Бойко Борисов: По-тежки санкции от тези не може да направим

"Винаги съм се плашил от приятели и съм казвал, че нямам", заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой плаче ли за народа и отговор не жалим?!

Давидква от Давидков. Няма да ви се получат, но ако иска народа на дпс нека, но народа на дпс е в мизерия, мнозинството. Ще ги информираме и няма да спрем, защото те възрастните мили жени и не заслужават затруднения, Ахмед Доган се оттегли, мъж с голямо м, сторете го и вие, но не ставате след парламента за нищо т. Е. Нула

То полицаи за 50 лв. ги изгониха от работа а, тук за няколко стотин хиляди го помилват с перце. Къде е прокоратурата. И какви нотариални актове бълнува тиквата , много добре се знае цената в нея - данъчна оценка. Като е толкова отворен да се обади на първата обява за апартамент да види какви са цените , такова нещо 670 евро няма. За негова информация още преди 11 години Артекс продаваха на 2000 евро и повече кв.м.

Ех г-н Борисов, ако ГЕРБ може само толкова, бъдете сигурен, че избирателите ще ви помогнат за санкцията. А В.Рашидов да каже има ли такава фирма, за която казвате.

Първоначалната позиция на г-н Борисов по случая „апартаментгейт“ беше сякаш по-възприемлива. Вижда се как мнението му е претърпяло промяна. „Ние от ГЕРБ получихме много тежък удар“, казал той. Дори и да е така, елементарният въпрос е кой е нанесъл този удар, не е ли самият Цветанов и другите покрай него, които са осъществили корупционните действия и са извлекли облаги от това. Очевидно за г-н Борисов това не е така – той отново застава в защитна позиция, сложил е Цветанов до себе си като втори човек в партията все едно, че изваждането му от парламента е наложено от някакви външни сили, а не е плод на безцеремонното поведение на самия Цветанов. Та независимо от тежкия удар, който нанесе на партията, „Структурите припознават Цветанов като един от важните хора". А г-н Борисов като какъв го припознава?

герб изпълнява перфектно своята историческа задача. номенклатурата е в икономически и властови нокдаун, а децата и внуците й се демократизират стремително.

Слаби позиции има герб вече. Загубиха и малкото останало доверие. Оправданията звучат тъпо и жалко, оправдания на дребни душици.

Кой ти вярва ?

Балъци, сър!

що пък да си дават съседите нотариалните актове, те не са сгафили, гафът си е на герб и там е видно че са пазарували под данъчната оценка,нотариалните актове не са публични, а персонални, друг път ще ги получите, в някой друг мандат на кукуво лято, но като се пресметнат приходите и разходите на окъкалият се цвъки, излиза че разходите значително надвишават приходите, дори и с тегленият кредит от 100 бона, очеизвадно е че има друг стандарт за официалните приходи, в другите държави управниците не ходят така на закуски и крузи щото следват доброволни оставки, а не похвали от Бай х-й,цялата партия герб е вътре в чувала на корупцията, я да идат в Германия да си купят автомобил ес-класа, веднага ще издухат таратора...оставка, а не мънкане под мустак

Как да няма по-тежки санкции, като явно става дума за престъпления!?! Много ми е интересно например прокуратурата, която е тяхна и се е специализирала да работи поръчково - да прикрива виновни и да обвинява и репресира невинни, неудобни на властта как обаче ще успее да замаже очевидното несъответствие между парите, които Цветанов твърди, че е платил за апартанента с асансъора, възлизащ на 1 милион и 800 хиляди! Още по-интересно е как ше обяснят откъде онзи момък, човекът на Цецо е извадил онези пари, мисля над 400,000 лева за да купи УЖ двата апартамента на Цецо. А иначе е ясно, че Цецо нито е плащал - може би само онези 100,000 лева, но и за тях не е сигурно, нито е давал-заменял 2-Та си апартамента, а просто така е решил да оформи далаверата, като човекът му да се води собственик за известно време, преди “да му ги продаде” обратно на Цецо, и по-точно на децата му! И съм сигурен, че онзи “купувач” не е и стъпил в “апартаментите си”, не поне преди да се разсмърди около тях. Съмнявам се, че изобщо ги е виждал, сигурно Цецо и ключовете не му е предал!

След като Рашидов имал фирма и се занимавал с покупка и продажба на апартаменти тогава какво прави в парламента? Аз бях останал с впечатление, че Вежди е скулптор и продавал и печелел много добре, тогава защо се е втурнал да печели още, и то като депутат?

Горанов кога ще подава оставка?

Цветан Цветанов е нива над Боко

То едни нива...

В Ада ли?

Закривай !

Всичко с апартаментите е цирк и планирано от ГЕРБ!

Затова няма затвор!

Може, може наизборите ще го усетите. Мислите, че народа е глупав, ама ще останете с пръст в устата. Ще ви бъде върнато заради наглото държане за Ц.Ц., за Банов, за Хасковския "кумгейт", захайдушките кражби от оградата, от магистралите, от санирането и хилядите други далавери от кметове, депутати и т.н. по веригата. 800 хил гласа нямада получите даже и тогаеа ще усетите по-гошямото наказание.

I ne triite komentari plateni bushmeni.

Като не може да направите по-тежки санкции - ние ще ви санкционираме на следващите избори.

ЦецоЦецка са балъци. Шефа в Барселона купува, те в София. Лапай мухи, народе,плащай им сметките и си трай...

"Напускането на парламента от Цветан Цветанов е максималното". Не, не е! Добре , направихте безкръвна смяна на властта , взехте я, управлявате всички форми на властта, но това не означава, че може да почнете да забогатявате незаконно. Тук не е Африка, а се предполага, че е част от Европа. Но както вървят нещата Африка се доближава все повече и повече.

Всеки който си купи жилище пише вместо истинската цена данъчната оценка за да плати по малко Включително и плюещите тук.. Аре у лево

Какво искаш да кажеш? Че силянията-милиционерите-мутрите-калинките-комунистите-старшините от помощните училища могат да безчинстват в страната с по 10 апартамента????И да дават тон на другите в страната? България затъва от ден на ден, а те говорят за успех. БЕЗОБРАЗИЕ!!!!! Идва видов ден и боко ще има възможност да си играе мачлета в затворническия двор - тоест да размята лоеното тяло. Що за отрепка си???Защо ли се чудя? Какъв друг може да бъде тролът на гроб?Чикиджиите герберасти са по-гнусни и от циганите. Ти от кои от двете си ?

A za Ivancheva moje ?? Ili za edni ima zakoni za drugi ne , sashtestvuva li pravova darjava v Mangalistan???

Много лесно е решението Г-н Борисов. Не ви трябват изобщо нот. актове на съседите. Просто 1 данъчен инспектор да присъства на бъдещите сделки на Артекс и нека всеки който иска да отиде и да си купи на цена 600 Евро на кв. И обзалагам се че рязко ще започнат да спират продажбите.

С какъв акъл ще платите 2600 евро на квадрат в Слфия Това да не е центъра на Лондон

Значи като гледам на къде вървят нещата трябва да започне процедура за обявяване на цв.цв. за светец... А иначе нито ранобудните студенти, нито умните и красивите разбраха какво става! Странна държава сме...

Кога ще има осъдени във вашите редици?

Има, има и други санкции - песента на АК47 или на ТТ ще Ви върне искренната любов на народа ! Какво пречи да си я заслужите?

А можеше да е много простичко: ""Вежди Рашидов си има фирма за търговия. Той купува апартаменти и ги препродава", добави премиерът."... Цецо, Цецо - защо не направи и ти една фирма за търговия???

Цецо, как си с простатата ва

Не Приятели, Ни Съпруга ... Обикновен "Матриал" ... само дето Цецо "Луксозния" му е "Сянката" ... Те сенките Не са Приятели, само "Сиви Кардинали" - Нали Кралят трябва да си има един Мазарини ... няма нужда от "Приятелство". Борисов винаги е бил "БЕДНА ДУША", то само с Карл Май не се става Човек...

Бат Бойко ....как си ва нарежда ,там в БУЛГАРИСТАН......ама на такива мишоци като вас ,свикнали да се кланят на някой..все ви е малко....Дали ще се кланяте на Агата или на бат Бойко все тая ....РОБСКИ ДУШИ......ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ.......РАЯТА ...дет са им викали навремето.

За циганите ли? С какво ще ги санкционираш? С кастрация? Отговор не чекам..

със заграбени пари да купуват свещи за близките си

А помни ли някой Фидосова???Който взел-взел!

По време на Тато всички фашисти, от фашистки родове ги изпраща ха в Смолян, мастанли, ардино, ардино е друго в хулигански ТВУ до 8 клас, но за 1вите два града е верно, дела на комунисти..., а сега от Смолян на държавна всички от села,.. Живи и здрави

Вървят вървят все към Родопите клонят.

Не можете разбира се , но не се притеснявайте г-н Борисов , тежките санкции следват от думата на избирателите!

Прост пожарникар си беше такъв си и остана....

Режимът си отива! Старостта не прощава.

ТОЕСТ - Крадваме пък като ни хванат ги КРИЕМ, идват нови и така до края...........

Един цървул колкото и да го доработваш никога не може да стане луксозна обувка.

Вари го , печи го - на гайда мирише!

Тези от герб окончателно заприличаха на бкп от късния период, като някой сгафи го прибираха под рамото на тато, нормално е с герб да е същото като проектантът е доган бивш агент на дс, а изпълнителят е слугинаж на бкп, милицоинер

аз пък съм оптимист, можете , можете....

сега и нотариалните актове на хората ще гледа, ами виж този на цецка тя му е почти съседка, и на онази кифла от мин на спорта също

и оти ги ручахме жабетата тези дни, докато Цвъ беше в Америка? Ясно беше че нищо няма да му направи Бойко

Лицемерие, дебелоочие, цинизъм и лъжа. Как да наречеш по друг начин оставката от една институция и издигането в партията. Явно в Парламента не одобряват корупцията, но в партията може да станеш втория човек след лидера, ако си напазарувал достатъчно много и достатъчно евтино докато си на власт. Двойни стандарти?! - нищо подобно. Просто без Цветанов, Борисов е една ... охранител без чадър от службите - бившите.

То пък един чадър... Просто много е безочлив.. и всички подопечни ( кметове, депутати ) са толкова нагли. Любимият им израз е: " Ще ви унищожа аз вас"

ОСТАВКА МУТРО!

Лошото е че пак ще нагласят изборите. Не пускат властта. Услади им се.

Аз не разбрах, ако "промоцията" на тия апартаменти има много общо с това, че едното ЦъЦъ и другото ЦъЦъ и всичките там останали новодомци са все хора във властта, това не е ли не за "санкции", ами за сваляне на имунитета, прокуратура и оная комисия с малоумното съкращение, дето и нейният шеф отричаше преди няколко дни, че бил замесен? А ако пък не е случаят такъв, защо така има "санкции", напускания на парламента и изпълнения в стил св. Петър внезапно се отрича от Исус пред римляните? Виновни ли са за натиск и злоупотреба с власт, или не са, или пък само малко са виновни и "промоционалните" апартаменти ще си останат за щастливите печеливши? Щото по тоя повод ми идва един спомен от близкото минало как същия тоя Цвъкьо го разследваха за шестте му апартамента, а в това време ГЕРБ спечели изборите и малко след това съдът излезе с решение, че Цвъкьо е чист като сълза на раб-фак труженичка.

Вие сте добър за главен прокурор. За съжаление мястото е заето. Обаче няма вечни хора и постове. Да си пожелаем по-нормални и смирени хора да се захванат с управление на държавата.

Благодаря за добрата дума, но дребна риба като мен няма да хване дикиш на място, където е успял да се вмести масивен кит като Цацаров. Говоря в юридическо отношение, разбира се.

Добър коментар и от мен плюс, не за това, че имаме хубави никове и любимото ми питие е Джак Д., но ми харесва това което си написал. Лек ден.

Може, може . И твоята оставка и тогава хората ще се успокоят

При тези престъпни дейности на ГЕРБ единственото им спасение е БСП да спечелят изборите. Нали знаете равенството ГЕРБ = БСП. Само те ще им опростят далаверите, защото всички знаем, че са си едно цяло. това е логиката. Да чувате БСП да говорят за "апартамент гей"? Да чувате те да говорят против цацаров, Гешев, Пламен геаргиев, ВСс, ИВСС и т.н. т.н. Не.............................!!!!! Само нови хора трябва да излязат на сцената, които не са обвързани с прехода и да направят неговата пълна ревизия. Кой какво е вършил и да отговаря за действията по най- строгия начин.

Ще ги пусне тези нови хора? Не се разрешава от ТЯХ, иначе всичката номенклатура ще обединят, а някои може и в затвор да влезнат. То това си е гражданска война, за сега безкръвна, само с изгонване на неудобните или измъчване с безработица, опетняване, компромати, проверки и т.н. Алчността е болест, даже е грях, ама кой ли слуша?

Ковчежникът докога ще го пазиш. Да, точно него- финансовият министър. Или държи цялата ти партийка с компромати. Хайде стига с този двоен стандарт. И без друго сте на финалната права. Поне се махни с вдигната глава, като мъж, а не като п...а!