Коментари - Борисов: Искаме поправка на Изборния кодекс и оставка веднага | Днес.dir.bg

Борисов: Искаме поправка на Изборния кодекс и оставка веднага

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му обмисля вот на недоверие, но, че при "тази неестествена коалиция на Атака, БСП и ДПС", няма да мине.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Искаме поправка на Изборния кодекс и оставка веднага | Днес.dir.bg

Коментари

За поправка си ти,мутра такава! Печална грешка от некачествен материал!!!!

Теб само една поправка те оправя - да ти се удвояват гласовете. Побързай с изборите, че вървиш яко надолу, простичък си.

Както не успя в управлението на държавата, така се провали и в организирането на антиправителствените проести! На такива им се казва, че за "чеп за зеле" не стават. Само той не успя да го разбере! Все още.....

Не е важно ти какво искаш Тикво! Всички ние българите, искаме е да те няма!!! Никой не е бил толкова омразен, колкото този боклук! Няма ли кой да му каже бе?

Ти мутро,не си мисли за избори!За тебе и в Сирия няма кой да гласува,а за България да не говориме!Който гласува за тебе е от тия като Галеви и др. мафиоти!Бандит смотан!

за 3 месеца спестих следните пари: 2 мобилни телефона за около 1700 лв. 2 чифта зимни ботуши мъжки и дамски за около 900 лв 1 чифт дънки за около 180 лв . кухненска секция за около 900 лв Или всичко отложени за след оставката покупки 3680 лв. от тях 613 лв ДДС и при 50% надценка около 1500 лв по10% корпоративен данък = 150 лв Или спестил съм на крадливата коалиция Батко и Братко за 3 месеца 763 лв за крадене.

Още в самото начало този протест беше яхнат от провалилите се на изборите десни формации ГЕРБ, ДСБ, СДС, фалшивите зелени, Кунева го използват с надеждата, че скоро ще има нови избори и тогава някак си ще успеят да се промъкнат в парламента. Неслучайно тези и още няколко маргинални групи съставиха онзи смешен Реформаторски блок. От сто километра е ясно, че този блок е изграден с една единствена цел да събере десните отломъци в отчаяния им опит да додрапат до Народното събрание. А той продължава ли да драпа и да пише в туитър.... Жалка картинка.

Да не вземе някой да проима принципи и още по-лошо да вземе да ги защитава. Веднага от някой храст ще изкочат партийно окрасените индианци и ще се хвърлят да обяздват протеста. Под ритъма на снобарски нихилизъм ще ни се пее Волгинова песен. Всички ще си стоим в калта с гордо вдигната глава "неупотребени" докато ни ритат шампионите по наглост и безочие.

Още в самото начало този протест беше яхнат от провалилите се на изборите десни формации ГЕРБ, ДСБ, СДС, фалшивите зелени, Кунева го използват с надеждата, че скоро ще има нови избори и тогава някак си ще успеят да се промъкнат в парламента. Неслучайно тези и още няколко маргинални групи съставиха онзи смешен Реформаторски блок. От сто километра е ясно, че този блок е изграден с една единствена цел да събере десните отломъци в отчаяния им опит да додрапат до Народното събрание. А той продължава ли да драпа и да пише в туитър.... Жалка картинка.

Нов изборен кодекс иска сега, ама досега не е казал "сбъркахме предния, извинявайте". Така беше и против бюджетната актуализация, ама забрави, че този ДЯНКОВСКИ бюджет всъщност беше неизпълним.

"Винету" , ще гледаш управлението вече през крив макарон!Не си и за Парламента , ама нейсе... Пожарната ,брато, там ти е мястото...

Ти пък за къде се гласиш ? Нали нямаше да пипаш монополите, сега кой очакваш ще гласува за тебе ?

Веднаж ББ сдаде властта с малко бой по твърдата му тиква. Сега без бой е решил да затрие групировката си като първа антиполитическа сила и никога вече да не се подлага на излагацията да бъде начело на държавата. Това ми харесва.

Бате Бойко, не ти харесвам това че когато всички очаквахме да им направиш това , което те ти правят сега , ти се ослушваше.

УПЛАШЕН СЪСЕЛ, БЕГАЙ ПРИ БРАТЯ ГАЛЕВИ, КОИТО ПОТУЛИ, ЗАЩОТО ИДВА СРЕТЕН - ТОЙ ЩЕ ТИ РАЗКАЖЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ????

И слепите прогледнаха, т.е. разбраха, че това нещо, дето му викат спонтанен протест за морал и смяна на системата, всъщност е една зле скроена манипулативна сценка. Главната роля в нея играят провалените на изборите десни партии, структурите на ГЕРБ, както иNGO-активистите, близки до олигархичните типинг-пойнт кръгове.Спонтанността на протеста приключи някъде на петия ден от неговото начало. Оттам-насeтне започна политическото инжинерство. Господин Борисов, само с искане не става. Поогледай се, поослушай се, пък тогава искай!

Г-н Борисов ако искате да направите промяна и искате да помогнете на свия народ , запачнете промяната от себе си , Признайте грешките си Поискайте прошка , прочистете партията си от боклуци и дайте ново лидерско лице , - например г- жа Фандъкова , Вие сте силна личност и можете да го направите - Успех

С други думи - катарзис. Тъй ли, колега?

Колега, ти вярваш ли в задгробния живот?

другарю борисов честит празник 9 ти септември допринесъл за унищожаване цвета на българската нация благодарение на него в момента ни управляват идиоти кото теб

Този келеш забрави ли,че сегашният кодекс го правиха те?

....... планов ремонт - социалистическа планова икономика ........ Прибирам се от Варна към София. Щастлив след три почивни дни. И малко преди София , около табелата с 18 км почна една тапа та до табелата с 5 км . Тия 13 км ги пътувахме над 2 часа от21:10 до 23:30 - пеша е по-бързо! И една линейка МНОГО ТРУДНО мина. Дано е имал късмет пациента . И полицията се моташе - аварийната лента също беше затапена . Та ваш'та *ама социалистическа ! Немаше ли как платното към София да планирате да го освободите за неделя вечерта ?!?!

Трите почивни дни 6 , 7 и 8 Септември 2013 са ясни най-малко от началото на годината . Всеки пътува - за чушки , за домати , за последно къпане в морето , за прибиране на деца за училище . И титаните на мисълта от управляващата тройна коалиция планираха да направят прибирането към София неприятно ! Успяха ! За тях ще е народната любов и народното любене на жълтите павета !

А мен вчера ме ужили оса. За което, естествено, е виновна тройната коалиция...

Тоя помияр свърши. Забрави какви ги правеше.

Боце, спокойно, след 4 години партията ти вече няма да съществува и всичките ти кахъри ще се стопят :))))

Бате Бойко, не ти харесвам това че когато всички очаквахме да им направиш това , което те ти правят сега , ти се ослушваше.

пак по стар мутренски обичай "забрави", че точно под негова диктовка и натиск се приемаше точно тоя избора кодекс, който по стар мутренски обичай иска да променя сега. Докато стане така, че да му изнася. Ядец, мутро тъпа!

Човек, къде са 108-те млн лева , които дръпнахте и потънаха във вашите джобове? Ей, тоя крадец как не го е срам да се показва въобще? Оставете кабинета Орешарски да работи! Да работи! И нека медиите да отразяват не с две думи какво е свършило правителството за краткото време през което е на власт, и цяяяяяяяялото медийно внимание да е насочено и да манипулира обществото с това че незнам си колко дни са от протестите срещу този кабинет, а не казват по колко им плащат и откъде идват тези средства. Оставете кабинета да работи и да изкара всичките кирливи ризи на предишното правителство, което краде ,ама краде яко.

Той вече се вижда в премиерското или президентското кресло.

По-скоро в двете заедно...мечти-и-и-и...

Какъв си ти та искаш, даже в множествено число? Искаш, та да се кукнеш пак ти ли да ни оскубеш като банадски гъски. Край, повече перушина няма...

... "тази неестествена коалиция на Атака, БСП и ДПС"... Добре де - а защо не си зададеш въпроса защо никой не пожела да влезе в коалиция с ГЕРБ? Защо не променихте Избирателния кодекс, когато цялата власт беше в ръцете ви - май не ви изнасяше, а? Но, погледнато от друг ъгъл, за настоящата каша са виновни и медиите. Просто трябва да спрат да обръщат внимание на ББ. Ако не му дават изява само два-три месеца, той просто ще се спука и ще ни освободи от присъствието си...заедно с мутренската си партия.

Искаш, ама Станищев и Мая не дават

Сега най-важно е спасението на България и целия български народ! А след това незабавно трябва да сменим системата на управление за да излезем най-после от омагьосания кръг на блатото, в което сме затънали! Не искаме диктатура, а демокрация и свобода за българския народ и България! Част от управлението по най-важните въпроси трябва да е с референдуми, защото властта е на народа съгласно Конституцията на Република България, а трите представителни власти трябва да са разделени и правилно балансирани, така че да не може никой безнаказано да бърка в кацата с меда!

ха ха. прав си. ще трябва да врътнем една бърза 3-та световна война. Америкаците се стараят в тая посока. Желателно е в нея да участват всички българи, като по възможност да няма оцелели. ето така ще се спаси България и целия български народ. нали виждаш как турците заради някакви си само 200 хиляди бежанци са готови на война веднага, а ние за наще 800 хиляди цигани сме ок да си ги изхранваме няма проблеми с тях. С наще труци също няма проблем, Доган си им е осигурил парички от извън България и те нямат проблеми.

Много добра идея, но ще я доразвия. 240 депутата ги правим взводни командири, от 800,000 цигани ще скалъпим 200,000 армия - и напред! Кой знае, може и да спечелим!? А пък ако ни натупат, едва ли някой ще реве за тях...мечти-и-и...

кога ще разберете, че ние сме прекалено малка държава, която няма интересни ресурси. Според всички статистики в момента един милион работещи изхранват шест милиона не работещо население. Единствения начин за нас да се оправим е да можем да предоставяме услуги на чуждениците, като за целта трябва хем услугите ни да са по-евтини от техните, хем качеството да е минимум на тяхното ниво, а даже да се стараем да е по-добро. само, че за да се случат такива чудеса, е необходимо да имаме образовани хора. под образовани хора няма предвид вишисти завършили с 3-ки или 4-ки. те тея даже не знам, за какво са си правили труда да им дават дипломи. А за да може да се покачи образуванието на населението е нужно поставянето на една много сериозна цел, която да не зависи от кой е на власт. тоест не си мислете, че за 4 години мандат може да се оправи текущото ни състояние. всяко правителство прави някакви промени, но нито едно правителство не следва каквато и да било национална програма. предпоалгам, че също така не си давате и сметка, че за да се образоват толкова много хора, ще трябват и много пари. адски много, които отново ще трябва да се вземат на заем. а дали ще се връщат въпросните заеми или няма вече ще зависи от управлението. и така, до момента политиката е следната. какво ме интересува населението, след като то ме избрало. ясно е, че за 4-ри години нищо няма да проблемя за него, дай да видим какво мога да променя за себе си. и учи сине или дъще, че след това да си хващаш багажчето от Бъглария и да търсиш другаде къде да живееш, че тука не става, ще умреш от глад. и т.н. и т.н. стана ми интерсно, че в последните две седмици чух, от текущото правителство да прокрава идеи, като учащите хора да почнат най-накрая да водят и практически занимания, ама това дали ще стане, дали ще бъде добре обислено и т.н. само бъдещетот ще покаже.

Борисов, погледни си в гащите, май си се ос....л, а пък като искаш веднага, пак там искай и може да получиш каквото ти трябва, иначе плачи за мама,че не те е научила да не искаш...

Уно Грандо Илюзионе - човек за всичко или цирк.

Ти хубаво искаш ама какво направи близо 4години да махнеш монополите на комунистите или и ти си от същото котило?

аве ончооо, мойто момче да се развалят монополите простак знаеш ли каква е неустойката плямпач! 1-во неустойката е огромна(имам в предвид огромна) 2-ро мойто момче като минат монополите държавни 20-30% отиват в кражби по торбички за село, за вилата и за мазето! 3-то !!!!! като е на държавна работа бай генчо и ти си без ток например знаеш ли как ще му дреме да дойде да ти го пусне ще си го премести в другия крачол и го лапаш ти! Сърди се на (НАС ЧЕРВНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ!)

бо4о, когато монополите бяха държавни, токът беше точно двойно по-евтин. И НЕ ГО СПИРАХА по-често, отколкото сега. Водата /в София/ беше 5-7 пъти по-евтина И НЕ Я СПИРАХА по-често. Факти...

До къде се докара народе български, да ти диктува живота пeдaлa Яне Янев с неговите 20-тина гeйcки лумпена.... купени за 20-30 лв

Тъпаци прибирайте се, власт ще видите през крив макарон - вече сте смешни и никой не ви бръсне за слива дори!!!

Следват дни на гнева, написали днес. Само не разбрах това до днес какво беше? Едно е сигурно Боко ще бърза, защото така както е тръгнало до 2017 г. ГЕРБ може да не прескочи и 4% бариера.

БОЙКО Е МУТРА.

да да да само БСП.

Незнам защо, но четейки желанията на Този самозванец се сещам за Килифарския поп

Политическият труп БоБо настоявал Парламента на Република България да се превърне в ПОЛИТИЧЕСКИ ПАНОПТИКУМ (музей/място запълнено с политически трупове). Политическият протест у нас започна с грубото мото: "старите жигола, курви и курвари - нов свесен бардак немогат да направят" В определена степен се отнася и до ново-настанените, но е категоричен за старите

Това, че "голямото посрещане" е организирано от герберастите и с призивите на Боко, е факт, но НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!!

ДВЕ МАФИИ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА. А НАРОДА ПРОСТ, АМА ПРОСТ, ЧЕ И ГЛАДЕН, А НЯКОЙ ДОРИ ГЛАДНИ МНОГО НО НАДЪХАНИ! ....НА ДЪРЖАВА ЛИ ВИ ПРИЛИЧА ТОВА?

да така е много добре

ало дира!какви са тези провокативни заглавия?къде е това голямо посрещане?или така ви се е искало?

От началото на демокрацията до сега седерастите и десните все претендират че са елит и нормалните и умните и красивите!Е всички видяхме когато имахте цялата власт при костов какви сте!Приватизацията на държавата и разграбването и стана тогава!Къса памет имат малко хора слава богу!

бандите на ГЕРБ пред НС минаха в настъпление. ББ им даде знак от вътре с "красноречивото" си изказване.

Който и да е на власт, ако не се хванем НИЕ да работим за доброто си, никога няма да се оправим. Никой няма да се погрижи аз да съм добре, освен самият аз. Световноизвестен факт.

да ни забравиш вазелинчето

50 , 50 и пак не можаха да съберат хора..егати организацията, Бойко да ги уволни

да така е пич.

При агент Буда управлението на държавата се сля с организираната престъпност!Той Е организираната престъпност!!!

Коментари - Борисов: Искаме поправка на Изборния кодекс и оставка веднага | Днес.dir.bg

Борисов: Искаме поправка на Изборния кодекс и оставка веднага

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му обмисля вот на недоверие, но, че при "тази неестествена коалиция на Атака, БСП и ДПС", няма да мине.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Искаме поправка на Изборния кодекс и оставка веднага | Днес.dir.bg

Коментари

За поправка си ти,мутра такава! Печална грешка от некачествен материал!!!!

Теб само една поправка те оправя - да ти се удвояват гласовете. Побързай с изборите, че вървиш яко надолу, простичък си.

Както не успя в управлението на държавата, така се провали и в организирането на антиправителствените проести! На такива им се казва, че за "чеп за зеле" не стават. Само той не успя да го разбере! Все още.....

Не е важно ти какво искаш Тикво! Всички ние българите, искаме е да те няма!!! Никой не е бил толкова омразен, колкото този боклук! Няма ли кой да му каже бе?

Ти мутро,не си мисли за избори!За тебе и в Сирия няма кой да гласува,а за България да не говориме!Който гласува за тебе е от тия като Галеви и др. мафиоти!Бандит смотан!

за 3 месеца спестих следните пари: 2 мобилни телефона за около 1700 лв. 2 чифта зимни ботуши мъжки и дамски за около 900 лв 1 чифт дънки за около 180 лв . кухненска секция за около 900 лв Или всичко отложени за след оставката покупки 3680 лв. от тях 613 лв ДДС и при 50% надценка около 1500 лв по10% корпоративен данък = 150 лв Или спестил съм на крадливата коалиция Батко и Братко за 3 месеца 763 лв за крадене.

Още в самото начало този протест беше яхнат от провалилите се на изборите десни формации ГЕРБ, ДСБ, СДС, фалшивите зелени, Кунева го използват с надеждата, че скоро ще има нови избори и тогава някак си ще успеят да се промъкнат в парламента. Неслучайно тези и още няколко маргинални групи съставиха онзи смешен Реформаторски блок. От сто километра е ясно, че този блок е изграден с една единствена цел да събере десните отломъци в отчаяния им опит да додрапат до Народното събрание. А той продължава ли да драпа и да пише в туитър.... Жалка картинка.

Да не вземе някой да проима принципи и още по-лошо да вземе да ги защитава. Веднага от някой храст ще изкочат партийно окрасените индианци и ще се хвърлят да обяздват протеста. Под ритъма на снобарски нихилизъм ще ни се пее Волгинова песен. Всички ще си стоим в калта с гордо вдигната глава "неупотребени" докато ни ритат шампионите по наглост и безочие.

Още в самото начало този протест беше яхнат от провалилите се на изборите десни формации ГЕРБ, ДСБ, СДС, фалшивите зелени, Кунева го използват с надеждата, че скоро ще има нови избори и тогава някак си ще успеят да се промъкнат в парламента. Неслучайно тези и още няколко маргинални групи съставиха онзи смешен Реформаторски блок. От сто километра е ясно, че този блок е изграден с една единствена цел да събере десните отломъци в отчаяния им опит да додрапат до Народното събрание. А той продължава ли да драпа и да пише в туитър.... Жалка картинка.

Нов изборен кодекс иска сега, ама досега не е казал "сбъркахме предния, извинявайте". Така беше и против бюджетната актуализация, ама забрави, че този ДЯНКОВСКИ бюджет всъщност беше неизпълним.

"Винету" , ще гледаш управлението вече през крив макарон!Не си и за Парламента , ама нейсе... Пожарната ,брато, там ти е мястото...

Ти пък за къде се гласиш ? Нали нямаше да пипаш монополите, сега кой очакваш ще гласува за тебе ?

Веднаж ББ сдаде властта с малко бой по твърдата му тиква. Сега без бой е решил да затрие групировката си като първа антиполитическа сила и никога вече да не се подлага на излагацията да бъде начело на държавата. Това ми харесва.

Бате Бойко, не ти харесвам това че когато всички очаквахме да им направиш това , което те ти правят сега , ти се ослушваше.

УПЛАШЕН СЪСЕЛ, БЕГАЙ ПРИ БРАТЯ ГАЛЕВИ, КОИТО ПОТУЛИ, ЗАЩОТО ИДВА СРЕТЕН - ТОЙ ЩЕ ТИ РАЗКАЖЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ????

И слепите прогледнаха, т.е. разбраха, че това нещо, дето му викат спонтанен протест за морал и смяна на системата, всъщност е една зле скроена манипулативна сценка. Главната роля в нея играят провалените на изборите десни партии, структурите на ГЕРБ, както иNGO-активистите, близки до олигархичните типинг-пойнт кръгове.Спонтанността на протеста приключи някъде на петия ден от неговото начало. Оттам-насeтне започна политическото инжинерство. Господин Борисов, само с искане не става. Поогледай се, поослушай се, пък тогава искай!

Г-н Борисов ако искате да направите промяна и искате да помогнете на свия народ , запачнете промяната от себе си , Признайте грешките си Поискайте прошка , прочистете партията си от боклуци и дайте ново лидерско лице , - например г- жа Фандъкова , Вие сте силна личност и можете да го направите - Успех

С други думи - катарзис. Тъй ли, колега?

Колега, ти вярваш ли в задгробния живот?

другарю борисов честит празник 9 ти септември допринесъл за унищожаване цвета на българската нация благодарение на него в момента ни управляват идиоти кото теб

Този келеш забрави ли,че сегашният кодекс го правиха те?

....... планов ремонт - социалистическа планова икономика ........ Прибирам се от Варна към София. Щастлив след три почивни дни. И малко преди София , около табелата с 18 км почна една тапа та до табелата с 5 км . Тия 13 км ги пътувахме над 2 часа от21:10 до 23:30 - пеша е по-бързо! И една линейка МНОГО ТРУДНО мина. Дано е имал късмет пациента . И полицията се моташе - аварийната лента също беше затапена . Та ваш'та *ама социалистическа ! Немаше ли как платното към София да планирате да го освободите за неделя вечерта ?!?!

Трите почивни дни 6 , 7 и 8 Септември 2013 са ясни най-малко от началото на годината . Всеки пътува - за чушки , за домати , за последно къпане в морето , за прибиране на деца за училище . И титаните на мисълта от управляващата тройна коалиция планираха да направят прибирането към София неприятно ! Успяха ! За тях ще е народната любов и народното любене на жълтите павета !

А мен вчера ме ужили оса. За което, естествено, е виновна тройната коалиция...

Тоя помияр свърши. Забрави какви ги правеше.

Боце, спокойно, след 4 години партията ти вече няма да съществува и всичките ти кахъри ще се стопят :))))

Бате Бойко, не ти харесвам това че когато всички очаквахме да им направиш това , което те ти правят сега , ти се ослушваше.

пак по стар мутренски обичай "забрави", че точно под негова диктовка и натиск се приемаше точно тоя избора кодекс, който по стар мутренски обичай иска да променя сега. Докато стане така, че да му изнася. Ядец, мутро тъпа!

Човек, къде са 108-те млн лева , които дръпнахте и потънаха във вашите джобове? Ей, тоя крадец как не го е срам да се показва въобще? Оставете кабинета Орешарски да работи! Да работи! И нека медиите да отразяват не с две думи какво е свършило правителството за краткото време през което е на власт, и цяяяяяяяялото медийно внимание да е насочено и да манипулира обществото с това че незнам си колко дни са от протестите срещу този кабинет, а не казват по колко им плащат и откъде идват тези средства. Оставете кабинета да работи и да изкара всичките кирливи ризи на предишното правителство, което краде ,ама краде яко.

Той вече се вижда в премиерското или президентското кресло.

По-скоро в двете заедно...мечти-и-и-и...

Какъв си ти та искаш, даже в множествено число? Искаш, та да се кукнеш пак ти ли да ни оскубеш като банадски гъски. Край, повече перушина няма...

... "тази неестествена коалиция на Атака, БСП и ДПС"... Добре де - а защо не си зададеш въпроса защо никой не пожела да влезе в коалиция с ГЕРБ? Защо не променихте Избирателния кодекс, когато цялата власт беше в ръцете ви - май не ви изнасяше, а? Но, погледнато от друг ъгъл, за настоящата каша са виновни и медиите. Просто трябва да спрат да обръщат внимание на ББ. Ако не му дават изява само два-три месеца, той просто ще се спука и ще ни освободи от присъствието си...заедно с мутренската си партия.

Искаш, ама Станищев и Мая не дават

Сега най-важно е спасението на България и целия български народ! А след това незабавно трябва да сменим системата на управление за да излезем най-после от омагьосания кръг на блатото, в което сме затънали! Не искаме диктатура, а демокрация и свобода за българския народ и България! Част от управлението по най-важните въпроси трябва да е с референдуми, защото властта е на народа съгласно Конституцията на Република България, а трите представителни власти трябва да са разделени и правилно балансирани, така че да не може никой безнаказано да бърка в кацата с меда!

ха ха. прав си. ще трябва да врътнем една бърза 3-та световна война. Америкаците се стараят в тая посока. Желателно е в нея да участват всички българи, като по възможност да няма оцелели. ето така ще се спаси България и целия български народ. нали виждаш как турците заради някакви си само 200 хиляди бежанци са готови на война веднага, а ние за наще 800 хиляди цигани сме ок да си ги изхранваме няма проблеми с тях. С наще труци също няма проблем, Доган си им е осигурил парички от извън България и те нямат проблеми.

Много добра идея, но ще я доразвия. 240 депутата ги правим взводни командири, от 800,000 цигани ще скалъпим 200,000 армия - и напред! Кой знае, може и да спечелим!? А пък ако ни натупат, едва ли някой ще реве за тях...мечти-и-и...

кога ще разберете, че ние сме прекалено малка държава, която няма интересни ресурси. Според всички статистики в момента един милион работещи изхранват шест милиона не работещо население. Единствения начин за нас да се оправим е да можем да предоставяме услуги на чуждениците, като за целта трябва хем услугите ни да са по-евтини от техните, хем качеството да е минимум на тяхното ниво, а даже да се стараем да е по-добро. само, че за да се случат такива чудеса, е необходимо да имаме образовани хора. под образовани хора няма предвид вишисти завършили с 3-ки или 4-ки. те тея даже не знам, за какво са си правили труда да им дават дипломи. А за да може да се покачи образуванието на населението е нужно поставянето на една много сериозна цел, която да не зависи от кой е на власт. тоест не си мислете, че за 4 години мандат може да се оправи текущото ни състояние. всяко правителство прави някакви промени, но нито едно правителство не следва каквато и да било национална програма. предпоалгам, че също така не си давате и сметка, че за да се образоват толкова много хора, ще трябват и много пари. адски много, които отново ще трябва да се вземат на заем. а дали ще се връщат въпросните заеми или няма вече ще зависи от управлението. и така, до момента политиката е следната. какво ме интересува населението, след като то ме избрало. ясно е, че за 4-ри години нищо няма да проблемя за него, дай да видим какво мога да променя за себе си. и учи сине или дъще, че след това да си хващаш багажчето от Бъглария и да търсиш другаде къде да живееш, че тука не става, ще умреш от глад. и т.н. и т.н. стана ми интерсно, че в последните две седмици чух, от текущото правителство да прокрава идеи, като учащите хора да почнат най-накрая да водят и практически занимания, ама това дали ще стане, дали ще бъде добре обислено и т.н. само бъдещетот ще покаже.

Борисов, погледни си в гащите, май си се ос....л, а пък като искаш веднага, пак там искай и може да получиш каквото ти трябва, иначе плачи за мама,че не те е научила да не искаш...

Уно Грандо Илюзионе - човек за всичко или цирк.

Ти хубаво искаш ама какво направи близо 4години да махнеш монополите на комунистите или и ти си от същото котило?

аве ончооо, мойто момче да се развалят монополите простак знаеш ли каква е неустойката плямпач! 1-во неустойката е огромна(имам в предвид огромна) 2-ро мойто момче като минат монополите държавни 20-30% отиват в кражби по торбички за село, за вилата и за мазето! 3-то !!!!! като е на държавна работа бай генчо и ти си без ток например знаеш ли как ще му дреме да дойде да ти го пусне ще си го премести в другия крачол и го лапаш ти! Сърди се на (НАС ЧЕРВНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ!)

бо4о, когато монополите бяха държавни, токът беше точно двойно по-евтин. И НЕ ГО СПИРАХА по-често, отколкото сега. Водата /в София/ беше 5-7 пъти по-евтина И НЕ Я СПИРАХА по-често. Факти...

До къде се докара народе български, да ти диктува живота пeдaлa Яне Янев с неговите 20-тина гeйcки лумпена.... купени за 20-30 лв

Тъпаци прибирайте се, власт ще видите през крив макарон - вече сте смешни и никой не ви бръсне за слива дори!!!

Следват дни на гнева, написали днес. Само не разбрах това до днес какво беше? Едно е сигурно Боко ще бърза, защото така както е тръгнало до 2017 г. ГЕРБ може да не прескочи и 4% бариера.

БОЙКО Е МУТРА.

да да да само БСП.

Незнам защо, но четейки желанията на Този самозванец се сещам за Килифарския поп

Политическият труп БоБо настоявал Парламента на Република България да се превърне в ПОЛИТИЧЕСКИ ПАНОПТИКУМ (музей/място запълнено с политически трупове). Политическият протест у нас започна с грубото мото: "старите жигола, курви и курвари - нов свесен бардак немогат да направят" В определена степен се отнася и до ново-настанените, но е категоричен за старите

Това, че "голямото посрещане" е организирано от герберастите и с призивите на Боко, е факт, но НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!!

ДВЕ МАФИИ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА. А НАРОДА ПРОСТ, АМА ПРОСТ, ЧЕ И ГЛАДЕН, А НЯКОЙ ДОРИ ГЛАДНИ МНОГО НО НАДЪХАНИ! ....НА ДЪРЖАВА ЛИ ВИ ПРИЛИЧА ТОВА?

да така е много добре

ало дира!какви са тези провокативни заглавия?къде е това голямо посрещане?или така ви се е искало?

От началото на демокрацията до сега седерастите и десните все претендират че са елит и нормалните и умните и красивите!Е всички видяхме когато имахте цялата власт при костов какви сте!Приватизацията на държавата и разграбването и стана тогава!Къса памет имат малко хора слава богу!

бандите на ГЕРБ пред НС минаха в настъпление. ББ им даде знак от вътре с "красноречивото" си изказване.

Който и да е на власт, ако не се хванем НИЕ да работим за доброто си, никога няма да се оправим. Никой няма да се погрижи аз да съм добре, освен самият аз. Световноизвестен факт.

да ни забравиш вазелинчето

50 , 50 и пак не можаха да съберат хора..егати организацията, Бойко да ги уволни

да така е пич.

При агент Буда управлението на държавата се сля с организираната престъпност!Той Е организираната престъпност!!!