Кристалина Георгиева увери премиера, че остава еврокомисар

Кристалина Георгиева увери премиера Борисов, че ще продължи да изпълнява функциите си в ЕК.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева увери премиера, че остава еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много на сериозно се взе тая лелка! Преди аха , аха да се кандидатира за министър-председател, сега за ООН - може би иска да се мери по способности с интелектуалното бижу. Що ли не си гледа тенджерите и тиганите както беше казано на една друга лакома леличка преди нея?

Та то не е за смях, ще обикалят дипломатите за да са сигурни???? Та кой обръща внимание на послушковци?

Абе каквото и да си говорим, Кристалина си остава един от най-точните български политици. Не мога да си спомня нейн гаф.

Нещо да е направила за България? Може, но явно е тайно та никой да не разбере.

Не ща политиците да правят нещо за мен. Достатъчно е да си гледат работата, да не крадат и да не ни излагат.

На Сърбия като страна нечленуваща в ЕС, нейното ведомство изплати милиони евро за наводнения, а за нашата страна и нашите жертви от цъщите бедстия отказа. Тя е наша кучка а такива на нашето куче не дават!

И кво сега....... сгафила е, че не е направила помен с чужда пита, а не че е взела от нас, или ни е изложила !?

ДА СИ СПОМНЯ НЕЩО НАПРАВЕНО ОТ НЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ! ОСВЕН,ЧЕ СЕ СНИМА С НОСИИ И ИГРАЕ ХОРО,КОЕТО ВПРОЧЕМ НЕ МОЖЕ !!! ПЪЛНА КУХАВЕЛА !!!

Снимката е красноречива - г-н Борисов се закръгля все повече и повече. Явно се стреми да достигне "върховата" форма на Делян Пеевски. После да не говори, че не спял и много работел. То такива сланини не се трупат от безпокойство и много работа.

Да си кълве клъсти червейчета на Гюбрето, тая мазна Червенотрътлеста кокошка! И се лези, все едно че му е снесла между бутовете Третото яйце- "блЯнуван" Мандак? При тос помисъл сладък, всичките патки в Харема се търкалят и крякат с вирнати нозе?

Вярно ли че истинското име на Кристалина е Сталинка и че е леля на Симеон Дянков.

Тия и двамата са за лудницата в Карлуково.

И за какво до сега мълча ,бе Минке?Или се надяваше ,ама нееее,друг път ...

Как си приличат комунистите само...охранени като прасета за клане!

Тази надута и некомпетентна пуканка, днес по Нова ТВ, Соломон Паси го направи за резил!

..... А Лондон е прав. Реалната ситуация тук е плачевна. И гневът на сънародниците ни е генерален - примерите за нескопосаното управление в България са толкова много, че е обидно някакъв управленец въобще да се появява пред очите ти, камо ли да говори за успехи. България беше на 205-о място по раждаемост, сега вече е на 210-о От 233 страни. Т.е. тук деца не се раждат. Бяхме на 19-о място по смъртност - между Мали и Малави. После бяхме 13-и - веднага след Свазиленд. Сега сме на 6-о място в света по смъртност. Минахме Афганистан и Сомалия. Скоро ще минем ЧАД. В резултат на това вече сме на 229-о място в света по прираст на населението с отрицателен коефициент от минус 0.83%. В Сирия, разбира се, положението е по-зле. Но пък продължителността на живота тук е по-малка от тази в Ивицата Газа.

"На калпав хуй вьлната му пречи" Докато на болшинството Бьлгари все някой друг им е виновен, все ще е така........

Кво бе мършо, аз съм виновен за картела на горивата ли, аз съм виновен, че назначават тъпаци в митниците, които звънят на ЕГН, аз съм виновен за тегленето на заемите и т.н.? Що ли не ти е.а майката!

Бокова се е доказала с трудът си.

какъв труд,че тя освен писалка и бастун друго не хваща,в юнеско са пропищели от интригите и далаверите на комунистката и агентка на кгб бокова

Те затова ЮНЕСКО я избраха за втори мандат и сега питат "ще я правите ли за генсек или да я избираме за трети", щото са "пропищели"....

Боже каква всеотдайност!

Тук става въпрос за борба между кланове и касти от наследниците на бившите партийни велможи от преди 10.11.1989г. Този пост е доста висок и престижен. Никой не иска някой от другия клан или каста да стане шеф на ООН. Тази жестока борба не е в полза на България. Псевдо-докторът на някакви науки и министър председател на България страда от синдром на бившия външен министър Румяна Желева която се натискаше да става еврокомисар. Тогава никой от Европерйския съюз не я искаше но тя се натискаше, а Борисов яко я тикаше. Сега е обратното. Борисов и алчната, бездарна и продажна клика около него никак не са съгласни някой от другия клан или каста да заеме този висок пост. Тук няма никакви национални интереси. Вярно е че Ирина Бокова е дъщеря на Филип Боков. Баща и целия и род са тъмно-червени. На запад знаят това. Но там се интересуват не само какво ти е родословието, но и това какви ти са възможностите и как си се представял. За това дори списание ФОРБС дава предимство на Ирина Бокова. Тук не става въпрос за качествата на Кристалина Георгиева. Тя е зам. председател на ЕК и доста добре се справя. С това действие премиерът проваля и двете. Или премиерът е с недостъчно акъл, или е твърде зависим от горе посочените кланове и касти. От тук следва една закономерност в България а тя е, че след всяко едно правителство и премиер следва по бездарно правителство и премиер. В същото време България стремглаво лети надолу.

е толкова подмолна, като другаря си по рамо. Не ме слушай какво говоря, а гледай какви ги върша!!!

ББ бомбокО и сталинка

Бокова

Тия двамата като толкова се харесват, що не се вземат? Кои сме ние да им пречим ? Като ги гледам на снимката като две прасенца-сукачета, са си лика-прилика!

Е ЩОМ ДВЕ ПРЕИМЕНУВАНИ И НЕРАЗКРИТИ ОТ ЗАПАДА КОМУНИСТКИ- НАГАЖДАЧКИ СА "НАЙ-СИЛНИТЕ КАНДИДАТКИ НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА", СМЯТАЙТЕ КАКВИ СА ОСТАНАЛИТЕ....ДА СЕ СМЕЯ ЛИ ИЛИ ДА ПЛАЧА - НЕ ЗНАМ....(((((((((((((((((

Ще ти кажа - ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ! Или по-добре недей, ама направи така, че да се видиш от страни какво си!

(Кри)Сталина е гнусно комунистическо петно и нищо друго.

...две прасета на ...портрета !

кръгла нула, абсолютна грешка!

Нелепо е например да се мисли, че г-н Борисов не знае колко струва месечната издръжка на един бежанец, дори да е под 600 лева по неговите думи. Но при средна пенсия малко над 300 лева в края на миналата година и праг на бедността 286 лева, и аз не бих рискувал да кажа публично колко пари се дават за един бежанец, ако сумата е дори с 5 лева над посочената пенсия.Странно да те питат за Доклада на Европейската комисия, за корупцията, за съдебната реформа и за сравнение на България с Румъния, а ти да обясняваш за усвояването и в същия момент да теглиш заеми като за световно.

АМА НЕ СЕ ЛИ СЕЩАШ, ЧЕ ТО СЛЕД НЕГО ЩЕ БЪДЕ И ПОТОП, И ТО В МОМЕНТА, КОГАТО ТИЯ ДЕТО ГО ЧУКАТ ИЗБУБЯТ ИНТЕРЕС....ПРОСТО ЕЙ ТАКА....С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ТОЗИ МОМЕНТ1

Ех Бойко , Бойко , ако на твоите им викаха светулки по лесно щяхме да ги разпознаваме . Щяха да им светят ........

"Хвани едната, удари другата!" (българска поговорка) И в същност какъв е казусът? Коя ще му стане ли? На ООН-нето шеф? Ами и едната и другата я станат, я не. И да станат, и да не станат, все тая за БГ-народа. Тогава защо се коркате, бе колегите?

Бащите и дядовците им с една чужда мандра започнаха, а те сега не могат да си поделят НАТО и ЕС..

Шило

Георгиева ли, Бокова ли, за мен няма значение. Ако се говори за предателство, то е поради това, че въпреки шанса, няма да предложим никоя.

Ема коя да е бе бате ... Се една стока са ... От едно котило - КОМУНИСТИЧЕСКОТО ..КАКВОТО СА И ВСИЧКО ДОСЕГА В ПАРЛАМЕНТАТА .... САМО ЗА ДАЛАВЕРИ И КЕЛЕПИР МИСЛЯТ И НЕ ИМ ПУКА , ЧЕ НЕ ОСТАНА НОРМАЛЕН , ЗДРАВ И ЧИТАВ БЪЛГАРИН ЗАРАДИ ТЯХ В РОДИНАТА НИ ... КОЯ ДА Е ???? А ??? ВСЕ Е ТАЯ... НАЙ-ДОБРЕ ДА ИЗБУХВА ТРЕТА СВЕТОВНА ..ИЛИ .. ДА СЕ МАХАТ ВСИЧКИ ОТ ТОВА УТРЕПАНО КОМУНИСТИЧЕСКО ПОДОБИЕ НА ДЪРЖАВА ....

И двамата на снимката са национални предатели , които са специалисти в нищо правенето в краденето и в лъжите . Изобщо гнусно ми е да ги коментирам . Изм*т.

мХМХхмххммм , койййй , др. Сталинка ли .. Знаем я бе другари ... , а по-сарите знаем и татето... полковника от ДС .. дето разката не една и две фамилиии за едното "изкачване и за няколкото звезди..Сега и тази я кара по същия начин ... p.s. И моля другарите от ДИР-а , не ме цензурирайте ако изобщо се опитвате да сте нормален сайт ... срамота е когато някой каже нещо вярно и ИСТИНА да пишете , че истината накърнява ..не тя е пътя към прогреса .. А ВИЕ ?????

Извлянвам се ( лапсус) , на първи ред накрая да се чете : :... ... , а по-сТарите .." Благодаря за разбирането :-)

Мдаа , май клавиатурата е комунистическа и ме предава .. само лапсуси ..или просто грешка до грешка .. трябва да се върна в 1-ви клас май .... :-) ????????????

Нека да е Бокова, да мирясат русофилите! Въпроса е, че САЩ ще и разнат зелката за ужас на Путин !

Бокова и Джон Кери показват, че се уважават взаймно всеки път, когато се видят.Гледал ли си някой голям форум наскоро или тия неща не са от значение, 'щото е по-важно бг медиите за масово развръщаване какво говорят

Ами естествено. Тя посмъртно няма да стане ген. секретар, защото Русия ще наложи вето на предателката Сталинка

тва е щото пулнолетието в булгария не е 19 години...

Основният недостатък на демокрацията е че умните и и мислещи хора винаги са малцинство. Затова тази система се изражда в скрита корпоративна диктатура. Тя затова е и толкова силн лансирана от светвонмяи бастино на демокрацията. Тя дава правото за решение на съдбините на един народ в ръцете на неподходящи хора с неподходящи за целта качества.

Глупости на търкалета. Ти явно си комунистическо чучело, което не му харесва хората да мислят свободно. Затова се опитваш да внушиш страх и перверзия. Именно ти си сбъркания, в сбърканата държавна система - пардон, извратената, зловещата, жестоката, терористичната.

ЧУЧЕЛО: Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на Левски на Герена. По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност. БОЦКО ПРИ РИЗОВАТА по БТВ!!!

ШЕФЪТ на ГЕРМАНСКАТА НАЦИОНАЛНА БАНКА Йенс Вайдман и ШЕФЪТ НА НАЦИОНАЛНАТА БАНКА НА ФРАНЦИЯ Виллеруа де Гало, на съвместната пресконференция да се създаде ОБЩОЕВРОПЕЙСКО МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ, за да се възстанови икономическия баланс в ЕС!! Та кой ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕК ОТГОВАРЯ ЗА ФИНАНСИТЕ! И КВА ОЦЕНКА МУ ДАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ БАНКИ НА ДВЕТЕ НАЙ-БОГАТИ СТРАНИ В ЕС!!!

Еврокомисар звучи като полит комисар от Сталиново време. И привилигиите същите, и идиотизмите и безумието, и кукловодите същите. Комунизмът идеологията на реваншизмът на неукият, неспособен и деградивен човек към способните, трудолюбиви и творчески личности , които с идеи и достоен труд създават блага за всички.

Ей точно да я похваля, за взето най-после мъдро решение и "доклада" й към Боко, развали всичко

Какви "демократи" е отгледала БКП. Единият затрива страната отвътре, а другият - отвън. За да е по- сигурна работата. На среща със студенти в Англия, няма ли да отидат? Да им се порадват и там.

И двете са кариерни комундели... От тьотката Сталинка обаче не сме чули никакво политическо изказване, не се е явявала нито един път на избори, макар, че лакейските ни медии редовно я ранкират като най-харесвания БГ-политик, все едно да наричат някого най-добрия боксьор, а той да не е стъпвал никога на ринг. Иначе тьотката повтаря във вариации, комбинации и модификации, на български и на английски (и на руски, пропуснах!) едно-единствено изречение, което й осигурява високия жизнен стандарт. То звучи горе-долу така: Да бъдем европейци, означава да бъдем и българи, но като български европейци, носейки в себе си българското, ние се чувстваме и европейски българи, които влагат българската си европейска идентичност в ценностите на обединена Европа, неразривна част от която е и България със своята европейска същност и българска уникалност, съчетаваща европейското и българското като ценност в европейска България и българска Европа- истинската родина на българските българи, европейските европейци в живота им на европейски българи и български европейци, които влагат българската си европейска идентичност в ценностите на обединена Европа, на Европа в България и на България в Европа, на Европа като България и България като Европа, в която да бъдем европейци, означава да бъдем и българи, а да бъдем българи, означава да бъдем европейци

Край на споровете! ББанкя бил взел решението от премиерското кресло - БТВ новините!!! Ще взема да се прекръстя на ПРОРОК :)

някой обясни с думи прости на тия двамата, че каквото и да направят тетка Сталинка има нулев шанс, защото според нормите на ООН двама души от една и съща държава НЕ могат да са на ръководен пост. А Бокова е избрана до 2017г. А как се облизваха...

Кристалина и Бойко са женени - семейство са.

ето още едно фото за окачване в кабинета на м-р председателят.дали ще го сложи до трите папи или до някои американски киноартист? Cталинка дали е била на кафе в банкя ,преди борисов да я предложи за еврокомисар ?

Британски депутат поиска заместник-председателя на ЕК Кристалина Георгиева да обясни пред евродепутатите защо пътува често в командировки по света, които не съответстват с ресора й, като комисар на ЕС по бюджета и човешките ресурси. Средства от бюджета на съюза, който за момента отчита 12 МИЛИАРДА ДЕФИЦИТ още в първия месец на годината се използват неправомерно за личната кампания на Кристалина Георгиева за шеф на ООН, алармират евродепутати, цитирани от авторитетния сайт EurActiv. Тя не е кандидат за генерален секретар на ООН от Общността, категорични са от Брюксел, а обикаля света за негова сметка.

Що за безобразие?! Не пиша обиди и цинизми, а факти! Бокова няма доказателства за доходите, с които е купила имоти за милиони в чужбина. Тя лъже за биографията и семейството си и слугува на Путин. Къде има добро име, което накърнявам? Нека червеното цензурче си мери постъпки, защото е срам за свободна медия.

,,хде" ,хаиде стига с този путин,дс ,комунисти и проче простотии ,след 26 години демокрация.Kои изпрати Kристилина на специализаця в Cащ? 3а да се увериш провери ,а то е чрез цк на бкп.

Глупако, написал съм за Бокова. Можеш ли да четеш?

ХАХАХ М ДЕМОКРАЦИЯ ВИКАШ , А :) АМА КЪДЕ Я ВИДЯ БЕ ДРАГИ ...????? НЕЩО ДА ПОСОЧИШ НЯКОЙ ВЛЯЗЪЛ ДОСЕГА ВЪВ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО ...АМА ПЪК ДА НЕ Е БИЛ КОМУНДЕ ...:))) М АЙ НЕМА , А ?????? ХЕХХЕХЕХЕХЕХЕ , ИЗДИШАШ БРАТО , С ТВОЯТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЕМКРАЦИЯ ЗЕМИ СИ ИЗБЪРШИ ЗАДНИКА .. А ДОРИ И ЗА ТОВА НЕ СТАВА ..МИРИШЕ ... ТА СМЪРДИ .....

Сталина е вредна за България където и да се намира.

Кунева - също!

Кристалина е една от най-свестните българки, нама как комунистите да не пишят в ужас и да не храчат по "насоки". Просто няма как! Такива като Кристалина изкореняват комунизма, дори изобщо да не се борят с него. Само със способности и послдователност. Ефектът е поразителен. При изявата на кадърност комунизмът бяга като дявол от тамян, изпокрива се по тъмните си миризливи дупки и пиши тихо оттам. Да живеят кадърните! Да свършват бездарните и отвратителни комунисти, които осраха света от век насам! Това са 43 осрани в червени лйана - бездарие и бедност, държави. Не могат да се оправят вече десетки години. Фашизмът е напаво цвете пред комунистическата зараза. Пълна гнус и помия. Добре че намалява, но отмиването е наистина дълго и тягосно. Такава гнусна воняща слуз!

За Сталинка ли говорим?

Къртиш мифки копеуе! Ами нали Сталинка е продукт на БКП? И то не случаен продукт. Както и Бокова разбира се. А за кадърността имам много големи, ама огромни резерви! Ако обиграността в апаратните игрички и канцеларските уйдурми разбираш като способности, то си объркал коловоза! Лелята просто говори дълго и доста обиграно, но това не значи, че е много компетентна. А състоянието на ЕС и неговата неадекватност напълно доказват думите ми!

Едно е да имаш резерви, друго е да имаш ясни факти. Защо ли за Бокова нямам резерви?! А за Кристалина в момента се изработват фактите там, от където изпращат насоките.

Лелята е толкова умна и способна, че си до глезена й. Харесва ли ти, или не. Комунистическата закваска си личи. Има съхранени от комунизма. Не всички са мухлясали от него.

Леле..."комунизма?, послдователност?..червени лйана.....Кой си ти, неграмотнико, та да ми го говориш?? Хайде да кажеш истината за твоето име

бат боико да слуша мошетата

той бехарчо си е наш))))) гоите както ередно го духат....