Борисов: Предсрочни избори ще тласнат страната в хаос

При посещението си в Поморие премиерът Бойко Борисов се спря пред журналисти на актуални политически теми, в т. ч. предсрочни избори и президентски кандидатури.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Предсрочни избори ще тласнат страната в хаос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все едно е какво е казал.... Най-важно е , че в България НЯМА ДОСТОЙНИ политици , които да застанат отпред и да поведат народ и държава към по-добро... А това вече заппочва да е страшно... Ама МНОГО СТРАШНО....

А сега на кого му е подредено. Този човек се бори за власт като свиня с тиква.

що бе ние помним 1997 и виденов има накъде 1 долар 3000 лв, давайте другари, че има много пари у някой хора вземете им ги фалирайте половината банки пирамиди на ДС

По Делата ще ги познаете Критерии: - Какво създаде Сергей, какво Волен златния пръст на бсп.дс.дпс. и Ти комунуиден тип Нищо 00 само лъжи кражби от заменени земи 30милр от ЗОП кражби над 10милр от Бюжета 8 - Виж ГЕРБ и Б.Б. лошите създаде: - МЕТРО 30км най хубаво в Европа каза Барозо и се возиш комуноид и Дунав мост2 мечта от100г., Люлин Магистралата бе спряна, Магистрала Е79 за гърция, Магистрала до морето за 600милн. вместо предишни 3милр - Пречиствателни станции над 100 и черно море чисто без фекали - Много нов тип оборудване на бол- ници виж първи циклотрон Вн и др. - Намалена цената на газа с 20% и без посредниците , Такса 20% ВЕИ - ДДС в туризма от 20 на 9% и ръст -Бум в археологията светово значим - Мн. други, Спортни зали Сф, Пд... Комунизма е духовно заболяване изопачаващо всичко и навсякъде Бог бави но незабравя и винаги наказва предателите комуноиди комуноид...

аргументите са тиквени.Защо ще изпадне в хаос страната, тя и сега е в хаос.Какво всъщност е посланието в Поморие-ще пусна вампирите ли? Абсурдни театрали и изпълнения.

2016та година е а имам чувството, че пак сме 1996та! - Държавата се управлява от мафията! - Христо Стоичков е номер 1 ! - Слави Трифонов готви революция! - Джордж Ганчев се кандидатира за президент! .........,. :)))

Не си прав напълно, народа е по- обеднял, държавата е още по- открадена и отчаянието е навсякъде.

Да, така е. Виждаме го всички. Обаче за Бойко Борисов това не е хаос. Ако това не е - не знам какво е! Километрични опашки има по всички КПП-та по всичките ни граници. А забравихте ли как Бойко се биеше по гърдите с това, как една боя на една сграда само - и хоп, влезли сме в Шенген. Е да, ама не. Така казваше Петко Бочаров на времето. И беше прав. На феновете на Тиквата които ядосано мърморят: "За какво ни е тоя Шенген", мога само да кажа - ето ви причината защо. Ако бяхме в Шенген, нямаше да има километрични опашки нито на гръцката, нито на румънската ни граница. Да не говорим че за Сърбия вече важи забраната за внос на всякакви животински продукти, защото е извън ЕС. Ако Сърбия я приемат в ЕС и в Шенген, заедно с България и Румъния, ще можете да си внасяте цели агнета от Сърбия бе, хора!!! А Бойко Борисов е просто един неуспял пожарникар, опитващ се да заработва като политик...

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Трябва ясно и точно да се каже - че държавата се управлява от мафия в лицето на Бойко Борисов.Трябва да са ясни исканията от тук нататък и начина на изпълнение. 1.Оставка на Бойко. 2.Оставка на Президента - карикатура. 3.Доброволни дружини и отряди за проблема с арабските пришълци и циганските набези. 4.Забрана на всички НПО- та За да отговарят пред народа трябва изненадваща и взезапна политическа промяна.т.е. с подкрепата на ПП Атака - последната крепост на България.

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!! Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите,убитите от цигани, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Извадка от Великият заточеникна Иван Вазов ......................................................... Последният български цар Иван Шишман бе убит или умрял някъде в плен, в една пловдивска тъмница, казват някои историци. България, като свободна държава, загина печално и глухо, без да даде сериозен отпор - тя нема едно Косово, за да умре, увенчана с трагическия ореол на героизма. Безконечни вътрешни крамоли, безсмислени свади и войни със съседите бяха я изнемощили; продажността и упадъка на болярството, тлетворното влияние на отрицателното учение на богомилството, вечните тревоги, смутове и ненужни борби с византийците бяха убили всяка енергия у безволния народ и той покорно прие съдбата си, изгубил вяра във всичко. България беше загинала.

Отговор "За вечните..." .Днешна България - подобие на България през 1396г. - при падането ни под турско робство. Нищо не се е променило.

плювалник , май си коментират 2-3 шизофреника с 5-6 компа , като те са едновременно и в страната и в чужбина , също така са си и модератори......оставайте ги да си говорят сами !

искам предсрочни избори, въпреки, че няма да гласувам.Време е обаче младите да помислят искат ли да живеят,тези,които днес са назначени от САЩ, ще затрият държавата /,жзюбафасдфгхйклуоуиощътртевряеяявяз

1 човек поне вярва ли че ротацията на хора в парламента подобрява положението в Нигария? И 1000 избори да има те си ги правят слагат си техни хора всичко с връзки, за какво говорим? 1 компютър може да замести 60 000 секретарки. България умира няма хора тук няма работа няма нищо, освен руснаци пришълци и заблудени, а да и старите хора!

това е най-вредното правителство от времето на промените през 89 г. обаче ще се разбере много късно, по принцип боко не прави нищо , нито реформи а взема само заеми и като към тях се прибавят и парите платени за осъдените по времето на герб като трактора, чакъра и многото други, то задлъжнялостта нараства многократно.

Управлението на ген.Борисов е катастрофа за България! Пропагандата, която се държи у нас от задграничните ни опекуни, ни държи не информирани и ни заблуждава, че дори сме добре икономически! Напротив! Със всеки ден управление на ген.Борисов и ГЕРБ затъваме все повече и повече по всякакви икономически показатели, като държава и разликата между нас и останалите страни от ЕС и не само от ЕС в Европа се увеличава, без никаква надежда за скъсяване! Единствената причина поради която ген.Борисов е на власт е тази, че е удобен на опекуните ни - САЩ, ЕС, НАТО, като на никой от тези, хич не му пука, че българският народ се затрива с използване на медийна анестензия! Не е вярно, че това управление е без алтернативно! Това мнени е продукт на ежедневното политическо позициониране чрез медиите на послушника на нашите душмани - ген.Борисов!

какъв генерал е Тиквата бе? И ти си цървул като него, щом пишеш генерал без кавички!

Пиша генерал, защото лично Премиерът преди време много се гордееше с ттова войнско звание и се кефеше, когато всички журналя го изписваха така! Когато през 2009 г. взе властта и почти всички задгранични инвеститори избягаха от България, защото никой не инвестира в държава управлявана от Генерал! Теденцията продължава и в последната година от вторият му мандат! Външните инвестиции са спаднали с 30% на годишна база! Затова пиша, че е генерал. Такива като теб "умници", дори не подозират какво означава за инвеститорите Генерал - Премиер!

симо

Новият американски посланик Ерик Рубин обяви подкрепата на САЩ за кабинета на Бойко Борисов. В първата си реч пред Атлантическия клуб той нарече партньорството между Америка и България "котва, която ще донесе стабилност на Балканите". "САЩ подкрепят правителството на премиера Бойко Борисов и ще съдействат за неговия успех", каза Ерик Рубин. САЩ чакат 100-хилядния наш студент за бригада САЩ предоставя 7 млн. долара за ново военно оборудване и образоване на военните кадри", разказа посланикът. Той съобщи и че се обсъждали възможностите да бъдат установени четири военни бази за обучение в идните години. Рубин коментира и енергетиката и наблегна на стратегическото значение на интерконектора с Гърция и ролята на САЩ за изграждането му. Посланикът се застъпи за Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ), срещу което се изправиха много евродепутати..................................А---ааааааа затова ЩЕ има хаос/ако НЕ е бойко/.

Калко много УСА в България , чак да ти се придрайфа.

Борисов, ТИКВЕНИК ТАКЪВ. На власт си, само защото си най - малкото възможно зло. В момента, който се появи някой по - добър от тебе. ИЗХВЪРЧАШ НА СЕКУНДАТА. И ти гарантирам, не на 100, а на 120 % , че парламента ще го гледаш само са снимка, тогава. То, всеки има право да е тъп и прост, ама ти вече си ПРЕВИШАВАШ ПРАВАТА. Ходи си Банкя и си гледай тиквите. Време ти е май да те пенсионираме. Селски тарикат, такъв.

Не позна защо е на власт.Опитай още два пъти.

Ти не позна. Айде, бегай у лево ся, да не ти дойда. Аре, моето момче.

Основна доктрина на първосигналния (може би преди всичко българския) политик. Когато ТЕ са на власт - незабавни предсрочни избори, защото ТЕ управляват престъпно и НИЕ сме единствената алтернатива на страната да се оправи! Когато НИЕ сме на власт - ТЯХНОТО искане за предсрочни избори е престъпно, защото ще доведе страната до хаос! Доктрината е основна, твърде вероятно и да е единствена, тъй като онези мозъци не могат да сътворят друга продукция.

симо

Това е доктрина на козяк.Бойко е само поредният ,,йес-мен,,.

там си е останал. Народът казва "Дерде Ямбол, дерде Стамбул". Де е Белгия - де сме ние. На там бягат мигрантите, а у нас идват ли? - единственият ни плюс, че сме най-бедната страна в Европа и не сам там.

Когато пишеш нещо първо го научи тогава плещи: Народа е казал-Нерде Ямбол нерде Стамбул а не Дерде и т.н

коя е Нинова - кадър на СДС, ама овреме от там я изгониха. Я ми кажете комуняги - какво ще стане след изборите - пак ГЕРБ начело, а вие с мъка на второ място, ДПС ще ни яхне заедно с ДОСТ и друг - никой. Ще живеем в безвремие.

Тъй де след БКП-то (Бацко) , хронологически идва СДС-то (Нинова). Всъщност като общо понятие кадър може , но като член на СДС , не е членувала.Време е за промяна все пак.

Кой с Тиквата? Кадър на СИК, през деветдесетте гравитирал даже и около ВИС, уличен терикат, надупил тлъст, космат, тъп , ояден задник на началниците си извън България.

Нинова начело на БСП-то хвърля Боцко в хаос.

Г-н Борисов:Аз съм Ваш фен но не съм съгласен с Вас че след Вас ще настъпи хаос.Белгия колко време беше без правителство и нищо не се случи.Тя е на светлинни години пред нас.Защо се страхувате от предсрочни избори.Вие ги печелите.А това че българите губят това е демагогия.Българите не губят от изборите а губят от избранниците. Тази сутрин в предаването събуди се червен Колю каза че референдума е бомба и че БЪЛГАРИНА е невеж и не трябва да се допитват до нето.Ами като е невеж как избира депутатите или тях ги избира друг и им ги налата и те трябва само да пуснат бюлтината с ДА.

Слуша го този ЦЪРВУЛ. червен Кольо и се чудя той извънземан ли е, та смята народът за некомпетентен?И че България няма нужда от допитване до народа.

За да има предсрочни избори трябва да има силна опозиция, която да има визията и програмата за развитието на България за следващите поне 10 г. В момента опозиция няма, а някакви кретящи лидерчета на фалирали партии. Та те като вземат властта , интересно какво ще я правят.

A Тиквеника като предизвика предсрочни избори каква програма и подкрепа имаше? За подкрепата се водя на изборите - 15% за него- половината цигански. За програмата виж безработицата и заплатите.....

Защото Борисов печели с визия и програма...

Много работихте, "ПОТ" ТЕЧЕШЕ В ЛИЧНИТЕ ВИ СМЕТКИ, от това, че съвместно ограбвахте народа, който си остана с мезириятаЛ

Колкото и голяма фантазия да има човек, не може да си представи да има по-лошо правителство от това на Борисов. Марш от властта мутро!!!

Тиквата със хаос плаши стяга старите апаши, улицата му приляга като на мангал тояга Хей, протестъри заспали, стига пили, стига яли, вижте , искат да ме гонят, даже викат ми "Рапонят" Вий ги можете нещата, от мен имате парАта, "Тръгвайте ", когато кажа, просвате се на паважа. Верно -малко сте , но смели а и леко изгладнели Ако искате парички и софрички , и момички, кажа ли: "Създайте хаос" София да стане ад. Цариградско, Орлов мост, там сте вече топ експерти как се улици затварят и проблеми се отварят на деца и болни старци А когато пак си влезем с 5 процента в Парламента все по нещичко ще има и за вашата дружина Я министър, я охрана, службица , пари, прехрана и така, докато става чрез властта пари да правиш.

"Предсрочни избори в България ще тласнат страната в хаос, каза днес пред журналисти в Поморие премиерът Бойко Борисов."Не просто хаос, от друго го е страх ББ. ЩЕ ИМ СЕ ОБЪРКАТ ПЪКЛЕНИТЕ ПЛАНОВЕ ТОТАЛНО НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ за възможно по-дългосрочно господство и дерибействане :((((((

Сега ако има нови избори, той ще спечели, не го слушай какви ги дрънка че не искал такивва. Малко анализ: Самосваля се,временно правителство, което проваля половината референдум, и прави нелепи промени в изборния кодекс а именно - Задължително гласуване комбинирано с бюлетина за негативен вот, води до изхвърляне на малките играчи, като %-тите им се разпределят по между големите. Сега още ли ви изглежда намаляване на шансовете му?

Ама колко си набожен си личи че хем стискаш ръка на попа хем лъжеш безпардонно, Много добре знаеш боко че твоето управление води България все по надолу и то наистина стабилно назад в развитието си ама нали собствения ти задник е по мил ще лъжеш до последно

Каквото папкат рашките искам и аз

Да ръбам сняг

Рускинчета да ме празнят

...а не искаш ли, да те ръгат черни в американски затвор, а...

Да пия водка и да ръбам компири

А убийците на пътя, отровени от ракия в България? А дрогираните и алкохолизираните ученици и студенти?

С чужда пита помен.

Хамериканците няма смисъл да ни дават визи, така или иначе ще направим некоя тъпотия. Напускаме евро съюза и никви почивки в Гърция. Визите за Сибир поне ще паднат Ехаа слагайте ушанките. Урааа здраве желаем.

То защото сега е един ред....ред има само в разпределението на обществените поръчки и търговете....и колегата е прав за наследството, което оставя бб-2....да му мислят следващите.....

Борисов много добре знае какво ще остави след себе си и "управлението" си ... затова сега - "хаос" ... а после ще има - е АЗ нали ви казах ...

Разпърдеха ортаклъка. Покана йок.

Борисов, имаше ли покана за юбилеят на Христо Стоичков на 20.05.2016. петък и ако си имал защо не я уважи?

Хаос ли щяло да стане?! Хайде бе, това сега какво е?

Хаос ли щяло да стане?! Хайде бе, това сега какво е?

Страх! Страх! Страх! ГОЛЯМ СТРАХ!

Айде бе! Ма верно ли така било? А кой изобщо говори за предсрочни избори? нали всичко било "ток и жици"? Нали царяло мир и спокойствие? Тогава не би трябвало да говори за никакви избори. На Бойко Борисов отдавна вече и собствените му хора не му вярват. Когато Бойко Борисов ти каже "Добро утро" първата ти работа е да погледнеш къде е слънцето! Въпросът е само: Докога ще го търпи "материала"?

премиерът отлично знае,че е създал огромен хаос в бившата вече държава България, сега вече е Абсурдистания, Мутрафония и т.н., при една оставка най-много да се отървем от наглото му повсеместно присъствие, ще се ревизират вероятно изтеглените и прахосани кредити,които ще плащат и внуците ни, а неговия внук - никога, най-добре е веднага да подаде оставка,че да се налага неговите протестъри вече и без пари да го погнат него и бандата му....

АРЕ ИДВАЙТЕ ОТНОВО НА ВЛАСТ ДРОГАРЕ,ЧЕ ОТДАВНА НЕ СТЕ СЛАГАЛИ МАСАТА НА ГЛАВАТА ПРЕД ПОЗИТАНО И ВРАБЧА! ЖАДЕН СЪМ ЗА КОМУНЯРО -АТАКАДЖИСКА КРФ!

Простият мутрю харесва простите герберасти,все отпадъци на БКП!

симо

Те това е типичният гербер..

Само в София около 600 000 са гласували за Бойко! От тях поне 100 000 чакат с нетърпение на ларгото шайките на курнела,арестанта и доган! Мингяните от Сливенско и бабичките от Видинско ,дето ги товарехте с треновете няма да ви спасят!

не се обаждай..Теб те знаем.

Държавна ли ? Ти гледай ,само да спрат фондовете на 3 метродиметър заради вас,такива шутове,токати и бушони ще ядете начело с шамара,курнела и гергина! Питай мая как се криеше с папката от камънитев гигантски слалом между такситата!

Никога не е късно да станеш за резил , но не може безконечно да си за резил.

Баце , отначало беше хаосът .Но от този хаос дето създадохте и Господ вече нищо не може да сътвори , нищо подредено и приличащо на държава.