Коментари - Еврокомисар даде строителството на магистралите ни за пример | Днес.dir.bg

Еврокомисар даде строителството на магистралите ни за пример

България може да бъде използвана за пример как се изпълняват инфраструктурни обекти, как се строят магистрали и се въвеждат в експлоатация, заяви ерокомисарят по регионална политика Йоханес Хаан при инспекция на строежа на пътната връзка на АМ „Хемус” с околовръстния път на София – пътен възел Яна.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар даде строителството на магистралите ни за пример | Днес.dir.bg

Коментари

А защо на така наречената "магистрала" Хемус ограничението е 90 км/ч? И онова недоразумение министърката на благоустройството да не обяснява, че скоростните пътища са като магистрали без аварийни ленти, защото на тях и лентите им за движение са по-тесни от магистралните! Но тя не го знае, защото толкова й стига акъла!

С внасянето на Изменения и Допълнения на Закона за съдебната власт, Закона за Висшия Съдебен Съвет, Наказателния, Наказателно-Процесуалния и Гражданско-Процесуалния кодекс, по които работи съда. Не се прави на физкултурник.

юли

"Казана дума, хвърлен камък." Не съм го казал аз, а ....?

юли

Относно "летенето" на думите. Чрез "думите" родителите възпитават децата си, в тях се влага опитът на поколенията, стремежите, въжделенията, вътрешното желание нещо да се случи. Аз лично бих оценил даден "човек" не по това, колко метра може да изкопа днеска, а по това как би ме убедил чрез "думи", че именно днеска е важно тия пет метра "трап да са изкопани".

nelly.d@

Щом има толкова много магистрали, трябва да се легализира и проституцията, никак не е приятно разни каки да изскачат на пътя, нека им направят "караулки", държавата да ги облага, пък и така тъкмо работодателят им ще е длъжен да им осигурява профилактични прегледи. Ще е полезно за здравето на шофьорите.

Доказаните КРАДЦИ са тези преди Борисов. Засега е ДОКАЗАНО, че Борисов ИНВЕСТИРА в България и я изгражда, практически из основи. Всякакви други твърдения са ДОЛНИ ЛЪЖИ НА КОМУНОИДИТЕ, които треперят, че българите ще последват съветите на Господа, Бог наш - "По делата им ще ги познаете!" А НИКОЙ не е правил за народа си толкова много, за толкова малко време, колкото Бойко Борисов! Да му даде Бог сили да продължи и да не се отказва! За добруването на България!

Viktor

Комисарю Хаан, на вас ли да ви обяснявам, че средствата от ЕС не са за "у/ПРИ/свояване, а за да се постигне нещо с тях!!! Хайде сега кажете какво са постигнали нашите управляващи например по Рибарската програма? а по Селските райони? А по Конкурентоспособност? а по РЧР ?? а по Околна среда ????!!!!! - нищо и половина, ама иначе добре усвояваме парите .... или ги присвояваме :)))) забравих да напомня, че строим само магистрали, защото от тях се печели най-много :))) и защото някои хора имат пътностроителни фирми!!!

Ти,колко такива познаваш лично?! Ама,честно кажи другарко"Темида",защото аз нито един такъв не познавам! п.п.Относно размера на пенсиите,питай другаря(си)Станишев,как баща му и Луканов заграбиха и разпределиха по"червените куфарчета",парите от пенсионния фонд,на моите и вашите родители,питайте настойчиво,защото темата панически се потулва,вече 22 години!

Да го направят министър на строителството тогава само магистрали ще прави

"И второ, той има ясна цел и каквото е казал че ще го направи го прави" Ей това много ми хареса! Само една добавка имам-каквото е казал последно, че ще направи, може и да го направи.

Магистрали хубаво, ама имаме ли пари за гориво? Това са инвестиции, вярно, ама не отиват ли в много малък кръг от хора (знаем кои)?

ирчо Кришан отново разправя ала бала за краставицата....Жалък тип, тоя освен да плещи за магистрали, друго знае ли, Боже, ако може да се види отстрани колка е смешен и жалък, министър предсдател, принизил се до ниво на районен кмет да открива колектори за отпадни води и на закупчик на албански битум!! Жалка история, по-посредствен и ограничен политик не сме имали!!!

Егаси неблагодарните българи. Искат само да им дават. Тези магистрали не осъзнавате колко много ще помогнат на държавата в бъдеще. На едно място имаше коментар "Магистрали ли да ям". Ами ако храната си не си си осигурил, никой не може да ти помогне. А ако има хубави магистрали, икономиката става по-стабилна и стандарта се покачва с времето. Но всички са неблагодарни и искат веднага някой да им дава тройни заплати. Еийй, вечно неблагодарни.

Понеже си Реалист, ще ти отговоря с аргументи - всъщност всички са против с непрекъснатото шумене около магистралите да се отвлича вниманието от кражбите и от некадърното управление. Ето един истински цитат на един истински индустриалец: Недобре премислените нормативни актове влошават иначе прекрасни рамкови условия в България, заяви в след срещата с Росен Плевнелиев президентът на Германо-Българската индустриално-търговска камара Бертрам Ролман. Това давало повод на международните анализатори да квалифицират България като не много сигурна локация от гледна точка на правото, каза Дрифтман. Това създавало проблеми за големите инвеститори, които искали да вложат парите си в страната. Много важни промени в областта на правосъдието, здравеопазването, икономиката не се извършват достатъчно бързо. Затова на потенциалните инвеститори им е трудно да видят положителните страни. От друга страна много българи с добро образование трудно виждат перспективата си в страната, отбеляза Ролман.

Борисов е бита карта никой нормален нямa да гласува за него

Абе нека си пореже лентички детето Бойко !

Братле , ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!! След този твой коментар, всичко друго са празни приказки и алабализми. Признавам , че и аз няма какво да кажа освен да ти се възхищавам. А това за Долни Богров - направо изби рибата. Още един път ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!

Пример сме за усвояване на еврофондове. За цяла Европа, каза го човекът. Не сме пример за пенсии и заплати. Тия претенции-към властта преди 89 г. Тогава, като падна социализЪма, дойде времето хората да работят сами за своите заплати. Който работи оттогава по този въпрос, сега няма проблем със заплатата. За нас, активните и умни хора, важно е да се направи онова, което сами не можем да направим, а това е инфраструктурата на държавата. И това искаме от властта, а не да КРАДЕ от парите за инфраструктура, чрез обръчите на КРАДЦИТЕ, били те на Доган, царя, СерГея или Костов. Затова му се радваме на Борисов, защото прави това, което умните и активните, двигателите на икономиката, очакваме от него!

Какво усвояване бе, Калитко, за 2013-та вноската ни в общия бюджет на ЕС е 908'000'000лв....колко сме усвоили и какви отличници сме?

Даде се шанс на всички досега да оправляват тази държава и никой не беше кадърен. Когото и да изберем догодина пак ще се намерят хора които да го наплюят. Истината е че в България всеки иска да му се дават пари, а пък той по цял ден да е по фейсбук и форумите и никаква работа да не върши!!!

абе KGB всички са те взели на подбив бе... имаш някаква фиксация и психически проблем май

пия едно кафе и си тръгвам.

много драскаш, смисъл никакъв

"Мизерията отвръща на удара" В една дълечна галактика до една дълечна планета властваха силите на мизерията.Води се война за планетата БЕЛЕНЕа,която притежава огромни енергийни запаси!!! БЕЛЕНЕа се намира на 23 свет.години след КРЪГовото при съзвездието ОРИОН. Главни герои във филма- Дар Щедър Борисов,Лук Цял Станишев,Капитан-ХаИван Костов,в ролята на ЧуМака /Симсон Секс Киборг Гадски/,Лорд сит Киро-владетел на цингоните,и най-бързия кораб в галактиката хилядолетния Доган и др. Войната се води и за междoзвезната магистрала,построена от некачествен плазмоляк,поради грешка в плана води в черна дупка. Каскадьор и добльор-Солен Лидеров Очакваите епизодите: Завръщането на инфлацията Невидима заплата Отмъщението на гладните Всякаква прилика с лица и събития е случаина!!! Нека мизерията бъде с вас!!!!!!!

ей .."дОбльор" , пробвай втори дубъл!

мутрата ленторез за пример. ха.. ха.. ха... герберчетата ще усетят на изборите догодина дали народът живее добре.

Нека видим избирателите какво ще кажат. Само това има значение. Вие еврокомисар поканен на такова мероприятие, какво очаквате да каже? Да сте чували чужденец в интервю да казва нещо друго освен прекрасна страна, прекрасни хора, прекрасна столица? Ама бил тук само за няколко часа и е видял само пътя от летището. Възпитание се нарича. PR.

Седем пъти избирателите са казвали ДА - за бате Бойко. И Седем пъти са казвали НЕ - на станишев и доган. Очаквай осма серия.

За това ли назначавате още 2000 полицаи - за да го докарате до 8-ма серия?

Разберете го и Йоханес Хаан, човека няма как да ни похвали за мракобесието, катастрофалната смъртност, престъпност, неграмотност и мизерия. Поне за нещо да ни похвали, за да си оправдае идването.

ей,една умна приказка в тоя форум,най сетне.

Евала пич !

Бате Бойко е много жесток към мързеливата паплач в България. Всеки ден открива нови обекти в полза на народа а мързеливците се оплакват , че били бедни и нямали пари да се радват на построеното. Ама, чакайте бе дами и господа, дайте да се разберем един път за винаги. Това , че има мързеливи и бедни не е проблем на правителството - това е личен проблем на всеки един неудачник. В България има много хора които работят, изкарват пари /кой повече, кой по - малко/ но искат да ползват и да се радват на построеното от държавата.

ББ ВСЕКИ ДЕН ОТКРИВАЛ ОБЕКТИ В ПОЛЗА НА НАРОДА???? ДОСТА КУХО КАТО ИЗКАЗВАНЕ. ЗА НЯКАКВА МИСЪЛ -НЯМА ДА ГОВОРИМ ВЪОБЩЕ.

Ти друго ли очакваш от фен на ГЕРБоко ??

КАЛПАЗАНЯГА,мутрата все още няма открита магистрала а само пътни възелчета.Харчи от нашите пари за да се фука.Хвалбата ти не е уместна.

Когато почне да привлича инвеститори и да открива заводи - тогава ми се обади! Може пък и да сме мръднали от престижното първо място по бедност!

Държава без собствена политика и професионални политици е слаба, зависима от всеки и всичко и става само за смях и презрение.

Какво ли е в душиците на неудачниците в тази страна? Когато всеки ден се откриват нови обекти в полза на народа, мижитурките храчат и плюят. Строят се МАГИСТРАЛИ , МЕТРОСТАНЦИИ , СПОРТНИ ЗАЛИ , УЧИЛИЩА, МОСТОВЕ и т.н. а простата и ограничена част от народа плюе. Те са недоволни от семействата си, недоволни са от самите себе си и се опитват да си го изкарат на хората които правят и създават неща, които не са правени от десетилетия. Това са пълни комплексари и неудачници.

Болшинството от хората не живеят добре. Стига с тоя асфалт и хоросан.

Мнозинството от народа живее добре. Стига с това мърморене и плюене.

Ivan

Парите, които се харчат за "асфалт и хоросан" Европа за това ни ги дава...не за нещо друго... :( Като ни дават пари за пътища, к'во да им ги върнем ли!?

когато новият султан на булгаристан открива и реже всички да ръкопляскате,какви са тези критики и омаловажавания на асфалта.

"Всичко друго са празни приказки"-Бойко Борисов. Как да не му се възхищаваш. Да, човек, дето цял живот и седял на бюро и е изпълнявал нарежданията на партийния началник, не би се впечатлил. По-скоро би оплюл тоя, който работи и върши работа, защото самият факт на свършеното, е убийствено за клатещия краката си. Особено ако трябва да се бори за гласовете на оценяващите-българските данъкоплатци. Ние обаче, хората на действието, като знаем КОЛКО ТРУДНО става каквото и да е в България, не можем да не се ВЪЗХИЩАВАМЕ на Борисов! Бог да го пази за благоденствието и просперитета на България! НИКОГА България не е имала такъв ЛИДЕР!

Аме не бива да ми вземаш репликите пък! Елейните слова са си мой специалитет!

Видинската гъмза ,и една влайня, с црне очи, чудеса правят! РБ на ББ за пример!! Оххх..., умирам от смеххх...оххх...!!!

След големият Боков Рев и Сополи , на конференцията на Европ Народна Партия , те решиха да погалят Мутрата по Ревливата тиква . Иначе колкото магистрали направи Станишев, толкова почти е направил и Боко!

Колко, бе пич ми, колко? 0, нула, zero и още много пъти по толкова. По-голям лаф от това, трудно: "Станишев бил строил" Хаха

123 километра са пуснати по времето на Станишев (числото е закръглено,може да има километър-два разлика). Към момента Боко е пуснал 131 км, като в това число влиза и почти готовата магистрала Люлин, направена по станишево време. Хубаво е да се придържаме към фактите. Макар че, както казваше един "когато Борисов говори и фактите мълчат".

Станишев освен ,че построи 119 км Нови Магистрали, остави на Боко 8,3 Милиарда в хазната . ГЕРБоко Опука 8 милиарда, 4 от Хазната + 4 Нови Заеми да си ги Плащаме !

Само един проблем къде са тези 119 километра , че нещо не ги помним, третокласните пътища до селата от където дойдохте с каруци в София. Ние не ги наричаме магистрали !!!

Абе много лош тоя Бойко, бе, голяма гад, хаха. Плюйте хейтъри, комуняги и всякакви други заблудени душици, на никого не правите впечатление. Бойко, ние сме с теб!

Вие сте с него, ама той е с майките на всички българи....

E Пример за кого те хората си построиха магистралите отдавна. В Турция и Германия вече строят успоредни на съществуващите. В Германия се строят по съвсем друг начин върху оформеното трасе се постила някякъв матрила на рулони колкото всичките платна после имат машина която излива бетон и го заглажда автоматично, чак след това следва полагането на асфалта. Не използват валяци за тъпкане на чакъл явно тази технология е туткава и водата идва от почвата и зимата замръзва и после се появяват дупки.

Нека министърката да нареди проверка на изпълнителите защо ползват подизпълнители при положение че са подали декларация че няма ползват такива. Така че Лилето да не ги защитава че това били частни отношения!!!!!!

Първо бачкане, пиленца, после плащане, не е обратното, за жалост. :)

майтап ли си правиш с бачкането или не четеш официалните и неофициални статиски за безработицата, или продаде къщата на дядо ти, или бачкаш на 2 места и обядваш в Радисън?

Ще имаш да взимаш,драги! Безработни са мързеливите тунеядци с необосновано надценени претенции за заплащане,на оскъдният си(мързеланокрадлив)труд! Какво да се прави,две изгубени(разбирай увредени през комунизма) поколения и картинката е страшна! Един стар,мъдър човек някога ми беше казал:-"200год.византийско робство-разложение на морала тогава,500год.османско робство-засилване на завистта,лъжата и покорството,45год.-съветско(руско) робство-алкохолизиране,мързел,кражби,безродство,светотатство,предателства,отце и матерно-продавства-резултата е гибел на държавата!

Когато еврокомисарите и фактите говорят - БСП, мързеливите, некадърните, бедните и плачещите по форумите мълчат.

Не искам да те притеснявам ама си малко тъп...

глупака като няма какво да каже обижда :)

Това е истината - отсечки на магистрали, нищо друго няма значение - пари за майки и деца няма, за здравеопазване също, за пенсии и заплати и дума да не става, но за магистрали винаги ще има. Защото парите за магистралите са Европейски, но комисионните са си на герб - едни и същи фирми ги строят тези магистрали и между 30 и 50 % от Европейските пари се връщат в герб като комисионни. Как няма да се строи - идват избори и трябват пари, за да си ги купят. Затова девиза ще е - всеки месец - нова магистрала, може 5 км. да е но да е магистрала ! И да се строи на нереално високи цени, за да има повече комисионни за герб !

Ами тези деца нали си имат родители

Споко, ще се сменят пионките и ще ни критикуват, заради неизпълнени критерии и непремерени разходи.

Много ме кефи как мисли Българина. Преди 5 години цял свят ни плюе, спират всичко, никой не ни бръсне за 5 стотинки, краде се поголовно, нашите им дават по 50лв за Коледа и цъфтим и вързваме. В момента се строи както не се е строило последните 22 години, усвояват се в пъти повече пари, хвалят ни навсякъде, обаче нямало, разбираш ли, гъз-пара да я изядем и изпием, значи сме зле. Докато това е факт, гъз-пара няма и да има... Защото тя се изкарва, не се изпросва.

Щото сега всички ни хвалят - 80-то място в класацията по свобода на словото, 200'000 нови безработни, 100'000 закрити фирми и темподобни благинки....

за Вас, сигурно е духовна храна, за мен парите имат значение, не съм просяк, но ме мога да се сгрея от похвалите на разни комисари. А 50 лева са си 50 лева, откъдето и да ги погледнеш.

Последен мой пост тук по темата: Това строителство се прави, за да може да дойдат камионите по-бързо. Когато камионите стигат по-бързо до някъде, хората правят фабрики там. Когато има фабрики, ти, драги, ще можеш да си ЗАРАБОТИШ тези 50лв. Не да ти ги подарят, да си ги заработиш. Магистралите са инвестиция, която се изплаща. 50лв. на ръка са социално плащане, което се изяжда, изпива и изс*ра. Ако преди 20 години не бяхте избирали тези с 50те лева, а някой, който да построи всички тези магистрали, пристанища, мостове, детски градини, музеи, паркове, пътища, сега, драги, щяхме всички да берем плодовете вече. Но уви, Българина ракия иска, не иска той бизнес-планове и стратегическо мислене...

така е. Първата работа е да има инфраструктура, електрификация. За останалото трябва да се погрижим сами.

Да го попитам този еврокомисар за кого сме пример- за Франция, Германия, Белгия, може би Холандия или даже Гърция, че и Турция? За коя страна?. Може би за Гана, Етиопия, Куба и Албания. Сигурно.

госпожо.

Крайно време е, госпожо, да се научиш да четеш. Пример сме за усвояване на еврофондове... За цяла Европа, каза го човекът. А ти искаш да сме пример за пенсии и заплати. Ама си объркала времето, госпожо, тия претенции-към властта преди 89 г. Тогава, като падна социализЪма, дойде времето хората да работят сами за своите заплати. Който работи оттогава по този въпрос, сега няма проблем със заплатите... За нас, активните и умни хора, важно е онова, което сами не можем да направим, а това е инфраструктурата на държавата. И това искаме от властта, а не да КРАДЕ от парите за инфраструктура, чрез обръчите на КРАДЦИТЕ, били те на Доган, царя, СерГея или Костов. Затова му се радваме, мадам, на Борисов, защото прави това, което умните и активните, двигателите на икономиката, очакваме от него! Изясни ли ти се сега, госпожо, положението?

Стига сте раздрънквайте тия чанове с магистралите!Втръснаха ми вече!

:О)))! Не мога да не призная, че сте в състояние, понякога, да предизвикате БУРЕН СМЯХ...!

Аз пък се радвам, че най-сетне се разсмя:) Малко да отдъхнеш от крадци и комундета:) Да разбереш сладостта на хумора!

Кел файда като тая зима половината българи ще умрът от глад...

От глад умират мързеливите - защото ги мързи да се хранят.

ходи го кажи това на бабите и дядовците дето ровят по кофите тъпак такъв!

И снимката е страхотна. БГ магистрала и турско Рено Симбол:)))))))))

ТОЯ КОМИСАР Е МНООГО АМА МНООГО ЗАБЛУДЕН НЕ МАГИСТРАЛИ ПЪТ ПЪРВИ КЛАС НЯМА МАГИСТРАЛИ ТУКА

А тоя Еврокомисар кво каза за унищожаването на археологическите обекти на пътя на магистралата??? Щот в Европа не вярвам да са затрили разкопки зарад магистрала.

Напротив,точно при тези се правят разкопки,досега всичко се зариваше!

Коментари - Еврокомисар даде строителството на магистралите ни за пример | Днес.dir.bg

Еврокомисар даде строителството на магистралите ни за пример

България може да бъде използвана за пример как се изпълняват инфраструктурни обекти, как се строят магистрали и се въвеждат в експлоатация, заяви ерокомисарят по регионална политика Йоханес Хаан при инспекция на строежа на пътната връзка на АМ „Хемус” с околовръстния път на София – пътен възел Яна.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар даде строителството на магистралите ни за пример | Днес.dir.bg

Коментари

А защо на така наречената "магистрала" Хемус ограничението е 90 км/ч? И онова недоразумение министърката на благоустройството да не обяснява, че скоростните пътища са като магистрали без аварийни ленти, защото на тях и лентите им за движение са по-тесни от магистралните! Но тя не го знае, защото толкова й стига акъла!

С внасянето на Изменения и Допълнения на Закона за съдебната власт, Закона за Висшия Съдебен Съвет, Наказателния, Наказателно-Процесуалния и Гражданско-Процесуалния кодекс, по които работи съда. Не се прави на физкултурник.

юли

"Казана дума, хвърлен камък." Не съм го казал аз, а ....?

юли

Относно "летенето" на думите. Чрез "думите" родителите възпитават децата си, в тях се влага опитът на поколенията, стремежите, въжделенията, вътрешното желание нещо да се случи. Аз лично бих оценил даден "човек" не по това, колко метра може да изкопа днеска, а по това как би ме убедил чрез "думи", че именно днеска е важно тия пет метра "трап да са изкопани".

nelly.d@

Щом има толкова много магистрали, трябва да се легализира и проституцията, никак не е приятно разни каки да изскачат на пътя, нека им направят "караулки", държавата да ги облага, пък и така тъкмо работодателят им ще е длъжен да им осигурява профилактични прегледи. Ще е полезно за здравето на шофьорите.

Доказаните КРАДЦИ са тези преди Борисов. Засега е ДОКАЗАНО, че Борисов ИНВЕСТИРА в България и я изгражда, практически из основи. Всякакви други твърдения са ДОЛНИ ЛЪЖИ НА КОМУНОИДИТЕ, които треперят, че българите ще последват съветите на Господа, Бог наш - "По делата им ще ги познаете!" А НИКОЙ не е правил за народа си толкова много, за толкова малко време, колкото Бойко Борисов! Да му даде Бог сили да продължи и да не се отказва! За добруването на България!

Viktor

Комисарю Хаан, на вас ли да ви обяснявам, че средствата от ЕС не са за "у/ПРИ/свояване, а за да се постигне нещо с тях!!! Хайде сега кажете какво са постигнали нашите управляващи например по Рибарската програма? а по Селските райони? А по Конкурентоспособност? а по РЧР ?? а по Околна среда ????!!!!! - нищо и половина, ама иначе добре усвояваме парите .... или ги присвояваме :)))) забравих да напомня, че строим само магистрали, защото от тях се печели най-много :))) и защото някои хора имат пътностроителни фирми!!!

Ти,колко такива познаваш лично?! Ама,честно кажи другарко"Темида",защото аз нито един такъв не познавам! п.п.Относно размера на пенсиите,питай другаря(си)Станишев,как баща му и Луканов заграбиха и разпределиха по"червените куфарчета",парите от пенсионния фонд,на моите и вашите родители,питайте настойчиво,защото темата панически се потулва,вече 22 години!

Да го направят министър на строителството тогава само магистрали ще прави

"И второ, той има ясна цел и каквото е казал че ще го направи го прави" Ей това много ми хареса! Само една добавка имам-каквото е казал последно, че ще направи, може и да го направи.

Магистрали хубаво, ама имаме ли пари за гориво? Това са инвестиции, вярно, ама не отиват ли в много малък кръг от хора (знаем кои)?

ирчо Кришан отново разправя ала бала за краставицата....Жалък тип, тоя освен да плещи за магистрали, друго знае ли, Боже, ако може да се види отстрани колка е смешен и жалък, министър предсдател, принизил се до ниво на районен кмет да открива колектори за отпадни води и на закупчик на албански битум!! Жалка история, по-посредствен и ограничен политик не сме имали!!!

Егаси неблагодарните българи. Искат само да им дават. Тези магистрали не осъзнавате колко много ще помогнат на държавата в бъдеще. На едно място имаше коментар "Магистрали ли да ям". Ами ако храната си не си си осигурил, никой не може да ти помогне. А ако има хубави магистрали, икономиката става по-стабилна и стандарта се покачва с времето. Но всички са неблагодарни и искат веднага някой да им дава тройни заплати. Еийй, вечно неблагодарни.

Понеже си Реалист, ще ти отговоря с аргументи - всъщност всички са против с непрекъснатото шумене около магистралите да се отвлича вниманието от кражбите и от некадърното управление. Ето един истински цитат на един истински индустриалец: Недобре премислените нормативни актове влошават иначе прекрасни рамкови условия в България, заяви в след срещата с Росен Плевнелиев президентът на Германо-Българската индустриално-търговска камара Бертрам Ролман. Това давало повод на международните анализатори да квалифицират България като не много сигурна локация от гледна точка на правото, каза Дрифтман. Това създавало проблеми за големите инвеститори, които искали да вложат парите си в страната. Много важни промени в областта на правосъдието, здравеопазването, икономиката не се извършват достатъчно бързо. Затова на потенциалните инвеститори им е трудно да видят положителните страни. От друга страна много българи с добро образование трудно виждат перспективата си в страната, отбеляза Ролман.

Борисов е бита карта никой нормален нямa да гласува за него

Абе нека си пореже лентички детето Бойко !

Братле , ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!! След този твой коментар, всичко друго са празни приказки и алабализми. Признавам , че и аз няма какво да кажа освен да ти се възхищавам. А това за Долни Богров - направо изби рибата. Още един път ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!

Пример сме за усвояване на еврофондове. За цяла Европа, каза го човекът. Не сме пример за пенсии и заплати. Тия претенции-към властта преди 89 г. Тогава, като падна социализЪма, дойде времето хората да работят сами за своите заплати. Който работи оттогава по този въпрос, сега няма проблем със заплатата. За нас, активните и умни хора, важно е да се направи онова, което сами не можем да направим, а това е инфраструктурата на държавата. И това искаме от властта, а не да КРАДЕ от парите за инфраструктура, чрез обръчите на КРАДЦИТЕ, били те на Доган, царя, СерГея или Костов. Затова му се радваме на Борисов, защото прави това, което умните и активните, двигателите на икономиката, очакваме от него!

Какво усвояване бе, Калитко, за 2013-та вноската ни в общия бюджет на ЕС е 908'000'000лв....колко сме усвоили и какви отличници сме?

Даде се шанс на всички досега да оправляват тази държава и никой не беше кадърен. Когото и да изберем догодина пак ще се намерят хора които да го наплюят. Истината е че в България всеки иска да му се дават пари, а пък той по цял ден да е по фейсбук и форумите и никаква работа да не върши!!!

абе KGB всички са те взели на подбив бе... имаш някаква фиксация и психически проблем май

пия едно кафе и си тръгвам.

много драскаш, смисъл никакъв

"Мизерията отвръща на удара" В една дълечна галактика до една дълечна планета властваха силите на мизерията.Води се война за планетата БЕЛЕНЕа,която притежава огромни енергийни запаси!!! БЕЛЕНЕа се намира на 23 свет.години след КРЪГовото при съзвездието ОРИОН. Главни герои във филма- Дар Щедър Борисов,Лук Цял Станишев,Капитан-ХаИван Костов,в ролята на ЧуМака /Симсон Секс Киборг Гадски/,Лорд сит Киро-владетел на цингоните,и най-бързия кораб в галактиката хилядолетния Доган и др. Войната се води и за междoзвезната магистрала,построена от некачествен плазмоляк,поради грешка в плана води в черна дупка. Каскадьор и добльор-Солен Лидеров Очакваите епизодите: Завръщането на инфлацията Невидима заплата Отмъщението на гладните Всякаква прилика с лица и събития е случаина!!! Нека мизерията бъде с вас!!!!!!!

ей .."дОбльор" , пробвай втори дубъл!

мутрата ленторез за пример. ха.. ха.. ха... герберчетата ще усетят на изборите догодина дали народът живее добре.

Нека видим избирателите какво ще кажат. Само това има значение. Вие еврокомисар поканен на такова мероприятие, какво очаквате да каже? Да сте чували чужденец в интервю да казва нещо друго освен прекрасна страна, прекрасни хора, прекрасна столица? Ама бил тук само за няколко часа и е видял само пътя от летището. Възпитание се нарича. PR.

Седем пъти избирателите са казвали ДА - за бате Бойко. И Седем пъти са казвали НЕ - на станишев и доган. Очаквай осма серия.

За това ли назначавате още 2000 полицаи - за да го докарате до 8-ма серия?

Разберете го и Йоханес Хаан, човека няма как да ни похвали за мракобесието, катастрофалната смъртност, престъпност, неграмотност и мизерия. Поне за нещо да ни похвали, за да си оправдае идването.

ей,една умна приказка в тоя форум,най сетне.

Евала пич !

Бате Бойко е много жесток към мързеливата паплач в България. Всеки ден открива нови обекти в полза на народа а мързеливците се оплакват , че били бедни и нямали пари да се радват на построеното. Ама, чакайте бе дами и господа, дайте да се разберем един път за винаги. Това , че има мързеливи и бедни не е проблем на правителството - това е личен проблем на всеки един неудачник. В България има много хора които работят, изкарват пари /кой повече, кой по - малко/ но искат да ползват и да се радват на построеното от държавата.

ББ ВСЕКИ ДЕН ОТКРИВАЛ ОБЕКТИ В ПОЛЗА НА НАРОДА???? ДОСТА КУХО КАТО ИЗКАЗВАНЕ. ЗА НЯКАКВА МИСЪЛ -НЯМА ДА ГОВОРИМ ВЪОБЩЕ.

Ти друго ли очакваш от фен на ГЕРБоко ??

КАЛПАЗАНЯГА,мутрата все още няма открита магистрала а само пътни възелчета.Харчи от нашите пари за да се фука.Хвалбата ти не е уместна.

Когато почне да привлича инвеститори и да открива заводи - тогава ми се обади! Може пък и да сме мръднали от престижното първо място по бедност!

Държава без собствена политика и професионални политици е слаба, зависима от всеки и всичко и става само за смях и презрение.

Какво ли е в душиците на неудачниците в тази страна? Когато всеки ден се откриват нови обекти в полза на народа, мижитурките храчат и плюят. Строят се МАГИСТРАЛИ , МЕТРОСТАНЦИИ , СПОРТНИ ЗАЛИ , УЧИЛИЩА, МОСТОВЕ и т.н. а простата и ограничена част от народа плюе. Те са недоволни от семействата си, недоволни са от самите себе си и се опитват да си го изкарат на хората които правят и създават неща, които не са правени от десетилетия. Това са пълни комплексари и неудачници.

Болшинството от хората не живеят добре. Стига с тоя асфалт и хоросан.

Мнозинството от народа живее добре. Стига с това мърморене и плюене.

Ivan

Парите, които се харчат за "асфалт и хоросан" Европа за това ни ги дава...не за нещо друго... :( Като ни дават пари за пътища, к'во да им ги върнем ли!?

когато новият султан на булгаристан открива и реже всички да ръкопляскате,какви са тези критики и омаловажавания на асфалта.

"Всичко друго са празни приказки"-Бойко Борисов. Как да не му се възхищаваш. Да, човек, дето цял живот и седял на бюро и е изпълнявал нарежданията на партийния началник, не би се впечатлил. По-скоро би оплюл тоя, който работи и върши работа, защото самият факт на свършеното, е убийствено за клатещия краката си. Особено ако трябва да се бори за гласовете на оценяващите-българските данъкоплатци. Ние обаче, хората на действието, като знаем КОЛКО ТРУДНО става каквото и да е в България, не можем да не се ВЪЗХИЩАВАМЕ на Борисов! Бог да го пази за благоденствието и просперитета на България! НИКОГА България не е имала такъв ЛИДЕР!

Аме не бива да ми вземаш репликите пък! Елейните слова са си мой специалитет!

Видинската гъмза ,и една влайня, с црне очи, чудеса правят! РБ на ББ за пример!! Оххх..., умирам от смеххх...оххх...!!!

След големият Боков Рев и Сополи , на конференцията на Европ Народна Партия , те решиха да погалят Мутрата по Ревливата тиква . Иначе колкото магистрали направи Станишев, толкова почти е направил и Боко!

Колко, бе пич ми, колко? 0, нула, zero и още много пъти по толкова. По-голям лаф от това, трудно: "Станишев бил строил" Хаха

123 километра са пуснати по времето на Станишев (числото е закръглено,може да има километър-два разлика). Към момента Боко е пуснал 131 км, като в това число влиза и почти готовата магистрала Люлин, направена по станишево време. Хубаво е да се придържаме към фактите. Макар че, както казваше един "когато Борисов говори и фактите мълчат".

Станишев освен ,че построи 119 км Нови Магистрали, остави на Боко 8,3 Милиарда в хазната . ГЕРБоко Опука 8 милиарда, 4 от Хазната + 4 Нови Заеми да си ги Плащаме !

Само един проблем къде са тези 119 километра , че нещо не ги помним, третокласните пътища до селата от където дойдохте с каруци в София. Ние не ги наричаме магистрали !!!

Абе много лош тоя Бойко, бе, голяма гад, хаха. Плюйте хейтъри, комуняги и всякакви други заблудени душици, на никого не правите впечатление. Бойко, ние сме с теб!

Вие сте с него, ама той е с майките на всички българи....

E Пример за кого те хората си построиха магистралите отдавна. В Турция и Германия вече строят успоредни на съществуващите. В Германия се строят по съвсем друг начин върху оформеното трасе се постила някякъв матрила на рулони колкото всичките платна после имат машина която излива бетон и го заглажда автоматично, чак след това следва полагането на асфалта. Не използват валяци за тъпкане на чакъл явно тази технология е туткава и водата идва от почвата и зимата замръзва и после се появяват дупки.

Нека министърката да нареди проверка на изпълнителите защо ползват подизпълнители при положение че са подали декларация че няма ползват такива. Така че Лилето да не ги защитава че това били частни отношения!!!!!!

Първо бачкане, пиленца, после плащане, не е обратното, за жалост. :)

майтап ли си правиш с бачкането или не четеш официалните и неофициални статиски за безработицата, или продаде къщата на дядо ти, или бачкаш на 2 места и обядваш в Радисън?

Ще имаш да взимаш,драги! Безработни са мързеливите тунеядци с необосновано надценени претенции за заплащане,на оскъдният си(мързеланокрадлив)труд! Какво да се прави,две изгубени(разбирай увредени през комунизма) поколения и картинката е страшна! Един стар,мъдър човек някога ми беше казал:-"200год.византийско робство-разложение на морала тогава,500год.османско робство-засилване на завистта,лъжата и покорството,45год.-съветско(руско) робство-алкохолизиране,мързел,кражби,безродство,светотатство,предателства,отце и матерно-продавства-резултата е гибел на държавата!

Когато еврокомисарите и фактите говорят - БСП, мързеливите, некадърните, бедните и плачещите по форумите мълчат.

Не искам да те притеснявам ама си малко тъп...

глупака като няма какво да каже обижда :)

Това е истината - отсечки на магистрали, нищо друго няма значение - пари за майки и деца няма, за здравеопазване също, за пенсии и заплати и дума да не става, но за магистрали винаги ще има. Защото парите за магистралите са Европейски, но комисионните са си на герб - едни и същи фирми ги строят тези магистрали и между 30 и 50 % от Европейските пари се връщат в герб като комисионни. Как няма да се строи - идват избори и трябват пари, за да си ги купят. Затова девиза ще е - всеки месец - нова магистрала, може 5 км. да е но да е магистрала ! И да се строи на нереално високи цени, за да има повече комисионни за герб !

Ами тези деца нали си имат родители

Споко, ще се сменят пионките и ще ни критикуват, заради неизпълнени критерии и непремерени разходи.

Много ме кефи как мисли Българина. Преди 5 години цял свят ни плюе, спират всичко, никой не ни бръсне за 5 стотинки, краде се поголовно, нашите им дават по 50лв за Коледа и цъфтим и вързваме. В момента се строи както не се е строило последните 22 години, усвояват се в пъти повече пари, хвалят ни навсякъде, обаче нямало, разбираш ли, гъз-пара да я изядем и изпием, значи сме зле. Докато това е факт, гъз-пара няма и да има... Защото тя се изкарва, не се изпросва.

Щото сега всички ни хвалят - 80-то място в класацията по свобода на словото, 200'000 нови безработни, 100'000 закрити фирми и темподобни благинки....

за Вас, сигурно е духовна храна, за мен парите имат значение, не съм просяк, но ме мога да се сгрея от похвалите на разни комисари. А 50 лева са си 50 лева, откъдето и да ги погледнеш.

Последен мой пост тук по темата: Това строителство се прави, за да може да дойдат камионите по-бързо. Когато камионите стигат по-бързо до някъде, хората правят фабрики там. Когато има фабрики, ти, драги, ще можеш да си ЗАРАБОТИШ тези 50лв. Не да ти ги подарят, да си ги заработиш. Магистралите са инвестиция, която се изплаща. 50лв. на ръка са социално плащане, което се изяжда, изпива и изс*ра. Ако преди 20 години не бяхте избирали тези с 50те лева, а някой, който да построи всички тези магистрали, пристанища, мостове, детски градини, музеи, паркове, пътища, сега, драги, щяхме всички да берем плодовете вече. Но уви, Българина ракия иска, не иска той бизнес-планове и стратегическо мислене...

така е. Първата работа е да има инфраструктура, електрификация. За останалото трябва да се погрижим сами.

Да го попитам този еврокомисар за кого сме пример- за Франция, Германия, Белгия, може би Холандия или даже Гърция, че и Турция? За коя страна?. Може би за Гана, Етиопия, Куба и Албания. Сигурно.

госпожо.

Крайно време е, госпожо, да се научиш да четеш. Пример сме за усвояване на еврофондове... За цяла Европа, каза го човекът. А ти искаш да сме пример за пенсии и заплати. Ама си объркала времето, госпожо, тия претенции-към властта преди 89 г. Тогава, като падна социализЪма, дойде времето хората да работят сами за своите заплати. Който работи оттогава по този въпрос, сега няма проблем със заплатите... За нас, активните и умни хора, важно е онова, което сами не можем да направим, а това е инфраструктурата на държавата. И това искаме от властта, а не да КРАДЕ от парите за инфраструктура, чрез обръчите на КРАДЦИТЕ, били те на Доган, царя, СерГея или Костов. Затова му се радваме, мадам, на Борисов, защото прави това, което умните и активните, двигателите на икономиката, очакваме от него! Изясни ли ти се сега, госпожо, положението?

Стига сте раздрънквайте тия чанове с магистралите!Втръснаха ми вече!

:О)))! Не мога да не призная, че сте в състояние, понякога, да предизвикате БУРЕН СМЯХ...!

Аз пък се радвам, че най-сетне се разсмя:) Малко да отдъхнеш от крадци и комундета:) Да разбереш сладостта на хумора!

Кел файда като тая зима половината българи ще умрът от глад...

От глад умират мързеливите - защото ги мързи да се хранят.

ходи го кажи това на бабите и дядовците дето ровят по кофите тъпак такъв!

И снимката е страхотна. БГ магистрала и турско Рено Симбол:)))))))))

ТОЯ КОМИСАР Е МНООГО АМА МНООГО ЗАБЛУДЕН НЕ МАГИСТРАЛИ ПЪТ ПЪРВИ КЛАС НЯМА МАГИСТРАЛИ ТУКА

А тоя Еврокомисар кво каза за унищожаването на археологическите обекти на пътя на магистралата??? Щот в Европа не вярвам да са затрили разкопки зарад магистрала.

Напротив,точно при тези се правят разкопки,досега всичко се зариваше!