтиш! И защо пак да избираме теб и ГЕРБ? Ако бяхте стока нямаше да бягате от отговорност и сега отново да хленчите! Кой е казал, че ГЕРБ ще внесе стабилност? Ти ли бе, Тикво ненаяла се?!

Необходимо условие да запазим България е да натирим Боко от управлението ѝ. А достатъчните условия - те са много!

В едно е прав и то е че бсп манипулират хората с обещания които не могат да изпълнят, а тези безлихвени заеми които обещава другарката нинова ще фалират банките една по една както през 1996г. и ще се озовем още 20 години назад!

БРЦК

Другарката Нинова обеща безлихвени заеми - но те всъщност няма да се безлихвени - държавата ще плаща лихвата на банките. Демек не бери грижа за банките. Няма да фалират.

И да се силиш и да не се силиш си глас в пустиня.Всеки Божи ден реалностите са пред очите ни , МИЗЕРИЯТА , НЕСИГУРНОСТТА , БОЛЕСТИТЕ ,БЕЗРАБОТИЦАТО , ОТЧАЯНИЕТО. Какво направи тоз индивид за да има промяна , за да спре разрухата и упадъка - нищо , едно голямо нищо , напротив задълбочи ги , докато си уреждаше личните интереси.

Когато тоя говори за конфликт на интереси, на човек веднага му идва сравнението с една Цветелина. И тя беше "съпруга" на премиер. И по това време правителството даде на банката й да разпространява винетките, с комисиона на стойност 36 млн. лева. Фирма на приближен на г-жата, наричан "Стенли", приятел на дъщеря й, доставяше бетон и изпълняваше поръчки на столична общината - крепостта на Баце, от която започна похода си в политиката. И след това под гербаджийското управление общината отпусна пари на фондация на Цветето Му да прави фестивали в София. Самата г-жа лапна по неясен начин банка, след като нейният възлюбен стана гл. секретар. И после двамата попаднаха в тайните доклади на американското посолство, като в една от грамите се казваше как банката е обвинявана, че пере пари и Бацето прави чрез нея незаконни транзакции. После г-жата продаде тази банка и лапна друга Българо-американска кредитна банка (БАКБ) - само за 100 000 евро, пак докато "любимият" ѝ беше премиер...

КУРниии, спри сеее, че те фърли коньооо!!!

Извинявай, как нищо, а магистралите, които разцъфтяха, защото им било студено?

В момента сме нещо като президентска република, президентът е избран от народа, той е назначил правителството и носи отговорност, например случая с екооценката, намеси се и министърката промени веднага решението си, мисля и Герджиков е съгласувал действията си при случая с Гарелов с президента. Това е най-стабилното положение според мене.

Колко пъти гласувах за тебе Бойко. Край вече. По-добре спирала, и без това разлика не виждам!

Я Иване , я кажи , колко пъти ти греши. Имам две големи постижения в своя скромен живот , никога не станах партиен член и никога не съм гласувал за тоз тулуп.

И аз се минах, само първия път, но като смениха Гранични войски с полиция и почнаха да пускат по 300 души на ден, Цветанов ходи на конгрес на партията на Ердоган и като се върна взеха решение за бежанския лагер в Харманли, не искам да чуя за тях вече.

Още като се снимаше по кюлоти и журналята пърхаха около изкълченото му глезенче , когато ползваше сестричката му да пее оратории за човешкото му лице , още преди първия му мандат разбрах , че това нещо за нищо не става.

Боко, колко съм велик.Умря циганката която го хвалеше, сега се хвали сам,как без него потоп.

Е, мислех си, че вече сме свикнали с лъжите и простотиите на този човек, но той мина всякакви граници.

БРЦК

Леле колко лъжи и глупости е надрънкал Боко. Как така 0 мигранти има в БГ? Толкова много протести на села и градове, центровете препълнени , а боко пак се изцепи. Като оня ден добрев се изпцепи как границата се пазела отлично. Те "мигрантите" са открили телепортацията и ги хващат чак на сръбската и унгарската граници!

Няма ли кой да спре този полудял по властта човек. Всички търсят мира, той вещае война. Гербаджии помислете!

тоя клоун ни разиграва както си иска една оставка втора оставка и пак кандидат питам аз толкова ли тоя народ е изтрещел та му обръщат внимание за 7 години видяхме ПОСЛЕДНИ В ВСИЧКИ СТАТИСТИКИ ЗАЕМА НАРАСНА ТРОЙНО и още има който го слушат и му целуват ръка откачена държава

И то единствената.Борисов на хората им писна от корумпираните ви схеми, от некачествените ремонти и от полвинчатите ви реформи. За партийните ви калинки да не говорим. Стабилност да но не немпременно с ГЕРБ

Вчера каза едно,днеска друго...Важното е да присъства. Е, след 26.03. го очаква забрава!

Много грешиш.

напишат, гласът е само един.

никой не обича левите резби. Вижте децата ни, бъдещето на България, те избраха пътя към Европа и САЩ. В България ще има само десни управления. Това е тенденцията, а тя определя резултатите.

ТАКА Е ! САЩ никога няма да разрешат социалисти да спечелят. Повече ме притеснява "предвоенната"обстановка на Борисов.

Кой какво обича или не - това не е важно!Важно е,така да се гласува,че да се отървем от Бойко за винаги!

Ти ли бе, умряла лисицо, не разбираш и не знаеш, че си вече спукана гума! Ама още те надуват откъм ауспуха, та така се дуеш.....

Като гледам коментарите , никой не обича тиквата. За да вземат ГЕРБ 30% на изборите , то : - са ги купили - фалшифицирали са ги - електроратът на ГЕРБ не може да ползва компютри. Или дори неможе да чете.

Някои може и да са на границата, а други - не, но Бойко ВИТИЗ-а пак е пред камерите и микрофоните, и разиграва пред народа поредното действие от нечий сценарий. Не е ли време театралите да прегледат цялостната му дейност и да се произнесат да ли не е изкарал вече достатъчно репертоар, та да му се зачете за актьорска диплома.

Абе Гойко, теб от мишка те е страх, ти за стабилност говориш.

боко ти заради това ли побърза да се ометеш от министерството а никога повече гробарите

Novae

Тук Бойко много точно опроверга Нинова, като заяви, че няма санкции против русия, а само срещу някои фирми и граждани. Които не може да се нарекат самите те русия. Така мисля и аз, какво ще кажете?

Представяне на нещата така както ти износи. Нещо заради което наричаме така назовавания запад лицемерен.

Абу, санкции има ,но от тях страдат наши производител, които изнасяха в Русия. И се върни назад, та прочети за санкциите.

"Бойко Борисов заяви, че изборите са решаващи, защото ако не бъде създадено стабилно правителство, държавата ще влезе в спирала от избори и криза."Същите заплахи по време на президентските избори.Тази нестабилност я създаде самия ББ.Никоя не му е искал оставката а той сам си я даде.Защо сега отново иска власт.После ще се оправдава че заради изборите ще изплащаме дълг.Като не си научиха урока по време на управление да си го учат в опозиция.Народа гласува против ББ за президентски избори ще гласува и сега по този начин.От това пчели само БСП колкото и да ми е неприятно.