Посланикът на САЩ не бил кадрувал в митниците

Премирът Бойко Борисов заяви, че американският посланик не е разговарял с него по никаква тема, свързана с кадрови назначения, каквито твърдения има в столичен всекидневник.

Обратно в новината

Коментари - Посланикът на САЩ не бил кадрувал в митниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха ! Дали да вярвам? То е вярно че назначенията ( и всякакви други щуротии) се извършват от местната власт, но зависи кой и какво е казал "отвън"? ББ се прави на ощипан по въпроса - нали ти дойдоха на крака от Вашингтон бре друже от ЦРУ ли беше от ФБР ли?

А кога ще смените шефовете в НАП???? То от там здраво изтича народна пара в момента, ама се чудя дали не изтича към кръгове на ГЕРБ...

Да бе, да. Нали Уорлик направи всичко възможно за да се внасят контрабандно цигари от американската база в Косово. За да не му засекат схемата му трябва доверен човек в митниците.

То е ясно че ще казва. Все пак колонизатора трябва да пази американските инвестиции в БГ, и в ББ...

Това си е манипулация на медиите! Кой им дава акъл и кой ги дирижира, това е въпроса?

ще видим.........

Няма да се учудя. Посланикът на САЩ си позволява много за посланик! Държи се все едно той командва, а не е на гости, което е недопустимо. Ако така продъжлава да си ходи от където е дошъл!

Този Катев беше зам.министър по времето на Милен Велчев и беше пръв организатор на преобразуването на външния дълг от което загубихме доста милиарди а Велчев и компания се нгушиха здраво. Сега па и митници. Той за затвора а те митници браво бе.

Той не разговаря с теб,той ти нарежда! То е видно за целокупния български народ!

Защо ли американският дипломат има предложение за шеф на митницата ? Защо не предлага кой да бъде шеф на младежта и спорта ? Аааа...да не би случайно да е заради засилващият се наркотрафик от Афганистан към Европа,който минава през България ....?

Американската наглост вече не прави впечатление на никого. Свикнахме с нея. Затова и новата намеса на уорлика в действието на нашето правителство въобще не е новина. Дори преди дамската революция 1989 г. такава нагла диктатура не съществуваше.

Добре бе тъпако, я кажи след тая дамска революция, която извършиха комунистите, колко души избиха американците! Не зная дали е нагла, ама в никакъв случай не е брутална като на твоите червени приятели, главорезите от Кремъл.

Да бе Бойко. Вярваме ти. То и Дянков сигурно не пратен от същото място.