Борисов: Дянков може да си отиде преди Найденов

Вицепремиерът Симеон Дянков може да си отиде преди земеделския министър Мирослав Найденов, ако си позволява да дава оценки на кабинета, предупреди премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Дянков може да си отиде преди Найденов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дянков ще Му целуне ръка,но аз ще Му целуна друго място и Той ще ме пази от лоши думи !

Е те това е шменти капели или търчи лъжи или ние ги хващаме те ги пускат, последния израз от Хувар шефа на ФБР от миналия век в Америка, не е наше творение за каквото ни се представя.

След като доц.Г.Костово си подаде оставка като зам.министър на МЗХ и се съсредоточи само върху работата си в ССА, отново постави на изпитание юридическата мисъл на държавата. На скандално заседание на Управителният съвет на ССА, доцента-председател на ССА решава, че сам може да си определи заплатата за труда си и съответно много близката му по всички линии заместник председател доц. Галина Панайотова, да го назначи на трудов договор. Неговата преценка е, че заслужава заплата в размер на 1490 лева на месец към която се добавя клас прослужено време, докторски и други добавки за осем часов работен ден.

Човекът е обществено животно.Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него! Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се говори.Обещават ли Ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените говеда.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги!Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби!Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

Най-големият враг на ГЕРБ е ГЕРБ. Да живее ГЕРБ.

Голям театър, изгоря цирка и клоуните отидоха в Мин. съвет! :)))))

Често желязната дисциплина я налагат хора с дървени глави. Обикновено на тия дето им е широко около врата ги стяга шапката. Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат, но най-често на майната си. Оказа се, че не живеем на гъза на географията, а вътре в него.Напредъкът на страната ни е осезателен - бяхме страна на розите, сега сме на - дозите.Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

Ама няма ли да се обади от некъде тоя Дянков, да каже дали е чул какво му е казал Борисов ?! За сега е "Като ми пееш Пенке ле, кой ми ми те слуша !". Не може тъй, къде се намира той? Ха- маха!Махане ще го оправи !!

Бог да го прости!

Често желязната дисциплина я налагат хора с дървени глави. Обикновено на тия дето им е широко около врата ги стяга шапката. Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат, но най-често на майната си. Оказа се, че не живеем на гъза на географията, а вътре в него.Напредъкът на страната ни е осезателен - бяхме страна на розите, сега сме на - дозите.Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

В миналото, при ветроходите, като вече не удържали на бурята са режели мачтите, че дано се спасят. Е Дянков ще играе тая роля, но то и капитана, не познава компаса, та спасение няма да има.

Е ще му накривите шапката на Дянков.Не стига че той се е отказал от заплатата и бонуса който получава в Щатите,ами го "стряскат".Той ще е по-доволен да си отиде,а не да се разправя с нашта тъпа държава.

Интересно животно е българинът. Всички виждат че става от зле по зле. И въпреки това продължават да хвалят дянков. Вероятно това е форма на някакъв мазохизъм. Или може би се казва не е важно аз да съм добре, а съседа да е зле!!!

Дянков, ако имаше капка честолюбие и достойнство, щеше да СЕ МАХНЕ СЛЕД ТОВА ПРОСТАШКО ИЗКАЗВАНЕ И ОТНОШРЕНИЕ НА БОКО към него, пък и към всички в кабинета му. държи се с тях като с говеда. Смята, че всички са прости като него.

Айдее, изпокараха се герберите. Май предизборно премиерът ще махне някои най-дразнещи физиономии, за да се покаже колко е загрижен за народа...Хайде нашенци, гласувайте пак за тия.. Нищо, че вече не можем да идем на зъболекар!

Така става, брате ми, Бойко, като гъмжащите комплексари около тебе решат да се покажат по телевизора. И да блеснат пропагандно като нещо миризливо и мазно в тоалетна чиния. Кой е тоя олигофрен, който ти върти пиара, че натръшка теб, купища министри и топ ченгета да се бутат по телевизионните студиа точно по Коледа и Нова година, когато на българина като ви види ПАК, му иде да покрай ракията да ви изпозастреля вкупом, шматка до шматарока

Не искаш чували с пари, но всичко това коети искаш струва много повече от чували с пари, пък да пишеш само искам, искам, искам и после да говориш за некадърност...който само иска значи нищо не може. Типичен образ на паразита лапач. "Никой не иска чували с пари. Искам държавата да е редовен инвеститор към работодателя ми, за да може работодателят ми да е редовен към мен. Искам да не ме е страх да излизам по тъмно от вкъщи. Искам като ми се наложи да ползвам медицински услуги да не треперя колко ще ме изрекетират освен осигуровките, които държавата ми удържа всеки месец. Искам да не си троша колата по междуградските пътища, защото те основно се ползват от населението, не магистралите. И не на последно място - искам да мога пак да си пълня хладилника със заплатата ми както преди 2-3 години, а не да се чудя от какво да се откажа по-напред за семейството ми, за да мога да изкарам до другата заплата. Хайде със здраве, пък ако си тръгнат всичките, ще е най-добре. То бива некадърност, бива, ама чак до толкова..."

напълно съм с теб

А дано, ама надали...

Най-добрият министър е Дянков.Другите са слабо квалифицирани.Медийната машина на ГЕРБ ги пази! Генералът не изневерява на Генералският стил.Всеки може да се изказва,всеки.Това изисква демокрацията и е свещено право описана в конституцията.Българина си е мухльо и своеволията на българските граждани се използват за трупане на имидж точки.Пазенето на авторитета на издънали се министри е задължение на цялата сдминистрация от главата до петите.

това е мнението ми по този т.н. медиен скандал: Първото предупреждение е към човека на Дянков във фонд "земеделие". Той май донася на бившия си шеф какви ги върши земеделският министър? А пък миро върши това, което иска премиерът. А Дянков пък не всичко харесва и се прави, че не знае кой издава заповедите на земеделския ветеринар.

Веске, що ли никой не обърна внимание на постинга ти? Да не би случайно да е истина?

на чий постинг винаги някой обръща внимание? А това "zv" като как се чете?

Ако поразчопкаме случая ' Мишо Бирата ' и случая ' Куйович ' и започнем да анализираме кои бяха главните действащи лица от двете страни на барикадата , ще стигнем до много интересен извод ! И след това ще можем ясно и категорично да кажем дали секретните доклади на американските посланици са жълта преса или не ! Куйович не беше ли близък до Йосич ?

И тримата си идете, чадо, и тримата.

Поредната буря в чаша вода.Нито Дянков ще си иде,нито Найденов.Най -вероятно ще е журналиста от БТВ Виктор Николаев да опере пешкира.Когато атовете се ритат,страдат магаретата.

Г-не не съм от вашия кабинет ако още не си го разбрал и не можеш да ми издаваш укази като на подчинените си! Ако изгониш мъжа ми от работа , ще изпратя децата да ядат у вас! Между другото много си сладък с онези лещи в зеленикави отблясъци...

Ако изгони Дянков ще се провали всичко,той е единствения който може да се справи с това положение. Не съм съгласна така да говори на най-добрия министър на ГЕРБ.

Не се притеснявайте, той Бойко само си говори!

Като е толкова добър, къде са положителните резултати в живота на народа? Няма! В България се живее все по-зле. За какво ни е тогава?!?

Типично мислене от миналото. Едно време мислеше партията закрилница, сега да мисли финансовия министър - това пагубна теория. А трябва всеки сам да направи бъдещето си, а не да чака някой друг да му го свърши.

Такива лекомислени коментари са безмисленни.

Как го намерихме толкова читав този Дянков......:) Не може финансов министър да се изтипоса по телевизията и да каже , че след мандата си изчезва от тази страна! Извинявайте г-н Дянков, но вие пристигнахте от някаде си, станахте министър, оплетохте тотално финансите и след това -хайде чао-оправяйте се. Не искам да съм нечий експеримент!!!

Трябва да признаем, че спорът между Дянков и премиера ни на годината наистина е интересен ! Кой обаче е прав в случая ? Дянков и Н. Младенов наистина искат посланиците с картончета от ДС да напуснат постовете си ! Но дали наистина и премиерът ни на годината желае същото ? Преди време Т. Дончева беше казала, че Гоце и Боце са близки до ДС и че всъщност премиерът ни на годината не желае кадрите на ДС да бъдат изтеглени от постовете им ... За съжаление, Т. Дончева се оказа права ! Нека да проследим случая със СРС - тата за Мишо Бирата ! Там главни действащи лица не бяха ли Боце и Гоце от една страна и Дянков и В. Танов от друга страна ? Не чухме ли всички ние много ясно как след ритане на топка с премиера се получава някакъв пост ? Нека да видим какви заводи посещава Дянков и какви заводи посещава баш - футболистът ни в държавата ! Дянков посещава заводи, които са собственост на истински европейски инвеститори / белгийци / , а Боце посещава заводите на родните олигарси . Разликата в заплатите в единия и другия случая е в пъти . Да си припомним ли какви грами излязоха в Уикилийкс, писани от американски посланици у нас ? Може ли секретните доклади на американските посланици с най - висока степен на секретност да бъдат жълта преса ? Нека да си припомним, че Гоце в продължение на 3 г. беше изолиран от световните лидери и никой не се срещаше с него ? Дали сега и Боце няма да го последва същата съдба след тази негова надменна реакция ? Изводът, който може да се направи, е, че за пореден път се вижда, че Боце е свързан с Гоце и Румен Петков !? Нищо лично срещу М. Найденов, но се вижда, че и той като Гоце и Боце си пада по убиването на животни ! А премиерът ни на годината дори се похвали, че станал истински мъж когато си заклал прасето на село ... Само не разбирам ние ли сме някакъв мат'риал или просто Боце си е сбъркал работното место ?

Наистина, май ни будалкат... И продължават... Гоце, Боце, Моце/Миро/ и Румбата от фонтана...

пионерчетата се натягат на дружинната но всеки момент може да им дръпнат ушенцата или да ги изключат от организацията послушковци и помияри мястото ви е в колибката циба

пионерчетата се натягат на дружинната но всеки момент може да им дръпнат ушенцата или да ги изключат от организацията послушковци и помияри мястото ви е в колибката циба

Пич, някъде между хилядния и двухилядния епизод трябва да си омръзнете с това дежурно-извинително писане. Сигурен съм, че над половината тук нито са пионерчета, нито комсомолчета, нито ги интересуват всякакви такива идеологии. Хората просто искат да живеят добре. Не че преди не бяха зле, но това вече не се търпи. И стига с този евтин полицейски трик "щом не си от нашите си от противника". Интернет е необятен. Влез където си поискаш и чети. Във форуми и сайтове на всякаква тематита - от автомобили до бгмама. Изгуби си цялото време ако щеш. За хора си говорим, не за партийни лакеи. Обикновени хора, които повярваха и бяха излъгани за n-ти път. Хора, ня които им се продаде празни обещания, а им се взе, и без това мизерния, живот. Хора, които им се каза, че нещата ще започнат да се случват в България, но вместо това вижат края на един безплоден мандат. Мандат довел ги до още по-голяма мизерия.

пионерчетата се натягат на дружинната но всеки момент може да им дръпнат ушенцата или да ги изключат от организацията послушковци и помияри мястото ви е в колибката циба

ТИКВОКА по-прост не може да стане. Цитирам Ицо Стоичков за себе си, което с пълна сила важи и за нашто премиерче-ленторезачко, който се изживява като ГОСПОД-БОГ. Но, ако се напъне да прочете поне още една книга, НЕДАЙ СИ БОЖЕ, какво ли ще ни очаква нас българите. Ще се помисли за ВСЕМОГЪЩИЙ на световно ниво.

А не беше ли само преди няколко дни, когато точно Боце хвалеше Дянков като най-успешния министър, чиято заслуга е превъзходното състояние на държавата и благодарение на когото беше вдигнат рейтингът на страната. Май Боце е първият, който трябва да изяде 10 тояги на голо и беж през околовръстото на село!

Значи да изгоним "Международния валутен фонд" и да оставим "20г ирландско месо"? Е няма как да стане.

Ако съм на мястото на Дянков моментално ще си подам оставката и ще си плюя на петите, но явно няма да му разрешат. Мутренският ни премиер вече го посплаши. И наистина М. Найденов е най-неприятният и слаб министър.

Шамар за Дянков-няма да стане.Много пари се делят пък и Кристалина.

За хората с много къса памет, в т.ч. и Баш Баканинът /ББ/, не мога да не се стърпя и да му припомня НЕГОВИТЕ думи, изречени преди около година-година и половина. Тогава от куп страни искаха оставката на голобрадото недоносче, изживяващо се като финансист. цитат от поредните умствени напъни на втория божи син " ... как да поискам оставката на Дянков? Та отиде ли си фин.министър, пада цялото правителство... " . Разровете архивите и ще чуете, че Ви цитирам самата ИСТИНА. Нищо лично - просто тогава се впечатлих от неземната решителност на Вожда и Учителя ни. Де такъв късмет! И ако този позьор държи на думите си, махайки Мони, да си тръгва и той, и цялата му крадлива пасмина! Отдавна се изчерпаха водевилите, които ежедневно разиграват. Пчела от мед не бяга! Така че и тази словесна помада мирише...

Запазената милиционерско - мутрагенска марка Б.Б. съумя да раздели народа на две. Това не са го постигали едновременно БСП и СДС. На получаващи пенсионери и на нямащи право пенсионери, но с принос към осигурителната система. На привилигировани пенсионери търкащи бюрата в държавните ведомства и безработни младежи висящи пред бюрата по труда. Ама били гласували за него! Кои? Тия дето им дадоха по 40-50 лв. и бюджетните хрантутници със запазени привилегии без да плащат осигуровки. Унищожи икоомиката за сметка на свои поставени фирми. А всичко, което му предложи Дянков го вкарва в капана. Не знаете какво ви чака !

Речта на Оливър Кромуел при разпускането на Дългия парламент, 20 април 1653 г. Крайно време е да сложа край на седенето ви на това място, което сте опозорили с презрението си на всяка добродетел и осквернили с вършенето си на всеки порок, вие сте разколническа шайка и врагове на всяко добро управление, вие сте глутница наемни отрепки и като Исав бихте продали страната си за паница леща и като Юда предали вашия Бог за няколко монети. Останала ли е дори една добродетел сега сред вас? Има ли един грях, който да не притежавате? Вие нямате повече религия от моя кон, златото е вашия Бог, кой сред вас не е разменил съвестта си срещу подкупи? Има ли един мъж сред вас, който има най-малката грижа за доброто на републиката? Вие долни проститутки, не сте ли осквернили това свято място и превърнали Божия храм в свърталище на крадци чрез вашите неморални принципи и порочни обичаи? Вие сте станали непоносимо ненавистни на цялата нация. Вие сте назначени тук от народа, за да поправяте неправди, самите вие сте заминали! И така! Отнесете онзи блестящ жезъл и заключете вратите, в името на Бога, махайте се!

В думите на Дянков нямаше нищо подронващо авторитета на премиера или на Найденов. Те бяха премерени и точни. Не такова беше изказването на ББ. Без да провери точно за какво става дума /съветниците му къде са/, се нахвърли върху Дянков със заплахи и обиди. Непредизвиканото показване на мускули не е добра атестация на един премиер, повече приляга на един културист, да кажем.

Най голямата ГРЕШКА, която може да направи Борисов е да смени Дянков. А "мафията"БСПари и СДСари само това чакат.

Бойко все още има шанс да ми стане симпатичен донякъде. Ако разкара икономическото и интелектуалното недоразумение Дянков. Ще повярвам, че има капчица разум в главата му. Ако обаче това са поредните празни приказки - отписал съм го окончателно!

Изглежда оператора одобрява съобщенията когато статията и коментарите изчезнат от активна рубрика.

Банкянецо съвсем се е олял, щото е прост. Това правителство без Дянков за нищо няма да става.

Загиват не само малки земеделски фирми, но и целия малък и среден бизнес. Познавам доставчик на магазини за хранителни стоки. Само в района които обслужва до нова година затварят 30 обекта и още 20 през януари. Не сам хората губят бизнеса си, но това влече още хиляди безработни които преди това са били нормално осигурявани хора. Поради тази причина всички те трябва да получават обезщитения от НОИ. Вследствие на което финансовата дупка в НОИ ще се отвори още по-широко и ако ще пенсионата възраст да я направят 100 години пак няма да я запълнят. Накратко в България се провежда изкуствено насаждане на глобализацията. Поредния финансов експеримент за наша сметка.

Боко , Дянков е силен министър и реформатор. Иска бързо да наложи реформите, защото много сме чакали. Това на много не им харесва. Той е сам, всички се оправдават с него и ти трябва да си подкрепяш силния и действащия министър.

Сега дори и за тези, които винаги оправдават ГЕРБ, би трябвало да е ясно, че дянков е най-некадърния финансов министър. Казва го самия премиер.

Често желязната дисциплина я налагат хора с дървени глави. Обикновено на тия дето им е широко около врата ги стяга шапката. Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат, но най-често на майната си. Оказа се, че не живеем на гъза на географията, а вътре в него.Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

Борисов за пореден път си изтърва нервите и сам призна че според него Дянков не само е издънка а и му се налага да полага усилия за да замазва гафовете му. От колко години слушаме че и двамата са непогрешими а сега какво се оказа че не само единия лъже другия маже а и още има хора дето им се възхищават.