Нинова отговори на Борисов за срама и служебния кабинет

Срамувам се от досегашното правителство, а не от служебното, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в отговор на вече бившия премиер Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Нинова отговори на Борисов за срама и служебния кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕЗАБАВНО ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА КМЕТА НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА. ТУК ВСИЧКО Е ПОД СЪМНЕНИЕ.

......курнелио качвай се с президента си на самулета му и го вдигайте към светлото бъдаще.....

оурррнелио,курнелче,а моме за каква се зимаш ма?боико че те тури на .ия си та да не одиш пеша ма еииии?!

Като додат комунягите, Бойко ще бъде цветенце за мирисане. И пак ще гласувате за него след това - този български народ няма оправия - ако не гласувате за други освен Гербаджии или Комунисти, ще сте на това дередже дет сте сега - 300-400 евро заплата. Честито, Българи!

ЧИСЛОТО ВИ Е МНОГО МАЛКО! ДОЙДЕ ТРЪМП И ЩЕ РАЗРЕШАТ ДА ПИТАМЕ И ЗА ВАШИЯ СТОЛ..! КЕВОРК ВЕЧЕ ПИТА БЛИЦ ... КОМУ СЛУЖИТЕ, КОМУНИСТИЧЕСКИ СПЕРМАТОЗОИДИ?

По усмивката ще ги познаем.Ухилина и самодоволна.Госпожо Нинова,искаме доста по вече от правителството на Герб,но и за миг не допускаме ,че БСП и шайка може пак да дойдат на власт.Това вече е тренирано от избирателя.

Нинова в предизборен период е като глухар в размножителен такъв - не чува, не вижда а само кряка

Борисов е интригант.

SIC-аджийската мутра започна ..обратно броене!:)) .... свинете , като него-са устойчиви!

Личи си,че ти си най-устойчивата,щом си издържал от партизанско врене до сега и още лаеш.

На тебе дядо ти явно е партизанин и затова разбираш от тия неща. И лаеш като лай-кучка. Нямате ли край бе, михлюзи?

Аз също се срамувам от нечленоразделните ни управленци. Бойко,Цецо и др от Герб.Но не само от тях. Те са обикновени андрешковци. Страх ги е от цялостен мандат.Защото ще се носи отговорност на края. За това е добре краят да се отлага. По-тъжен е срамът от хора като Методи Андреев, Мартин Димитров, и други затлачени кариеристчета и службаши на чужди интереси. Срам ме е!

Комундел и срам=на оксиморон.

Друго е да си гербераст-комундел, нали?

Банкянския шопарин-най-после си намери майстора!:)))) Нинова, най-после ще го ошамари-като МЪЖ! .... В Симитли-сълзи р о н я т !:)))

- Жената биеш ли си? - Калинка Малинка танцуваш ли? - Литър Бояришник можеш ли да изпиеш? - Не ли? - Че тогава какъв русофил-путинист си бе мухльо!?

Жалък си със свинското ти "щастие".

жалка тиква, такава си остана докрай!

Да,но до пролет.

А аз се срамувам че има такива наглеци като тая , няма да стигнете и 15% на изборите , лъжци долни

Нинова, разбираме , че си в критическата, ама дай малко по интелигентно и по обрано.....

за меката патка всички са в критическата ....

Е таз не е ли???

Ей тая сврака няма да си затвори устата!!!

Нинова не е споменавала за манипулиране на президентските избори,а на парламентарните г-н Борисов! Има голяма разлика.Или всички от комунистическата партия ГЕРБ се правите на ни лук яли,ни лук мирисали.

Срам ме е от ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г., другарко Нинова. Много се срамувам от управленията на Попов, Луканов, Виденов, Беров, Станишев, Орешарски. Срам ме е, че не се състояха истински и всеобхватни декомунизация и лустрация. Срам ме е ,че българските комунисти арогантно приемат вината си с - мезета и дори не са се извинили на народа си за всичко което са му сторили.

Ако това беше станало - никога нямаше да има ГЕРБ. Аз съм за, ти би ли го понесъл?

Ние в Пресцентъра на Партията нямаме от какво да се срамуваме. Не сме ние тези, които доведоха държавата до икономически колапс, до висока безработица, намаляващи заплати, увеличаващи се цени, режим на тока и до всичко останало, с което се характеризира Бойковата зима. Затова учтиво ще помолим г-н Борисов много да внимава, когато се изказва за новото правителство на Партията и на българия.

Срам ни е от вас, комунисти!

Нинова не остана назад от Качакова. Изглежда това е нивото на българската политика и не може да се надскочи, колкото и да се скача от Крушовица в политиката. Идеята на Нинова изглежда е, след като разби доверието в една институция , да стори същото и с останалите и върши това с упорство и агресия граничеща с истерия присъща за жени в определен стадий от живота си. Чудя се, ако не дай си Боже, се наложи Нинова наистина да управлява както мечтае, как ще възстановява доверието в институциите?

Нинова скача от гръмка фраза на още по-гръмка фраза. В предизборен период не е лошо! Носи й ползи. ..само се чудя ако/като спечелят изборите какво ще прави с очакването на хората, създадено от дръзките обещания! Да не стане като с Радев - обещаните увеличения на пенсии и заплати били "визии за бъдещето".

Айде ве, червени петохухници, нали пращахте Плевнелиев с пушка в Крим? Ся вашата работа е по-лесна: Нека да излезе новият външен министър и да каже: Новото българско правителство признава Анексията на Крим. Кво се ослушвате кат прасета в тикви? Нали Плевнелиев сгреши? Що не му поправите грешката? Я ударете с юмрук пред баба Меркел :)

таман и да се дигне и малко стокооборота с Московията, щото и там ся такъв износ ще направиме, че направо ще си удряме ушанките в земята :)

Г-жо Нинова вместо да се заяждате за това какво е свършено и какво не , обърнете внимание че НАГЛИЯ с новия закон за концесиите подготвя разпродажбата на земята ни, природните ни ресурси, водата и въздуха ни. Изглежда се окопава за по продължителна дейност в опозиция като предварително се е осигурил до края на живота си, разбира се ако искате да гласуваме за вас и за България.

Бойко Борисов хапе като настъпена змия! Клеветата, че Нинова не харесва Министрите на временното правителство изказана при сдаването на властта между неговите министри и тези на Герджиков, бе излишна и тъпа! Такова нещо Нинова не е казвала! Но, вижте разликата в отношението на медиите между него и Президента Радев! Никой журналист, нито една медия, не оповестява в заглавие, или другояче, че днес Бойко Борисов си позволи да интриганства политически! Каква е таи харизма? Какво е това чудо? На този човек всичко е позволено! Той с години плува в небивал медиен комфорт! До кога?

Борисов лъже, че Нинова не харесвала служебните министри! Нямаше да ги избере, ако не ги харесва ;))

Корнелчето се подстригала Боб-Каре. Като Мая. Много актуално и делово! Много добре изгежда.

Свиня-звънец!...

и на мене ми харесва

Виждам, че постващите тук засягат темата кой е комунист и кой е десен.Смятам че постваната от мен снимка дава абсолютно конкретен отговор на този въпрос.Няма как Б.Борисов да бъде лична охрана на Тодор Живков ако не е отявлен КОМУНИСТ.Та личните охранители се проверяват до десето коляно.Г-н Борисов е КОМУНИСТ скрит в СИНЯ овча кожа.В потвърждениние на казаното от мен, вижте кой е бащата на Б.Борисов, и къде е работил и т.н.Сред членовете на ГЕРБ има и стойностни хора с дясно мислене но партийната върхушка са от средите на така наречените -НЕРЕАЛИЗИРАНИ КОМУНИСТИ.

Чи да ти удгуворйа! На въпроса - като толкова искаш и ти се нрави, иди си я ...... и в сюблимния момент си говорете за политика, пъшкайте и стенете "другарю", "ах, другарко..."! Да ти кажа, друже, май имаш доста извратен вкус, ха-ха-ха!!

Добре де на кого да има мерак на Мелиха ли те казват че имала малки цици та човека може да обича с по големи "очи" ?

Дабре де аз не знам защо толерастите не аресват Нинова чи готино парче е не е нито като баба Цеца нито като Караянчева нито като другарката Михайлова нито като хубавото Наде / от което остана само Надето но това е друга тема / та тогава ?!

Ето това е жена на място - навъсена като комсомолска секретарка. Понякога с ехидна усмивка.

С масур,да я целуваш!...

Типично по мутренски! Да се преиначават нещата! Едно е казано от Нинова,друго казват на служебния кабинет!Наглост и арогантност,която наблюдаваме вече толкова години от "успешния премиер".

финансов министър Кирил Ананиев се е произнесъл,че влиза в подредена къща.Дали сам ще прави на себе си ревизия.Той не се ли срамува,като госпожа Лъжа.А другарката,освен лъжкиня е и безсрамница и нагла северозападнала махленка.

При комунистите всичко е пунт и пластика и евтина пропаганда. А другарката Решетникова е правоверен комунист.

е обединило зад гърба на президента,Нинова и Герджиков и чрез тях за безмилосна,компроматна и мръсна отвсякъде борба срещу ГЕРБ и Бойко Борисов и другите опоненти.Никога не са били толкова настървени към властта,която ще видят на куково лято.В името на това народа трябва да се обедини да не се допуска до власт БСП и ДПС.Този път ще бъде фатално за България.

Въпреки,че не съм го казал - повтарям. Другарката Нинова не може да върже едно изречение без думите ГЕРБ и Бойко Борисов. То любов, любов то чудо...

За еротичен ли го намираш бе Роси?

...служебното правителство ще изтрие срама от купени избори и подменен вот и злоупотреби с власт... В нормални държави това се нарича клевета и се доказва в съда. Ако неможеш да го докажеш носиш последствията от клеветата.

Ние в Пресцентъра на Партията вече сме го доказали предварително пред нашия съд. Само трябва да дойдем на власт и всичко ще се подреди.

А бе изглежда, че тази госпожа използва името Бойко Борисов за да стигне до оргазъм.......

помните ли когато първи признахме Македония? Ама тогавашният президент бе на място. Според мен ако Радев има топки, новият ни външен министър трябва веднага да признае Аншлуса на Крим от Русия. Това е главната нападателна линия и на БСП и на Атака, затова оплюха президента Плевнелиев. По заръка на Московията. Айде сега кат са големите мъже да признаят Аншлуса! Почнат ли да отлагат, да се скатават по бесепарски значи са една гола вода и цялата им работа ще е същата- стани та да седна.

нали ще оправят грешките? Нека кат са ербап и кат се дръвчеха толкова много да ударят с юмрук пред баба Меркел и да и кажат- КРИМ е Руски Да видим дали им държат гащите на Радев и новия външен :)

срамува от действията и постъпките си.Те и вина не носят.Да има за нещо да се срамуват от правителствата на Луканов,Беров,Виденов,Тройната коалиция,Станишев,Орешарски.Няма да им изреждаме"заслугите" към българския народ.Другарите искат все да затваряме страницата и да забравяме.Няма другари,няма да изтриете мръсотийте ,жестокостите и кражбите си.Скоро ще отидете в небитието.

Да бе, те антикомунистите едни срамежливи, носят и вина и куфарчета с милиончета в тях! Ма толкова са почтени и направиха от България - Швейцария. За тях си де ...

Няма по - подходящи за лидери на БСП от Корнелчето и Майчето Манолова. Те са кинжалите на БСП.

Корни, корниии е не се срамувай де... Хубаво момиче са праи на две и половина, я ела при дедо

Кой по-добре от бившия зам. министър на Боко знае по добре къде да търси далаверите му???

Най-големия СРАМ България бра при Тиквата и тъп.я му президент Плевню!!! СРАМ И ПОЗОР са за България!!! Боклуци!!! ХО ХО ХО

малее за тва ли ти плащат, бъди по-оригинален де.

Ние в Персцентъра на Партията можем само да потвъдрим, че никога не е имало по-голям срам за Партията и за българия.