Правителственият Еърбъс возил ”Тигрите” на Борисов и други отбори

Футболният отбор на "Витоша" (Бистрица), по известен като "Бистришките тигри", е летял с правителствения самолет Еърбъс до Варна, където е играл приятелски мач с тима на "Чавдар" (Етрополе). Участие в мача е взел и премиерът Бойко Борисов, който играе в отбора от Бистрица. Самият той не виждал нищо лошо в превоза на футболисти със самолета.

Обратно в новината

Коментари - Правителственият Еърбъс возил ”Тигрите” на Борисов и други отбори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никаква разлика между милиционер/пожарникар и циганин в умствения багаж! Престъпленията,слабоумието,тъпотията,наглостта,мързела и простотията са им генетично заложени!

До 17 часа - десетки, даже стотици възмутени, все едно ЦЯЛ НАРОД е ВЪСТАНАЛ срещу ГЕЙберастията, ГЕРБерастията, ГЕРБЕРАСТИТЕ или както там се упражнява КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ... След 17 ч., когато трябва регистрация и от 1 IP - едно име, изведнъж... 3 въстаника... Как се намалихте толкова, СТОТИЦИ пъти бе, КОМУНОИДИ, защо така се спишнахте?

IQ146 не спря да целуваш някои дупки на боко-тиквата, може и теб да те повози на самолета..

Добро утро, АЙКЮ, Гарване и ти, птицо проклета, на чий гроб там тъй грозно грачеш?

Aaa, бат Вальо, България Ер вози за същите пари, ама ми казва кога да излитам. Така че - аре, моля, нека да си излитаме кат си изпием бирата и като се освиним като тигри във Варна... Аз си държа на родните правителствени аеролинии! Ер Форс да разкарва ония дебили, които до 21 години не можело да пият и да влизат в заведение, ама на 18 - можели да се снимат в порно...

Ооо, приятелят на козите, как си бе, пенсио? Значи, лично аз се наемам да организирам във фейса и на други места 90 човека, с които ще искам да летим на правителствения ербъс. Пада се по 223 лева на човек, заповядай и ти! АКО НИ ОТКАЖАТ - ще искам да видя какво ще кажеш и поне едно извинете да прозвучи, а смешльо, става ли:)

Правителственият самолет побира 90 души. Защо някой да не спретне във фейса една подписка - ДА ПОЛЕТИМ СЪС САМОЛЕТА НА БОЙКО! Нека да съберем по 223 лева и да се пробваме да го наемем! Всъщност - ако искате и тук може да направим една статистика: ИСКАТЕ ЛИ СРЕЩУ 223 ЛЕВА ДА СЕ ПОЧУСТВАТЕ БИСТРИШКИ ТИГЪР?

С най-голямо нетърпение очаквам и моментът, в който ще се окаже, че Винету е един от най-добрите авиационни мениджъри!

Това не е въдица, това е БАСТУН! И тъпите лапнишарани КОМУНОИДИТЕ, бум у клетката... Абе КРАДЦИ ниедни, то не беше тоя самолет да превозва болни, обгорени, дори труп донесе в България от някъде на изток... За разлика от вашите КОМУНОИДНИ НАГЛЕЦИ, ВСЕКИ, повтарям, ВСЕКИ, който си плати, а и да не си плати, Борисов е популист, обича ги тия работи-да се прави на герой, МОЖЕ да ползва този самолет! Вие, КОМУНОИДИ, помните ли КОЙ и ЗА КОЛКО го купи тоя самолет, КРАДЛИВА ПАПЛАЧ? Ние, за разлика от вас, не сме като маймуните и помним повече от 3 минути! Помним я тая сделка на Мики Маус, помним и комисионната, която се коментираше, че е взел... КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ, по-добре да си траете, но къде толкова акъл в простите кратуни...

На всички, задали въпроси от рода на: "Кой ще ни спаси?", "Кой ще му каже?", "Кой н'ам що си?" - отговорът е лесен: Ти. И аз, де. Ама и ти. Е, и? Що не сме на улицата, мъжете с лопати, жените с метли, и да изринем герберския боклук? А на следващите избори да гласуваме за новите/стари боклуци, ама с лош поглед и глухо ръмжене, че да си имат няколко милиона наум. Защото решението не е в това, кой е на власт, а да помни какво улицата е направила с предшественика му веднага, щом глупакът е решил, че да се драпаш по макарите е мъжко поведение.

сМЪРДЕЛ ТЪПАК МЛЪКНИ НЕ ДРАЗНИ ХОРАТА.ЧУДАТ СЕ ОТ ПЕНСИЯ НА ПЕНСИЯ КАК ДА ИЗКАРАТ ,А НЯКАКВО ОТБОРЧЕ ЛЕТИ ЗА 20 000 ЕЙ ТАКА ДА .

А кой плати разходката на Плевнелиев и сина му до Лондон по време на Олимпиадата?!? Да не би да си бръкна в джоба?!? А защо тихомълком увеличиха с 1 000 000 лв допълнително парите за воаяжи на президента тази година?!? Плевнелиев се различава от Първанов само по мащаба - при ГЕРБ е мнооого по-нагло, по-безочливо, по-грубо, по-мутренско!

сър

Защо и влизаш на тая коза. Клан недоклан, пардон недоклатена коза.

Знае ли някой, колко пъти при управлението на Станишев, правителствен самолет е возил футболисти срещу заплащане с фактура? Къде могат да се прочетат нормативните документи за ползването на такъв самолет, защото някъде ги има? Ще изкарат ли журналисти и "опозиция" тези правила за ползването на самолета? Ще извърши ли НАП проверка на доходите на този аматьорски футболен клуб? Ако има нарушение кой ще понесе отговорността за него?

Тогава на дом за стари хора...

Да не би да няма на кого и защо?

На някой дом за деца, защото така ще направят добро дело!

Време е да ги изритваме тия нагли мутри, защото до една година не се знае колко глупости ще насътворят.

Бойко Борисов-Фараона дреме на Олимп (Варна, ТИМ) и привиква шутове да му гостуват доставяйки забавления-турнири. А за всичко плаща народът, гласувал за тия разсипници - мутрафони.

Така е по-интересното е от къде тези петоразрядни смотани отборчета са намерили 20 000 лева да си летят насам натам? Или този въпрос някак си ти е убягнал бойкопоклоннико?

А не можеха ли да играят в София и парите да ги дарят?

Алкохолик ще викаш на ония дето те е изсипал на килима или по-добре на оная дето те е събирала със лъжичка от същия килим, та да се появиш на бял свят! Ясен ли съм козичката ми? Недей да съдиш за другите хора по себе си и роднините си!

гнусна мутра от сик

такси е на майка ти....има закон ЗГВ, първо прочети а после се обаждай, тва си е чиста злоупотреба ей цензурата стига сте кастрили коментарите

Прокуратурата да не се прави на кьорава!За какво плащане става дума, това да не е частен самолет, то утре и Галеви ще полетят с него щом си платят.Не се правете на ударени!

Преди 4 години, пак беше така "горещ" август месец. Пак така усърдно цензурата си вършеше работата. Тройната коалиция "ПАДНА", но народът се "качи" от трън, на глог, защото е по-висок и по-близо до Небето. От април т.г., Бог накара пирамидите да ЗАПЕЯТ. Какво ли ще е през декември, по Коледа?!

Жежко е Времето, имате право. ....Предлагам да не ги попържаме много-много мом(и)четата от Дир.бг -- сигурно и на тях им е. Я Вижте в събота-неделя как г-н Брандийски изпълни перфектно `Сам юнак` !

Ба ! Ма то тигри не се ли транспортират у клетка, бате Бобчо ?! А ?! ... Ако-ли пък си решил така-иновационностнически да ппппълнишшш Бюджета -- Браво ! ...Ама да не забравиш да Ни се Отчетеш на Нас Данъкоплатците! Зер трябва да Видим намаление ( Н-а-м-а-л-е-н-и-е ! ) на данъците.

Всичко тава е нетърпимо.Няма ли кой да ни отърве от този .........милост.

Имай още няколко месеца търпение. Хубавите работи бавно стават, точно като им дойде времето. Толкова пъти "мои" хора писаха за графикът на промените, а ти още нито един път не си успял да го прочетеш. Добре е, че чичко "GOOGLE" знае всичко.

Някои тук твърдят, абе щом си е платил какво лошо има? Няма лошо, но каква заплата трябва да вземаш, че да разкарваш футболисти от Бистрица и Етрополе до Варна, за да играят там мач. Защо не играят примерно във Враца или Плевен? Нали е криза? И ББ тръби наляво-надясно, че видите ли, голяма криза е и пари няма. Ама за екскурзии на сульо и пульо има. Щото Левски и ЦСКА са отбори, а не разни отборчета, направени да си чеши егото негово величество пожарникаро. И какво като са платили? Просто не е незаконно, ама морално ли е?

Докато има Овце ще има и тигри.

Когато най-чувствителните нерви на хората се опъват, ще е нужен само един миг, за да се превърнат от овце в тигри."Да, пътували са. С писмо от футболния съюз сме си платили, както всички футболни клубове плащат, когато пътуват с него. Не виждам нищо лошо. Аз съм го давал поне 20 пъти да пътуват други отбори и не знам кое е тенденциозното в това", посочи Борисов. Сред хората има и овце, и тигри, и лъвове, и слонове и всякакви буболечки щъкат край нас под знака на Тигъра.

Няма да коментираме откъде на къде ББ ще пуска разни кухи футболисти да летят с правителствения самолет, а по-скоро да питам в тези смутни времена за българският спорт откъде един селски футболен отбор има 20 000 само за пътни разходи за един мач?

Започваме изграждането на храм св.св.Бойко Банкянски с принадлежащи футболни,тенис игрища и маси за белот.Призовавам всеки гражданин и селянин ,доброволно да внесе минимум по 1000лева по моята сметка.Тя е само за мен вашият идол Бог(ойко)._

Каквото кажа - това ще бъде! Няма значение дали ще се обаждам на когото трябва по телефона или ще наредя устно! Запомнете го веднъж завинаги, мои прекрасни избирателчета!

От къде аматьорски клуб от селски ритнитопковци в който "играе" дори и една тиква, намира 20 000 лв за правителсвен самолет? Това са много добре изпрани пари с помоща на правителсвения самолет, за сметка на данакоплатеца. Тези 20 000 влизат директно в джоба на Тиквата.

Всичко в името на човека, всичко за благото на човека ! Ха сега познайте кой е човекът ! Няма такава държава ! Знаете ли кое е най - интересното в случая ? Обърнете внимание дали Запалката и др. Корнезов задават неудобни въпроси на ' тигъра ' от Бистрица ! А дали не са от един отбор, т.е. играят в скрита коалиция и затова не задават неудобни въпроси ? Някой още ли вярва, че Запалката и др. Корнезов са опозиция на Б.Б. ?

бахти шейха, бахти царо- водят му като пратка по правителствен самолет другарите по ритане на топка. Сигурно се е отпуснал от лежане, та иска малко с ритане да се поразкърши. Представяте ли си картинката- отпуснал телеса върху шезлогна на морския бряг и се оплаква лениво на Цецо че нещо се е отпуснал, а Цецо го съветва да вземе да порита. И ето ражда се гениална идея-нали си има пратителстен самолет, а ТОЙ е държавата....

Оставка, или по-добре съдебна зала ?

безобразието е в това че правителствения самолет с който президентът пътува на посещения в чужбина ДОСТАВЯ на мястото където Главунякът почива-!!! неговите приятели ритнитопковците за да си поритат мач докато той отмаря от рязане на лентички и стоене пред камерите. Ами да им бяха платили с гражданските самолети или някой частен самолет. Дали Обама няма да докара във Вашингтон разсад на Мишел за градинката й в Белия дом с Ербъз 1 . Дали президенския самолет на Франция не разнася сирене Бри до Елисейския за обеда на президента?

май май септември ще хващаме тоягите щото тези сами няма да си идат

Еми нищо чудно няма в тази информация! Питате се защо ББ го прави това нещо ли? Много просто- той се озживява като тартор на тази държава, а не като държавен мъж. Тартори има в групировките и бандите. "Вълкът козината си мени, но нрава- не!". Няма лошо- ние си го избрахме, ние ще си го търпим. Германците не искат да търпят мутри редом с тях и затова ни казаха "Шенген- през крив макарон!". Лошото е, че колкото повече е във властта мутрата, толкова по-нагла ще става и по-често ще демонстрира яд когато му задават нелицеприятни въпроси.

Е това вече е КОШМАР ! тиква ненормална е тоя!

И тройната коалиция.

А ти в ремисия ли си или те е избило на ретроспекция? Може и реминисценция да направим на "онези времена", в които правителствените самолети са били таксита... за вода и зеленчук след Чернобил и по принцип!

А БИСТРИШКИТЕ БАБИ БЕХА ЛИ И ТЕ ДА ПРИПЯВАТ НА НА БОЙКАТА -ТЕ СА КЛАКИОРКИТЕ

Не се гневете на премиера защото утре на пук може да подари на тигрите я националният стадион я някое от освободените министерства . Докато дава само на заем проблеми няма

Правителството на РБ от 2013г. ще се избере от 11 Бистришки тигъра плюс 3-ма резервни тигъра ,съответно министри без портфейл.Вечният им капитан остава министър -председател, голмайстор и т.н. докато смърта ни раздели.

Всичко е в реда на нещата - властта развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно. Да го нападат точно ония от предишната пасмина е депесарски комунизъм, но не знам защо лекари и учители, които взимат на година по-малко от ''фулболна разходка'' си стоят и търпят това. За пенсионерите, които цял живот са работели, за да са сега шайка престъпници милионери и милиардери, а те да мизерстват с пенсии от 200 лева е съвсем неразбраемо бездействието. Е, гладът убива един ден търпението!

"Властта корумпира, неограничената власт корумпира (покварява) неограничено" - Лорд Ектън, 14-ти век. "Казва се, че властта корумпира, но по-правилно е да се каже, че властта привлича поддаващите се на корупция, а неограничената власт ги покварява неизбежно" - Дейвид Брин, 20-ти век.

Властта има тенденция да развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно . Това развращаване трудно отминава човека, заел властова позиция. Самата възможност да принуждава, да господствува над хората, неусетно руши моралните устои на властника. Постепенно в неговата дейност, дори и при добри намерения, водещи мотиви стават егоизма, самолюбието, стремежът за запазване на властовата позиция. Властта е магическа пръчка, с която винаги в името на народа се обяздва същият този народ. При властта, както и при лекарствата, може да има не само употреба, но злоупотреба. Самата позиция на власт създава постоянни поводи за злоупотреба, която започва да не впечатлява, да се възприема като естествен неизбежен спътник на властника. Властта без злоупотреба няма очарование (Пол Валери). Моралното изхабяване неизбежно пропълзява по цялата йерархия на властта от най-висшия управник, от министъра, до директора и до редовия чиновник.А Лабрюйер твърди: Високите постове правят великите хора още по-велики, а нищожните още по-нищожни.

Властта развращава. Но Бб е на власт само от 3 години. Комундетата бяха 45 години на власт явно. И още 20 години тайно чрез нелегалните структури на ДС. Да си помислим колко ли мкоже да са се развратили. За някои от тях развратът достигна до там та да с енадупят на Доганя. Други - да гърмят със снайпер защитени видове. Трети - да харчат като за световно. А ББ какво? качил на самолета с който по право пътува и няколко приятели или съотборници. Като те си платили на всичкото отгоре. Да не забравяме колко плати доносник Гоце за свободата на нашите медици в Либия - 57 млн долара и то без лихвите. А после БСП пак застана на страната на бандита Кадафи. Няма угодия за червената сган. Три години не са на власт, изгладняха и сега всеки им е крив. Спокойно, другари, още една година със сигурност няма да видите власт. А после - най-вероятно още 4 години ББ ще ви управлява. Ама тоя път и в пандиза може да ви вкара.

Властта развращава Бб, който е на власт само от 3 години чрез нелегалните структури на ДС.

Ако него не вкарат там, където е мястато на бандитите и наркотрафикантите.

Я си извади и ти партийния билет, да видим дали и ти като Охранителя на Тато не си анти-комунист само на приказки....

От къде мога да проверя дали самолета е свободен за другата седмица, защото ми се налага да пътувам и не ми се чака автобуса?

Обади се на авиоотряд 28 и ги питай

Абе на тоя главоч няма ли кой да му обясни, че правителствения ЕърБъс не е такси? Направо Тиквич си е приел България, че е наследство от бай Тошо на, когото разтриваше ушите!

Бистришките тигри, подобно на всички от герб са национално богатство и трябва да ги пазим и глезим с всички сили ! Какво ще правим без тях - светът свършва ако ги няма ! А има ли нужда от коментар факта, че футболисти се возят на правителственият самолет по време на криза ? Има ли нужда въобще от коментар - според герберастите така е по Европейски нали ? Ха ха тъжна картинка .... мрак !