Освиркаха и ругаха Борисов в Ловеч, той поиска прошка

10 младежи посрещнаха с викове "У-у-у!" и "Защо бягаш?" бившия премиер Бойко Борисов пред гимназията за чужди езици, предаде БГНЕС. Искам прошка от Господ и от народа, само към тях грешките ми са несъзнателни, каза Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Освиркаха и ругаха Борисов в Ловеч, той поиска прошка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах прякото предаване на ТВ7-тази вечер от Видин и съжалявам защо не бе там Борисов да отговаря на въпросите на тези хора,да им обясни защо са на този хал.

Ти го плюваш то мисли че дъжд го вали така и господин борисов и Плевнелиев те хората ги освиркват а те им викат мерси.Ебати тъпаците не се скрият и двамата в миша дупка и да не излизат,че направиха само поразии и ни съсипаха хубавата държава.

да ВИ припомня само- вас ВИ свалиха.

Вас ..ще Ви качат..на рязания отгоре... да ви е кеф..да ви влезе до ушите дано!!!

Грешиш господин дървен тарикат!Рязаните го топнаха на първо на Борисов а и на такива пишман фенове на пропадналата партия Герб като тебе....има да си мерите още много кръвното :)

младежи ли?...цигани...по техните мерки трябва да са ако не дядовци, то поне чичовци.

ХА ха ХАААА десетина хахахааа ето тези са избирателите на БСП . Други няма. Започнаха да врякат като отмина джипа ХАХАХАХА жалки небръснати смешници, жадуващи за минутка слава в Ю тюб! ХАХХАХА

Да освиркаш Бойко е все едно да освиркаш слънцето. Както земята не може без слънце, така и България е невъзможна без БОЙКО. СВЕТИ БОЙКО, СВЕТИ! Ние ти се покланяме и ако трябва и жертвоприношение ще ти направим. Ти само ни управлявай!

пуделчета послушни журналисти от дир.бг - ха ха ха голяма носталгия по комунизма ви гони.

абе тук момчета над 40 г ..един лежал в затвора за наркотици,друг мете на Горов..голям смях..от боклук нагоре..

До сега даваше парите ТОЙ, строеше магистралите ТОЙ а сега вече и властта дава ТОЙ......Такава деградация заради едното его е са съжаление...

Бойко като малък си играел с пишките на батковците в Банка и ги мислел за пожарникарски маркучи и като пораснал се изучил за пожарникар!

Това е дискриминация! Бойко трябва да си играе с маркучите и в други градове където ще го опръскат хубаво, нали така?

Защо само в градовете? Трябва и в селата да дохожда!

Ако Сретен срещне Бойко в цъфналата ръж и целуне този Сретен Тиквата веднъж, то нима ще знае всякой де, кога, веднъж, Сретен е целувал Бойко в цъфналата ръж

Стига вече с този Селинджър и "Спасителя в ръжта"....и ние сме го чели!!!

Чел си Селинджър ? Браво ! Сега почети и Робърт Бърнс.

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.

Велко и аз съм твърдо за тях! Ако искаш когато гласуваш ще ти бъда отзад, за да усетиш какво ще е чувството когато" нашите" спечелят!!!

Като гледам видеото толкова е постановъчно :) Добре че някой ги подкани кибиците, иначе нямаше да се сетят да викат "у". Така се бяха заплеснали, че почнаха да викат след като колите бяха отминали :))) То даже не е смешно...

Смешно или тъжно??? Ай стига вече! На кой му пука кво станало с Бойко Методиев в град Ловеч или град Мездра:))) Или кво не станало в град Брюксел????

Не обиждайте гладните, мизерстващи хора! Как може да ги упреквате, че не аплодират олигарсите, които така бързо забогатяха на техния гръб. През последните 3-4 години много богатите станаха още по-богати, а масата народ още повече обедня. Никой от сегашната политическа върхушка не мисли за народа.

Какво да ти простим,че не доведе до просешка тояга, за нас все няма пари,били сме лош материал,а за върхушката има пари.За коледа не ни даде и лев - 3г и 9 м не получихме и лев индексации, а твоя зем.министър вдигна цените до небето Подобрило се качеството. Качеството не се подобри а се влоши, поради липса на котрол. Изедник на народа си.

И къде просиш? За какво - да си плащаш и-нета? Аре стига сте ревали бе. Всички искате немски заплати, а нямате равни в Европа по мързел и мърлящина. И после винаги някой друг ви е крив, разбира се.

Не искаме немски заплати! Искаме с българските си заплати, след 4 г. управление на "големата работа" Герб да можем да си платим тока и хляба ! БОРИМ СЕ ДА НЕ СМЕ НА СВЕЩИ И ДА НЕ СМЕ ГЛАДНИ !

Абе тези защо не отидат да питат Гришата от какво е забогатял , че да се хванат и те да изкарат някой лев?Е ако са готини и нас ще ни открехнат, та и ние да научим нещо полезно, как се строй къщичка за пиленца например.

да,вероятно герб ще имат наи-висок резултат ,"ще спечелят" за радост на привържениците си,но радостта ще е кратка,защото никога няма да управляват.

кой плаща?

ДА ОСВИРКВАШ МУТРА Е БЕЗМИСЛЕНО, САМО ЕДНО ЯКО ГЪРБЕНЕ ЩЕ ДАДЕ РЕЗУЛТАТ! МОЖЕ И ЕДНО УХО ДА СЕ ОТРЕЖЕ ТА ДА ПОЧНЕ ДА ЧУВА ПО-ДОБРЕ!

как си я нагърбил тая клавиатура... само главни букви са й останали.

10 младежи.Много веееее.Затова си заслужава тая новина да стои 3 дни на сайта.Другите ги махат след 1-2 часа.Ама това е важно еййй...10 младежа е това.

дрогирани боклуци кви са тя нещасници само герб

"Освиркаха и ругаха Борисов Ловеч" кой го освирка. ХАХА а ми как кой роднините и приближените на ГРИША ГАНЧЕВ хората който точат милиони ДДС от хазната , а това ще рече ОТ НАС БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Борисов можел да си позволи да кара и самолет? В пожарната толкова много ли плащат?

Каквото и да се пише и манипулира,пак ГЕРБ ще спечели,защото се вижда какво е направено по време на този мандат!Бойко изяде попарата и плати за грешките на предхождащите го "велики политици",но народът пак ще го върне на власт!

"Защо престъпниците обикалят България с джипове, вместо да са в ареста и да чакат делото си?"

10 дрогирани келеша,които не знаят как се печели хляба.някои им дал някои лев да викат и те викат.

Майната му и на борисов и на простите му избиратели

малоумник

10 дрогирани келеша,които не знаят как се печели хляба.някои им дал някои лев да викат и те викат.

Десет освиркаха Борисов пред езиковата, а хиляда му ръкопляскаха пред църквата. Кореспондента на БГНЕС да не си е забравил името, че не го виждам.

И едните и другите СА КРЕТЕНИ! Но е важно само едно, ШОУТО да върви с пълна пара!

Добре,де защо се пените и се обиждате просташки? Идват избори, ще си изберем ББ, че има още какво да изтупа....

Премиер на България може да стане този ,който има най много гънки ,ама не на мозъка ,а на ВРАТА !!!

е значи няма да си ти, ти и на врата нямаш

..... а той си мислеше, че дъжд вали.....

А на тебе, стария спаружен онанист, така ще ти го набият на изборите, тези младите с коравите и четвъртити, че от увяхналият ти гербер ще остане само спомена.

Бивш тъмносин избирател съм. Последно гласувах 2001г. Сега като гледам БЯСНАТА КАМПАНИЯ, организирана от съветско-българската олигархия срещу Борисов, единственият естествен извод е че яко ги е настъпил. Затова ще гласувам.

Така ги е настъпал, че квичат на майчиния си език! Справка: заглавието на статията.

Иречек, ти къде си бил последните четири години? Жалък си с твоята неадекватност?

Леле, като ви чета коментарите направо се засрамвам. Горките, толкова сте примитивни....Едните плюят бесепарските комундета, другите будиските мафиоти. Нищо смислено в коментарите, какво искате тогава да има промяна и да вървим напред??????

ако това са 10 червени недоносчета под строй да освиркват бойко това не е ловеч и е грешно озаглавена статия

Като това са 10 червени недоносчета, защо Батман бяга от тях??? Предишните раздаваха пари за кебапчета на мангалите, този ГРЕШНИЯ на църкви!

Те не заслужават никакво внимание! Бойко да не би на всяко лайно да спира?

Това е политика на мутрите, престъпници и трафиканти- мислят си, че като дават пари на църкви и строят параклисите и всичко им е опростено! Грижат се за душите си- или поне каквото е останало от тази гнилоч, наречена тяхна душа.

Я не им обръщайте внимание! Комундета такива! САМО ГЕРБ И БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ! Да живее ББ и ЦЦ също!

в качеството си на какъв се явява там господин Никой и защо се крие от народната любов?

В качеството на следващият министър- председател.

.....тия от снимките, не могат да минат за младежи, но като се има в предвид 100-годишната им партия и електорат направо са си пеленачетата на БСП.

Ало Дир.бг! В българският език глагол "ругая" няма. То ни е ясно, че за подобни статии ви плаща Станишев, ама като получите от него какво да публикувате, поне го преведете на български! За никакви конспиратори не ставате!

Наистина се оляха с тази нагласена "статия" и нарочно я държат втори ден,за да могат помияриоте още по настървено да лаят!

Хайде, днес в Ловеч, утре и в други градове.

В ловешката листа на ГЕРБ за кандидат депутати се е насадил Минко Герджиков -от незапомнени времена все зам.кмет на софия обслужващ всички партии и как да гласувам за такъв комунист и как да вярвамна герб, че не са комуникти?

БОКО И ЦОКО в Ловеч.Дали пари,но пак народни.Тези субсидии да не са на Бойко или от продажбата на някой от апартаментите на Цоко???И Боко шофирал сам!!!Голям мъж,голяма работа......

Кво каза сега?

Абсолютно мутренско поведение от бившият комунист и милицонер борисов - защо се сърди, че му го казват открито в очите ? Окраде държавата с нереално скъпите магистрали и нагласените търгове и сега иска да му благодарим - защо ?

През времето на 41 Народно събрание, 28 са независимите народни представители, 27 в ГЕРБ и 1 в БСП. 27х 15000лв/месечна субсидия/= 405 000лв само за един месец. Ето от къде са парите за партийните дарения на Цв.Цв. Старите хора казват: най е лесно "с чужда пита помен да правиш".

Докато си освиркваме политиците, вместо да ги бесим както на изток или обезглавяваме както на запад, няма да мръднем напред!

Много леко се е отървало говедото. Трябвало е да бъде поздравен с тояги и камъни. А за преодоляване на бронираните джипове(закупени с наше пари) нямаше да бъдат излишни 2-3 РПГета.

Докато съществуват БСП/ДПС и такива тъпанари, като теб - ще си останем с "балканският синдром"!

Щото ближещите подметките на селската формация герб сте големи европейци,само където заради лумпени като вас видяхме Шенген през крив макарон

А докато има милиционерски роби като те ще ни крадат и лъжат безобразно, без да им търсим сметка ! И как така разграчничи твоят идол борисов от комунистите - че той беше активен комунист повече, отколкото е демократ - защо помниш само послединте 4 години, а не предишните 30 ? Или милиционерското ти мозъче се е скрило под фуражката и отказва да работи ...

Не е нужно да се хабим за тези отрепки Буда и Цвърко. Сед изборите на 12 май, бандюгите в панделата, където ще попаднат тези приятелчета, ще свършат необходимото.

Борисов е като капитана на "Коста Конкордия", бутна кораба в скалите и пръв с лаптоп под мишница избяга от потъващия кораб. Сега стои на брега и вика "дайте ми втори мандат" да вдигна кораба и да го приведа през бурното море. Големия Мачо, стана Големия Мишок.

Точна метафора.

Ти - от къде изпълзя? Я, се върни обратно!

Тоя циганин, със сините дрехи - явно заработва, като позира... Много прозрачно!