Борисов се хвали: Имаме 820 млн. повече приходи в бюджета

В момента приходите в бюджета са с 820 млн. лв. повече от същия период на миналата година, това се дължи на активната и постоянна борба с контрабанда.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се хвали: Имаме 820 млн. повече приходи в бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО ТИ ПУКА ЗА НАРОДА БРАТ БОЙКО,ТИ ГЛЕДАЙ ДА ПРАВИШ ИЗКАЗВАНИЯ В СТИЛ "ОТКАЧЕНЯК" И СИ ПРИБИРАЙТЕ С ТВОЙТЕ ХОРА КОИТО СА ТЕ СЛОЖИЛИ КОМИСИОННИ ОТ - !!! АБСОЛЮТНО ВСИЧКО,КОЕТО СТАВА В БУЛГАРИСТАН !!! -

Като е толкова добра събираемостта,защо трябваше да се теглят 16милиарда,ама евро?Не можеше ли сумата да е по-малка?Ясно е,че без заем не може,но нали трябва да се връща?Или викаш "Няма да го връщам аз я!".С предишния и сегашния мандат се събират почти 4години управление на ГЕРБ.Нито пенсии,нито заплати са мръднали с една стотинка!А за стотиците фирми,които фалираха да не говорим!А в селското стопанство фалитите тепърва предстоят!И животновъди и зеленчукопроизводители са се хванали за главата.Ами вижте:в България минималната заплата е 360лева;в Турция 350евро;а в Чехия 840евро.Като в последните две страни стоки и услуги са с малко по-високи от нашите.Как ви се струва?

Хаххаха, някой разбра ли нещо...?

Ако е вярно - увеличи пенсиите и заплатите бе цървул!

1. Заплатите зависят от работодателя, а не от решение на МС 2. Правителството се води дясно, а не ляво. Увеличението на социалните плащания са приоритет на левите правителства. Като пълен мангал си ревнал "Държавата да ми даде, щото съм ебати качествената електорална единица!"

на експеримента Борисов 2.

типично в неин стил. За някакви успехи в контрабандата откакто е дошла на власт мутрата, не сме чули. Сега ще му кажа от къде са тези приходи в повече - от данъка върху лихвите на влоговете. Те не са взели никакви мерки в икономиката или по границите, за да са по-високите приходи от тях. Единственото, което направиха е да увеличат и да върнат някои данъци. Това е истината, който вярва на мутрата, значи не е добре с психиката.

Добре е, че ги има тия стенограми. Че Орешарски ги беше спрял... За да не знаем #КОЙ и как точно ни Краде... Браво, Бойко! Крадците - в миша дупка! Кой е против? Само самите Крадци, разбира се... Комедията е, че всъщност Борисов работи в полза и на тези валоумници, които най-много го плюят... Но какво да правиш... Диалектика... Българска...

Какъв изискан език, гордея се с него.

Боко и пицата все се хвалеха, че у нас имало финансова стабилност и сме били много добре, а накрая си взе едни 16 милиарда , които ще си харчи от сърце ... Когато Боко ви каже 'Добър ден !' , първо погледнете към слънцето !

Значи така, миналата година с по-малко приходи не са теглили заем, само 1 млрд евро за погасяване на вноски по дълга, като дългът даже е намалял с около 300 млн. евро, защото лихвите са изплатени от приходите в бюджете. Сега има по-големи приходи, почти милиард, а вече са изтеглени около 5 млрд. евро (10 млрд лева само за пет месеца, от гласувания заем остават 5лрд. евро или 10 млрд лева). Както върви до лятото ще бъде изтеглен целият заем, а не за 4 години, защото алчните управляващи засега отчитат само какви назначения са направили, кого са сменили и с кого са го заменили (някои от тях близки, роднини или политически нечистоплътни назначения). Гответе се, българи, за доживотно управление на ГЕРБ. Никоя партия няма да иска изплащането на дълг, до който се стигна след цяла година разходки по софийските улици. Защото в Гърция са се нахвърлили на СИРИЗА, но дълговете са от Караманлис.

води държавата към катастрофа, колкото и да се хвали като селски кмет.

за теб да, защото ще има и Борисов 3..:ДДД

Не е по гнусна хвалба от тази на ДпС в Сърница

Мунчовци, колкото и да си лаете, керванът си върви! Ще ви се да не е така, ама не!

Ще изтеглите 30 млрд. евро дълг, ей-така, да натриете носа на мунчовците.

За 2-3 месеца събрани в повече приходи за 820 млн. лв. е невъзможно. За всеки учил и двумесечен курс по икономика е ясно, че това е долнопробна лъжа. Министрите всички във възторг, че задачата поставена от ББ до края на годината е 1,5 млрд. в повече?!? Значи за 2 месеца 820 млн. за 10 месеца само 680 млн. лв. Смешни управленци са тези гербери!!!

да, смешни са, обаче по малко от червените крадци на ореховата банда, дето фалираха банките...не могат да се мерят с тях!

Боко с този 16 млрд. лв. заем все едно че 4 банки фалира наведнъж. С лихвите пресметни колко още фалирали банки!?!

Тиквун,ти се нуждаеш от яко плюене,шамаросване от доста хора,за да почнеш да мислиш.Продължавай все така следващата година да са милиард спестените пари.!!!

Тролчо, кажи на Кутев да ви обясни, че приходи и спестявания са различни думи и понятия, както и имат различни значения!

Добро Утро,стоп,Хубав ден!

Държавната власт трябва да събере 4 млрд на година, за да можем да кажем, че имаме икономически постижения в тези условия. Това не ми се струва постижимо и отново тази година ще свършим с дефицит от половин милиард евро. Много е важно да се стимулира малкия и средния бизнес да работят отново и този път да не се позволи на банките да ги фалират.

Простите българи, сиреч тези гласували за Мутрьото биха се впечатлили от това изявление, останалите могат да охкат и да чакат още по-голямо "попълнение" на бюджета.

Съзнаваш ли колко ниско ни е икономическото ниво и колко много трябва да се направи , за да се изправим на крака? Цифрите на Борисов са опит да се даде надежда на хората, защото за 5 години начело на властта няма как да не знае мащаба на 1 милиард в икономиката ни да не говорим за 800 млн. До Юни ще има приходи, а след това са необходими големи икономии, за да няма бюджетен дефицит и някакви излишъци. да , но политиката е всичко в плюс да потъва и да се разпределя. Затова властта трябва преди края на годината да изгърби средния ешалон и да му събере излишъците.

Ами да, имате - като първо нарочно заложихте абсурдно ниски приходи в т.нар. си "бюджет"...както всяка една година, когато ГЕРБ са били на власт...Все същия стар, безсмислен пропаганден фокус - "ще заложим драстично, нереално ниски приходи и след това ще се тупаме сами по рамото по медиите с преизпълнението"...А това, че подобни идиотски фокуси и ала-бала тарикатлъци нищо не помагат за икономиката и БВП на страната е тотално в лайната (постоянна рецесия или стагнация) - това никога не е било проблем за ГЕРБ, те така си управляват винаги. С виртуални "успехи". Резултатите ги видяхме първия път, ще ги видим и втория, но всичко е на гърба на лумпен-електората им.

Подобно на господарите си, се хвалят с виртуални печалби. За съжаление няма кой друг да управлява. Кадърните избягоха, останалите тук сами си ги оплюваме, подведени от полицейски и пропагандни номера. Какво да се прави. Алтернативата на ГЕРБ е коалицията БСП-ДПС и някоя по-малка партия, тази система вече видяхме че не работи. Кой друг ще вкара достатъчно депутати? Бареков, Сидеров, Местан, Първанов? Тия всичките са... ай да не казвам.

Е май тия парици дойдоха като плащане от Брюксел, но карай матриала трябва да се мамурка. Иначе заседанието е показателно - апотеоз на простащината!

Ами май май не дойдоха. Парите, които си чакаме от Брюксел си фигурират като 'виртуални' вземания в държ резерв. Тази порочна практика я въведе Олигарски, за да издуе размера на резерва, който оставя на Борисов. За справка - сайта на мин на финансите -> Статистика --> Фискален Резерв

Ехааа...! Каква шумна реклама на управлението! Откакто управлява ГЕРБ изведнъж цъфнахме и вързахме! Такова дебелооко и нахално саморекламиране не е било никога досега. Тоя хитрец използува факта, че българина е прост и лесно се манипулира за да се изкара НАЙ-ВЕЛИКИЯ управляващ заедно с престъпната си клика. Перфектен манипулатор.

Нека видим данните за изпълнението на държавния бюджет към 31.03.2015 на сайта на Министерство на финансите и тогава ще обсъждаме. За сега там стоят данни към 31.01.2015г.

Още пари към 16 милиарда за харчлък.Щом са 820 милиона приходи в повече,колко е базата за този период в 2014 г. генерале? Май ни правиш хибридна пропаганда и хибридни манипулации ?

за едно е прав към днешно време по добро правителство не се вижда на хоризоната. Това не значи че саа свършили нещо много. Ще ги призная ако започнат да се възстановяват заводи и предприятия и се намали безработицата .

и мненията на неграмотните, в някои случаи, са смъртоносни и унищожителни за цели нации. Ограмоти се бе човек! Някои хора пишат и говорят, правилно, на няколко езика. Срамота е да не искаш да научиш майчиния си език.

А народа мре от глад и студ.

че наглостта е по-безкрайна от глупостта и Вселената.

И КОЙТО Е РПРОТИВ НЕГО ЩЕ БЪДЕ ЦЕНЗОРИРАН КАТО НЕВЕРНИК :)

.. КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ УЧИЛ ЗА ГОТВАЧ, ДА РАБОТИШ КАТО ШИВАЧ И НЯКОЙ ДА ОЧАКВА, ЧЕ ЩЕ УШИЕШ ХУБАВ КОСТЮМ. НЕ МОЖЕ ДА СИ УЧИЛ ЗА ПОЖАРНИКАР, ДА КОМЕНТИРАШ ИКОНОМИКА И НЯКОЙ ДА ОЧАКВА, ЧЕ СИ КАЗАЛ НЕЩО СМИСЛЕНО. КОЛКО ПРЕДПРИЯТИЯ СЪЗДАДЕ, НО ТАКИВА КОИТО ДА СЪЗДАВАТ ПРОДУКЦИЯ И ОТ ТАМ ДА ИМА ДОХОДИ В БЮДЖЕТА СТИГА С ТЕЗИ МИТНИЦИ , СТИГА С ТАЗИ КОНТРАБАНДА , СТИГА С ТЕЗИ ОБЩИ ПРИКАЗКИ. НО ТОВА МОЖЕТЕ ТОВА ПРАВИТЕ, НА ДА ДАВАШ ЗАЯВКА ЗА 20 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ - ТОВА ВЕЧЕ Е .....!?

Дир, пуснете всички коментари!!! Ако така мутренски ще я караме, има и други форуми!!!

Боко, това "приходи" от 16-те милиарда лева заема ли е? Кога да очакваме следващия "приход" от този заем, Тикво?

Какъвто материяла, такъв и елита. От лай.. торта не става.

верно е Меркел няма да дойде у нас

Идеално се справя Боко, това остана от 16-те милиарда :)

Бойко Борисов срещу Волен Сидеров, СерГЕЙ Станишев и Ахмед Духан

Четирима урунгели.

Срещу, ама кой към кого е с гръб, май Даган е най-отзад

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България (от ГЕРБ, или РБ, без значение).Мисля, че шансовете му са доста добри, но конкуренцията е сериозна, Боки няма да се даде лесно...

и кво? "мутрата" се хвали с нещо дето умниците преди него не можаха да направят?

Тиквата тотално изперка! Не че е имал от рождението си много свързана българска реч /в това отношение успешно си съперничат с неговия вожд и учител "царя"/! Но този път в стремежа си да го докара на Фюрер, който 20 години ще управлява Бълхарията си, съвсем се оплете. След като се похвали, че има "уникален Космически център за следене на всички движения" в морската ни територия, свързан с Шенген, проведе /пак/ приятелски разговор с комшията Ердоган и ни прати хабер от него /???!!!/ и Нетаняху /???!!!/, защото "два кораба / а не един газопровод!!!/ му се губят"! После се очуди кво стаа: лунно затъмнение, или може би слънчево имаме!!! За хвалбите му относно милионите приходи /повече от Станишев/ и милиардите заеми / Орешарски на 16-та степен/ - без думи!!! Не знам с тази невероятна мисъл и точен изказ дали някой нещо е разбрал, но Горанов и Митов, ЦЦ и ЦвЦв - със сигурност...Ъ!!!

Дир, не ви прави чест да триете и криете едни от най-добрите и точни коментари!!! По този начин и вие минавате на страната на безличните ни, предплатени, със слугински облик, безгръбначни български медии! Пуснете скритите коментари! Или хунтата на Мутрата и неговите гробари вече e и във вашата редакция??!!!

амче те са си такива!

Като имате повече приходи, защо имитирате дълг бе Аланколу?

Защото майките ще кърмят при Божо!!!

е водещ при Борисов, а не разума, за това иска власт на всяка цена, а това е вредно, т.е. кауза пер дутта, или по нашенски казано ако мине номера, ден да мине друг да дойде, може месец може два, а след това и потоп...

А бе добре е! 820 млн повече приходи и 5-6 млрд повече разходи! Важното е да се въртят парите и будалите да гласуват.

В държавата има 780 000 държавни служители кпито не плащат никакви данъци на заплатите си.Трябва да им се удържат само 10% при среден дохо от 900 лева и тогава тъпия Бойко ще има всеки медец 63 милиона повече за общия бюджет.Това е реформа другото което говори е престъпление и бездействие с власт.

ти си луд за връзване

Никой от сегашните политици не е способен да направи такива радикални промени,полезни за България,както в политическо ,така и в икономическо отношение, и то в съсирана банкова с/ма и рухнала държава,като Костов!Сегашното положение е детска игра за него ,а за некадърниците е "огромен" успех!

Костов прави радикални финансови промени само по време на ембарго.

абсолютно

Хей стоп-чо,Лека Вечер бе,не мога да заспя без теб! Къде се скри?

Дира с триене няма да промените мнението на хората , точно обратен ефекг постигате . Краля слънце не е избран от народа , а е назначен от третополовите от ес. Не ме триите заради третополовите нали днеска на тоя светъл християнски празник се гласува техната защита от дискриминация . Почерпете за новия закон. Защо не го съобщите като най _ голямата и важна новина.

Пак е наперил гребена и рие в пръста. И все забравя, че когато започна първото Бокоявление рейтингът му биеше в тавана. И си отиде посрамен и тежко болен.

Какъв ум,каква мисъл!!!Как може да има човек с такава тиква на раменете!!!Това е жестоко към всички нас!!! Лесно се манипулира и управлява такъв човек и може би това е смисълът за да е на власт!!!