Коментари - Борисов: Не се меся за служебния кабинет, Станишев иска марионетки за министри | Днес.dir.bg

Борисов: Не се меся за служебния кабинет, Станишев иска марионетки за министри

Аз не се меся изобщо в създаването на служебно правителство по никакъв начин, заяви преди заседанието на Министерски съвет премиерът в оставка Бойко Борисов. Той призова министрите да не карат заместниците си да напускат. И съобщи, че очаква още днес ДКЕВР да вземе решение за намаляването цената на тока.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не се меся за служебния кабинет, Станишев иска марионетки за министри | Днес.dir.bg

Коментари

На ББ Пак Станишев му виновен... Хора, нека вмъкнем в исканията си да се разследват всички идиотщини за последните 23 години. Станишев не е светец, но да видим какви ги сътвори Симеон, Иван Костов, Виденов, Беров, Филип Димитров... Кой разпродаде даже имуществото на пионрските лагери на безценица? Кой продаде БТК, Енергото, БМФ, Девня, БГА и още много? Всички са за затвора

Не е ли по-добре бат Бойко да говори за себе си какво би направил, а не какво иска Станишев-нека всеки сам да говори за собствените си планове. Омръзна ни на четем изявления на ББ, които касаят само Станишев. Не ли време двамата да сключат споразумение в публични изявления да говорят само за себе си, а не да тълкуват другия...

Тази куха тиква ще спре ли да използва името на Станишев за щяло и нещяло. Направо го превърна в легенда. И борисов бил мъжкар?

министрите на Борисов бяха кукли на конци , сега той пак приказва глупости

"Борисов: Не се меся за служебния кабинет, Станишев иска марионетки за министри" Понеже Бойко си няма марионетни министри и дупетати, няма си марионетен президент, няма си марионетни съдии, няма си марионетни прокурори...

Борко, Боркооо, а ти какви министри назначи - клоуни и калинки, начело с Цвинокио, дървеното човече на конци.

Не е добре когато на някого все другите са му в устата,а собствените си проблеми -не вижда и не може да реши.Народа излезе на протест не заради добър живот и не защото е доволен.

кой те пита пък тебе?

Боко това ли разбра от изказаването на Станишев. Без да съм симпатизант на БСП, като страничен наблюдател виждам един много объркан човек в лицето на ББ. Той никога няма повече да заема поста на премиер, но трябваше поне с капчица достойнство да напусне управлението. Никой не се е оженил за властта и всеки човек трябва да приема както победите, така и загубите. Боко със сигурност не е от тях. Радвам се, че повече няма да заема целия ефир и ще си отдъхна от неговите оправдания и празноглаво приказване.

За съжаление се навъдиха няколко платени писачи на БСП във форума и оспамиха всички теми с лични обиди и пожелания за смърт към Бойко. Сега за истинска дискусия не можем и да мечтаем. Аман!

Яко спам от БСП

Този още дрънка по медиите като развален грамофон. Кога ще спрат да ни занимават с него? Не му ли е време да си отдъхне в Софийския за издухания резерв?

Българино, спри да се връзваш на театралните им постановки. Това води само до задънена улица за теб и пълни джобове за тях. Изучи теорията и практиката на конспирацията и управлението, скритата реклама, окултните практики и технологии, начините за управление и медитирай за да имаш чист и опетнен ум за да не се изкушиш от властта на познанието. Това е единстнният ти шанс да се освободиш от душманите и дяволите-кръвопийци веднъж за винаги.

Извинявам се много! Малка корекция: Да се чете вместо опетнен ум>неопетнен ум.

Kalin

Точно ББ да говори за марионетки министри е смешно като се има предвид че около него други няма-от министри президент та до депутати кметове и.....Той е слънцето неговата дума е закон той е най умния само това което той каже става.

Той е най-умния .... Питам се -колко ли са умни подчинените му- след като той е най..... :))))))))))

"Това съм го заявил и на президента дори. Само единственият ми ангажимент е, ако някой в администрацията, която ние сме назначили в министерствата да не ги караме насила да напускат" Ако това е израз на екс преподавател от "академия" - аз съм трамвай - Има ли някой в посока на трамвай "ДМ", който е без посока ??? Кой - кого - какво ??? (при това става дума за сходни нему интелекти (щом са го следвали))

Аз си мислех, че имаме за премиер голям мъж, па той излезе голяма п*а. Язък за всичките хвалби дето съм писал по негов адрес.

Ти си измамник, защото IQ146 е регистриран потребител и името на аватара му е в синьо! Да не ни вземаш за глупаци?

Сполука за Бльхария! Времето е наше! Слава на Гражданите за поЕвропейчено Развитие на Бльхария! Победа!

ПАК НА КАЛПАВИЯ ВОДОЛАЗ - ВОДОРАСЛИТЕ МУ ПРЕЧАТ

"Болшевишките вождове без маска, но с медиен грим Понеже сервилната българската журналистика се прави на сляпа и глуха ( сит търбух за народа глух, казваше Радой Ралин), продължавам с темата за това кой наистина вече яха вълната на протестите- нещо, което медиите трябваше вече да се разкрили. Трагикомичното е, че на практика няма кой знае какво за разконспириране. Каченият на върха на протестната вълна в София Ангел Славчев, ляв екстремист с богата биография на войнстващ съветофил, вече се изживява като национален водач. Развива бурна дейност по съставяне на правителство в сянка. Лявата организация, оглавена от Ангел Славчев, е младежката организация на Движение русофили, водено от члена на ВС на БСП и издател на партийния орган в. Дума. За избора на Ангел Славчев и за обещанието му да извърши революционни подвизи съобщава самата Дума.

СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕЧЕ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ ДАЛЕЧ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА/КОИТО ПРОТЕСТИРАТ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ СТАНАЛ БЕЗЛИЧЕН, НЕВЕЖ ИЛИ ЦВЕТАНОВ ТИ Е ОБСЕБИЛ МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ, ЖАЛКО ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ, УБЕЖДАВАХ И ДРУГИ, ВИДЯХ ТИКВИТЕ КОИТО ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ПРЕДИ ДА СПЕЧЕЛИШ И ЗАТОВА НЕ СЕ ЗАПИСАХ ЗА ЧЛЕН НА ТВОЯТА ПАРТИЯ! МНОГО Е ТЪЖНО КОГАТО ЗАБРАВЯШ ОТ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ!ОООООООООООООООО НЕРАЗУМНИИ ЮРОДЕ............

ало, анонимния паркенсон, спри се бе. един коментар е достатъчен. изпии си хапчето и успокои пръстчето което кликва изпрати.

СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕЧЕ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ ДАЛЕЧ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА/КОИТО ПРОТЕСТИРАТ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ СТАНАЛ БЕЗЛИЧЕН, НЕВЕЖ ИЛИ ЦВЕТАНОВ ТИ Е ОБСЕБИЛ МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ, ЖАЛКО ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ, УБЕЖДАВАХ И ДРУГИ, ВИДЯХ ТИКВИТЕ КОИТО ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ПРЕДИ ДА СПЕЧЕЛИШ И ЗАТОВА НЕ СЕ ЗАПИСАХ ЗА ЧЛЕН НА ТВОЯТА ПАРТИЯ! МНОГО Е ТЪЖНО КОГАТО ЗАБРАВЯШ ОТ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ!ОООООООООООООООО НЕРАЗУМНИИ ЮРОДЕ............

СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕЧЕ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ ДАЛЕЧ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА/КОИТО ПРОТЕСТИРАТ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ СТАНАЛ БЕЗЛИЧЕН, НЕВЕЖ ИЛИ ЦВЕТАНОВ ТИ Е ОБСЕБИЛ МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ, ЖАЛКО ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ, УБЕЖДАВАХ И ДРУГИ, ВИДЯХ ТИКВИТЕ КОИТО ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ПРЕДИ ДА СПЕЧЕЛИШ И ЗАТОВА НЕ СЕ ЗАПИСАХ ЗА ЧЛЕН НА ТВОЯТА ПАРТИЯ! МНОГО Е ТЪЖНО КОГАТО ЗАБРАВЯШ ОТ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ!ОООООООООООООООО НЕРАЗУМНИИ ЮРОДЕ............

На този докога ще му гледаме простата мутра - дори и за пожарникар не става и за там се иска малко акъл!!!

ОСВОБОДИТЕЛ СЪЕДИНЕНИ МАРИХУАНСКИ (НАРКОМАНСКИ) ЩАТИ

ако обичате, говорете какво искате вие, а не Станишев, не сте му суфлер.

И за марионетки говори човека раздаващ депутати на килограм!?! Бухахаха, гьонсурат!

Това е информация не я изтривайте а пазете Бойко.

Подхванат от АГОНИЯТА Този Калинчо се обърка пак...но разбрахме, става дума за бившия ББ ...нали

Мустафа Плявналиев и АЛИШ БОРИСОВ, наверно оправданно вас пропостили освободить и вы осталися под турецкого иго и....американского ИГО....

Борисов дори и тази идея, за министър председател - професионалист в икономиката и финансите или в юриспонденцията, не може да осмисли. Партийното членство и ръководство е едно, а изпълнителната власт е друго. Тя не е само режене на лентички.

Боко,дано никога повече да не се върнеш.Вярвахме в теб но ти си по зле и от предишните мошенници

Тъжно ми е братя българи! Липсата на Жорж Ганчев ни прави бедни духом! Човекът имаше чуство за хумор, на ръст беше като Него, а с акъл е светлинни години напред пред него и имам чуството че ги делят пет вагона с книги. А в неговото:"Не ме гледай тъпо българино" имаше толкова топлота и искреност! А този хем е опериран от чуството за хумор, хем ни гледа тъпо, хем ни плюе просташки по света и у нас. Върни се бе Жорж, върни се и му разгони таковайто на този самовлюбен жасмин, кажи му как се измъкна кат мокра връв, кат пръдня из гащи, кат плъх напусна потъващия кораб! Нито беше кмет като кмет, нито беше полицай като полицаите, нито е пожарникар като пожарникарите, а какъв премиер може да бъде виждаме, БЪЗЛьО. Оправи София, сега е клекнал над цяла България! Върни се Жорж! Моля те върни се!!

Мисля, че всички ние сме свидетели на началото на края на управлението на партията-недоразумение, наречена ГЕРБ. Наблюдавайте внимателно. Утре всичко това ще бъде история и един лош пример - как точно не трябва да се управлява - посредством популизъм, лъжи и демагогия. Добре би било да влезне и в учебниците, защото иначе винаги има опасност да се повтори

ДО КОГА щЕ ЖИВЕЕТЕ В СТАРОТО ВРЕМЕ???КАКВО СТАНА, НЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ??ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ, ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ОСЛУШАЙТЕ СЕ И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ, СТАВАТЕ СМЕШНИ С ИЗЯВИТЕ СИ.

да не живееш още в реалния социализъм?

Този фарисейщината за нищо я няма ! И наистина е прелюбопитно,ако / не дай Боже !/ вземе че се върне във властта кой тогава ще му е виновен,кого ще обвинява!?!

ти него не го мисли. Мисли си за вашия лидер, дето нямало да става министър-председател.

Я Айкю да пусне есето, дето започва с магистрали и завършва с най-чистото Черно Море:))) Писна ми от Станишев ( Председателя на ПЕС), както го нарича г-н Цветанов:))), напоследък.

То оставаше и да се месиш г-н Борисов ... приказки ... приказки

Колеги, не бъдете субективни! Моля! Бате Бойко от болничната пижамата- скочи в костюма, за да ви оправя, пренебрегвайки тежкото си здравословно състояние:) Трябва да се преклоните пред жертвата и да изразите благодарност! Така е редно. Ясно?!?

Защо подаде оставка? Защо хвърли страната в хаос?

Защото и от пожари не разбира, а Вие от ирония:) Но аз го обичам и ще се омъжа за него:) Ясно?!? ПС/ Има мангизи

Защо не отидат да играят театъра някъде другаде.Стига пиеси.Нали сте болни ,каква е тази активност,вредно е за здравето.Доказаха ,че всичко е измишльотина,лъжа.

В състояние ли е мутренската ти глава да осъзнае докъде си докарал нещата в тази държава, след като хората избират смърта и края пред агонията безкрай !! Може ли простия ти мозък да превърти, че случващото се със самозапалилите се хора е израз не само на отчаяние , но и на ПРОТЕСТ СРЕЩУ СЪЗДАДЕНАТА СИСТЕМА част от която си и ти бе мутро безподобна.

Брей какъв език-явно на много "нормален" човек........

Не сме имали по-неграмотен и по-прос премиер от Бойко Методиев Борисов (Рапона). Умирам от срам, когато чувам как турците от ДПС (най-вече Лютви Местан) говорят много по-правилен и по-грамотен български език от него. Позор! ДОЛУ МУТРИТЕ!!!

Та за добре говорещия Местан....както разбирам, набавил си си тубата с вазелин

Да те управлява прост и честен човек човек има риск ,но да те управлява икономически импотентен, всамовлюбен простак манипулатор и мегаломан от типа на Буда Методиев Борисов е крайно вредно и опасно ,както за нацията така и лично за него. Отвъртително е да гледаш по ТВ как три дена Борисов се въргаля в болница "Лозенец", а за страдащите от същият проблем няма направления до края на март.

Много пролети и андрешковци са мобилизирали опозицията . Нация, която няма съзнанието, за оценка на собствените си личности, е загубена нация. Европа ни гледа под лупа и мнението за балканските нрави се затвърждава, ние нямаме никаква политическа култура , възпризждат се невероятни алтернативи на свободата .Крайно време е тези пишещи момчета и момичета , да смъкнат чарвената петолъчка от главите си и да освободят съзнанието си за един реален поглед върху живота и в частност, на обективна и умна оценка, на случващото се в България

Герб е партията, която насажда омраза в България! Девизът на Бойко-Боинга-Буда (или просто Рапон) е Divide et impera - Разделяй и владей! Но май народа започна да се събужда?! Какво, треперят ви мартинките ли?

И аз не се меся в служебните работи на жената,но ето преди седмица,прибирам се в къщи,тя с нови ботуши.Питам-от къде?Тя вика-намерих ги.Завчера гледам с ново кожено палто.От къде?-питам.Намерих го!И аз вчера намерих в спалнята едни слипове,но са ми големи!Поуката!Меси се, докато нещата от живота не са излезли извън контрол!!!Защото след това няма вече утро!!!

Да оставим само комунистическите мекерета да си чатят и модератора да няма работа - дано го уволнят! Комунистически пъдарин...и той журналист се води... Псуват, злобеят, всяват омраза и пожелания за смърт -това са лоялните им юзери.

Без предрасъдъци,страхове,враждабност и" клетви"към Борисов!Нарушавате правилата на сайта момковци с "Ч"!!!

Долу БС(К)П

Само Лудогорец - Разград

Само Крейзи Форест:)

Не сме народ Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

Едно не мога да разбера! Щом сме толкоз лош матриал, защо тоя човек направо се съдира да мисли за нас!!?? Абе поболя се, нощи не спи и само мисли как да ни направи живота по-добър и хубав! Хората не го искат, протестират, ама той все се пъне и натиска! Вие да сте чували за поне една мутра-идеалист да има на тая грешна планета? Да сте чували за поне един честен и почтен човек да е имал съвместни бизнеси с престъпници и мутри?!!! Те тия бели конци с които си шие МАНИПУЛАЦИИТЕ са като корабни въжета, обаче все има хора да се връзват и това е!!!!!!!!!!!!

Коментари - Борисов: Не се меся за служебния кабинет, Станишев иска марионетки за министри | Днес.dir.bg

Борисов: Не се меся за служебния кабинет, Станишев иска марионетки за министри

Аз не се меся изобщо в създаването на служебно правителство по никакъв начин, заяви преди заседанието на Министерски съвет премиерът в оставка Бойко Борисов. Той призова министрите да не карат заместниците си да напускат. И съобщи, че очаква още днес ДКЕВР да вземе решение за намаляването цената на тока.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не се меся за служебния кабинет, Станишев иска марионетки за министри | Днес.dir.bg

Коментари

На ББ Пак Станишев му виновен... Хора, нека вмъкнем в исканията си да се разследват всички идиотщини за последните 23 години. Станишев не е светец, но да видим какви ги сътвори Симеон, Иван Костов, Виденов, Беров, Филип Димитров... Кой разпродаде даже имуществото на пионрските лагери на безценица? Кой продаде БТК, Енергото, БМФ, Девня, БГА и още много? Всички са за затвора

Не е ли по-добре бат Бойко да говори за себе си какво би направил, а не какво иска Станишев-нека всеки сам да говори за собствените си планове. Омръзна ни на четем изявления на ББ, които касаят само Станишев. Не ли време двамата да сключат споразумение в публични изявления да говорят само за себе си, а не да тълкуват другия...

Тази куха тиква ще спре ли да използва името на Станишев за щяло и нещяло. Направо го превърна в легенда. И борисов бил мъжкар?

министрите на Борисов бяха кукли на конци , сега той пак приказва глупости

"Борисов: Не се меся за служебния кабинет, Станишев иска марионетки за министри" Понеже Бойко си няма марионетни министри и дупетати, няма си марионетен президент, няма си марионетни съдии, няма си марионетни прокурори...

Борко, Боркооо, а ти какви министри назначи - клоуни и калинки, начело с Цвинокио, дървеното човече на конци.

Не е добре когато на някого все другите са му в устата,а собствените си проблеми -не вижда и не може да реши.Народа излезе на протест не заради добър живот и не защото е доволен.

кой те пита пък тебе?

Боко това ли разбра от изказаването на Станишев. Без да съм симпатизант на БСП, като страничен наблюдател виждам един много объркан човек в лицето на ББ. Той никога няма повече да заема поста на премиер, но трябваше поне с капчица достойнство да напусне управлението. Никой не се е оженил за властта и всеки човек трябва да приема както победите, така и загубите. Боко със сигурност не е от тях. Радвам се, че повече няма да заема целия ефир и ще си отдъхна от неговите оправдания и празноглаво приказване.

За съжаление се навъдиха няколко платени писачи на БСП във форума и оспамиха всички теми с лични обиди и пожелания за смърт към Бойко. Сега за истинска дискусия не можем и да мечтаем. Аман!

Яко спам от БСП

Този още дрънка по медиите като развален грамофон. Кога ще спрат да ни занимават с него? Не му ли е време да си отдъхне в Софийския за издухания резерв?

Българино, спри да се връзваш на театралните им постановки. Това води само до задънена улица за теб и пълни джобове за тях. Изучи теорията и практиката на конспирацията и управлението, скритата реклама, окултните практики и технологии, начините за управление и медитирай за да имаш чист и опетнен ум за да не се изкушиш от властта на познанието. Това е единстнният ти шанс да се освободиш от душманите и дяволите-кръвопийци веднъж за винаги.

Извинявам се много! Малка корекция: Да се чете вместо опетнен ум>неопетнен ум.

Kalin

Точно ББ да говори за марионетки министри е смешно като се има предвид че около него други няма-от министри президент та до депутати кметове и.....Той е слънцето неговата дума е закон той е най умния само това което той каже става.

Той е най-умния .... Питам се -колко ли са умни подчинените му- след като той е най..... :))))))))))

"Това съм го заявил и на президента дори. Само единственият ми ангажимент е, ако някой в администрацията, която ние сме назначили в министерствата да не ги караме насила да напускат" Ако това е израз на екс преподавател от "академия" - аз съм трамвай - Има ли някой в посока на трамвай "ДМ", който е без посока ??? Кой - кого - какво ??? (при това става дума за сходни нему интелекти (щом са го следвали))

Аз си мислех, че имаме за премиер голям мъж, па той излезе голяма п*а. Язък за всичките хвалби дето съм писал по негов адрес.

Ти си измамник, защото IQ146 е регистриран потребител и името на аватара му е в синьо! Да не ни вземаш за глупаци?

Сполука за Бльхария! Времето е наше! Слава на Гражданите за поЕвропейчено Развитие на Бльхария! Победа!

ПАК НА КАЛПАВИЯ ВОДОЛАЗ - ВОДОРАСЛИТЕ МУ ПРЕЧАТ

"Болшевишките вождове без маска, но с медиен грим Понеже сервилната българската журналистика се прави на сляпа и глуха ( сит търбух за народа глух, казваше Радой Ралин), продължавам с темата за това кой наистина вече яха вълната на протестите- нещо, което медиите трябваше вече да се разкрили. Трагикомичното е, че на практика няма кой знае какво за разконспириране. Каченият на върха на протестната вълна в София Ангел Славчев, ляв екстремист с богата биография на войнстващ съветофил, вече се изживява като национален водач. Развива бурна дейност по съставяне на правителство в сянка. Лявата организация, оглавена от Ангел Славчев, е младежката организация на Движение русофили, водено от члена на ВС на БСП и издател на партийния орган в. Дума. За избора на Ангел Славчев и за обещанието му да извърши революционни подвизи съобщава самата Дума.

СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕЧЕ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ ДАЛЕЧ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА/КОИТО ПРОТЕСТИРАТ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ СТАНАЛ БЕЗЛИЧЕН, НЕВЕЖ ИЛИ ЦВЕТАНОВ ТИ Е ОБСЕБИЛ МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ, ЖАЛКО ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ, УБЕЖДАВАХ И ДРУГИ, ВИДЯХ ТИКВИТЕ КОИТО ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ПРЕДИ ДА СПЕЧЕЛИШ И ЗАТОВА НЕ СЕ ЗАПИСАХ ЗА ЧЛЕН НА ТВОЯТА ПАРТИЯ! МНОГО Е ТЪЖНО КОГАТО ЗАБРАВЯШ ОТ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ!ОООООООООООООООО НЕРАЗУМНИИ ЮРОДЕ............

ало, анонимния паркенсон, спри се бе. един коментар е достатъчен. изпии си хапчето и успокои пръстчето което кликва изпрати.

СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕЧЕ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ ДАЛЕЧ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА/КОИТО ПРОТЕСТИРАТ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ СТАНАЛ БЕЗЛИЧЕН, НЕВЕЖ ИЛИ ЦВЕТАНОВ ТИ Е ОБСЕБИЛ МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ, ЖАЛКО ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ, УБЕЖДАВАХ И ДРУГИ, ВИДЯХ ТИКВИТЕ КОИТО ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ПРЕДИ ДА СПЕЧЕЛИШ И ЗАТОВА НЕ СЕ ЗАПИСАХ ЗА ЧЛЕН НА ТВОЯТА ПАРТИЯ! МНОГО Е ТЪЖНО КОГАТО ЗАБРАВЯШ ОТ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ!ОООООООООООООООО НЕРАЗУМНИИ ЮРОДЕ............

СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕЧЕ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ ДАЛЕЧ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА/КОИТО ПРОТЕСТИРАТ, ТОЛКОЗ ЛИ СИ СТАНАЛ БЕЗЛИЧЕН, НЕВЕЖ ИЛИ ЦВЕТАНОВ ТИ Е ОБСЕБИЛ МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ, ЖАЛКО ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ, УБЕЖДАВАХ И ДРУГИ, ВИДЯХ ТИКВИТЕ КОИТО ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ПРЕДИ ДА СПЕЧЕЛИШ И ЗАТОВА НЕ СЕ ЗАПИСАХ ЗА ЧЛЕН НА ТВОЯТА ПАРТИЯ! МНОГО Е ТЪЖНО КОГАТО ЗАБРАВЯШ ОТ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ!ОООООООООООООООО НЕРАЗУМНИИ ЮРОДЕ............

На този докога ще му гледаме простата мутра - дори и за пожарникар не става и за там се иска малко акъл!!!

ОСВОБОДИТЕЛ СЪЕДИНЕНИ МАРИХУАНСКИ (НАРКОМАНСКИ) ЩАТИ

ако обичате, говорете какво искате вие, а не Станишев, не сте му суфлер.

И за марионетки говори човека раздаващ депутати на килограм!?! Бухахаха, гьонсурат!

Това е информация не я изтривайте а пазете Бойко.

Подхванат от АГОНИЯТА Този Калинчо се обърка пак...но разбрахме, става дума за бившия ББ ...нали

Мустафа Плявналиев и АЛИШ БОРИСОВ, наверно оправданно вас пропостили освободить и вы осталися под турецкого иго и....американского ИГО....

Борисов дори и тази идея, за министър председател - професионалист в икономиката и финансите или в юриспонденцията, не може да осмисли. Партийното членство и ръководство е едно, а изпълнителната власт е друго. Тя не е само режене на лентички.

Боко,дано никога повече да не се върнеш.Вярвахме в теб но ти си по зле и от предишните мошенници

Тъжно ми е братя българи! Липсата на Жорж Ганчев ни прави бедни духом! Човекът имаше чуство за хумор, на ръст беше като Него, а с акъл е светлинни години напред пред него и имам чуството че ги делят пет вагона с книги. А в неговото:"Не ме гледай тъпо българино" имаше толкова топлота и искреност! А този хем е опериран от чуството за хумор, хем ни гледа тъпо, хем ни плюе просташки по света и у нас. Върни се бе Жорж, върни се и му разгони таковайто на този самовлюбен жасмин, кажи му как се измъкна кат мокра връв, кат пръдня из гащи, кат плъх напусна потъващия кораб! Нито беше кмет като кмет, нито беше полицай като полицаите, нито е пожарникар като пожарникарите, а какъв премиер може да бъде виждаме, БЪЗЛьО. Оправи София, сега е клекнал над цяла България! Върни се Жорж! Моля те върни се!!

Мисля, че всички ние сме свидетели на началото на края на управлението на партията-недоразумение, наречена ГЕРБ. Наблюдавайте внимателно. Утре всичко това ще бъде история и един лош пример - как точно не трябва да се управлява - посредством популизъм, лъжи и демагогия. Добре би било да влезне и в учебниците, защото иначе винаги има опасност да се повтори

ДО КОГА щЕ ЖИВЕЕТЕ В СТАРОТО ВРЕМЕ???КАКВО СТАНА, НЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ??ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ, ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ОСЛУШАЙТЕ СЕ И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ, СТАВАТЕ СМЕШНИ С ИЗЯВИТЕ СИ.

да не живееш още в реалния социализъм?

Този фарисейщината за нищо я няма ! И наистина е прелюбопитно,ако / не дай Боже !/ вземе че се върне във властта кой тогава ще му е виновен,кого ще обвинява!?!

ти него не го мисли. Мисли си за вашия лидер, дето нямало да става министър-председател.

Я Айкю да пусне есето, дето започва с магистрали и завършва с най-чистото Черно Море:))) Писна ми от Станишев ( Председателя на ПЕС), както го нарича г-н Цветанов:))), напоследък.

То оставаше и да се месиш г-н Борисов ... приказки ... приказки

Колеги, не бъдете субективни! Моля! Бате Бойко от болничната пижамата- скочи в костюма, за да ви оправя, пренебрегвайки тежкото си здравословно състояние:) Трябва да се преклоните пред жертвата и да изразите благодарност! Така е редно. Ясно?!?

Защо подаде оставка? Защо хвърли страната в хаос?

Защото и от пожари не разбира, а Вие от ирония:) Но аз го обичам и ще се омъжа за него:) Ясно?!? ПС/ Има мангизи

Защо не отидат да играят театъра някъде другаде.Стига пиеси.Нали сте болни ,каква е тази активност,вредно е за здравето.Доказаха ,че всичко е измишльотина,лъжа.

В състояние ли е мутренската ти глава да осъзнае докъде си докарал нещата в тази държава, след като хората избират смърта и края пред агонията безкрай !! Може ли простия ти мозък да превърти, че случващото се със самозапалилите се хора е израз не само на отчаяние , но и на ПРОТЕСТ СРЕЩУ СЪЗДАДЕНАТА СИСТЕМА част от която си и ти бе мутро безподобна.

Брей какъв език-явно на много "нормален" човек........

Не сме имали по-неграмотен и по-прос премиер от Бойко Методиев Борисов (Рапона). Умирам от срам, когато чувам как турците от ДПС (най-вече Лютви Местан) говорят много по-правилен и по-грамотен български език от него. Позор! ДОЛУ МУТРИТЕ!!!

Та за добре говорещия Местан....както разбирам, набавил си си тубата с вазелин

Да те управлява прост и честен човек човек има риск ,но да те управлява икономически импотентен, всамовлюбен простак манипулатор и мегаломан от типа на Буда Методиев Борисов е крайно вредно и опасно ,както за нацията така и лично за него. Отвъртително е да гледаш по ТВ как три дена Борисов се въргаля в болница "Лозенец", а за страдащите от същият проблем няма направления до края на март.

Много пролети и андрешковци са мобилизирали опозицията . Нация, която няма съзнанието, за оценка на собствените си личности, е загубена нация. Европа ни гледа под лупа и мнението за балканските нрави се затвърждава, ние нямаме никаква политическа култура , възпризждат се невероятни алтернативи на свободата .Крайно време е тези пишещи момчета и момичета , да смъкнат чарвената петолъчка от главите си и да освободят съзнанието си за един реален поглед върху живота и в частност, на обективна и умна оценка, на случващото се в България

Герб е партията, която насажда омраза в България! Девизът на Бойко-Боинга-Буда (или просто Рапон) е Divide et impera - Разделяй и владей! Но май народа започна да се събужда?! Какво, треперят ви мартинките ли?

И аз не се меся в служебните работи на жената,но ето преди седмица,прибирам се в къщи,тя с нови ботуши.Питам-от къде?Тя вика-намерих ги.Завчера гледам с ново кожено палто.От къде?-питам.Намерих го!И аз вчера намерих в спалнята едни слипове,но са ми големи!Поуката!Меси се, докато нещата от живота не са излезли извън контрол!!!Защото след това няма вече утро!!!

Да оставим само комунистическите мекерета да си чатят и модератора да няма работа - дано го уволнят! Комунистически пъдарин...и той журналист се води... Псуват, злобеят, всяват омраза и пожелания за смърт -това са лоялните им юзери.

Без предрасъдъци,страхове,враждабност и" клетви"към Борисов!Нарушавате правилата на сайта момковци с "Ч"!!!

Долу БС(К)П

Само Лудогорец - Разград

Само Крейзи Форест:)

Не сме народ Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

Едно не мога да разбера! Щом сме толкоз лош матриал, защо тоя човек направо се съдира да мисли за нас!!?? Абе поболя се, нощи не спи и само мисли как да ни направи живота по-добър и хубав! Хората не го искат, протестират, ама той все се пъне и натиска! Вие да сте чували за поне една мутра-идеалист да има на тая грешна планета? Да сте чували за поне един честен и почтен човек да е имал съвместни бизнеси с престъпници и мутри?!!! Те тия бели конци с които си шие МАНИПУЛАЦИИТЕ са като корабни въжета, обаче все има хора да се връзват и това е!!!!!!!!!!!!