Борисов: Може и у нас да влязат хора от Ислямска държава

Премиерът Бойко Борисов заяви пред Нова тв, че атентатите целят омраза и гражданска война. Според него лесно може и в България "нещата да излязат извън контрол"

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Може и у нас да влязат хора от Ислямска държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЕШНИК - АМИ ТЕ СА СИ В БЪЛГАРИЯ И СЕ РАЗМНОЖАВАТ КАТО ЗАЙЦИ И СТАВАТ ВСЕ ПО НАХАЛНИ...

Крайно време е г-н Борисов да управлява след съгласуване с коалиционния съвет. Иначе грешките ще се увеличават и скоро ще бъдем пак без правителство.

Тикво проста, ти докато предположиш, те отдавна са го направили

Тикво-о-о-о, седнете с твоя вътрешен министър по на една ракия и се разберете какво да говорите, че нещо предавате на различни честоти! За съжаление - и двамата плещите глупости...

Боко иди се разходи по Мария Луиза в центъра на София през свободното си време кога не си заед да стискаш задника на секретарката си и да си пушиш пурата на спокойствие да видиш как негрите терористи се разхождат на свобода там и в района на халите и не са никак бедно облечени като нашите деца и циганчетата примерно по цял ден се шляят говорят си и се въртят около джамията-НАЙ-МНОГО ДА БУТНАТ ДЖАМИЯТА И ДА ИЗНАСИЛЯТ ТУРЦИТЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ СА ПАЗЕНИ ОТ ЖАНДАРМЕРИСТИ-УФ АШ колсум ефенди бей.

Ало, колегите от Дир-а. Прекалявате с вашите кофти пози, които избирате за фотосите на Борисов. Малко по-сдържано, де! Или сте от кадъра на Станишев? Ама все пак - правете се на журналисти, бе!

Баси физиономията и погледа!

Що, бе? Много си е проницателен даже!!! Само 3 години му трябваха да стопли какво може да ни споходи с тоя разградения двор. А можеше да са 5...

Няма ли да бъде построена тази бетонна стена на границата с Турция най-накрая?

Господи, пази Българийка от този луд премиер! Той още не е разбрал , че нещастната ни държавица е пълна с терористи!

и ексКремисти и ексКремисти...

Дърт съм вече и не довиждам добре, но проблема се коригира лесно с повечко боеприпаси... Освен разводача и смяната друг не мой да припари!!!

,,Може" ли? Иди на пазара Кирков и ще видиш.

БиБи-то да каже, циганските безчинства, грабежи и убийства на безпомощни стари хора считат ли се за "терористични актове"?

НЕеее... Според БХК това за прояви на етническа самобитност и обичаи, пък на тая тема ако знайш къф е чувствителен Юнеско...

Боби си мисли, че ако до всеки български дом се постави по един дюнер кебап и въпроса с атентатите ще се реши от само себе си. Грешка. Колкото повече кебапи, толкова повече терористи в къщата.

Ква Ислямска държава, кви 5 лева? Ний си имаме родни ислямисти, а те дори си имат официална политическа партия ...

Aко не бъркам, преди много векове нашият хан Tервел воюва с арабите (успешно). после колко битки при падането на родината в края на 14-ти век, колко въстания след това през вековете, после Aприлското въстание, баташкото клане, воината със Cърбия за да защитим Cъединението, балканската и междусъюзническата воини.... колко кръв са проляли нашите смели предци, за да може сега нашите уж ''български'' политици да се надупват на 'мириканци, нато-мато, дпс-та, (ер)догановци, ''бежанци'' и всякакви бок#уци и поробители! Hашите предци сигурно се въртят в гробовете! Hяма да я бъде дълго вашата, ма*а ви предателска.

100++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Напротив, ще я бъде тяхната! Стадото безмозъчно българско си ги избира всеки път!

Някой да му каже на този дебил да си затвори устата.

срамно е точно тоя човечец "ББ" да дава акъли за каквото и да е -ами нали сам си призна че е бил един див каратист - кога се научи на всичко друго или то му дойде свише или Цецка го научи на комунистически бишаарети или ги възприе от дон Теодоре Де Живковяно

е как ще влязат при нас терористи бре бате бойко? те да не са толко тъпи да ходят в страни където цялото население е от терористи? те ходят в качествените държави само

Тиквоний пак се изказа неподготвен.Френските служби казаха,че зад терористичните актове стои Ал Кайда нашият Мутропитек от ИД се страхува.Сигурно и хал хабер си няма,че има и много други терористични организации включително с такива названия като неговото-Боко Харам и не прави никаква разлика между тях.Явно нямаме и служби и съветници,които да му докладват и да не се излага като неандерталец пред всички.

А ТЕ СА СИ ОТ МНОГО ВЕКОВЕ С ИСЛЯМСКО МИСЛЕНЕ, ТЕЗИ, КОИТО ПАРАДИРАТ С БГ ЕГН

Нема страшно Боцко, не се уплашвай. Мачкай си ни тука нас, а терористите ги забрави - те знаят, че ти си се предал с мир, а и не им трябват такива като теб. Марширувай си спокойно във Франция. За тебе точно никой няма да хаби сили и средства.

ЦРУ си ги обучи, научи и ги вкара в Парламента.

Няма страшно другарю Жив.., грешка Борисов, както вие навремето далновидно посочихте - ЩЕ СЕ БРАНИМ ОТ ТЕРОРИЗМА С ДЮНЕРИ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ. Да ни е сладко.

думите Му-ще се снишим, ще се снишим и ще Ни отмине. Нали Учителят Му е др. Живков. Макар, че въпросният Другар го не отмина.

За България мутрополитиците са по-опасни от ИД.

Ами не е нужно да си гений, за да се сетиш. Ама мутро-политиците по някаквя причина все ги е страх от някого, а сега ги е страх от ислиамисти-терористи.

Боцко, не се бъркай в работи, дето хич те няма. Тая работа не е като оная с бирата и тем подобни.

Давай, Боко! Изплашените хора по-лесно се управляват!

Политиката на Европа за интеграция на всички раси много прилича на комунизма - добро като идея, но твърде рано за прилагането й, поради недораслото човечество!

кръгал идиот.

Научи правописа... Пише се не "крЪгАл идиот" а "крАгЪл идиот"

Пише се не крАгЪл идиот,а кръгъл идиот неграмотникооооооо

Евала брато, Номер 1 си.

Ето спасението. Гаранцията, че терористи няма да ни нападнат е сигурна. Тия нападат само грамотни и смели - френски журналисти и тем подобни. А у нас и президента не знае кое как се пише, нито знае, кое е Чехия, кое - Унгария, кое Скалисти планини и т. н. За страхливци и за останалите ербапи кото Боце, да не говорим. Друг е въпроса отглеждаме ли терористи.

Ха Ха смелите френски журналисти.Финансирани от ЦРУ.....

Вече е късно. Терористите са тук. Навлизането им под формата на уж сирийски бежанци е факт и ако на някой не му е ясно какво означава "спяща клетка", да поясня с две думи: някой си Махмуд, обучен в джихадистки лагер в Йемен, спонсориран/командван от Ал Кайда, идва в България без документи, и заявява, че е беден сириец, избягал от ужаса на гражданската война там. Изкарва тихо и кротко известно време в бежанския лагер в Пъстрогор, и легално (подчертавам, легално, защото тези "спящи клетки" правят всичко възможно да се внедрят в дадената държава без никакви закононарушения) се изнася в София. Тъй като разполага с пари от спонсора, наема хубава квартира, и поради доброто предварително обучение и подготовка, си намира дори нормална работа. Може и да завърти акъла на някоя наша хубавица, колко му е, има пари, има апартамент и работа, може да й дава подаръци и да я води по заведения, и хоооп - ето го вече с жена, със статут на постоянно пребиваващ, с издадена лична карта и с данъчна регистрация. Тоест, съвсем нормален човек, дори и съседите му ще ви кажат добра дума за него. И, забележете, може след 1, 2, 3 и повече години, спонсорът (разбирай командирите му) му дава заповед да действа и той извършва ужасяващ терористичен акт някъде у нас. Ето, това е "спяща клетка" и питам: знае ли някой колко такива са вече внедрени, следят ли се, и въобще, защо, по дяволите допускаме широко отворена врата за радикалния ислям??? Къде е държавата и не е ли време за "Закон за Защита на Държавата", така както сме го имали в историята.

Като цяло погледнато си прав, как процедират за клетките.Но това накрая не ми хареса, от ЗЗД до USA Patriotic Act разликата е една крачка.А един от много мъдрите мъже основатели на САЩ, е казал"Този който жертва свободата и правата си за малко сигурност, не заслужава и двете" Все пак за да поясня, пиша от САЩ.А оръжието намиращо се тук по хората и гарантирано по Конституция се явява голям проблем за ограничаване на правата на хората и по тази причина САЩ не могат да вкарат в сила Закона за ограничаване на разпространението на леките стрелкови оръжия.България вече го е подписала, с което гарантира че народа ни е маса беззащитни овце, които не могат да посегнат по никакъв начин на управляващата каста.

Не е проблема оръжието. Мога да се ловя на бас, че без оръжие мога да направя 10 пъти повече поразии от колото ти с автомат. Всел пак през соцлализма имаше добра образователна система и са ме научили на туй онуй. А големият проблем е овчето мислене.

РАДВАЙ СЕ НАРОДЕ! СУТРИНТА НАШИЯТ "ВОЖД" ПРИЗОВА СЛУЖБИТЕ И МИНИСТРИТЕ ДА ВНИМАВАТ КАКВО ГОВОРЯТ, ЩОТО ОНИЯ ТАМ СЛЕДЯТ ОТГОВОРНИТЕ ХОРА В ДЪРЖАВИТЕ, КАКВО ГОВОРЯТ. ХУБАВО...А СЛЕДЯТ ЛИ КАКВО ПРАВЯТ? ЩОТО ТОЙ ДНЕС ЩЕ БЪДЕ НА ПОХОДА В ПАРИЖ, ПЪК ТОЗИ ПОХОД Е ПРАТИВ ДЖИХАДИСТИТЕ...НЕГО НЯМА ЛИ ДА ГО ГЛЕДАТ КАКВО ПРАВИ...ИЛИ ТО БЕШЕ САМО ЗА ТЕЗИ ДЕТО ГОВОРЯТ!?

Борисов, за каква интеграция говориш?? Това е политическа утопия. Интеграцията е утопия. Историята и днешните реалности в Западна Европа го доказват на 100 %. Прииждащите не трябва да се допускат на българска територия. Такива трябва да са мерките, а не пагубни политики за прием и настаняване. Ограда по цялата южна граница и защита на териториалното ни пространство. Иначе каква държава сме, ако не може да опазим едни 12 % от границата си?

Защо Обама няма да участва в марша? Защо в Америка няма терористични атентати, предизвикани от Ислямска държава? Някаква връзка правите ли? Аз да.

За да не го гръмнат.

Мюфтийството с декларация- мюсюлманите били потърпевши от атентата. Ама че умеят да се правят на жертва! Ако М-вото, иска да се разграничи от терористите, що не ги заклейми, да ги отрече, да ги прокълне и каже че такива убийци в отвъдното няма да се радват на девици и тем-подобни неща , а ще гният в пъкъла и мюсюлманите навеки ще се срамуват от тях. Е тогава ще кажа, че отричат тероризма, а не да се правят на ощетени.

А бе бастун, ние си ги имаме отдавна бойците от ИД ама вие продължавате да се опитвате да ни каляте очите с лъжи и да си замазвате грешките от лизането на брадати задници.

Мюфтийството с декларация- мюсюлманите били потърпевши от атентата. Ама че умеят да се правят на жертва! Ако М-вото, иска да се разграничи от терористите, що не ги заклейми, да ги отрече, да ги прокълне и каже че такива убийци в отвъдното няма да се радват на девици и тем-подобни неща , а ще гният в пъкъла и мюсюлманите навеки ще се срамуват от тях. Е тогава ще кажа, че отричат тероризма, а не да се правят на ощетени.

Боци сега като дойде Джон Кери питай го къде са планирали ЦРУ следващите атентати.

След като дойде Джон Кери в София, другарю Борисов, НАБИЙ МУ ОБРЪЧИТЕ, както на два пъти го стори в Овалният кабинет, с Обамата. Нека да можеш успееш да го накараш да схване, че колкото по-повече се правят на неразбиращи ситуацията китайки ("номерът на китайката"), толкова много и ще страдат в САЩ обикновените хора ... докато дойде най-сетне времето в което да се изпълнят предсказанията на Вангелия Гущерова.

Тия само чакат, какво Борисов ще им каже. Освен в случаите, когато го привикват за бърза спявка, а после го оставят да се разхожда из парка, като домашен любимец.

-И защо, когато г-жа Магдалена Ташева от П.П.АТАКА от толкова време се мъчи да ви набие в тиквените чутури тази така реална опасност както за държавата ни,така и за скапания еврогейски съюз се държахте като че ли ви бъркат в дупетата ? А ? -И сега що не се извините на П.П.АТАКА ? А ? -И що не подгоните тези, които опоскаха преди години съоръженията по границите ни ? А ? - Ама то е ясно ! Този набеден политик и премиер вчера при Дияна Найденова за толкова кратко време изрече толкова много неистини, лъжи, и манипулации... Нямам думи... -Идиотщината в държавата ни е пълна, и боя се че вече е необратима...

За безопасността на гражданите носят отговорност силовите министерства на правителството, което се оглавява от ББ, ако не е забравил. Така, че вместо да плаши и съветва хората, да си свърши работата.

Малоумника пак се изказва ,но говори глупости, които един лидер(той не става за такъв!) на държава е недопустимо да казва.Не е далече времето когато България имаше прекрасни отношения с арабския свят а сега те са сатанизирани.Това е така защото една фалирала държава(САЩ) е с амбиции да глътне целия свят и той да й бъде роб,но има народи и държави които не желаят тази съдба но получиха глад,разруха,убийства.В резултата на тази им политика и ние сме на дъното на утайките.Това е.

Бойко ! Ако НЕ направите за тоя народ каквото трябва, м,а,м,а ви е е,б,а,н,а ! А именно - ПОЛИТИКАТА НА ДОХОДИТЕ, Бойко !!! Завряхте ни в кучи гъз. Представихте се като американски ПРОДАЖНИЦИ, БОЙКО !!!

ТИ СИ ПО ОПАСЕН ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.СЪСИПА И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЪСИПВАШ БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКИ ПРОДАЖНИК....

Джон Кери идва да инспектира България на 15 януари. Целта офанзива срещу Русия и Путин и старт на шистовия газДържавният секретар на САЩ Джон Кери ще направи няколкочасова визита в България на 15 януари 2015 г. Това съобщиха за АФЕРА източници от специалните служби. Визитата на Кери щяла да е демонстрация, че САЩ гледат на България като на сигурен партньор в офанзивата срещу Русия и управлението на Владимир Путин. Посещението щяло да даде старт и на темата за добив на шистов газ у нас, както и да осигури одобрение от България на Трансатлантическото споразумение между ЕС и САЩ.АКО СЕГА НЕ СЕ ОБЕДИНИМ БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА.СЕГА ЩЕ ИМА ПАТОЦИ НЕ ОТ ПШЕНИЦА А ОТ ШИСТОВ ГАЗ.

И ти си много прав, за съжаление ! Обрекли са ни на УНИЩОЖЕНИЕ, това е !

Джон Кери трябва да бъде посрещнат от здрава агитка протестиращи, а ББ трябва да бъде принуден да каже за какво са разговаряли с Кери. Срещи и разговори на тъмно не бива да се допускат! Ако ББ продаде националните интереси - да го пратим на съд!

Мюфтийството с декларация- мюсюлманите били потърпевши от атентата. Ама умеят да се правят на жертва! Ако М-вото, иска да се разграничи от терористите, що не ги заклейми, да ги отрече, да ги прокълне и каже че такива убийци в отвъдното няма да се радват на девици и тем-подобни неща , а ще гният в пъкъла и мюсюлманите навеки ще се срамуват от тях. Е тогава ще кажа, че отричат тероризма, а не да се правят на ощетени.

Започна да ни плаши с Ислямска държава, че ще влязат и у нас. Тя опасността е реална, ама той нищо не прави! Само това, че ще участва в марш!?!

ТЕ ВЕЧЕ ВЛЯЗОХААААААА! СЕГА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГИ ИЗГОНИТЕ!

До тук - ясно - с 3 години закънение Бойко все пак прозорливо видя опасността. От тук нататък какво следва? Ще свика ли прецедента "консълтивния съвет" по национална сигурност. Щото 2013г го свиква по повод поведението на Волен Сидеров и по повод гейпарада самообявил се за протест, но не го свика ни кога ни напъплиха да влизат стотици нелегални емигранти на ден през разградената ни граница, нито когато това лято като започнаха наводненията. Да видим и тая опасност ще я вземат ли насериозно, или Сидеров като пита за ошфорките Плевналиев е по- голяма опасност за сигурността?

Не всявай страх , а прати един батальон от армията да помага на граничните полицаи.Покажи , че си министър председател на място , а не подлога на този или онзи.

Къде е българската армия ?! Има ли такава ?! Аз виждам, пътувайки, че казармите са ПРАЗНИ. Вие смятате, че имаме армия ли ?!

Не бой се бе г-н Борисов, нали твое беше изказването, че дюнерите, които са у нас на всеки ъгъл, гарантират мира, дружбата и безопасността ни! Освен това с такива експерти, като теб, г-н Цветанов, г-н Вучков, главния секретар Лазаров и различните обосновани предположения няма страшо!

Оттървахме се от едни терористи комунистите , сега пък ще се борим с други терористи ислямистите.