Москов: МВнР да реагира официално на изказването на Толстой

Петър Москов поиска Министерството на външните работи да обяви българското недоволство от думите на руския депутат Пьотр Толстой.

Обратно в новината

Коментари - Москов: МВнР да реагира официално на изказването на Толстой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бе на тоя алтавия Москув, името не иде ли от Москва? или пък от еврейското Московиц?

След разкритията на "Открито" Москов се оказа далавераджия на едро и то с Турция, която постоянно плюе. Нищо чудно да върти и далавери с Русия, нищо че постоянно плюе и по нея

Този епизод наистина показа колко много идиоти има в България,особено сред политиците,журналистите и тъпунгерите тук.Извратените седесари,намериха повод да се намажат на господарите си веднага.Независимо от това колко добра или лоша е шегата,тя в никакъв случай не бива да привлича сериозно внимание.Явно за глупендерите по важно е да се доказват,че са антируснаци отколкото това кой уби над 100 човека по време на ''примирие'',и колко е важно да сме ''атлантици'' т.е. рамо до рамо със световните лъжци и мародери.Погнуса пълна!

Москов не сме го чули с поредната изцепка, за сметка на обикновения българин. Ако сериозно се реагира на несериозни, неофициални приказки на Толстой, то отдавна да бяхме във фактическа война с Русия, поради простотията на най- официалния представител на България - президента Р. Плевнелиев.

Е много ми е любопитно какво ще каже по темата ,например Таско Ерменков

Чичо не се коси, че ти мине!

Оф , и този психично неуравновесен наркоман взе да се изказва непоготвен.

Тъкмо си помислих,че нещастника се е покрил и праща по-тъпите по ТВ и той като едно рядко ла.но реши да се изходи

Коментарите под първото издание на новината в Дира са около 2 хил., а под новината, че европейските пари отиват за емигрантски "убежища" - към 600. Така че на руснака може спокойно да му се поклонят доземи герберите, реформаторите, нпо-тата, хелзинските активисти и всякакви други от същата боя, защото без да иска хвърли навреме една дъвка, която се дъвче трети ден от мало и голямо и не се обръща внимание на много по-важното. И журналята и техните гости вземат по някой лев, зер зимнина требе да се слага ;))

Споко не се горещете, изказването на мужика работи против руското влияние у нас . Тея дето се пенявят тука и защитават руския интерес ката Александър Матросов са платени по един или друг начин - рубладжии това е твърдото ядро , българите обаче които не са ориентирани в отношението си към РУСКАТА ПОЛИТИКА, след тая изцепка на графското внуче, твърдо ще са против нея . Младото поколение също така е прозападно настроено . Така че няма място за притеснения , колкото и да им е криво на братушките може да си купуват имоти в България но няма да се чувстват като у дома си, както беше 45 години, ние сме членове на ЕС и НАТО , не сме нито Грузия нито Украина и всеки опит за посегателство ще е много болезнен, за това им остава само да точат лиги и да сипят закани .

Никой не купува имот в страна, която смята за вражеска. Така че, напразно се напъвате...

Личното ми мнение е, че по-малкото зло е да ни купят руснаците, отколкото да ни експлоатират безплатно робовладелците от Вашингтон или пък да ни завладеят джагалите на Ердоган.

Защо чак сега нададоха вой, когато някой каза,че царят е гол. България е за продан отдавна. Вече четвърт век цялата ни политическа класа без разлика от цвят се занимава с това да продава родината.

Истината е, че от 1000 години българският елит не прави нищо друго, освен да се продава за жълти стотинки. А българите, ако не бяха такива чуждопоклоници и еничари, сега щяха да са поне 30 милиона.

С какви пари се канят на ни купят руснаците ? С нашите - за газ даваме 510 долара за 1000 к м Бензина ни също е сред най скъпите в Европа но пък ЛУКОЙЛ на хартия е губещо и не плаща и стотинка данъци За Белене няма да говоря България обаче налива в Русия достатъчно пари за да бъде изкупена цялата

Дългогодишния рев за даване на земя на чужденци се оказа финансиран с рубли. Адекватната реакция - отпадане на двойно гражданство, едното от което е руско. Постоянно увеличаване на данъците върху имоти притежавани от руски граждани и/или с руско участие.

си е човека. Иска да каже, че продажници като нас всеки може да купи. Разрешението за продажба на земя на чужденци беше по настояване на ЕС. Аз даже подозирам, че европейците нарочно ни накараха да го гласуваме, за да ни купят руснаците (те предварително са се споразумели) и така да се отвърват от нас:)

тепърва се готвят да ни купуват земята... а САЩ отдавна са ни купили със все парцалите - купили са ни и политиците, и журналистите, и "анализаторите", и социолозите, и протестърите... Само че никой не реве и не се гърчи като настъпена гъсеница, както в случая с тази шега, даже дума не обелват...

Просто една добронамерена безобидна шега, казана с усмивка, типично в малко язвителния стил на Толстой:) Това, че нашите пещерни русофоби (тея, които не са купени) нямат чувство за хумор, си е лично техен проблем:)

Не добронамерена а злобна, не безобидна, а унижаваща нашето национално достойнство, не шега а нагла мужишка закана. А ти - ти си ,,,,,,, :(

ше викаш на баща ти, задето е направил фаталната грешка да оноди майка ти

А бе хора помислете колко много е прав този Толстой ли беше. Той сигурно е заченат някаде по нашето черноморие. Припомнете си как продавахме найлонови рекламни торбички HB KENT 555 и др. за по 15 тогавашни лева а за чорапогащници и дънки що рускини сме е...ли ....... та затова сигурно го тегли към Балгария.

пък майка ти ми плати на мен за да я е.а вчера, беше ненаситна, едвам се отървах...

И що за тъп въпрос: "Ще развивате ли отношенията с България"? Как може някой да развива отношения с хора като Тиквата и Росица, които непрекъснато повтарят (в угода на чужди интереси), че Русия иска да ни завладее?? Тъкмо към тях е насочена тази шега.

Много ми е забавно да наблюдавам, как половината ни държава се тресе от една шега на руски кандидат-депутат, която всъщност има за цел да изгъбарка именно същите тези наши русофобчета (начело с нашия "президент"), които плашат хората, че Русия ще изкупи Черноморието ни и след това ще реализира по отношение на него "Кримския сценарий":)

Стига сте се унижавали наричайки руснаците наши братя. Та те са някакви северни племена нидентифицирани до скоро . От Русия само зло сме имали. Мислете и ще се убедите.Последно:КТБ беше батисана от Пеевски Василев,Доган и Велчев и др.наши лакеи.Царя,Велчев Доган,Станиш,Гошо Параванов и исие лакеи руски ни натресоха още три милиарда да плащаме днес на Русия. ВЪН Русия ,за да се оправим.Руския ботуш 70 г.ни мачка.

имаме за политици и управници една шайка мизерница, разпискаха се относно личното мнение на един журналист, а това, че американците вече повече от 20 години ни таковат всякак не им пречи кога американците ще си платят базите?

Сееш вятър - жънеш бури. Колко пъти недоносеният портиеро-президент обяви вийна на Рус? Колко пъти министърчето на ВнРаботи го последва? Това към днешна дата. От историята Гърция и Сърбия дължат свободата си на предишни Рус-турски войни и при тях това не се оспорва,извращава и ревизира.Елементарна благодарност. През първата световна български военоначалник жънал победи в добруджа заявява: наистина освободили са ни но какво търсят на наша земя? Отговарям-същото което търсят англи и французи на дойран! а правилния въпрос е : Какво ние търсим в германската коалиция? ВСВ - съща история При тези традиционно урвенски номера какво да очакваме любезни братя и сестри?

Сряда 21.09.2016г. 22:25 Открито,ако не е закрито до тогава.

Защо се мълчи за покупките в свиленградско и харманлийско? Баш терористи купуват, а нашите политически проститутки си броят мълчат като ебани гургули!!!

сра в здравеопазването, сега покажи какво е диария във външната политика.

Голям ташак - луд Петър се дърви на Пьотр!!!

Тоз боклук е НАПОЛЕОН

О руси, о братя славянски, Защо сте вий тука? Защо сте Дошле на полята балкански Немили, неканени гости? Желали би вас възхитени Да срещнем со сълзи и с китки Но идете вий настървени, На грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем И тоз път сърдечно, горещо, Но взорът ви свети зловещо Как ръце сега да разгърнем? Дошле сте да браните, клети, На хищник грабежа хайдушки, Та вместо любов и привети Вий срещате нашите пушки. О руси! Аз друг път ви славях За подвиг велик и чудесен, Високо ви ликът поставях Във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово Развяхте за благо човешко Строшихте ни игото тежко, А днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: Обича ви още народа); Но любим и свойта свобода, Стократно по любим я ния. За тоз кумир ния се бием И с чужд и със близък упорно И нема ний врат да превием Пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, Свобода и вам, и за нея, Кат нас да живейте и мрете! Иван Вазов, 1916

прозаичен оъговор чобан петко ( нерегистриран ) 20.09.2016 20:04 Сееш вятър - жънеш бури. Колко пъти недоносеният портиеро-президент обяви вийна на Рус? Колко пъти министърчето на ВнРаботи го последва? Това към днешна дата. От историята Гърция и Сърбия дължат свободата си на предишни Рус-турски войни и при тях това не се оспорва,извращава и ревизира.Елементарна благодарност. През първата световна български военоначалник жънал победи в добруджа заявява: наистина освободили са ни но какво търсят на наша земя? Отговарям-същото което търсят англи и французи на дойран! а правилния въпрос е : Какво ние търсим в германската коалиция? ВСВ - съща история При тези традиционно урвенски номера какво да очакваме любезни братя и сестри?

Ех,"Менгеле ",намери начин да отклониш вниманието от себе си и далаверите в които си затънал!Ще те видим след утрешното предаване на В.Ахчиева ........кого и за какво ще призоваваш тогава !Че и менторите ти !

От къде изпълзя тоя плужек!?! Прогледни гадино , на колко хора създаваш неудобства с пръстовите отпечатъци в болниците!

А какви неудобства създава на лекарите-не е истина.Ха,ха,ха,ха!

Няма спор,че изказването на Пьотр Толстой е непремерено и няма нищо общо с добрия тон.Има спор за друго. Борисов твърди,че 1300 години никой не ни е купил. Така е! Сега не са ни купили. Само са ни възседнали!Сещате ли се кой;или ви трябва жокер? Борисов това не го ли знае? Щото го раздава горд. И още нещо! Въпросът за предателството и кой го е извършил е много спорен. Според мен е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ДА НАПРАВИШ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ СЕ РЕАЛИЗИРАТ АЕЦ"БЕЛЕНЕ" И "ЮЖЕН ПОТОК"! ПРЕДАТЕЛСТВО Е ДА ИЗПЪЛНЯВАШ КОМАНДИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО СА НИ ВЪЗСЕДНАЛИ/ПОРОБИЛИ/!

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ... КОЛКО МНОГО ПРОДАЖНИ АТАКИСТА СА СЕ СЪБРАЛИ ТУКА. ПРОДАВАЙТЕ СЕ БЕ!!!! РОДИНАТА МИ ОСТАВЕТЕ НА МИРА ПРОДАЖНИЦИ

Много ..малко са но са дейни, че пица не се изкарва лесно

Как ще се храним иначе?

Еба си Влаха и той стана фактор във Външната политика ! Още малко ще търпим този чайчун и оставка на всички , нови избори !

А на новите избори кой мислиш, че ще спечели?

Ами както се изрази преди време един наш добре познат политик остава и да потопят един кораб в залива на Поморие руснаците и да си узаконят тези имоти официално във териториални претенций и анексия.

НАШИТЕ ЛИДЕРИ СА ПРОДАЛИ РОДИНАТА НИ НЯКОЛКО ПЪТИ ,ЗА ТЯХ НЕ СТОИ ВЪПРОСА НА КОГО,А ЗА КОЛКО..1.3 МИЛЯРДА НИ СТРУВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ -ИВАН КИСТОВ И 1.2 МИЛЯРДА ЗА ЛОКВАТА В БЕЛЕНЕ

То трябваше да се затрупани с реакции на Руското външно защото няма ден в който да не приказвате глупости и да отправяте клевети и обиди към тях и то не отделни депутати а и от управляващите ако някой ви смяташе за фактор във всемирната политика гербераси...

Обиди нямам спомен някой да е отправял..цитат нещо?

И с цитат и без цитата няма да ви влезне в главата ама все пак ще ви напомня само дянков как ''щеше да ги шляпа''...

Окуражително е в един момент именно че точно доц Пиргова е успяла да проследи тези предавания и се надявам да е разбрала какво представляват хора на които тъкмо тя бе голям фен и подръжник.Надявам се да е успяла да си извади и някаква поука.Това без съмнение е една огромна обида към българите като нация.Бесъмнено една такава явна провокация излязла от устата на една руска особа е крайно обидна.Русия успя да се скара за кратко време със съседите си Украйна както и със Турция макар че покрай опита за преврат успяха чрез тези обстоятелства да нормализират отношенията както преди.Във Русия тече един процес бих го нарекъл великодържавен шовинизъм.Нека си го демонстрират но само за вътрешна употреба а не по адрес на други страни.Аз не зная дали като ответна реакция от нашата страна да излезе закон със който да бъдат обложени като притежатели на имоти руски граждани във 100 кратен размер дънък сгради и смет само за граждани на Руската федерация.Като естествено този данък всяка година расте прогресивно.

смешник, след като "реформира" здравеопазването, се захвана и с външната политика на Булгаристан! Е, на това се вика всестранно развитапобъркана личност!

Лалай си колкото искаш руски троле, народа вижда реформите на Москов, а аз виждам и реакцията на хората към руските кърлежи от изказването на Толстой.

Вярно е, че някои неща граничат с териториална претенция. След като нямаме държава, така става. Москов, а ти защо продаде болниците на турците, бе?

РАЗКАЖЕТЕ ЗА ДЕЛТАТА НА КАМЧИЯ И КОЙ УПРАВЛЯВА ТОЗИ .....руски имот в България и какво се случва ...!Където и бръкнеш смърди на кадри ЦК на БКП и ДКМС....!

Едно време така и на можаха да ме направят Член на ДКМС щото не исках да им кажа колко са перимата от РМС.

"1300 години сме удържали никой да не ни купи" - ааабе, Борисов, защо се правиш на тъпак! Просто, 1300г. никой не ни е продавал. Някога са ни побеждавали в битки. Сега без война, с помощта на няколко правителства на СДС, БСП, ДПС, КНСБ и ГЕРБ България изчезва. Само за 20-25г. продажната политическа върхушка ошушка държавата. Кога продава, кога подарява за някой и друг пост. Абе, Москов! Че, руските политици лаят срещу България от горбачовско време, сега ли ги чухте?! А стратегическата дълбочина на турчина да не е по-малко скандална?! Защо не недоволствахте срещу намесата на американските сенатори и турския посланик, а?! Защо си траете пред Брюксел, че стъпка след стъпка ще ни оставят на свещи, без ток и ни заселват араби на територията?!

"Москов: МВнР да реагира официално на изказването на Толстой" Публична тайна е, че ни продават и подаряват на кого ли не, ама защо някои не си гледат далаверите с турските ваксини, а се завират в работата на руснаците?

Канал 1, пуснете целзапис на интервюто с Толстой защото пускате само това негово изказване и не става ясно защо го е казал, как е вървял разговора,за да каже той това. И си личи ,че се шегува дебелашки, дори от тази част,която пускате. Освен това прави лошо впеателние,че правителството се възмущава,коете е нормално,но не портестира официално. Защо?

Москов говори за пръстовите отпечатаци, които ни унижават в болниците. Ти си специалист по тях. Не учи Митов, какво да прави. Не може да се отговаря на гъбаркането на един клаун. Няма да демонстрираме комплекси , я.

"за когото".

Знае ли този правнук на един от най-забележителните световни писатели ( за който ам. писател Уилям Фокнър, запитан кое е любимото му (и най-велико) произведение, отговаря: Ана Каренина, Ана Кренина... и пак Ана Каренина) накъде се е бил отправил, когато умира по път във влака?!

нищо не знае, теб трябвало да те пита, че ти повече от него знаеш... бахти прости хорица!!!

Знаем. Това няма връзка с темата.

"Петър Москов поиска МВнР да обяви българското недоволство от думите на руския депутат Пьотр Толстой." Д-р Пепи е нервен, щото утре вечер по БНТ в предаването "Открито" на Валя Ахчиева, от 22,30 ще бъде показано разследване за акцията, при която са иззети 1 милион незаконни голи ампули "Тетадиф", произведени НЕЗАКОННО, С ПРОТЕКЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.

По добре е да ни купят от колко да ни анексират .